Подати оголошення

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗабудовникСфера житлобуд
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 25 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
100з 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .104106. . .348
08 груд 2015 10:04
И еще вопрос по установке плиты. Должна ли она быть обязательно возле вытяжки под котел???
Кухня 8 кв метров все помещается??? Я смотрю маленькая она какая-то D-/ или то визуально так кажется???
У кого уже вся мебель в кухне стоит, подскажите, пожалуйста.
08 груд 2015 10:08
Цитата "Sahynia":
Тел водоканала))

оууу...вельми вдячна))))
08 груд 2015 10:10
Цитата "natafka1000":
И еще вопрос по установке плиты. Должна ли она быть обязательно возле вытяжки под котел???
Кухня 8 кв метров все помещается??? Я смотрю маленькая она какая-то D-/ или то визуально так кажется???
У кого уже вся мебель в кухне стоит, подскажите, пожалуйста.

Якщо у вас кухня зараз 4 - то ви будете в хоромах з 8 квадратами))) І навіщо біля витяжки під котел? по нормам шланг від газовою труби до плити має бути до 2 метрів..куди хочете,туди і ставте))
08 груд 2015 12:10
блін,нікого більше не турбує перевищення вхідного струму???
тільки я наярюю в обленерго?
ВН тупо пофіг
НАРЕШТІ..ВОНИ МАЮТЬ ПРИЇХАТИ СЬОГОДНІ!!!!!Випросила, вимолила їх!!!!!!
І хто тепер начальник ЖЕКу?
08 груд 2015 12:11
Монополия рождает безразличие.
08 груд 2015 12:25
Цитата "Ko.li.ro":
Сусіди. хто вже платив за газ у касі?
Наші електронні платежі не проходять,зараз заповняю квитанцію (вперше у житті 8-) ). Сафарова писати (у кого розстрочка)?
І що таке КС?))))

Я зверталась з таким питанням в центр обслуговування клієнтів, вони написали наступне: "Шановний клієнт, Ваш номер КС 0708."
08 груд 2015 12:31
У мене запитання до тих, хто прописався: на сайті в переліку документів вказано, що потрібна форма 16 і 17; де їх взяти в ЖЕКу?
08 груд 2015 12:34
Я робила прописку. Ніяких форм не потрібно було.
08 груд 2015 14:25
КС для кожного р.р. особистий =)
08 груд 2015 15:48
Доброго вечора, шановні сусіди. Питання наступне, чи знаєте ви щось з приводу договорів на газопостачання і щось з приводу квитанцій про оплату.
тепер наступне. Почитавши форум складається враження ніби у деякої частини людей є невичерпна діжечка з грошима. Чесно, я жив, от наприклад на Подолі, і там ціна на консьєржа не перевищує 100 грн + користуються вони тільки електрикою. Ну припустимо, що у наших буде водопостачання, але невже стільки буде "капати" у них води? Що їм по суті треба: набрати чайник та руки де помити з посудом, все - душ та пральна машина,я думаю, там навряд чи буде. + паркан, хвіртка, будка, охоронці у будку...пфф...ви тільки порахуйте всі затрати, лиш за все це разом із квартплатою ми будемо виплачувати кругленьку суму, а я вважаю, що не кожен зможе таке тягнути (за всіх звісно не говоритиму).
08 груд 2015 15:51
Проблема у наступному - у нас малозаселені будинки, тому до літа виходить така сума...потім вона не перевищуватиме 50-60 грн.
Ті всі ціни - це орієнтовно округлені.
І я вважаю, що світло і комунікації мають входити у сумму,яка сплачується ЖЕКу

Щодо сплати газу - дзвоніть у контакт центр 36-46-104,там запитайте особовий рахунок і КС, потім завантажте квитанцію і сплатіть у касі будь-якого банку.
Електронні платежі не приймаються. мабуть через те, що ми перший раз оплачуємо за газ.
Щодо договорів - не знаю
08 груд 2015 16:08
А Ви впевнені що потім ціна знизиться? На моєму віку ще пониження тарфів ніде не бачив)
08 груд 2015 16:36
Цитата "Ko.li.ro":
блін,нікого більше не турбує перевищення вхідного струму???
тільки я наярюю в обленерго?
ВН тупо пофіг
НАРЕШТІ..ВОНИ МАЮТЬ ПРИЇХАТИ СЬОГОДНІ!!!!!Випросила, вимолила їх!!!!!!
І хто тепер начальник ЖЕКу?

У нас что начальник ЖЕКу уже не начальник?
08 груд 2015 20:12
Цитата "HIMko":
А Ви впевнені що потім ціна знизиться? На моєму віку ще пониження тарфів ніде не бачив)

Впевнена. У співробітниц так було. У них 23 поверхи, то вони взагалі по 35 грн здають вже. А раніше по 100 здавали...
Я вірю у краще)))

Начальник ЖЕКу яким був,таким і є - НІЯКИЙ!
08 груд 2015 20:25
Ну с этим я согласна!!!))
08 груд 2015 20:44
Цитата "Ko.li.ro":

Впевнена. У співробітниц так було. У них 23 поверхи, то вони взагалі по 35 грн здають вже. А раніше по 100 здавали...
Я вірю у краще)))

Начальник ЖЕКу яким був,таким і є - НІЯКИЙ!

В 16-этажке платили за консьержа в прошлом году 35 грн/месяц.
09 груд 2015 03:50
[quote="Ko.li.ro"]Проблема у наступному - у нас малозаселені будинки, тому до літа виходить така сума...потім вона не перевищуватиме 50-60 грн.
Ті всі ціни - це орієнтовно округлені.
І я вважаю, що світло і комунікації мають входити у сумму,яка сплачується ЖЕКу

Так мы же и будем оплачивать это электричество и воду.
09 груд 2015 03:56
Цитата "HIMko":

Да тариф такой же,просто люди которые живут или делают ремонт должна увеличиваться. Насчет потребления воды и электроэнергии:Вы будите нормировать сколько в мес.должно потребляться? И еще-нанять консьержа было сугубо наше решение, уже обговаривали эту тему млн раз. Если не надо-никогда не поздно отказаться.
Поверьте,мы и так им предлагаем не сказочную зп.
09 груд 2015 06:58
Да, забыла написать, опять у нас экономят эл-во и утром, пардон, НИФИГА не видно ((((
Товарищи, может скинимся хотя бы на парочку экономных ламп, ноги же себе переломать можно (((((
09 груд 2015 09:14
Цитата "Oksana_SAS":
Да, забыла написать, опять у нас экономят эл-во и утром, пардон, НИФИГА не видно ((((
Товарищи, может скинимся хотя бы на парочку экономных ламп, ноги же себе переломать можно (((((

я тоже утром заметила выключенные фонари. При чем, с другой стороны дома у нас тоже ничего не горит, а Львовский нормально всю парковку освечивает.
Я за то, чтобы скинуться на лампы
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .104106. . .348
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx