Подати оголошення

ЖК Сонцтаун | ОМОКС | с.Чайки, ул. Печерская

ЗабудовникОМОКС
Здача ЖК2014 - 2017 р.
Планування
від 15 500 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 180.
8/4%
6/3%
35/19%
85/47%
46/26%
1. . .7981. . .647
08 квіт 2014 16:58
Цитата "Natashkarez":

Аленочка, уточните пожалуйста, есть ли детская поликлиника? И где? Спасибо заранее;) :rolleyes:

Є лікарня на території основної ЧАЙКИ, у нас попередньо не планується, але все може змінитися
08 квіт 2014 16:59
Люди, а Ви в курсі, де найближча зупинка до Соцтауну. Брест-Литовська дуже далеко виходить. В нас поки 1 авто... на каблуках якось не дуже хтілося б 2 км йти :wow:
08 квіт 2014 17:09
спасибо Вам большое!
08 квіт 2014 17:48
Альоночка, щиро дякую за цю корисну інформацію.
08 квіт 2014 18:23
Цитата "Альоночка":
І так, все вірно. Двері на балконі - це вихід до димоходу (з котлів)
Залишилося 4 квартири для продажу: 1 трикімнатна, 3 - двокімнатні
На здачу в експлуатацію будинку розстрочка не впливає. Якщо будинок здадуть раніше, власники квартир зможуть продовжити розстрочку виплачувати (все по договору)
До моменту введення в експлуатацію побудують: дит. майданчик у дворі, зроблять парковку навколо будинку, прокладуть дорогу до будинку, зроблять озеленення і загорожу.
Можливо здадуть будинок раніше, але офіційної інформації немає.
Можливо у травні на сайті зявиться інформація про можливість купівлі квартир у 2-му будинуку Соцтауна (його можуть почати будувати вже літом)
Дитсадок, початкоіва школа і стадіон мають бути у Соцтауні, а вот аптека, магазин та інше поки офіційно не обговорюють... ну, думаю, само собой буде.

Щииро дякуємо, за інформацію :clap: :clap: :clap: :clap:
08 квіт 2014 18:27
Альоночка спасибо. Пока остановки ближе нет.Но будем как говорят посмотреть.По поводу балкончиков то это точно територия жка и ключи будут у него. На 1 этаже вход будет с улицы.
08 квіт 2014 19:48
Альоночка спасибо за информацию а в одделе продаж еще какуюту информацию не говорили по поводу 2 км там 900 метров ити я за 8-9 минут бистрим шагом захожу :clap: :clap: :clap:
08 квіт 2014 21:11
Цитата "ЛЕША 87":
Альоночка спасибо за информацию а в одделе продаж еще какуюту информацию не говорили по поводу 2 км там 900 метров ити я за 8-9 минут бистрим шагом захожу :clap: :clap: :clap:

это у Вас такой мужской быстрый шаг - нашем женским почти 20 :(
09 квіт 2014 06:37
УРАААА!!!!Мені підвищили Репутацію!!! Слава Україні!!!1 :hi:

:clap:
Проект СОЦТАУНА - як томає бути у майбутньому, сподіваюся вже за 5-7 років
09 квіт 2014 07:56
Цитата "Альоночка":
І так, все вірно. Двері на балконі - це вихід до димоходу (з котлів)
Залишилося 4 квартири для продажу: 1 трикімнатна, 3 - двокімнатні
На здачу в експлуатацію будинку розстрочка не впливає. Якщо будинок здадуть раніше, власники квартир зможуть продовжити розстрочку виплачувати (все по договору)
До моменту введення в експлуатацію побудують: дит. майданчик у дворі, зроблять парковку навколо будинку, прокладуть дорогу до будинку, зроблять озеленення і загорожу.
Можливо здадуть будинок раніше, але офіційної інформації немає.
Можливо у травні на сайті зявиться інформація про можливість купівлі квартир у 2-му будинуку Соцтауна (його можуть почати будувати вже літом)
Дитсадок, початкоіва школа і стадіон мають бути у Соцтауні, а вот аптека, магазин та інше поки офіційно не обговорюють... ну, думаю, само собой буде.

Что и требовалось доказать! А то придумали здесь, некоторые, пожарную лестницу!
Спасибо огромное за информацию!!!
09 квіт 2014 08:02
Не предумали, здесь некоторые, а изначально в отделе продаж так говорили.
09 квіт 2014 08:07
Цитата "Абу":
Не предумали, здесь некоторые, а изначально в отделе продаж так говорили.

нам тоже так говорили, что пожарная лесница
09 квіт 2014 10:00
Привет всем !!! Принимайте сожителей из 3 секции;))Ура !!! скоро будем заселяться! Только как представлю долбешку ремонтную со всех квартир ууу:)))
09 квіт 2014 10:11
УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГААА!!! ДОЛУЧАЄМОСЯ ДО ДІЙ!!!
У вас нема часу у будні дні на допомогу Україні? Ви втомилися від бездіяльності влади? Ви хочете щось зробити? ТОДІ В СУБОТУ 12 КВІТНЯ КОМАНДА ОДНОДУМЦІВ БУДЕ ДІЯТИ РАЗОМ З ВАМИ - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СУБОТНИК!!!!!!!!

Координатори є по всіх районах м. Києва. Збирайте всіх друзів, рідних, колег, знайомих!!! УКРАЇНА ПРОДОВЖУЄ БОРОТИСЯ!!! І ЯКЩО У ВАС БРАКНЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ВПЛИВАТИ НА ВЛАДУ, ВИ МОЖЕТЕ ВЖЕ СЬОГОДНІ САМОСТІЙНО ПОКРАЩУВАТИ УКРАЇНУ!!!!

РІЗНІ ІНІЦІАТИВИ: прибирання Києва, лісу, околиці, збір речей для дитбудинків, озеленення наших районів, облагородження дитячих майданчиків. МАЙДАН показав РАЗОМ - МИ ЗМІНЮЄМО СВІТ НА КРАЩЕ!!!

ВІРЮ В КОЖНОГО З НАС!!!
09 квіт 2014 10:15
Цитата "LenochkaPenochka":
Привет всем !!! Принимайте сожителей из 3 секции;))Ура !!! скоро будем заселяться! Только как представлю долбешку ремонтную со всех квартир ууу:)))

:hi: :hi: :hi: Добро пожаловать. Мы тоже из 3. А какой этаж у Вас?
09 квіт 2014 10:47
Цитата "LenochkaPenochka":

Добро пожаловать! Я из 3 секции, третий этаж. А Вы?
09 квіт 2014 11:31
Цитата "Альоночка":
МАЙДАН показав РАЗОМ - МИ ЗМІНЮЄМО СВІТ НА КРАЩЕ!!!

НА КРАЩЕ?! 6-) Я вам завидую, что у вас "на краще". :-)> Вот бы мне Майдан принес что-то хорошее. Лично мне - ничего хорошего, а вот плохих изменений, как минимум в материальном плане, очень много. Скажите, а вы в курсе, что пособия по рождению ребенка значительно урезали (я имею в виду 2 и 3-го ребенка)? Про зарплату я вообще молчу и так далее... А семьям погибших майдановцев - каждому члену семьи - будут ежемесячно (и пожизненно) выплачивать колоссальные суммы (каждому по 5 тыс. гривен). Где они возьмут на это (та на інші потреби "за пакетом законів антикризової програми") деньги? - заберут у беременных, пенсинеров, бюджетников, инвалидов и всех ПРОСТЫХ людей. И это "на краще"?! Так что, большая просьба, давайте хоть здесь не будем развивать политические темы. Любите Майдан - любите, но к субботнику не обязательно прикреплять эту фразу. Давайте лучше ближе к теме - например, строительной. Прошу прощения за некоторую резкость в высказываниях, просто уже достал этот майдан
09 квіт 2014 11:52
Цитата "Letta":

НА КРАЩЕ?! 6-) Я вам завидую, что у вас "на краще". :-)> Вот бы мне Майдан принес что-то хорошее. Лично мне - ничего хорошего, а вот плохих изменений, как минимум в материальном плане, очень много. Скажите, а вы в курсе, что пособия по рождению ребенка значительно урезали (я имею в виду 2 и 3-го ребенка)? Про зарплату я вообще молчу и так далее... А семьям погибших майдановцев - каждому члену семьи - будут ежемесячно (и пожизненно) выплачивать колоссальные суммы (каждому по 5 тыс. гривен). Где они возьмут на это (та на інші потреби "за пакетом законів антикризової програми") деньги? - заберут у беременных, пенсинеров, бюджетников, инвалидов и всех ПРОСТЫХ людей. И это "на краще"?! Так что, большая просьба, давайте хоть здесь не будем развивать политические темы. Любите Майдан - любите, но к субботнику не обязательно прикреплять эту фразу. Давайте лучше ближе к теме - например, строительной. Прошу прощения за некоторую резкость в высказываниях, просто уже достал этот майдан

Перший раз пожалкувала, що не можу "лайкнути". Давайте сподіватися, що у нас буде все добре!
09 квіт 2014 12:00
Цитата "Selvik":

Перший раз пожалкувала, що не можу "лайкнути". Давайте сподіватися, що у нас буде все добре!

Колеги, тема не політична, але скажіть, будь ласка, чи як часто Ви до Майдану робили щось безкоштовне власними силами, довіряли людям, що знаходяться поруч? Змінено свідомість людей, Майдан об'єднав нас!

Давайте без політики, але хочу підкреслити зміни приходять з часом і з нами! Тому давайте діяти. Будівництво - це чудово! Проте не забувайте, що СУБОТНИК або просто добрі справи (громадська організація ДИВОВИЖНІ, яка дає 2-ге життя старим ліфтам, лавкам, збирає речі у дит. будинки та інше) зроблять життя навколо нашого СОЦТАУНУ КРАЩИМ! Комфортне житло нам дає Забудовник - хочу в це вірити - але позитивне, світле життя за межами нашого комплексу створюємо Ми добрими справами! ОТОЖ, ХТО ХОЧЕ ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДІЯТИ, А НЕ НАРІКАТИ!!!! :hi: ..... завершую агітацію по цьому питанню :winky:
09 квіт 2014 12:07
Сьогодні чудова погода! Наш будинок будується! Скоро познайомимся! Все у нас буде добре! Хтось уже купує матеріли для ремонту? Як Ви думаєте, може подорожчати?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .7981. . .647
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше