ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а
Забудовник | Інтергал-Буд |
Здача ЖК | 2023 р. |
Планування | від 40 755 Грн/м² |
0/0% | ||
0/0% | ||
0/0% | ||
3/100% | ||
0/0% |
Domik System
«Інтергал-Буд» прийняло рішення призупинити вимоги щодо поточних платежів за квартири, придбані у проєктах компанії на виплат. Нові умови внесення оплат діятимуть протягом 3 місяців. За цей час не нараховуватиметься пеня та будь-які інші штрафні санкції.
Посилання недійсне, 404.

boomb103
Посилання недійсне, 404.
ІнтерГал Буд змінив посилання для той інформації, тепер інформація знаходиться за цим лінком:
https://intergal-bud.com.ua/news/informaciya-pro-viplati-za-programami-rozterminuvannya

Domik System
ІнтерГал Буд змінив посилання для той інформації, тепер інформація знаходиться за цим лінком:
https://intergal-bud.com.ua/news/informaciya-pro-viplati-za-programami-rozterminuvannya
Доброго дня! Коли відновлять роботи по ПО2?
Не успел получить ключи,
Вижу многие делают ремонт и в окнах горит свет .
Подскажите какие ограничения пускать рабочих в мою квартиру построенную в Парковых Озёрах 2
Slava z Kyivskoi GALII 2022
Не успел получить ключи,
Вижу многие делают ремонт и в окнах горит свет .
Подскажите какие ограничения пускать рабочих в мою квартиру построенную в Парковых Озёрах 2
Ви нічого не переплутали? Будинки в ПО2 ще явно не готові до заселення)
Какая сейчас есть информация по строительству? Когда возобновится? Что со сроками сдачи? Веб камеры все отключили.
Цікавився у свій час даним об'єктом, на мій погляд, це один із тих випадків, коли ззовні все виглядає дуже привабливо, але заглиблюючись у деталі, приходить розуміння, що не так все й райдужно. Спробую описати свої відчуття, відразу скажу, що я не інвестор та не житель ПО1, просто цікавився об'єктом як інвестор, не знаючи про всі проблеми та протистояння із жителями ПО1.
Переваги:
- Місце розташування: тут я думаю не треба пояснювати, чисто на мою суб'єктивну думку, розташування ідеальне для тих, хто звик жити на лівому березі, прямо під будинками парк з озером, парк не так давно був реставрований, якщо можна так сказати, тому місце класне, не погоджуюсь, що парк став сквером, багато людей і т.д., місця багато, є як центральний прохід, де гуляє багато людей, так і затишні стежки для пробіжок або прогулянок з дітьми.
- Відстань до метро: тут теж доволі суб'єктивно, але мені особисто не подобається, коли до метро дуже близько, тут відстань десь 1.4 км по гарному парку, тобто близько для того, щоб ходити до метро пішки, але далеко для того, щоб приваблювати МАФи та інші традиційні атрибути ЖК під метро.
- Архітектура: теж суб'єктивно, але навіть порівнюючи з ПО1, різниця разюча, як на мене дуже приємна архітектура, плюс як на мене дуже влучне рішення із стилобатом та підземним паркінгом, гармонійні тераси, комплекс виглядає сучасно. Хотілося щоб було більше комплексів у Києві з таким підходом від забудовника та архітекторів.
- Цікаві планування: не можна сказати що це перевага, так і має бути, але кожний знайде варіант під себе, є варіанти з ремонтом та без, із терасою та без, двохрівневі квартири, секція 3 з п'ятьма квартирами на поверсі, звичайно є дуже спірні планування, але можна обрати під свої забаганки.
- Облаштування території: суб'єктивний момент, але мені сподобалося, продуманий вихід до парку, непоганий внутрішній двір, розташований на стилобаті, загалом приємно перебувати в комплексі.
Недоліки:
- Діяльність Київзеленбуду: це вже можна сказати місцева легенда серед жителів ПО1 та ПО2, як на мене то це саме той момент, на якому інтерес більшості інвесторів втрачається, і саме той момент (а не судові тяганини по призначенню землі) на який забудовник мав звернути особливу увагу, тому що як вже писали дописувачі вище, дим із труби робить життя у комплексі нестерпним, проблема у тому, що Київзеленбуд має безстроковий дозвіл на вихід в атмосферу токсичних речовин, складно сказати, що вони там палять, але смердить дуже сильно, і всі будинки окутані густим туманом диму. Труба палить завжди коли температура нижче 15 градусів, а це майже півроку. Крім труби є ще одна проблема, а саме добрива, які Київзеленбуд виробляє чи використовує прямо під будинками, періодично смердить гноєм. Наскільки знаю, жителі намагаються щось з цим зробити, мені здається це з великим відривом найбільша проблема комплексу, яка робить життя у ньому не зовсім комфортним (навіть в плані оренди), тому тут треба щось робити, але питання складне.
- Квартири з ремонтом: традиційно для ІБ не завжди висока якість ремонтів від забудовника, так ще й квартири із ремонтом "під ключ" виявилися не зовсім "під ключ", бо наприклад в комплекті немає облаштованої кухні, як на мене трохи дивне рішення, тому що тоді втрачається частина сенсу в купівлі квартири з ремонтом, коли тобі ще треба буде 1-2 місяці займатися ремонтом та доукомлектуванням житла.
- Обслуговуюча компанія: як на мене ну дуже завищені тарифи за комунальні послуги, виходить 29.44 грн/м.кв., це без всього по лічильникам, без охорони та конс'єржів (500 грн, здається), також завищені ціни за опалення МОПів, скоріш за все жителі будуть створювати ОСББ, бо в ПО1 наскільки я знаю десь втричі дешевше обходитися обслуговування будинку. Також довго не може бути вирішена проблема із доступом сторонніх до внутрішнього двору, через що руйнується дитячий майданчик.
- Обіцянки забудовника: тут відразу скажу, що хотілося б похвалити ІБ за доведення будинку до такого стану під час війни, що не залишили людей без квартир, проте є деякі моменти, що були в проєкті, проте до реалізації не дійшли, наприклад, підсвітка фасаду (як на мене промах забудовника, тому що це додало б особливого шарму комплексу), тераса загального користування у другій секції (проте тут не впевнений на 100%, що мало бути в проєкті), загалом облаштування внутрішнього двору трохи гірше, ніж в проєкті, але це більше дрібниці.
- Ціноутворення забудовника: мало комор (одна на поверх, у 3 секції їх взагалі немає) по космічним цінам, по паркінгу те ж саме (більше 30к (!!!) за місце), тому думаю жителі будуть залишати свої машини на гостьовій парковці, як і в ПО1, і загалом квартири не дуже добре продаються, особливо це стосується секцій 3 і 4, де продажі почалися дещо пізніше. Через це забудовник довго забороняв переуступки, бо тоді можна було б взяти квартиру набагато дешевше по переуступці, а не в забудовника по завищеним цінам.
- Паркування: тут все просто, з цим вже є велика проблема в ПО1, паркінг для ПО2 не дуже великий, та й не думаю що там хороші продажі з такими цінами, тому думаю що з повноцінним введенням ПО2 ситуація з паркуванням може ще погіршитися.
Ще особливістю комплексу я б назвав те, що його спіткала доля багатьох подібних комплексів, які почали будуватися ще до 24.02.2022, а саме, не було продумане питання автономності будинку (генератори не встановлені, і незрозуміло, чи будуть встановлені для всіх секцій, чи тільки для 3 і 4, чи взагалі за власний кошт жителями), немає укриття (паркінг не проєктувався в якості укриття), а також те, що продажі у 3 і 4 секції почалися пізніше, тому вони там не дуже хороші, і людей в комплексі живе не так багато, трохи відчувається це коли перебуваєш в межах комплексу, але тут кому як, може й буде перевагою, на деяких поверхах може бути продана одна квартира, наприклад.
Загалом, цікавий проєкт, проте як це часто буває реалізація залишає бажати кращого в багатьох моментах, якби якимось чином була вирішена проблема із Київзеленбудом, то думаю що привабливість комплексу кратно зросла, та й багато інших проблем реально вирішити (наприклад, переходом до ОСББ).

- Якщо ви є інвестором проблемного будівництва. Що робити?13.0546
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1513.052 292
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская12.05120
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца12.05267
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна12.051 155
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка11.055 551
- ЖК "Британский квартал", ул. Дмитрия Луценко - "Роял Хауз"11.051 428
- Где купить кваритру в новострое?11.051
- Чи варто зараз купувати нерухомість?13.054 353
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04