Подати оголошення

ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2023 р.
Планування
від 40 755 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
141з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 3.
0/0%
0/0%
0/0%
3/100%
0/0%
02 вер 2020 13:26
Отзывы о жилом комплексе

Архів акцій та новини:
Стартував продаж паркомісць у ЖК «Паркові Озера»
Квартири в ЖК «Паркові Озера 2» у кредит за спеціальних умов
Видові квартири в ЖК «Паркові Озера 2» зі знижкою
ЖК «Паркові Озера 2»: ремонт квартири у розтермінування
Знижки на квартири з парковими краєвидами в ЖК «Паркові Озера 2»
Однокімнатні квартири зі знижкою у ЖК «Паркові Озера 2»
Квартири з ремонтом від забудовника у ЖК «Паркові Озера»
Спеціальна пропозиція на 3-кімнатні квартири в ЖК «Паркові Озера»
Березневий прайс у ЖК «Паркові Озера»
ЖК «Паркові Озера»: великі квартири за акційними цінами
Смягчение курса в ЖК «Парковые Озера»






Жилой комплекс Парковые Озера 2
Киев, ул. Воскресенская, 2а
Застройщик: ИнтерГал-Буд

Планируемый ввод в эксплуатацию:
Дом 1: 2 кв. 2022
Дом 2: 2 кв. 2022
Дом 3:
Дом 4:


4 дома этажностью 17,24. Всего - 724 квартиры.


ЖК строится на месте раннего проекта: ЖК "Переможець", ул. Воскресенская, 2а
02 вер 2020 13:38
Цены уже есть?
03 вер 2020 06:02

Друзі!
Звертайте увагу, будь ласка, що на даний момент документи цієї забудови проблемні. Цільове призначення ділянки НЕ для будівництва житла, а під обслуговування промислових об'єктів.

Будівництво житла на ділянці із цільовим призначенням під промзону - це не є дуже добре, таке будівництво заборонено законодавством. У ІнтерГалБуду вже є приклад такої забудови. ЖК "Академ-Квартал" схожа історія, промзона, будівництво комфортних житлових будинків. Але на даний момент тривають суди, документів немає, будинки не можна ввести в експлуатацію. Залишу посилання https://zastroykam.net/nezakonnij-zhk-akadem-kvartal-buduye-intergal-bud-politsiya-i-dbr-rozsliduyut-2-kriminalni-spravi-video/

Проєкт з явним перевищенням щільності, 724 квартир на 2 гектара - це занадто.

03 вер 2020 07:45

Шановні інвестори,

Ми розуміємо Ваші побоювання, адже придбання нерухомості - це дуже відповідальний крок.
Однак, хочемо розвіяти Ваші хвилювання. По-перше, ділянка забудови не належить до території парку "Перемога".
По-друге, уся необхідна дозвільна та проектна документація у забудовника наявна відповідно до ст.37 "Про регулювання містобудівної діяльності".

З вересня ми стартуємо продажі нових "Паркових Озер". Детальні консультації Ви завжди зможете отримати за телефоном + 38 044 498 98 68 з початком продажу квартир.

Також рекомендуємо Вам критично сприймати будь-які новини на передодні і під час виборчої кампанії. На жаль, тема забудови столиці завжди викликає "гарячі дебати" та експлуатується у піар кампаніях кандидатів, як і опозиційних, так і "провладних".
Детальніше за посиланням: https://intergal-bud.com.ua/news/do-uvagi-zmi

Робіть свій вибір свідомо, аналізуйте різні точки зору і не ведіться на провокації!

З прийдешньою осінню!

03 вер 2020 07:50

Трохи новин з будівельного майданчику
https://youtu.be/0cs1PGbhdmo?t=170

03 вер 2020 09:50
Рейдерски захватили землю и начали стройку. По воскресенской улице уже давно транспортный колапс.
Район очень сильно перенаселен. В маршрутку-автобус не сесть, живая очередь. на автомобиле из комплекса можно выезжать 10 минут. Один из выездов в ПО вечно затоплен после дождей настолько, что можно поймать гидроудар. Нельзя было довести его до ума? Вы же комплекс построили!
В садик надо в очередь ставать еще до рождения ребенка.
Часть домов в первом комплексе до сих пор без горячей воды! Многие квартиры до сих пор не получили документы.
Прямых договоров по электричеству нет, и заключить не можем!
Лифты выходят из строя стабильно раз в неделю.
Жек просто ужаснейший. Даже с поливом газонов справиться не могут. На замечания по телефону вообще не реагируют, отвечают по хамски, и приглашают к себе в офис. В рабочее время.
Также регулярно шантажируют отключением лифтов, если по вашему 25 этажному(!) дому есть задолженности по жкх. А они есть у всех. Ну, кроме домов с осбб, которые они так любят... :)

За последними домами в ПО внезапно выросло 4х этажное здание, которого небыло на плане. Опять таки - люди переплатили за видовые квартиры, и получили дополнительный бонус от ИГБ. Последние дома комплекса построены очень некачественно - панорамные балконы шатаются настолько, что страшно к ним прикасаться. Вечные перепады электричества за 250-260 вольт. И многое другое.
Ремонт от застройщика совсем печаль
Зато берут некислый прайс за кв.м. и позиционируют себя как комфорт сегмент. Вам знакомо слово "качество"?

По инфраструктуре - паркомест нет вообще. Уже в 6-7 часов вечера остается несколько мест на весь комплекс. В 8 уже многие заблокированы вторым рядом.
Парк переполнен настолько, что в выходной день сложно пройти. Идешь как по базару. А еще не все квартиры заселены в ПО, автограф - только только в разгаре строительства.

Понимаю и поддерживаю активистов, которые протестуют против застройки. Здесь с инфраструктурой совсем печаль.

Потенциальным инвесторам - что бы вам не расказывал отдел продаж - пообщайтесь с местными жителями. Желательно с теми, кто с маленькими детьми. Приедьте вечером после 9, посмотрите на этот лютый ***дец с паркоместами. Тут ежедневно кого-то царапают-мнут-блокируют. Даже пройти порой тяжело.
И самое важное - помимо всего этого стройка - не законна. Документы, если бы были в порядке - они бы давно выложили на всеобщее обозрение чтобы закрыть вопрос. Но вместо этого слова, слова.
03 вер 2020 10:03
Инвесторам - обязательно посмотрите видео выше.
Нанимать титушек и нападать на местных протестующих - это по вашему адекватно? Мы застряли в 90х? Это ваши методы?
03 вер 2020 14:44
Цены уже есть?


Доброго дня, art23!

З цінами ви можете ознайомитись на консультації у відділі продажів або за телефоном 044 391 04 55.
Чекатимемо на ваш дзвінок!

Уся дозвільна і проєктна документація необхідна для старту будівництва наявна у забудовника. З нею ви зможете ознайомитися на сайті комплексу або на консультації у відділ продажів.

Гарного вечора!
04 вер 2020 08:45
Здравствуйте! Хочу спросить у знающих людей по поводу детского садика. Он будет находится прямо на территории? На какое количество детей рассчитан? Как будет происходить прийом? Для нашей семьи этот вопрос очень горячий
04 вер 2020 11:55
Пане Антоне,
Новий дитячий садок розміщуватиметься безпосередньо на території комплексу. Оператора освітніх послуг ще не було визначено, але ми будемо намагатися знайти найкращого у співвідношенні ціна\якість.

Щодо кількості груп, то наразі планується зробити 5 груп по 10-12 дітей.
13 вер 2020 08:51
Хочу поделиться информацией с потенциальными инвесторами ЖК Парковые озёра 2. 100 раз подумайте, перед тем как приобрести в этом комплексе недвижимость. Дома будут строится на территории зеленбуда, который весь отопительный сезон сжигает мусор собранный в парке и хорошо если только в парке. На его территории находится труба, которая полгода будет Вам отравлять воздух едким дымом. Этот дым выедает глаза и слизистую всем жителям Парковых озер, а Вы будете находиться в непосредственной близости от этой трубы. Пусть Вас не вводит в заблуждение близость парка, воздуха полгода Вы точно не увидите. И вообще застройщику ИнтергалБуд важно только сколько он денег захапает. Их не интересует Ваша беспечная жизнь и Ваше здоровье. Можете расспросить жителей 3-х домов, которые вынуждены жить в постоянном шуме и дискомфорте от автомойки, которую великие деятели умудрились построить во дворе. И на все обращения к ИнтергалБуду они отмахиваются, что они ни при чем и рассказывают всякий бред. Так что ещё раз предостерегаю 100 раз подумать перед тем как стать инвестором этого ЖК Парковые озёра 2 и вообще недобросовестного застройщика ИнтергалБуда, которому будет «насрать» на Ваши проблемы.
20 вер 2020 07:44
А почему у Вас разрешение на строительство выдано в 2015году под старых застройщиков и старых проектировщиков? Как я помню в 2015 году в Укрбуде вообще другой проект был с другими характеристиками.. Получается вы свой проект до сих пор не показали ДАБИ? И да, тот объем строительства, что вами был заявлен (10% котлована и 30%испытаний), это ж было сделано в 2016году. Ну не верится, что оно все вам и пригодится, если вы даже положение зданий и высотность изменили. Старые сваи точно понесут?
23 вер 2020 08:57
Доброго дня,
Цитата "Олеся Широка":
А почему у Вас разрешение на строительство выдано в 2015году под старых застройщиков и старых проектировщиков? Как я помню в 2015 году в Укрбуде вообще другой проект был с другими характеристиками.. Получается вы свой проект до сих пор не показали ДАБИ? И да, тот объем строительства, что вами был заявлен (10% котлована и 30%испытаний), это ж было сделано в 2016году. Ну не верится, что оно все вам и пригодится, если вы даже положение зданий и высотность изменили. Старые сваи точно понесут?

Будівництво за даним проектом почалось лише цього року. Готовність встановленням котловану та випробуваннями, на які ви посилаєтесь, - це актуальні дані, які наведені на офіційному сайті, по роботам, які проходять у даний момент. В 2016 році такі роботи не велись і не могли проводитись, адже сам проект ще був на стадії розробки.

Дійсно, якщо порівнювати техніко-економічні показники того об'єкту, який планувався і який зараз будується, то вони змінились. І змінились в кращу сторону, якщо ми говоримо в контексті благоустрою ділянки забудови та комфорту її майбутніх мешканців. Зокрема, кількість паркомісць була збільшена більше ніж на 100 машиномісць, площі озеленення та зон для відпочинку також суттєво зросли.

Тому відповідаючи на ваше питання, старих паль на території забудови немає й не було. Підготувавши попередньо ділянку до забудови, генпідряд зараз проводить випробування кущів паль.

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до нашого відділу продажів за телефоном +38 044 391 04 55
:)
23 вер 2020 12:24

Добрый день! //forum.domik.ua/zhk-peremozhec-ul-voskr esenskaya-2a-t26392-80.html а это не сваи? Зачем лгать?

29 вер 2020 06:49
Цитата "Fixxer":
Добрый день! //forum.domik.ua/zhk-peremozhec-ul-voskr esenskaya-2a-t26392-80.html а это не сваи? Зачем лгать?


Доброго дня,

Дане фото від кінця 2015 року. Варто зазначити, що ці палі територіально знаходились не за адресою Воскресенська 2а і не відповідають потребам нового житлового комплексу "Паркові озера", адже новий архітектурний комплекс розміщуватиметься на стилобаті й матиме підземний паркінг у ньому.

Дочекайтесь офіційного фотозвіту про хід будівництва нових "Паркових Озер", який буде розміщено на офіційному сайті проєкту. Він розвіє ваші сумніви щодо "експлуатації" старих паль, які було закладено у 2015 році в зовсім іншій частині ділянки під інший архітектурний проєкт.

Загалом посилання на об'єкт "Переможець" не є актуальними, адже роботи за даним проєктом не ведуться.
У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до нашого відділу продажів за телефоном +38 044 391 04 55
16 жовт 2020 11:21
Застройщик пытается построить дом (огромный домище из нескольких секций - навскидку - около 1 600 квартир, это очень много, во всех парковых порядка 4 000 квартир) не имея всех необходимых разрешительных документов.
Квалифицированный юрист изучив предоставляемый ими пакет документов будет отговаривать от сдёлки.

По большому счёту - инфраструктуры - нет, от слова "совсем". Да парк рядом, но не парковка, не школа, не детсад (тот детсад, что на территории Парковых Озер - вопреки первоначальной договоренности не был передан городу, и находится в руках застройщика, сдаётся в оренду, по сути - коммерческий дет. сад с высокими ценами). Про парковку (а машин у купивших по таким ценам жильё - будет по две на семью) писать нечего, её нет ни возле дома, ни на близлежащих парковках - они уже забиты на полную.

Зеленстрой (между парком, за забором с колючей проволокой) - постоянный осточник неприятных запахов и дыма.
До метро на общественном транспорте ехать по Перова, который стоит в часы пик от Дарницы до самих Парковых Озёр, или пешком через парк но не менее 45 минут.
18 жовт 2020 09:11
Шановні потенційні покупці!
Придбав квартиру з ремонтов у Паркових озерах. Хотів би поділитися досвідом "співробітництва" із забудовником. Працюють за попереднім договором, який інвестору надає право лише повернути кошти у разі невиконання забудовником умов договору, відповідальність забудовника відсутня! Працюють виключно через свого нотаріуса, ціна послуг якого у 2 рази перевищує ціну аналогічних послуг інших київських нотаріусів. Застосування схеми попереднього договору передбачає дві нотаріальні операції (попередній договір та основний договір) на відміну від схеми майнових прав, де нотаріальні операції відсутні, до того ж при схемі попереднього договору право власності спочатку оформляється а забудовника і лише потім за основним договором воно переходить до інвестора, при цьому виникає платіж 1% до пенсійного фонду.

Але все це дрібниці порівняно з викладеним нижче!

Квартира була придбана з ремонтом. Забудовник мав укласти основний договір у 4 кварталі 2018 року. Однак, лише влітку 2019 року почали з'являтися ознаки ремонту. Ремонт виконувався неякісно, за будівельниками потрібно було бігати та випрошувати усунути недоліки, тому я особисто другий раз на таку авантюру як квартира з ремонтом взагалі не піду в принципі, а тим більше з цим забудовником. Коли питання ремонту якимось чином було вирішено до тої міри, коли я втомлений від цього всього погодився приймати квартиру в тому вигляді, у якому вона була, з'явилося питання права власності, а саме, забудовник почав розповідати, що відбуваються затримки реєстрації права власності на квартири на забудовника, тому він не може підписати основний договір, пропонував підписати договір на комунальні послуги без права власності, хоча підстави для підписання такого договору назвати не зміг. Лише після багаторазових звернень до забудовника право власності на квартиру було оформлено на початку 2020 року. До речі, до теперішнього часу на на всі квартири будинку право власності оформлено навіть до теперішнього часу.
При підписанні основного договору з'ясувалося, що квартира на баланс міста не передана, а тому покупець підписанням договору брав на себе зобов'язання підписати договір з кишеньковою компанією забудовника, яка буде надавати комунальні послуги, ціни на які м'яко кажучи викликають запитання. Але головна проблема такої схеми полягає в тому, що по такому будинку неможливе укладення прямих договорів власника квартири з електро- та теплопостачальними організаціями, а тому, до прикладу, тариф на електропостачання застосовується як для промислових об'єктів 2,2228 грн. за 1 кВт. Квартира була придбана для проживання мами-пенсіонерки. При її зверненні до органів соціального страхування там повідомили, що вони взагалі не бачать цей будинок, а тому не можуть в принципі розглянути питання призначення житлової субсидії.
Тимчасова схема підключення електроенергії, яка діє до теперішнього часу, не розрахована на повне "завантаження" будинку, тому відбуваються постійні стрибки напруги та відключення електроенергії.
Забудовник за два роки цю проблемі не спромігся вирішити, всі підозри, що і не намагався це робити, хоча при правильному підході будинок потрібно було передати на баланс міста ще у 4 кварталі 2018 року.
Відсутність оформлених прав власності на квартири призводить до проблеми створення ОСББ, що могло б вирішити питання завищених платежів за квартиру.
Щодо ремонту слід зазначити, що умовами договору забудовник взяв на себе зобов'язання усунути недоліки, які будуть виявлені у межах гарантійного строку та які не можна було виявити при передачі квартири.
При зверненні з питанням щодо усунення зазначених недоліків забудовник майже по всіх зверненнях заявив, що ці недоліки могли бути виявлені при прийнятті квартири та відмовився їх усунути, а по недоліку, який вони погодилися усунути вже ТРИ місяці вони не можуть це зробити, розповідаючи про якість проблеми, які вони повинні вирішити з підрядником. На мої закиди, що я з підрядником не маю ніяких договорів вони ніяк не реагують. Усунути недоліки я самостійно не маю право, оскільки тоді будуть втрачені гарантійні зобов'язання. Та і сам недолік не на одну тисячу гривень - віконна рама на балконі закріплена зверху не належним чином, хитається.
При цьому забудовник при оприлюдненні подібних звинувачень розповідає про замовний та передвиборний характер.
Я реальний власник квартири заявляю, що це не так, за потреби готовий доводити це в суді.

З ВРАХУВАННЯМ ВИКЛАДЕНОГО ПОДУМАЙТЕ, ЧИ ПОТРІБНЕ ВАМ РОБИТИ ТАКЕ ВКЛАДЕННЯ КОШТІВ В УМОВАХ, КОЛИ ВАРТІСТЬ КВАРТИР ЗАВИЩЕНА МІНІМУМ НА 20%.
18 жовт 2020 21:14
Добрый день, спасибо за такой подробный ответ. Подскажите в каком доме у вас такая проблема, можете просто написать цвет дома, я пойму) в номерах не сильно разбираюсь)
19 жовт 2020 07:15
Зелений будинок, Воскресенська, 18
19 жовт 2020 07:46
Доброго дня,

Ви оперуєте неправдивою інформацією. Адже новий комплекс Паркові Озера налічуватиме лише 724 квартири, які розташовуватимуться у 4ох будинках. Різноповерхові будинки матимуть плавні обриси, цей ефект досягатиметься завдяки просторим терасам. Всі чотири секції будуть розміщенні на стилобаті у якому буде сучасний підземний паркінг.У рамках нової черги буде також побудований новий дитячий садок. Крім того поруч і з комплексом є багато державних шкіл.

Про "45 хвилин йти через парк до метро", це, звісно, дуже суб'єктивно. Все залежить від стану вашого фізичного здоров'я. Але майбутні інвестори можуть пройтися парковими алеями і перевірити за скільки часу вони проходять 1,8 км - адже саме така відстань від комплексу до метро Дарниця. Можливо, комусь треба 45 хвилин, але це скоріш буде виключення ніж правило. :smile:

Цитата "воскресенка22":
Застройщик пытается построить дом (огромный домище из нескольких секций - навскидку - около 1 600 квартир, это очень много, во всех парковых порядка 4 000 квартир) не имея всех необходимых разрешительных документов.
Квалифицированный юрист изучив предоставляемый ими пакет документов будет отговаривать от сдёлки.

По большому счёту - инфраструктуры - нет, от слова "совсем". Да парк рядом, но не парковка, не школа, не детсад (тот детсад, что на территории Парковых Озер - вопреки первоначальной договоренности не был передан городу, и находится в руках застройщика, сдаётся в оренду, по сути - коммерческий дет. сад с высокими ценами). Про парковку (а машин у купивших по таким ценам жильё - будет по две на семью) писать нечего, её нет ни возле дома, ни на близлежащих парковках - они уже забиты на полную.

Зеленстрой (между парком, за забором с колючей проволокой) - постоянный осточник неприятных запахов и дыма.
До метро на общественном транспорте ехать по Перова, который стоит в часы пик от Дарницы до самих Парковых Озёр, или пешком через парк но не менее 45 минут.


Пане Ігорю, будь ласка, залишіть свій контактний номер телефону, представник забудовника зв'яжеться із вами, щодо віконної рами. Щодо вашого коментаря про ціни, то при розрахунку ціни ми використовуємо багатофакторний аналіз, де враховується собівартість забудови, а також формалізується очікуваний попит на даний проект. Враховуючи, що Нові Паркові Озера - це комплекс підвищеного рівня комфорту, то ціна є відповідною.
Цитата "Ігор К":
Шановні потенційні покупці!
Придбав квартиру з ремонтов у Паркових озерах. Хотів би поділитися досвідом "співробітництва" із забудовником. Працюють за попереднім договором, який інвестору надає право лише повернути кошти у разі невиконання забудовником умов договору, відповідальність забудовника відсутня! Працюють виключно через свого нотаріуса, ціна послуг якого у 2 рази перевищує ціну аналогічних послуг інших київських нотаріусів. Застосування схеми попереднього договору передбачає дві нотаріальні операції (попередній договір та основний договір) на відміну від схеми майнових прав, де нотаріальні операції відсутні, до того ж при схемі попереднього договору право власності спочатку оформляється а забудовника і лише потім за основним договором воно переходить до інвестора, при цьому виникає платіж 1% до пенсійного фонду.

Але все це дрібниці порівняно з викладеним нижче!

Квартира була придбана з ремонтом. Забудовник мав укласти основний договір у 4 кварталі 2018 року. Однак, лише влітку 2019 року почали з'являтися ознаки ремонту. Ремонт виконувався неякісно, за будівельниками потрібно було бігати та випрошувати усунути недоліки, тому я особисто другий раз на таку авантюру як квартира з ремонтом взагалі не піду в принципі, а тим більше з цим забудовником. Коли питання ремонту якимось чином було вирішено до тої міри, коли я втомлений від цього всього погодився приймати квартиру в тому вигляді, у якому вона була, з'явилося питання права власності, а саме, забудовник почав розповідати, що відбуваються затримки реєстрації права власності на квартири на забудовника, тому він не може підписати основний договір, пропонував підписати договір на комунальні послуги без права власності, хоча підстави для підписання такого договору назвати не зміг. Лише після багаторазових звернень до забудовника право власності на квартиру було оформлено на початку 2020 року. До речі, до теперішнього часу на на всі квартири будинку право власності оформлено навіть до теперішнього часу.
При підписанні основного договору з'ясувалося, що квартира на баланс міста не передана, а тому покупець підписанням договору брав на себе зобов'язання підписати договір з кишеньковою компанією забудовника, яка буде надавати комунальні послуги, ціни на які м'яко кажучи викликають запитання. Але головна проблема такої схеми полягає в тому, що по такому будинку неможливе укладення прямих договорів власника квартири з електро- та теплопостачальними організаціями, а тому, до прикладу, тариф на електропостачання застосовується як для промислових об'єктів 2,2228 грн. за 1 кВт. Квартира була придбана для проживання мами-пенсіонерки. При її зверненні до органів соціального страхування там повідомили, що вони взагалі не бачать цей будинок, а тому не можуть в принципі розглянути питання призначення житлової субсидії.
Тимчасова схема підключення електроенергії, яка діє до теперішнього часу, не розрахована на повне "завантаження" будинку, тому відбуваються постійні стрибки напруги та відключення електроенергії.
Забудовник за два роки цю проблемі не спромігся вирішити, всі підозри, що і не намагався це робити, хоча при правильному підході будинок потрібно було передати на баланс міста ще у 4 кварталі 2018 року.
Відсутність оформлених прав власності на квартири призводить до проблеми створення ОСББ, що могло б вирішити питання завищених платежів за квартиру.
Щодо ремонту слід зазначити, що умовами договору забудовник взяв на себе зобов'язання усунути недоліки, які будуть виявлені у межах гарантійного строку та які не можна було виявити при передачі квартири.
При зверненні з питанням щодо усунення зазначених недоліків забудовник майже по всіх зверненнях заявив, що ці недоліки могли бути виявлені при прийнятті квартири та відмовився їх усунути, а по недоліку, який вони погодилися усунути вже ТРИ місяці вони не можуть це зробити, розповідаючи про якість проблеми, які вони повинні вирішити з підрядником. На мої закиди, що я з підрядником не маю ніяких договорів вони ніяк не реагують. Усунути недоліки я самостійно не маю право, оскільки тоді будуть втрачені гарантійні зобов'язання. Та і сам недолік не на одну тисячу гривень - віконна рама на балконі закріплена зверху не належним чином, хитається.
При цьому забудовник при оприлюдненні подібних звинувачень розповідає про замовний та передвиборний характер.
Я реальний власник квартири заявляю, що це не так, за потреби готовий доводити це в суді.

З ВРАХУВАННЯМ ВИКЛАДЕНОГО ПОДУМАЙТЕ, ЧИ ПОТРІБНЕ ВАМ РОБИТИ ТАКЕ ВКЛАДЕННЯ КОШТІВ В УМОВАХ, КОЛИ ВАРТІСТЬ КВАРТИР ЗАВИЩЕНА МІНІМУМ НА 20%.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше