ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 43
Забудовник | ДБК-ЖИТЛОБУД |
Здача ЖК | 2022 - 2023 р. |
Планування | від 21 000 Грн/м² |
9/47% | ||
1/5% | ||
1/5% | ||
7/37% | ||
1/5% |
А так веде себе відділ продажу. Читає але нема що відповісти мабуть
У відділі продажів не має інформації коли віддовлять роботи і сьогодні...
Є додаткова інформація, що зменшені об'єми виробництва панелей і робочим зменшили зміни і перевели на інший об'єкт, після уточнення на який, сказали, що більш за все на Навігатор 2
Зберіглись прайси по ДБК і зробила скрин с сайту про заселення та ввід будинків по Вудсторії та Ревуцькому терміни по ним були 4 квартал 2021. Тобто майже не затримали, бо по договору 3 місяці на заселення і + війна.
Наступні по термінам йшов Навігатор 2 буд.1 термін 2 квартал 2022
Навігатор 2 буд.2 3 квартал.Пояснення про переведення робітників на ці об'єкти повністю зрозуміле. Все буде добре. Ситуація дуже складна в країні. Наш будинок обов'язково продовжать будувати і вірю що скоро!
Поки без позитивних новин?
Сьогодні вдалось поспілкуватись з відділом продажу, телефонувала на всі телефони з сайту та писала на всі месенджери. Перетелефонували мені, приємно) До 18 серпня всі абсолютно працівники і завод за власний рахунок. Інвестицій нема зовсім. Запитала про навігатор, сказали, що і вони поки на паузі. Чекаємо
Oksana_78
Сьогодні вдалось поспілкуватись з відділом продажу, телефонувала на всі телефони з сайту та писала на всі месенджери. Перетелефонували мені, приємно) До 18 серпня всі абсолютно працівники і завод за власний рахунок. Інвестицій нема зовсім. Запитала про навігатор, сказали, що і вони поки на паузі. Чекаємо
Дякую за інформацію.
Але на Навігаторі 2 протягом двох тижнів якісь роботи точно велись. Так як на третьому їхньому будинку 18.06 (я там був проїздом) було збудовано 24 поверхи (у них підписані поверхи), а на форумі фотки від 26.06, то вже майже був збудований тех поверх (чердак) на тому ж самому будинку. Можливо власний рахунок з 01.08.22???
Написала навіть на лун.юа у п'ятницю.Відповіли та змінили статус будівництва(
Oksana_78
Написала навіть на лун.юа у п'ятницю.Відповіли та змінили статус будівництва(
Вирішили ще зменшити інвестиції? 😂
ggan
Вирішили ще зменшити інвестиції? 😂
Нажаль так склалося....
Хвилювалась, що нема зв'язку з відділом продажу ні по яким каналам.
Але я думаю у ДБК все добре однокімнатних та маленьких двушок як не було так і нема у продажу, не поспішають продавати, але ж вели будівництво. Навіть 3-го будинку, фото на лун.юа виложили
Oksana_78
Нажаль так склалося....
Але я думаю у ДБК все добре однокімнатних та маленьких двушок як не було так і нема у продажу, не поспішають продавати, але ж вели будівництво. Навіть 3-го будинку, фото на лун.юа виложили
Все добудуть, не хвилюйтесь. Зараз все ж війна та люди не квапляться вкладати.
Наприклад той КМБ, взагалі з лютого ні один об’єкт не будує.
Oksana_78
Нажаль так склалося....
Ви ж знаєте, що квартири продають не через відділ продажу, а через своїх підрядників. Тож це взагалі не показник.
ggan
Все добудуть, не хвилюйтесь. Зараз все ж війна та люди не квапляться вкладати.
Наприклад той КМБ, взагалі з лютого ні один об’єкт не будує.
да прям уж ни один...7 объектов с большой степенью готовности они сейчас достраивают
DillyDream
да прям уж ни один...7 объектов с большой степенью готовности они сейчас достраивают
Це які? Прям завтра б глянув
ggan
Це які? Прям завтра б глянув
весь список ищите на сайте, своими глазами наблюдаю стройку на ЖК Фридом и Радужный
Milos23
Ви ж знаєте, що квартири продають не через відділ продажу, а через своїх підрядників. Тож це взагалі не показник.
Воно то так, але ж через підрядників ціна вища ніж по прайсу, а враховуючи підняття цін та + переплата за бажану квартиру, то досить висока зараз ціна в гривні виходить. Ще й той факт що однокімнатні без можливості придбання у розстрочку. Якби зовсім не було коштів, то не будували б 4 поверхи будинку якого нема у продажу і виставили б хоть щось у вільний продаж по 1-2 кімнатним. Я думаю, що наш забудовник може потрапити у державну програму по наданню житла постраждалим та втратившим житло. ДБК може продадуть всі не викуплені квартирі одним днем....
DillyDream
весь список ищите на сайте, своими глазами наблюдаю стройку на ЖК Фридом и Радужный
А ви часом не з відділу продажу КМБ? :)
ggan
А ви часом не з відділу продажу КМБ? :)
Нагадаємо, «Київміськбуд» з 1 червня відновив роботи на семи будівельних майданчиках – ЖК «Райдужний», ЖК «Шевченківський» , ЖК «Гвардійський» , ЖК «Поділ град», ЖК Mirax, ЖК Freedom, ЖК Star Сity. Поступово роботи будуть відновлюватися на всіх об’єктах, які будує компанія.
jurjets
Нагадаємо, «Київміськбуд» з 1 червня відновив роботи на семи будівельних майданчиках – ЖК «Райдужний», ЖК «Шевченківський» , ЖК «Гвардійський» , ЖК «Поділ град», ЖК Mirax, ЖК Freedom, ЖК Star Сity. Поступово роботи будуть відновлюватися на всіх об’єктах, які будує компанія.
ЖК Райдужний Київміськбуд подавав на введення в експлуатацію тричі, і тричі отримував відмову, бо не виконує вимоги. Тож казати за нього якось недоречно. Фрідом також стоїть вже готовий давним давно. От якби почали Мілос, чи Кібальчича будувати, то був би прогрес. А вводити паркінги в експлуатацію, то не зовсім те, чого чекають інвестори.
Щодо роботи ДБК на іншому об'єкті (Навігатор2). Вчора був там проїздом, видно що роботи з 18.08 по кінець серпня велись. На 1 та 2 будинках збільшилась площа зовнішнього облаштування.
3 будинок візуально повністю збудований (тех поверх є). На 4 будинку також збільнилась поверховість. Але зараз крани не працюють, людей не видно... Напевно також призупинили
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11709
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349