Подати оголошення

ЖК Львовский Квартал | Ріел | ул. Глубочицкая, 13

ЗабудовникРІЕЛ
Здача ЖК2018 - 2021 р.
Планування
від 25 400 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 122.
29/24%
37/30%
31/25%
13/11%
12/10%
1. . .7779. . .177
29 жовт 2017 10:32
По поводу паевого взноса. Все там нормально. Суды с даби длятся по причине не явки даби. И ещё раз повторюсь, это РИЕЛ подал в суд на даби за то, что те пытались мутить с документами.
29 жовт 2017 13:12
Цитата "botanic2000":

Легко проверяется тут:
//monitor.mkk.kga.gov.ua/

Познавательная карта, по всему городу красно-желлтого намного больше чем зеленого.

Цитата "Dgindger":

StAndrews А чем хорош инвестиционный взнос?

Хорош тем, что за внесением взноса следует ввод дома в эксплуатацию. И процессы эти взаимосвязаны.

Цитата "Lvivbritania":
Всі недоробки будуть за ваш кошт. Вони вже заложені в ті 12 грн.

Я всегда думал, что тариф за обслуживание это отдельная история, а устранение недостатков - совсем другая. И одно не должно влиять на другое.
29 жовт 2017 14:07
Цитата "Андрій Андрійович":

Вчора телефонували в відділ продажу Покровського Пассаду-вартість метра кВ-1600 у.о.
Так що не зовсім "одни цены"

Пассад звучит сильно

Это вы узнали цену с документами. Рядом строится Пассад 2 с ценой в 30 тыс на среднем этаже. Класс объекта смотреть пассад 1.
29 жовт 2017 14:44
Цитата "Lvivbritania":
Щодо дострокового підписання актів прийому-передачі квартир. Забудовник зацікавлений в достроковій передачі квартир до отримання сертифікату про здачу об’єкта, адже, підписуючи акт, ви автоматично відмовляєтесь від подальших притензій по недоробкам місць загального/спільного користування. Всі недоробки будуть за ваш кошт. Вони вже заложені в ті 12 грн. Підніміть закон про інвестиції в будівництво і побачите, що, як і в які терміни забудовник має передавати вам і обслуговуючій/керуючій компанії. Багато будуть здивовані, як і я, коли прочитав закон.

О каких именно недоделках идёт речь?
29 жовт 2017 17:15
Цитата "AndriyA":
Шановні майбутні сусіди по 5 будинку
Подивіться на сьогоднішню фотографію фасаду, зокрема, на балкони. Хіба про такі «амбразури» ми мріяли, інвестуючи в квартири? Ні! Ми думали про великі вікна (як на плані, який нам показували) майже до підлоги, щоб милуватись сквером та мати світлі кухні чи кімнати.
Також зверніть увагу на розміри інших вікон у вашій квартирі - гадаю, ви так само, як і я, знайдете їх меншими.
Відповідь на кшталт «Так вирішив архітектор» не підходить, оскільки нам, а не архітектору, дивитись крізь ці вікна.
Є підозра, що таким чином «Ріел» хоче зекономити грошенят, але це не може влаштовувати.
Тому, я пропоную нам усім зібратись та наполягати на зміні розмірів вікон.

Андрей,я тоже инвестор 5-го дома,полностью с тобой согласна.Готова присоединится к разговору с архитектором.
29 жовт 2017 18:25
Цитата "oolll":

Пассад звучит сильно

Это вы узнали цену с документами. Рядом строится Пассад 2 с ценой в 30 тыс на среднем этаже. Класс объекта смотреть пассад 1.

а планировки 1 комнатной в 51 м2? И стоимость как 2х комнатной в ЛК
29 жовт 2017 19:59
Цитата "tanya211":

Андрей,я тоже инвестор 5-го дома,полностью с тобой согласна.Готова присоединится к разговору с архитектором.

Я тоже из пятого дома. Мне кажется, что высота этажа небольшая, какое-то все низенькое.
29 жовт 2017 20:25
Цитата "StAndrews":

Познавательная карта, по всему городу красно-желлтого намного больше чем зеленого.

Хорош тем, что за внесением взноса следует ввод дома в эксплуатацию. И процессы эти взаимосвязаны.

Я всегда думал, что тариф за обслуживание это отдельная история, а устранение недостатков - совсем другая. И одно не должно влиять на другое.

Да,оплата паевого взноса,действительно очень хорошая новость.Я прочитала закон, который гласит,что без оплаты паевого взноса нельзя ввести дом в эксплуатацию и оформить право собственности на объект недвижимости.Так, что думаю, дом вот-вот сдадут.
30 жовт 2017 06:09
Цитата "tanya211":

У відділі продажів кажуть, що цей будинок робив інший архітектор, він так вирішив і нічого змінювати не будемо. Інша людина у цьому відділі сказала, що після здачі переробите, але надіть, якщо і так, то можуть бути проблеми, адже фасад змінювати неможна (так буде пописано в нашому договорі передічі квартири). Сьогодні піду брати контакти архітектора та відповідальних за будівництво.
30 жовт 2017 07:33
Цитата "AndriyA":
Шановні майбутні сусіди по 5 будинку
Подивіться на сьогоднішню фотографію фасаду, зокрема, на балкони. Хіба про такі «амбразури» ми мріяли, інвестуючи в квартири? Ні! Ми думали про великі вікна (як на плані, який нам показували) майже до підлоги, щоб милуватись сквером та мати світлі кухні чи кімнати.
Також зверніть увагу на розміри інших вікон у вашій квартирі - гадаю, ви так само, як і я, знайдете їх меншими.
Відповідь на кшталт «Так вирішив архітектор» не підходить, оскільки нам, а не архітектору, дивитись крізь ці вікна.
Є підозра, що таким чином «Ріел» хоче зекономити грошенят, але це не може влаштовувати.
Тому, я пропоную нам усім зібратись та наполягати на зміні розмірів вікон.

Это полный жесть с окнами :faceoff:, не ожидал от Риела такой подставы, а все из-за того что изначально не было нормальной визуализации...нет слов!
30 жовт 2017 09:17
Щодо вікон. Висловив незадоволення цією ганьбою і у відділі продажів, і вище. Обіцяють відреагувати за день-два.
30 жовт 2017 15:56
Да с окнами конечно жесть тут не в архитекторе дело тут так называемая экономия от Риела.
30 жовт 2017 15:59
Это снято сегодня в 17.10 ни одного строителя не видно-они тоже перешли на зимнее время.
30 жовт 2017 18:25
Цитата "Балтимор":
Это снято сегодня в 17.10 ни одного строителя не видно-они тоже перешли на зимнее время.

А я их видела в 19.00, когда шла с работы)) меня иногда удивляет, как одни других не считают за людей.. или Вы думаете люди роботы..
30 жовт 2017 21:38
Письмо с приглашением на тест-драйв пришло, только увидел. Кто собирается посетить?
30 жовт 2017 22:02
Arina_13 -Вы наверное не знаете процесс строительства при возведении многоэтажных домов при работе многопрофильных бригад а здесь это напрочь отсутствует и присутствие 5-10 человек на объекте ни есть показатель темпа строительства.
А тем более Ваши рассуждения являются просто дилетантскими кто за кого здесь считает.
31 жовт 2017 07:01
Цитата "Балтимор":
Arina_13 -Вы наверное не знаете процесс строительства при возведении многоэтажных домов при работе многопрофильных бригад а здесь это напрочь отсутствует и присутствие 5-10 человек на объекте ни есть показатель темпа строительства.
А тем более Ваши рассуждения являются просто дилетантскими кто за кого здесь считает.

Стану наверно в этот раз на сторону Риела :yes: , вы выдели какая вчера погодка была, то есть нужно чтобы там всех по сносило...по технике безопасности - все верно, а вот что касается сроков - тут конечно засада, нужно ускоряться.
31 жовт 2017 08:27
Цитата "Балтимор":

Вам наверное просто не везет их лицезреть)) Это я к тому, что не все время им сидеть на фасаде 5го дома, хоть я и была бы этому рада. Вы внутри двора были? Территорию видели? Не пришло в голову, что работы могут вестись там? А пересменка, например?) Да, я не строитель))) Но с логикой у меня все ок) По Вашей же... работа идёт только, если вы видите людей в жилетах со стороны Глыбочицкой) Ну, спорить не буду) Там выше писали, что тест-драйвы устроят, сходите))
31 жовт 2017 14:06

Новости с полей суда: https://reyestr.court.gov.ua/Review/69795704

Цитата:
23 жовтня 2017 року в судовому засіданні колегією суддів на обговорення учасників процесу повторно поставлено питання про зупинення провадження у справі, у зв'язку з необхідністю витребування від ДП «Інститут Генерального плану міста Києва», Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) листа ДП «Інститут Генерального плану міста Києва» від 27.04.2007р. № 1462, Детального плану території Шевченківського адміністративного району м. Києва, чинного станом на 17.12.2014р. (в частині, що визначав функціональне призначення земельної ділянки по вул. Глибочицькій, 13 у м. Києві), Детального плану території Шевченківського району м. Києва затвердженого 23.07.2015р. (в частині, що визначає функціональне призначення земельної ділянки по вул. Глибочицькій, 13 у м. Києві).

Зупинити провадження у справі за апеляційною скаргою ... ... ... до 13 листопада 2017 року.
31 жовт 2017 14:13
А что это решение значит?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .7779. . .177
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше