ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола
Забудовник | Альянс Новобуд |
Здача ЖК | 2021 - 2023 р. |
Планування | від 21 166 Грн/м² |
2/11% | ||
4/22% | ||
3/17% | ||
4/22% | ||
5/28% |
Ann24
Хочу поділитися власними враженнями від перегляду квартири. Плюси: якість будівельних робіт хороша, стіни на перший погляд рівні, цегла покладена акуратно, все прибрано
Мінуси:
1. відсутні ручки на вікно і балконні двері, тому перевірити якість вікон не змогли. Вже другий тиждень ручки так і не поставлені.
2. Терморегулятори видавати не будуть. Хоча при купівлі квартири їх обіцяли, і у вартість квартири, я думаю, вони були закладені
3. Реально здешевлення проекту, з картинками на рендерах нічого спільного. На сонці навіть видніються нерівності на обшивці будинку
За терморегулятори не пам‘ятаю. Але все я буду купляти смарт-регулятори під розумний дім, тож не критично.
Входная зона в доме 3.2)
Ашатана
Получили квартиры. На окне на одном ручка нормальная,а на втором вообще не чего не работает все слетает (((. На радиаторах нет заглушек вообще, если включат воду то капец всех затопит! Наш дом 3.2 при входе не выглядит на бизнес класс ((( при входе как эконом класс ((( вот те два дома над дорогой там вообще круто сделали,плитка зеркала в пол. Там вообще супер настоящий Бизнес класс! Кому интересно зайдите для сравнения -офигеете. Разница огромная. В сравнении с теми двумя домами которые над дорогой первые сдали, у нас вообще отстой! Не бизнес-класс ,вообще, не какой. Вы зайдите и сразу станет обидно (((( деньги те же платили,и там красиво,а у нас дёшево как в эконом класс ((((
Простите, я из дома 1.1, где там плитка и зеркала впол? Я что то за год почти после получения ключей не заметила там этого, все тоже самое - штукатурка, жёлтая коричневая краска
Anna.A
Простите, я из дома 1.1, где там плитка и зеркала впол? Я что то за год почти после получения ключей не заметила там этого, все тоже самое - штукатурка, жёлтая коричневая краска
Люди переплутали з першою Кроною, і так буває)))
Мене обурює, що купували квартиру, бізнес класу будинок, а я тільки по платіжкам бачу що це бізнес клас, а в реалії нічим не відрізняється від ЖК Лісового Кварталу
yuli4ka.angel
Мене обурює, що купували квартиру, бізнес класу будинок, а я тільки по платіжкам бачу що це бізнес клас, а в реалії нічим не відрізняється від ЖК Лісового Кварталу
Так, ЖУС себе не обділив, особливо дивлячись на бур'ян по пояс біля будинку 1.2. І в цілому ЖК реально економ, ну можливо комфорт з натяжкою
Ujosnax
Бізнес-класс у Krona Park 2 різко обривається на другому поверсі і переходить в старий добрий економ.
Та это даже не эконом. Это какой-то недострой.
Petka
Та это даже не эконом. Это какой-то недострой.
Саме так. І, на скільки я розумію, із цим вже нічого не поробиш: будинок введено в експлуатацію ось в такому стані і ДІАМу та іншим контролюючим органам було норм. Як на мене, то це просто плювок в обличя інвестору: здавати ТАКЕ і мати нахабність називати це "бізнес-класом".
Щодо роботи ЖУСа та їх цін на послуги, то, як будинок вже буде більш-менш заселений, я хотів би запропонували сусідам створення власного ОСББ. Живу зараз в ЖК Фамільному і тут відчутно дешевше і ОСББ регулярно звітує - завжди знаєш куди йдуть кошти.
P.S. Не можу не відмітити, що ЖК Фамільний з самого початку позиціонували як комфорт! І при цьому у нього шикарний холл де, бляха, є місце дизайну, чудово оздоблені балкони із скляними й хромованими перегородками та плиткою на підлозі, ну і, звичайно, добудована сходова клітка. А на додачу закритий двір, охорона, конс'єрж (130грн на місяць). Нажаль, будинки в КП-2 навіть до рівня "комфорту" не дотягують.
Ujosnax
Саме так. І, на скільки я розумію, із цим вже нічого не поробиш: будинок введено в експлуатацію ось в такому стані і ДІАМу та іншим контролюючим органам було норм. Як на мене, то це просто плювок в обличя інвестору: здавати ТАКЕ і мати нахабність називати це "бізнес-класом".Щодо роботи ЖУСа та їх цін на послуги, то, як будинок вже буде більш-менш заселений, я хотів би запропонували сусідам створення власного ОСББ. Живу зараз в ЖК Фамільному і тут відчутно дешевше і ОСББ регулярно звітує - завжди знаєш куди йдуть кошти.P.S. Не можу не відмітити, що ЖК Фамільний з самого початку позиціонували як комфорт! І при цьому у нього шикарний холл де, бляха, є місце дизайну, чудово оздоблені балкони із скляними й хромованими перегородками та плиткою на підлозі, ну і, звичайно, добудована сходова клітка. А на додачу закритий двір, охорона, конс'єрж (130грн на місяць). Нажаль, будинки в КП-2 навіть до рівня "комфорту" не дотягують.
Цілком підтримую Вашу ідею про осбб.
Vitalii_May
Ви мабудь з будинку 3.2, бо в нашому 1.2 сказали, що наші гірші набагато вікна. Профіль KBE, і встановлювала фірма, якої вже не існує. І не дивно, монтаж жахливий. Сколи, тріщини, не запінені стики і багато ще чого.
Ну то забудовник має ж це виправити ?
Ann24
Так, ЖУС себе не обділив, особливо дивлячись на бур'ян по пояс біля будинку 1.2. І в цілому ЖК реально економ, ну можливо комфорт з натяжкою
І де обіцяні крони та парк ??? Як завжди гроші здеруть, а крони відсутні((( настелили плитку і всіх справ.
Ника_бро
Ну то забудовник має ж це виправити ?
Звичайно має виправити...тільки питання коли??? Вже місяць не можуть поставити ручки на вікно і балконні двері
Ann24
Звичайно має виправити...тільки питання коли??? Вже місяць не можуть поставити ручки на вікно і балконні двері
Акт підписується тільки тоді коли у Вас відсутні претензії. Я правильно розумію ?
Ника_бро
Акт підписується тільки тоді коли у Вас відсутні претензії. Я правильно розумію ?
Правильно. В акті вказуються всі недоліки. Ось ми чекаємо доки поставлять елементарно ручки на вікна. Поки акт не підписаний, ми не можемо оформити право власності і почати ремонт
У відділі по роботі з клієнтами сказали, що вікна будуть регулювати в вересні. А ще сказали, що бетоні сходи то нормально і в "першій кроні" так само - плитка тільки до 2го поверху. Я там не був, тож не знаю.
P.S. Не те, щоб я дуже переймався поштовими ящиками, але в будинку 3,2 вони дешевше нема куди. Частина з ящиків вже з прим'ятими дверцятами, де не де є іржа. Добре, що іх заховали в окремому проході.
Ujosnax
А може хтось цікавився, чи є в наших будинках якісь приміщення спільного користування? Кладовки, колясочні? В ЖК Фамільному це дуже зручно - є де поставити дитячу коляску та велик.
P.S. Не те, щоб я дуже переймався поштовими ящиками, але в будинку 3,2 вони дешевше нема куди. Частина з ящиків вже з прим'ятими дверцятами, де не де є іржа. Добре, що іх заховали в окремому проході.
Кладовку можете купить, если такая будет в наличии на вашем этаже. Обычно бывает по одному-два таких помещения на этаж. Но они не для общего пользования, а на продажу.
Petka
Кладовку можете купить, если такая будет в наличии на вашем этаже. Обычно бывает по одному-два таких помещения на этаж. Но они не для общего пользования, а на продажу.
Дякую, я знаю за кладові на поверхах. Я мав на увазі саме приміщення загального користування. В ЖК комфорт классу "Фамільний" є декілька великих приміщень на першому поверсі для мешканців, де можна лишати коляски та велосипеди.
Жесть, рейтинг уже 165, ещё -3 пункта. Неужели всё так плохо, вроде же сдали дома, остальные строят…
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349