Подати оголошення

ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола

ЗабудовникАльянс Новобуд
Здача ЖК2021 - 2023 р.
Планування
від 21 166 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
90з 218
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 18.
2/11%
4/22%
3/17%
4/22%
5/28%
1. . .8991. . .97
10 лип 2022 17:09

Инвестор 2 очереди

Сейчас застройщик неплохо строит, чего уже очень давно не было. Понятно, что ему нужны деньги. А денег сейчас у многих нет. Как выходите Вы из ситуации?? Платите сколько можете? Что предлагает кому застройщик, как выход из ситуации? Поделитесь опытом, пож. 

мені дзвонили двічі. перший раз десь на початку квітня і тиждень тому. 

першого разу мені здалось що борг буде перенесений (можливо я не так почув чи зрозумів) 

зараз виходить результат такий: платіть скільки можете, пишить заяви. всі заяви будуть розглядатись після перемоги

12 лип 2022 08:41

Ми пишемо і дзвонимо. Всі пишіть і дзвоніть в ДіАМ. Вони кажуть шо в обработке. Я вже наганав на них і сказав шо хай тільки спробують відмовити в надання сертифіката. Я кажу вже хочу обустраювать своє гніздечко.Уже харять цей діам і крона 

13 лип 2022 19:46

По традиции спрошу как там дела у дома номер? Как всегда буду крайне благодарен за фото😊

15 лип 2022 20:01

Отримали сьогодні повідомлення:

«Шановні покупці, раді повідомити, що Державною інспекцією архітектури та містобудування України видано сертифікат №ІУ123220609247 від 15.07.2022р. про прийняття в експлуатацію будинків 1.2 та 3.2 в ЖК KRONA PARK II, підтвердивши відповідність закінченого будівництва об’єктів проєктній документації та готовність його до експлуатації.

Попри війну та важку економічну ситуацію в країні, ми робимо все можливе, аби наші клієнти отримали свої квадратні метри. Наступний крок — присвоєння будинкам поштових адрес та видача ключів.

Житловий комплекс KRONA PARK II зводиться у центрі Броварів, поруч з парком та хвойним лісом. Проєкт складається з 16-ти будинків, які мають розвинуту комерційну інфраструктуру та об’єкти соціального призначення. У комплексі передбачені школа, дитячий садок, стадіон, медичний центр тощо.

Щиро вдячні за довіру та вибір одного з кращих житлових комплексів — ЖК KRONA PARK II від девелопера «АЛЬЯНС НОВОБУД»!»

15 лип 2022 21:02

Нарешті гарні новини для будинків 1.2 та 3.2 - будинки введено в експлуатацію. Вітаю всіх інвесторів цих будинків, ми це довго чекали! 

https://2.kronapark.ua/news-info/polucen-sertifikat-o-prinatii-v-ekspluataciu-domov-12-i-32-200

16 лип 2022 08:03

Вітаю інвесторів будинків 1.2 та 3.2! Нарешті🙏🏻  Чекаємо ключі)))

16 лип 2022 09:10

Дмитрий100

По традиции спрошу как там дела у дома номер? Как всегда буду крайне благодарен за фото😊

16 лип 2022 12:03

Ну що ж, дочекались. Вітаю нас )

Зараз з дружиною на території ЖК, прохід до будинків досі закрито.

Судячи із встановленого дитячого майданчика, на рендери знову можна забити - не буде того гарного скверика, що на них.

18 лип 2022 08:22

коли ключі дадуть ?

18 лип 2022 10:09

Будинки ще не мають адреси. Після отримання адреси будуть запрошувати інвесторів на перегляд квартир і підписання документів, а тоді вже ключі.

20 лип 2022 09:34

БУднинки вже мають адреси а коли будуть давать ключі? Ех я думав в будинку 1.2 теж буде вулиця Соборна 

20 лип 2022 10:06

Жду документи на квартиру

БУднинки вже мають адреси а коли будуть давать ключі? Ех я думав в будинку 1.2 теж буде вулиця Соборна 

Телефонуйте у відділ по роботі з клієнтами та записуйтесь на перегляд квартир. Якщо у вас все сплачено, то одразу після перегляду можна оформити документи на отримання права власності.

20 лип 2022 11:32

Нам телефонували, сказали вже готують документи, наступного тижня мають почати видавати!)

23 лип 2022 05:37

В п‘ятницю вже подивились квартиру і отримали ключі ) По акту прийому-передачі вказали тільки регулювання вікон. В цілому будинок дуже сподобався.

25 лип 2022 06:55

Ujosnax

В п‘ятницю вже подивились квартиру і отримали ключі ) По акту прийому-передачі вказали тільки регулювання вікон. В цілому будинок дуже сподобався.

Вітаю. А це будинок 1.2 чи 3.2 ?

25 лип 2022 12:20

Вітаю. А це будинок 1.2 чи 3.2 ?

Це будинок 3.2.

26 лип 2022 14:12

Сьогодні теж отримали ключі. По квартирі все супер тількі по вікну одному маленькі дрібниці

26 лип 2022 14:56

Ми сьогодні також отримали ключі, будинок 1.2(Чорновола 8в). Оглядали з експертом. Було 6 зауважень, основні по вікнам. Надіюсь самі грубі недоліки виправлять, типу розбите вікно та сколи.

Взагалі все норм, але не сподобався малий грузовий ліфт, ще й китайської фірми mizui. ( в грузовому класні дзеркальні двері, але думаю точно не надовго).

Я живу зараз  в будинку від Атланта, то такий самий ліфт. Думав може щось краще буде типу отісу. Ну то таке. Моде це гарна модель…Ще питання по консьєржу. В нас його немає, але ви платіть по майже 250 грн, він в сусідньому будинку буде по камерам дивитись наш вхід, ага.

26 лип 2022 16:37

Сьогодні теж отримали ключі. По квартирі все супер тількі по вікну одному маленькі дрібниці

А тех. паспорт теж отримали?

26 лип 2022 16:58

Vitalii_May

Ми сьогодні також отримали ключі, будинок 1.2(Чорновола 8в). Оглядали з експертом. Було 6 зауважень, основні по вікнам. Надіюсь самі грубі недоліки виправлять, типу розбите вікно та сколи.

Взагалі все норм, але не сподобався малий грузовий ліфт, ще й китайської фірми mizui. ( в грузовому класні дзеркальні двері, але думаю точно не надовго).

Я живу зараз  в будинку від Атланта, то такий самий ліфт. Думав може щось краще буде типу отісу. Ну то таке. Моде це гарна модель…Ще питання по консьєржу. В нас його немає, але ви платіть по майже 250 грн, він в сусідньому будинку буде по камерам дивитись наш вхід, ага.

У нас по вікнах тільки регулювання фурнітури, решта наче норм все. Були в квартирі вже декілька разів.

Ліфти Mizui може не люкс, звичайно, але досить непогані. Ми зараз живем у Фамільному ЖК і в нас ліфти цієї фірми і з 16 року без нарікань: дзеркальне покриття в нормі - то полірований метал, як я розумію. Хіба що я помітив, що пасажирські ліфти все ж трішечки меньші, ніж у Фамільному, але зате їх в будинку 3.2 аж дві штуки, а квартир меньше ніж в фамільному. Ну і ці ліфти більш нової моделі.

У нас конс'єрж у будинку, але коштує аж, бляха, 370грн на місяць. У Фамільному ми платимо 130грн. Може в нас якісь бойові конс'єржі-охоронці?

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .8991. . .97
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше