Подати оголошення

ЖК "Hoffmann Haus", ул. Златоустовская - "Stolitsa Group"

ЗабудовникStolitsa Group
Здача ЖК2016 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 130.
16/12%
8/6%
23/18%
44/34%
39/30%
1. . .3133. . .178
30 черв 2015 14:41

как бы вот так

//mkk.kga.gov.ua/

30 черв 2015 14:59
Я так понимаю,территория под застройку у "Укрбуда" будет огромная.
30 черв 2015 16:53
Цитата "Floora":
Я так понимаю,территория под застройку у "Укрбуда" будет огромная.

Общая информация
Шевченковский р-н
Состояние подготовка к строительству
Наличие есть свободные квартиры или площади

Расположение
Адрес г. Киев, Златоустовская 27

Компании, привлечены к строительству
Девелопер УкрБуд, строительная корпорация
Генподрядчик УкрБуд, строительная корпорация

Назначение и инфраструктура
Основное назначение жилая новостройка
Коммерческие помещения предусмотрено
Тип паркинга подземный+открытый
Детская площадка предусмотрено

Технические параметры
Количество этажей 12-16
Количество секций 4
Конструкция монолитно-каркасный
Конструкционный материал армированный железобетон
Окна металлопластик
Конструкция крыши плоская
Покрытие крыши рубероид
Высота этажа 2,7
Тип отопления от домовой котельной
30 черв 2015 16:56
Цитата "andresat2009":

Общая информация
Шевченковский р-н
Состояние подготовка к строительству
Наличие есть свободные квартиры или площади

Расположение
Адрес г. Киев, Златоустовская 27

Компании, привлечены к строительству
Девелопер УкрБуд, строительная корпорация
Генподрядчик УкрБуд, строительная корпорация

Назначение и инфраструктура
Основное назначение жилая новостройка
Коммерческие помещения предусмотрено
Тип паркинга подземный+открытый
Детская площадка предусмотрено

Технические параметры
Количество этажей 12-16
Количество секций 4
Конструкция монолитно-каркасный
Конструкционный материал армированный железобетон
Окна металлопластик
Конструкция крыши плоская
Покрытие крыши рубероид
Высота этажа 2,7
Тип отопления от домовой котельной

Информация об объектах

В продаже: Квартиры: 1-комнатные, 2-комнатные, 3-комнатные
Площадь: от 36 до 84
30 черв 2015 18:48
По данной информации дом - эконом-класса.Квартиры от 36м2 до 84м2? Значит много маленьких квартир, в "Хоффманне" рассчитывали на более обеспеченных жильцов,хотя и здесь (в "Хоффманне" много однокомнатных квартир, но более чем 36м2.)Конструкционный материал- армированный железобетон-- по нашему панель?Я в шоке!!!Такая громила и такой жесткий эконом-класс. :faceoff: :protest:
30 черв 2015 18:48
:ne figa sebe:
30 черв 2015 19:30
Я бы не сказал, что Хоффман такой уж элитный ЖК. Вон муравейник от УкрБуда Старокиевский, а порядок цен почти как в Хоффмане
30 черв 2015 20:11
Цитата "andresat2009":
You can see that in any cases the house No 35 has nothing to bring to your Hoffmann House and City Garden any perfection.
The section with at less aprox. 13 floors in height near the starting section on the part land of the old German Consulate covers the face along the street Zlatoustovskaya.
So the thinking that builders of Hoffmann House and City Garden could do something to keep the house No 35 for you is too silly, isn't it ?

C'est la vie, Spiler ! :yes:

Let me write in Russian please
Дом №35 расположен на месте стройплощадки отведенной для УкрБуда. Не думаю что строители Hoffmann House будут инициировать какие то работы на площади отведённой для другого застройщика. Поэтому сохранение дома №35 исключительно на совести городских властей и УкрБуда.
01 лип 2015 05:34
Цитата "Snip_r":
Проїзжав сьогодні біля будинку, будівництво йде. Але мене хвилює питання, коли почнуть ставити вікна в будинку? Мені здається, що можуть виникнути певні питання, якщо до кінця року зроблять монолітну коробку, і лише тоді, зимою, почнуть ставити вікна, то вся штукатурка яка є в будинку, буде не зрозумілої якості, під впливом вологи та снігу! Тобто оптимально до початку осені і дощів, щоб вікна вже стояли на будинку, на поверхах де є штукатурка! Згідно графіку вікна мали почати ставити в березні 2015 року, такщо якщо в найближчі тиждні не почнуть ставити вікна, є підстави хвилюватися!

Мне кажется график , который был изначально утверждён и реальные работы на стройплощадке не совпадают по многим параметрам. Может строители имеют какой-то свой подпольный график )). Окна скорее всего не начнут устанавливать , судя по ЖК Квартет. Каркасы трех домов практически возведены, но окна там еще не устанавливали, но штукатурят и проводят внутренние инженерные работы. Поэтому скорее всего окна будут устанавливать лишь после возведения каркаса в полном объеме.
01 лип 2015 06:21
Ну если это так, то в следующем году, строителям придётся переделывать всю штукатурку! Не знаю какой у них там график, но оставлять штукатурку на открытом пространстве, под влияние влаги, нужно быть не очень умным!
01 лип 2015 08:18
Я полностью с вами согласен. Но может строители закончат монолит в октябре и возьмутся сразу за окна?
01 лип 2015 09:04
Темпо у них до сих пор : 3 этажа за 2 месяца.
Монолит скоре всего не будет закончен раньше декабря.
Время фиксации бетона вам никак нельзя ускорить.
01 лип 2015 09:53
зараз на будинку будують приблизно 2 поверхи в місяць, але будинок вже почав зменьшуватись і можна пришвидшити роботу. власне я сподіваюсь, що так і буде.
Доречі немає таких обмежень, що можна заливати тільки 2 поверхи в місяць, і це не настільки залежить від застивання бетону, як вам здається, тому що теоретично бетону до повного висохання потрібно більше 30 днів, але там же не тільки бетон, а й металоконструкції!
Я бачив на інших обьєктах як заливали і 3 і 4 поверхи в місяць, так що головне бажання, тоді все можна зробити вчасно!
01 лип 2015 09:59
Цитата "andresat2009":

I'm sorry ! I have no Cyrilic keyboard, so using virtual keyboard is quite heavily.

You shouldn't apologize! I was impressed and pleased to realize that investors can speak not only russian/ukrainian :) :up: :up: :up:
01 лип 2015 10:41
Цитата "Snip_r":

Я бачив на інших обьєктах як заливали і 3 і 4 поверхи в місяць, так що головне бажання, тоді все можна зробити вчасно!

Можливо, але це бетон зовсім іншої марки, якості та, що найважливіше, вартості.

Поки що проект дещо здешевлюють (ліфти, вікна, цегла, оздоблення), тому сподіватися на використання другої марки бетону дещо необґрунтовано
01 лип 2015 11:02
Ckopik
Я ваш коментар зовсім не зрозумів!
Який бетон іншої якості? ви навіть не знаєте про який я будинок писав, як ви можете писати що він іншої якості! Як ви можете писати що проект здешевлюють, якщо вікон ще не ставили, оздоблення ще не робили?
01 лип 2015 11:16
Цитата "Snip_r":
Як ви можете писати що проект здешевлюють, якщо вікон ще не ставили, оздоблення ще не робили?

Можу писати, бо це факт. Наприклад, ліфтів KONE не буде, буде Otis місцевого розливу, хоча у відділі продажів покупцяи показують прошуру Otis Gen2 французького виробництва, який втриче дорожчий.

Окремо прошу зауважити, що про вікна нічого не казав, але на сьогодні тендер по вікнам не закритий - враховующи скільки нюансів є в цих системах, то там є де маневрувати (виробник скла, товщина скла, прозорість скла, фурнітура, тип профілю, тощо) ;)
01 лип 2015 11:35
Ckopik
Можливо, але це бетон зовсім іншої марки, якості та, що найважливіше, вартості.

Поки що проект дещо здешевлюють (ліфти, вікна, цегла, оздоблення), тому сподіватися на використання другої марки бетону дещо необґрунтовано

це ж ваш коментар? тут ви і про якийсь "інший" бетон пишите, і про здешевлення проекту (вікна, оздоблення)!
Прохання, напишіть зрозуміло, що за бетон іншої марки, що за здешевлення вікон і оздоблення? звідки у вас така інформація? звідки інформація по ліфтам?
01 лип 2015 11:56
Перепрошую, в першому повідомленні "вікна" потрапили помилково - про них ще нічого не знаю.
01 лип 2015 16:03
Цитата "Ckopik":
Можу писати, бо це факт. Наприклад, ліфтів KONE не буде, буде Otis місцевого розливу, хоча у відділі продажів покупцяи показують прошуру Otis Gen2 французького виробництва, який втриче дорожчий.

Окремо прошу зауважити, що про вікна нічого не казав, але на сьогодні тендер по вікнам не закритий - враховующи скільки нюансів є в цих системах, то там є де маневрувати (виробник скла, товщина скла, прозорість скла, фурнітура, тип профілю, тощо) ;)

Шановний Ckopik, у тлумачному словнику слово ФАКТ пояснюэться як - "Дійсна, не вигадана подія, дійсне явище; те, що сталося, відбулося насправді".
Ви оперуєте фактами, які не здійснилися і не підтвердженні жодним офіційним документом. Скоріш за все це ваша думка про стан будівництва, на яку ви маєте повне право. Тому що на сьогодні забудовник ні про які зміни або заміни не повідомляв інвесторів. Що стосується ліфтів , то на офіційному сайті й досі мова йде про - Сучасні швидкісні ліфти фірми Otis,KONE (3 пасажирських і 1 вантажний). Якщо ви дійсно володієте важливою інформацією щодо відхилення від характеристики об'єкту, яка була задокументована на початку будівництва , будь ласка, доведіть це справжніми фактами. Гадаю, що всі інвестори зацікавлені в якості будинку, тож якщо виникне загроза якості ми згуртуємося і будемо разом боротися за наш Hoffmann Haus.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .3133. . .178
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше