ЖК Есенин | Орлан Инвест | Ирпень, ул. Есенина
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 106.
| 13/12% | ||
| 2/2% | ||
| 23/22% | ||
| 29/27% | ||
| 39/37% | 
20veta15
2
Користувач
84
12 квітня 2016
13 квіт 2016 08:28
Доброго дня,сусіди! Були з братом у неділю на будівництві,будинок будується,вікна почали ставити... Зустріли також сусідів з п'ятого поверху,які також приїхали подивитися як продвигається будівництво...за розмовою забулась запитати як звати  ,вітання їм
 ,вітання їм  Усім гарного дня!
  Усім гарного дня!
 ,вітання їм
 ,вітання їм  Усім гарного дня!
  Усім гарного дня!Julia Ирпень

Користувач
82
23 лютого 2016
13 квіт 2016 08:58
Цитата "Ddd1714"://ukr.segodnya.ua/economics/gkh/vstupil-v-silu-novyy-zakon-ob-osmd-vspominaem-chto-eto-takoe-i-kak-s-nim-byt-631610.html
Ось стаття про ОСББ... Кому цікаво прочитайте..
Є три варіанти ОСББ, керуюча компанія чи підприємець, або четвертий керуючий призначений місцевою владою... Хто б не був він і буде тим кому ми платимо гроші за обслуговування будинку ... В будь якому разі зарплатню хтось получатиме.... Я вважаю, що ОСББ найефективніший варіант
я поддерживаю. я не хочу совка и бомжарни. я хочу знать к кому обращаться, я готова помогать всем, чем смогу. но председатель нужен, или как он там называется. а по-поводу дармоедов. у меня папа председатель дачного кооператива... головняка столько, что он каждый год пытается скинуть с себя эту "дармовщину", понятное дело, находятся те, которые упрекают:" мы тебе платим деньи", но со всеми вопросам и проблемами знают к кому идти и принять на себя обязанности, вместе даже с зарплатой, очереди не выстраивается. надеюсь, что по какой-то счастливой случайности, соседи все соберуться порячдочные и мы сможем решать все свои вопросы цивилизованно, жить в дружбе и без обид. Приветствую, 5й подъезд, мое кухонное окно ваще выходит на входную дверь, так что будете, как с консьержкой со мной здороваться каждый раз

inna.vp

Користувач
28
29 січня 2016
13 квіт 2016 09:07
Цитата "Ddd1714":Тепер про хорошеБув сьогодні на будівництві, охоронець сказав, що вікна ставить Орлан. Ось кілька фото, в першій секції вже 5 поверхів...
Спасибо за фото!

Очень радуют такие темпы строительства!
P.S. Полностью поддерживаю создание ОСББ. Без него не обойтись!
Ddd1714

Постійний користувач
120
22 лютого 2016
13 квіт 2016 09:52
Цитата "Julia Ирпень":Приветствую, 5й подъезд, мое кухонное окно ваще выходит на входную дверь, так что будете, как с консьержкой со мной здороваться каждый раз
В нас 4-й під'їзд вікна теж виходять на дворик:) будемо здороватися через вікна:))))))) не виходячи з квартир:))))))
Julia Ирпень

Користувач
82
23 лютого 2016
13 квіт 2016 13:26
Цитата "Ddd1714":
В нас 4-й під'їзд вікна теж виходять на дворик:) будемо здороватися через вікна:))))))) не виходячи з квартир:))))))
о, так вы вообще наши наиближайшие соседи!!!
Faraon04

Старожил
654
28 грудня 2015
13 квіт 2016 19:25
Цитата "Ddd1714":
Місяць два кажете... А в подальшому -невивезене сміття до кого звертатися і кому? До Вас? -не прибрана територія - знову ж таки до кого? І таких ситуацій десятки, а то й сотні.... Згорівші лампочки, поламані заборинки, двері, замки, прорвані труби, розбиті шибки і т.д. і т.д. ... Чи ви надієтеся, що все, що обще - буде вічним? Чи може само буде мінятися... То ж я з Вами категорично непогоджуюся... Пропоную побути Вам тим "дармоїдом" який вестиме бухгалиерію і за всім слідкуватиме безкоштовно... Так сказать на общєствєнних началах 😁... Суботніки кажете - згоден, але чи всі підуть, чи як завжди десяток ходитиме , а сотні ні... Чого я маю за них постійно ходити і за рік -два, ніхто не ходитиме. Де керуватимуть всі - там не керуватиме ніхто. Де дві хазяйки, там хата не метена. То ж засремся і будемо жити в бараку з часом... Мені потрібно знати Хто за всім слідкує і до кого я можу підійти в будь який час і спитати,"а якого...непрацює, за що я плачу?" нема такої людини.... Бардак. То ж без тих "дармоїдів" будемо за кілька років жити в облупленій халупі.... я хочу жити в будинку в якому є глсподар, що хтось за це все відповідає. А щодо платні, хто буде платити прибиральнику? Хто щомімячно чи щоквартально чи як там за обслуговування ліфта, хто за вивіз сміття? Хто бігатиме по квартирах всіх і збиратиме по гривні чи дві на ці потреби? На лампочки в підїздах... На поточний ремонт асфальту і т.п..... Як ви собі це уявляєте? В двох будинках буде кілька сотень квартир... Ви впевнені, у всіх цих людях, що вони ходитимуть на суботніки і щомісячно самі приноситимуть по кілька гривень... Чи хто бігатиме і збиратиме? І ще, вивіз сміття хто підписуватиме договір ? Кожна квартира? Та взагалі, на скільки я знаю - якщо будинок не створив ОСББ, (ЖЕКи ліквідовують), то нас примусово приєднають до вже створеного ОСББ... І будемо платити тим дармоїдам, які не мають відношення до нашого будинку і їм фіолетово на його стан,так як ЖЕКам зараз... І житимем в повній гармонії з побитими лампочками, грязними підїздами і іншими благами Совка....
P.s. працюю, то ж в "дармоїди" не рвуся...Але така людина потрібна. І дійсно дві, одна яка Господарює, інша веде бухгалтерію!
Все сказано верно, без ОСББ никуда.Должен быть хозяин в доме иначе никак.
Faraon04

Старожил
654
28 грудня 2015
13 квіт 2016 19:29
Поддерживаю на 100 процентовЦитата "Ddd1714":
Ви колись бачили як збирають гроші, в школі, в садочку, ви знаєте як всі дружно здають, ( зараз нема, я потім...і т.д. ) ... І то 30 чоловік, а уявіть собі сотні.... Хто бігатиме і збиратиме постійно на якійсь дрібниці?
І до речі. ОСББ створити треба обов'язково (повторюся ЖЕКи ліквідовують), якщо не створено ОСБЬ то призначать примусово - непонятно кого, фірму лєву, яка далеко не факт, що заключить нормальні договори на обслуговування і чи взагалі їх заключить... Якщо договори будуть заключені з недобросовістними підрядниками, то все одно пів року їх неможна розторгнути (не впевнений, але таке чув)... Воно нам потрібно? І хто за це відповідатиме, де гарантія, що призначена фірма не зникне з нашими грошима, а ми не залишимося з своїми проблемами на одинці і без грошей і без послуг, і без винуватця?... Я вважаю що ОСББ, це найрозумніший вихід, керівника обирати на зборах інвесторів, погано керуватиме, на тих ж зборах зняти і замінити іншим! А як буде нам призначено "відповідального" то ми змінити нічого не зможемо і будемо платити непонятно кому і за що... Отут вірогідність дармоїдства зростає в десятки разів.
Щодо суботників, я тільки за, але це не вихід. Можемо збиратися, навіть скажу більше, потрібно збиратися, разом працювати і жарити шашлики( ми зараз так і робимо, в будинку де я живу на даний час: прибираємо територію, ремонтуємо площадку дитячу,разом пьємо пиво і їмо шашлики) це справа потрібна, але це не вирішує проблем з обслуговуванням постійних поточних дрібниць і не лише дрібниць.
Даруйте за помилки - пишу з телефону.
20veta15
2
Користувач
84
12 квітня 2016
13 квіт 2016 19:44
Цитата "Faraon04":
Все сказано верно, без ОСББ никуда.Должен быть хозяин в доме иначе никак.
Абсолютно з усим погоджуюсь!
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
15 квіт 2016 08:09
Подскажите, а что за история с судом, запрете строительства?!.. В чем собственно суть проблемы?
Faraon04

Старожил
654
28 грудня 2015
15 квіт 2016 11:48
Цитата "_Immmortal_":Подскажите, а что за история с судом, запрете строительства?!.. В чем собственно суть проблемы?
все суды давно закончились.Это все было связано с выборами еще.
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
15 квіт 2016 12:27
Цитата "Faraon04":
все суды давно закончились.Это все было связано с выборами еще.
А это, по Вашему, фейки недоброжелателей?
https://irpen.net.ua/politik/item/1214-vnimanie-vopros-pochemu-sudya-kukhlenko-otmenil-svoe-zhe-reshenie-pro-zapret-stroitelstva-zhk-esenina
Орлан Инвест

Старожил
620
28 липня 2015
15 квіт 2016 12:51
Цитата "_Immmortal_":
А это, по Вашему, фейки недоброжелателей?
https://irpen.net.ua/politik/item/1214-vnimanie-vopros-pochemu-sudya-kukhlenko-otmenil-svoe-zhe-reshenie-pro-zapret-stroitelstva-zhk-esenina
Вы наверное не знаете кто такой Женя Мельничук) ( а может и знаете раз постите линк на его "сайт".
Вот таких вот активистов он водит с собой)
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
15 квіт 2016 12:54
Цитата "Орлан Инвест":
Вот потому, что не знаю и спрашиваю!) Вопрос был в контексте того, чем ему ЖК Есенин не угодил?.. Сосновые рощи вроде не рубили, озера не осушали.. В чем суть спора?
Орлан Инвест

Старожил
620
28 липня 2015
15 квіт 2016 13:00
Цитата "_Immmortal_":
Вот потому, что не знаю и спрашиваю!) Вопрос был в контексте того, чем ему ЖК Есенин не угодил?.. Сосновые рощи вроде не рубили, озера не осушали.. В чем суть спора?
Суть вопроса лежала в политической плоскости.
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
15 квіт 2016 13:04
Цитата "Орлан Инвест":
Суть вопроса лежала в политической плоскости.
Ну Вы же понимаете, что Ваш ответ ни о чем?!

Орлан Инвест

Старожил
620
28 липня 2015
15 квіт 2016 13:17
Цитата "_Immmortal_":
Ну Вы же понимаете, что Ваш ответ ни о чем?!
Возможно. Но мы наверное оставим это все на потом
 Когда сдадим дом и торжественно вручим его жителям ключики
 Когда сдадим дом и торжественно вручим его жителям ключики  
  А может просто об этом забудем)
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
15 квіт 2016 13:30
Цитата "Орлан Инвест":
Возможно. Но мы наверное оставим это все на потомКогда сдадим дом и торжественно вручим его жителям ключики

Ну и ладно!.. Мне просто было интересно, к чему там "на отшибе" можно придраться?!.. Ладно вон возле ГрандЛайфа назревает скандал с вырубкой последнего клочка природы.. А что у вас происходит, загадка!)
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
15 квіт 2016 13:30
Цитата "Орлан Инвест":
Возможно. Но мы наверное оставим это все на потомКогда сдадим дом и торжественно вручим его жителям ключики

Ну и ладно!.. Мне просто было интересно, к чему там "на отшибе" можно придраться?!.. Ладно вон возле ГрандЛайфа назревает скандал с вырубкой последнего клочка природы.. А что у вас происходит, загадка!)
Oks0804

Старожил
691
17 лютого 2016
15 квіт 2016 14:13
Цитата "_Immmortal_":
а Вас видно только скандалы и интересуют))) если вы инвестор нашего ЖК я такой интерес еще пойму, но раньше Вас видно не было...а так зачем Вам вообще эти скандалы?))) Живите и радуйтесь жизни)))
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
15 квіт 2016 16:55
Цитата "Oks0804":
а Вас видно только скандалы и интересуют))) если вы инвестор нашего ЖК я такой интерес еще пойму, но раньше Вас видно не было...а так зачем Вам вообще эти скандалы?))) Живите и радуйтесь жизни)))
Нет, я не инвестор вашего ЖК, но когда в декабре выбирал квартиру, рассматривал и Есенин, приезжал смотрел котлован. Случайно наткнулся на инфу про суд, вот и заинтересовался. Просто последнее время далеко не все "активисты" борятся за правду.. или правда у них не всегда правильная..

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетрівське, вул. Богдана30.1039
- ЖК Scandia | БК Триумф | Бровари, вул. Анатолія Луценка, 2730.103 030
- ЖК Дніпровська Мрія | Галжитлобуд | ул. Сосюры, 630.10793
- ЖК Заречный | bUd development | пр-т Н. Бажана, ул. Заречная30.1011 514
- ЖК Edelweiss House | Edelburg Development | Киів, вул. Звіринецька, 70-а28.10537
- Дом №17, ЖК "Эврика"25.10742
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а23.103 100
- ЖК Урлівський-1 | Київміськбуд, BudCapital | Київ, вул. Причальна, 1121.103 797
- Будинок на Вавилових | Ковальська | Київ, вул. Вавилових, 9-1120.10116
- ЖК Київські Зорі 2 | Онікс Білд | Вишгород, вул. Кургузова, 1-б20.105
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.1015 249
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.104 723
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 404.105
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Кварц виниловая плитка LG Decotile или Berry Alloc29.106
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1018
- Яка реальна ціна чорнових робіт в 2025 для будинку08.101
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тепла підлога, відгуки та поради28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій19.082 216
- Матеріал багатоквартирного будинку. Який найкращий?13.0812
- Кліматичне обладнання норвезької ТМ Bergen07.082
- Пошук обладнання для магазину21.101
- Как отвечать на How are You?04.102
- Что подарить мужчине?24.09351