Подати оголошення

ЖК Atria City. Teremky | Атріа Сіті. Теремки | Чабани, Одеське шосе, 6

ЗабудовникАТРІА ДЕВЕЛОПМЕНТ
Здача ЖК2021 - 2025 р.
Планування
від 29 200 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
177з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 35.
11/31%
4/11%
5/14%
5/14%
10/29%
1. . .434445
05 черв 2024 12:54

Investor51

На будівництві ніяких змін. Зараз всі думаємо як буде з опаленням, враховуючи відключення електрики. Добре що хоч ціну за гігакалорію знаємо - трішки більше 5 000 гривень. Та не забуваємо дякувати забудовнику за наше комфортне з плюсом життя у цьому ЖК.

А що з опаленням? Його ж не було і не буде явно в цьому році. Може звісно щось не знаю, але наскільки відомо газ так і не підвели. 

27 лип 2024 08:31

Сусіди, ну що там на будівництві, все без змін???

24 бер 2025 09:18

Realinvest

Сусіди, ну що там на будівництві, все без змін???

За моєю інформацією у цьому році теж нічого не буде.

24 бер 2025 14:06

По опаленню теж нічого не відомо?

24 бер 2025 18:03

Oleksii Kyiv

Опалення є вже мінімум два сезони. Котли стоять електричні, а не газові. 

Всі мовчать бо просто дивно що ви цього не знаєте якщо у вас квартира в 1-2 корпусах. А якщо 3-4, то опалення це найменша проблема.

24 бер 2025 18:03

Oleksii Kyiv

Опалення було і є, але від електрокотельні, яка не переведена на споживацький тариф. Тож вартість його значно дорожча, ніж мала би бути. Про підведення газу й відповідно встановлення газової котельні забудовник і його кишеньковий ЖЕК мовчать, як і про все інше.

25 бер 2025 08:59

Mayflower

Опалення було і є, але від електрокотельні, яка не переведена на споживацький тариф. Тож вартість його значно дорожча, ніж мала би бути. Про підведення газу й відповідно встановлення газової котельні забудовник і його кишеньковий ЖЕК мовчать, як і про все інше.

Про це я і пишу. Опалення нема. Навіщо мені електричне, я можу увімкнути кондиціонер і грітися значно дешевше.

26 бер 2025 06:40

asmihal

Всі мовчать бо просто дивно що ви цього не знаєте якщо у вас квартира в 1-2 корпусах. А якщо 3-4, то опалення це найменша проблема.

Тобто по факту нема опалення закладеного проектом. Електричне це не опалення, електрикою я сам можу гріти і буде дешевше.

26 бер 2025 11:53

Oleksii Kyiv

Тобто по факту нема опалення закладеного проектом. Електричне це не опалення, електрикою я сам можу гріти і буде дешевше.

Я вибачаюсь, а яка різниця вам як споживачу чим ту воду підігрівають? У вас є труби, в яких тече гаряча вода, лічильник на квартиру. Питання ціни, це інше питання, є дорожче/є дешевше. Ви уявляєте взагалі що таке опалювати кондиціонером... Це риторичне питання.

26 бер 2025 13:25

asmihal

Я вибачаюсь, а яка різниця вам як споживачу чим ту воду підігрівають? У вас є труби, в яких тече гаряча вода, лічильник на квартиру. Питання ціни, це інше питання, є дорожче/є дешевше. Ви уявляєте взагалі що таке опалювати кондиціонером... Це риторичне питання.

Саме питання вартості, питання відсутності опалення в разі відсутності електрики. Але вартості вже достатньо. І так, уявляю опалення кондиціонером, чому ж ні. 

15 квіт 2025 15:45

Ku-kuru

За моєю інформацією у цьому році теж нічого не буде.

Прикро що забудовник закинув такий гарний об'єкт. Цікаво, чи вони взагалі планують його добудовувати, чи варто вже починати процес повернення інвестицій!?!

17 квіт 2025 13:00

asmihal

А яка найбільша проблема ЖК на Вашу думку?

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .434445
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше