ЖК Барселона | Софиевская Борщаговка, ул. Петровская, ул. Белогородская
Забудовник | Фундамент Буд Сервіс |
Здача ЖК | 2016 - 2021 р. |
Планування |
24/22% | ||
14/13% | ||
8/7% | ||
18/17% | ||
43/40% |
Ничего не изменилось,как так можна поступать с людьми?дом должен уже быть сдан,а ничего не делается на стройке(
Думаю и адрес дому не будет скоро присвоен по причине задолженности по паевым . Внизу скрин на исполнительное производство. Ну и судя то тому что кусок газовой трубы висит на фасаде с лета 2020 года, у них реально проблемы с подключением дома , так как он выше 10 этажей. Так что я уже не верю что в этом году будут ключи. И вообще, я сомневаюсь что дом когда либо сдадут.
avp21
Думаю и адрес дому не будет скоро присвоен по причине задолженности по паевым . Внизу скрин на исполнительное производство. Ну и судя то тому что кусок газовой трубы висит на фасаде с лета 2020 года, у них реально проблемы с подключением дома , так как он выше 10 этажей. Так что я уже не верю что в этом году будут ключи. И вообще, я сомневаюсь что дом когда либо сдадут.
Сумма долга в пол миллиона гривен при масштабах строительства многоквартирного дома - это ничто. Решила проверить задолженность, и сейчас она выглядит так. На текущее время задолженность смешная. Поэтому не стоит паниковать по этому поводу.
Мне кажется, если бы застройщик не планировал сдавать дом, то стройка давно выглядела бы как у Аркады на ипподроме. Сейчас застройщику намного выгоднее сдать дом и зарабатывать на жильцах через собственную управляющую компанию, нежели бросать почти готовый объект.
avp21
До вступу в дію у середині 2019-го року нових ДБН про Газопостачання, забудовники через різні мутні схеми доволі легко газифікували та облаштовували індивідуальне газове опалення вище 10-го поверху. Схеми могли бути різними, але як правило на етапі введення в експлуатацію будинку верхні поверхи були не житловими, а після їх газифікації буквально за пару тижнів оформлялася фейкова "реконструкція" з переведенням площі у житлову, після чого інвестори отримували право власності на свої квартири. Але ті забудовники, котрі за час між публікацією нових ДБН у 2018році та їх вступом в дію у 2019 не встигли ввести в експлуатацію будинки і отримати дозвіл на "реконструкцію" за старими ДБН, тепер усі наступні маніпуляції можуть починати лише за новими нормами. А вони навідріз забороняють газифікацію вище 10-го поверху. В Петрівському кварталі тиким чином підвисла 12-лінія. Зависли Квартал Крюківщина та 2-черга Нових Теремків. Невідомо, чи забудовники шукають потужностей для заміни газу на електрику для верхніх поверхів, чи сподіваються на отримання дозволу на відхилення від будівельних норм. Тому не знаючи, як забудовник планує розрулювати таку ситуацію, неможливо адекватно оцінювати необхідний для цього час. Схоже, що кволі майже непомітні дії на будмайданчику свідчать про те, що сам забудовник не бачить швидкого вирішення проблеми.
ZMaster
До вступу в дію у середині 2019-го року нових ДБН про Газопостачання, забудовники через різні мутні схеми доволі легко газифікували та облаштовували індивідуальне газове опалення вище 10-го поверху. Схеми могли бути різними, але як правило на етапі введення в експлуатацію будинку верхні поверхи були не житловими, а після їх газифікації буквально за пару тижнів оформлялася фейкова "реконструкція" з переведенням площі у житлову, після чого інвестори отримували право власності на свої квартири. Але ті забудовники, котрі за час між публікацією нових ДБН у 2018році та їх вступом в дію у 2019 не встигли ввести в експлуатацію будинки і отримати дозвіл на "реконструкцію" за старими ДБН, тепер усі наступні маніпуляції можуть починати лише за новими нормами. А вони навідріз забороняють газифікацію вище 10-го поверху. В Петрівському кварталі тиким чином підвисла 12-лінія. Зависли Квартал Крюківщина та 2-черга Нових Теремків. Невідомо, чи забудовники шукають потужностей для заміни газу на електрику для верхніх поверхів, чи сподіваються на отримання дозволу на відхилення від будівельних норм. Тому не знаючи, як забудовник планує розрулювати таку ситуацію, неможливо адекватно оцінювати необхідний для цього час. Схоже, що кволі майже непомітні дії на будмайданчику свідчать про те, що сам забудовник не бачить швидкого вирішення проблеми.
Це звичайно добре, що ви розповіли про цю проблемо інвесторам, але більш всього я думаю , що компанія знайде якийсь вихід з даної ситуації, тільки питання заключається КОЛИ САМЕ ?
Крутой комплекс!
ago
Крутой комплекс!
Більш всього це сарказм 🤣🤣😁😁! Треш точно що !
Barselona
Це звичайно добре, що ви розповіли про цю проблемо інвесторам, але більш всього я думаю , що компанія знайде якийсь вихід з даної ситуації, тільки питання заключається КОЛИ САМЕ ?
Ну если газ не подключат, будем как в домах Войцеховского - дровами топить. ))) А вместо котлов нам застройщик как бонус буржуйки купит )))
До десятого поверху проблем з підключенням газу не повинно бути. Вище десятого, найреалістичніше - опалення електрикою. Але для цього стандартних для квартири 5.5 кВт не вистачить навіть на однокімнатне житло. Потужності електромереж в районі розкуплені наперед. Чи є можливість у забудовника докупити додаткову потужність? Чи передані на баланс обленерго перші будинки, чи вони досі висять на потужностях будмайданчика? Не знаючи всього, неможливо спрогнозувати реальну готовність будинків до заселення. Друга черга Нових Теремків отримала Сертифікат готовності ще навесні минулого року, начебто адресу вже присвоєно, але готовності до заселення досі нема. І не факт, що до наступного опалювального сезону питання вирішиться.
Как жаль что только з 5 человек интересуются продвижением работ,а остальным все равно
4dom.al
Как жаль что только з 5 человек интересуются продвижением работ,а остальным все равно
Цікавитися будівництвом, це одна справа, а вплинути на будівництво це інше, в нашому випадку інвестори вплинути не можуть ніяк, від цього і відштовхуємося, що писати можна багато чого та різного , але нічого не зміниться . Звичайно коли з боку забудовника , спочатку нам говорили одне, а на ділі взагалі виходить інше , так про що може йти мова. Тільки нерви собі псуємо.
Одне знаю, що 90 відсотків інвесторів точно пошкодували, що сюди вклалися) Скільки вже будують два будинки 5 років ? Може, ще будемо 5 років чекати, щоб отримати документи на квартиру 😤
Всем мира и добра! 💛💙 Понимаю что глупый вопрос задаю во время когда все вокруг так шатко и не стабильно..., но все таки хочется думать о светлом будущем нашей страны... Как там наш домик? Пожалуйста просто напишите пару строчек кто вернулся домой или не уехал... Спасибо!
Заїжджали 2 тижні тому - все ціле, все в порядку
Я теж не давно була, не ушкоджений ! Хотілося б звичайно вірити у світле майбутнє ! Ніхто не знає коли відновлять будівництво? Просто є така інформація, що в Києві поступово відновлюється будівництво , хотілося б вірити , що ми теж ні чим не гірші )
Ірина_К
Заїжджали 2 тижні тому - все ціле, все в порядку
Доброго дня,а Відділ продажу уже працює?
4dom.al
Доброго дня,а Відділ продажу уже працює?
Ні, не працює. Там все на стопі.
По факту, до завершення воєнного стану вони можуть нічого не робити - по договору це "форс-мажор". У них і до війни не спостерігалось бажання все пошвидше завершити, а зараз є залізобетонне прикриття, хоча будівництва по Києву відновлюються і повертаються до роботи.
Чи можна присвоїти зараз адреси - теж не до кінця ясно, проте там і так роботи вистачає. Пропоную писати представникам особисто, чиї контакти у вас є, і задавати питання про їхні плани. А то знаючи їхню мотивацію, ще к-ка місяців війни і вони взагалі забудуть, що в них там будинок є якийсь незданний.
Добого вечора! Форс- мажор не мае нiякого вiдносення, тому що вийшов термiн сдачi забудови ще 2 роки тому. Як тiльки реестри почнуть працювати то потрiбно писати та вимагати щоб доробляли дом та надавали право власностi. Бо iм байдуже та наплювати на те що людям потрiбно десь жити особливо пiсля того коли стiльки житла зруйновано!
! Взагалі хтось телефонував співробітникам компанії , хтось же повинен бути на робочому місці ? та повинен же хтось відповідати на наші питання ?
То була велика наша помилка інвестувати в Барселону
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна22.11978
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832