ЖК "Артемівський", ул. Бакинская, 37-В - "Укрбуд"
Забудовник | УКРБУД |
Здача ЖК | 2015 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 163.
10/6% | ||
17/10% | ||
60/37% | ||
48/29% | ||
28/17% |
Domik System

Inform bot
37 480
09 вересня 2019
08 квіт 2015 14:37
X2nder

Користувач
37
21 березня 2014
08 квіт 2015 14:38
Цитата "imewe":Ни у кого нет чертежа с несущими стенами? Наподобие как Дима333 по паркингу выкладывал. Планировку в СУ не удобно делать без него.
у меня только по типу 1.3 есть
imewe
i
Постійний користувач
251
06 грудня 2013
08 квіт 2015 14:54
Цитата "X2nder":
у меня только по типу 1.3 есть
Спасибо, уже не нужно, bbv выложил фото моего санузла, они все симметричные. Единственное что не понял зачем там второй стояк
Povezlo

Ветеран
1 288
17 травня 2013
09 квіт 2015 06:37
Да. Трубы там в жутком состоянии.
Что бы не было проблем, все нужно менять.
Gorduj
G
Користувач
23
03 серпня 2013
09 квіт 2015 08:45
Какие именно трубы в ужасном состоянии?
Realust
R
Постійний користувач
189
24 квітня 2014
09 квіт 2015 08:56
Цитата "Povezlo":Да. Трубы там в жутком состоянии.
Что означает "в жутком состоянии"?
Povezlo

Ветеран
1 288
17 травня 2013
09 квіт 2015 11:27
На фото внимательно посмотрите.
Те что к дому идут.
//forum.domik.ua/images/orig/full/000061 3d3b5d412522c6
Realust
R
Постійний користувач
189
24 квітня 2014
09 квіт 2015 11:38
Цитата "Povezlo":На фото внимательно посмотрите.
Те что к дому идут.
//forum.domik.ua/images/orig/full/000061 3d3b5d412522c6
А как мы можем менять трубы, которые к дому идут?
invarter
i
Користувач
98
03 грудня 2014
09 квіт 2015 11:58
А как мы можем менять трубы, которые к дому идут?[/quote]Цитата "Realust":
Да, к тому же они идут не только к нашему дому. и владелец этих труб водоканал или теплоподающая организация.
bbv
b
Користувач
80
14 листопада 2013
09 квіт 2015 13:27
К фото на сайте написано "замена теплотрассы". При подключении к Водоканалу застройщику обычно ставят условие заменить такой-то кусок трубы, и не обязательно в районе строительства.
alex
a
Новачок
6
06 червня 2013
09 квіт 2015 18:20
Это на фото старые трубы теплотрассы и горячей воды которые идут в соседние дома . Но наш дом тоже будет запитан от этой сети . Из за этого раскопали старую и будут менять трубы на новые.
Sosed 37
S3
Користувач
58
27 травня 2013
13 квіт 2015 08:43
Обговурювалось вище встановлення теплолічильників. Я розбирався в даному питанні на попередній квартирі. Встановити кожен може самостійно, але передати на облік значно складніше. Головне, в будинку витримано основна вимога теплопостачальної організації - вільний доступ до лічильників. Теплова магістраль на скільки я розумію проходить в зоні площ загального користування. в моєму договорі про теплолічильник нічого не зказано, але я планую його поставити. Розбиратись буду після отримання правоустановчих документів. Раніше не має сенсу, Київенерго постійно змінює вимоги, сертифікацію і т.д.
Sosed 37
S3
Користувач
58
27 травня 2013
13 квіт 2015 09:39
З приводу відвідування будинку:
Я не одноразово хотів попасти в квартиру, але мене щоразу відправляли в ВП. Охорона взагалі відморожена. Усі хвилюються за свої робочі місця... Якщо у когось є можливість провести буду вдячеий. Можна писати в особисту пошту Solegi2008@ukr.net
Я не одноразово хотів попасти в квартиру, але мене щоразу відправляли в ВП. Охорона взагалі відморожена. Усі хвилюються за свої робочі місця... Якщо у когось є можливість провести буду вдячеий. Можна писати в особисту пошту Solegi2008@ukr.net
Sosed 37
S3
Користувач
58
27 травня 2013
13 квіт 2015 10:00
З приводу теплозбереження:
Фасад будинку покритий теплозбережним матеріалом товщиною 160 мм та 50 мм лоджії. Зі слів прораба з яким я буду робити ремонт в третій власній квартирі даного утеплення цілком достатньо. Слабке місце це вікна. Вікна виконані з 60 мм профеля "REHAU". Профіль вище середньої якості із 3-х камерних. Мій прораб пропонує замінити на 5-ти а краще 7-ми камернй. по вартості 1500-2500$ на 2-х кімнатній кв. Після заміни вікон обовязково утеплити лоджії та відкоси з середини.
Фасад будинку покритий теплозбережним матеріалом товщиною 160 мм та 50 мм лоджії. Зі слів прораба з яким я буду робити ремонт в третій власній квартирі даного утеплення цілком достатньо. Слабке місце це вікна. Вікна виконані з 60 мм профеля "REHAU". Профіль вище середньої якості із 3-х камерних. Мій прораб пропонує замінити на 5-ти а краще 7-ми камернй. по вартості 1500-2500$ на 2-х кімнатній кв. Після заміни вікон обовязково утеплити лоджії та відкоси з середини.
Sosed 37
S3
Користувач
58
27 травня 2013
13 квіт 2015 10:36
З приводу ОСББ:
Я не розумію, як хтось може висловлюватись за ЖЕК "Сирець". Можу точно зказати, що Ваша позиція "моя хата з краю..." і Ви не знаєте де ЖЕК "Сирець" знаходиться... Про ЖЕК я уже раніше писав, пока не доведеш справу до прокуратури або суду, питання не вирішиш...
Також я раніше писав, що я за ОСББ. На сьогоднішній день не бачу прозорішої системи управління будинком. Проблема в тому, що будинок буде здаватись з багатьма недоліками і якщо ми інвестори бажаємо отримати швидче свої квартити ми будемо підписувати акти з незначними недоліками в квартирі. Але ніхто з нас не буде мати доступу до загальнобудинкових мереж. Створивши ОСББ ми беремо на себе ризики виявлення недоліків, які можуть не входити в гарантійний ремонт забудовника. Тому, пропоную створити робочу групу, яка поступово буде займатись створенням ОСББ.
На сьогоднішній день потрібно на першій зустричі забудовника із інвесторами вислухати запропоновані варіанти. На скільки мені відомо, один із варіантів буде ЖЕК Укрбуда (не памятаю як називається, здається Форум). Плюси даного ЖЕКу це взаємовідносини з Укрбудом. Швидка передача на баланс ЖЕКу та швидке усунення погрішностей, які повинні вилізти в перший рік експлуатації.
Я не розумію, як хтось може висловлюватись за ЖЕК "Сирець". Можу точно зказати, що Ваша позиція "моя хата з краю..." і Ви не знаєте де ЖЕК "Сирець" знаходиться... Про ЖЕК я уже раніше писав, пока не доведеш справу до прокуратури або суду, питання не вирішиш...
Також я раніше писав, що я за ОСББ. На сьогоднішній день не бачу прозорішої системи управління будинком. Проблема в тому, що будинок буде здаватись з багатьма недоліками і якщо ми інвестори бажаємо отримати швидче свої квартити ми будемо підписувати акти з незначними недоліками в квартирі. Але ніхто з нас не буде мати доступу до загальнобудинкових мереж. Створивши ОСББ ми беремо на себе ризики виявлення недоліків, які можуть не входити в гарантійний ремонт забудовника. Тому, пропоную створити робочу групу, яка поступово буде займатись створенням ОСББ.
На сьогоднішній день потрібно на першій зустричі забудовника із інвесторами вислухати запропоновані варіанти. На скільки мені відомо, один із варіантів буде ЖЕК Укрбуда (не памятаю як називається, здається Форум). Плюси даного ЖЕКу це взаємовідносини з Укрбудом. Швидка передача на баланс ЖЕКу та швидке усунення погрішностей, які повинні вилізти в перший рік експлуатації.
Sosed 37
S3
Користувач
58
27 травня 2013
13 квіт 2015 10:52
З приводу ремонтів:
якщо все правильно прорахувати за місяць можна виконати усі шумні роботи. Прохання до усіх, хто планує робити ремонт власними силами брати відпістку і не порушувати спокій інших мешканців. Для тих хто не задоволений шумними сусідами надам мобільний участкового.
Закликаю усіх до законногу врегулювання конфліктів.
якщо все правильно прорахувати за місяць можна виконати усі шумні роботи. Прохання до усіх, хто планує робити ремонт власними силами брати відпістку і не порушувати спокій інших мешканців. Для тих хто не задоволений шумними сусідами надам мобільний участкового.
Domovenok_kuzya
D
Постійний користувач
143
08 серпня 2013
13 квіт 2015 11:11
Цитата "Sosed 37":З приводу ремонтів:
Это вы классно придумали. А если в связи с выросшими ценами сейчас нет возможности начать работы сразу же и сделать все "шумное" за месяц? Есть установленное время и дни недели, когда можно шуметь. Хоть на протяжении всей жизни в доме. Понятно, что все будут стараться сделать максимально быстро, но явно не вы будете устанавливать сроки, как и за какой промежуток времени делать ремонты всем 207 квартирам.
invarter
i
Користувач
98
03 грудня 2014
13 квіт 2015 11:26
[/quote] Это вы классно придумали. А если в связи с выросшими ценами сейчас нет возможности начать работы сразу же и сделать все "шумное" за месяц? Есть установленное время и дни недели, когда можно шуметь. Хоть на протяжении всей жизни в доме. Понятно, что все будут стараться сделать максимально быстро, но явно не вы будете устанавливать сроки, как и за какой промежуток времени делать ремонты всем 207 квартирам.[/quote]
+1
+1
Sosed 37
S3
Користувач
58
27 травня 2013
13 квіт 2015 16:02
Цитата "Domovenok_kuzya":
Это вы классно придумали. А если в связи с выросшими ценами сейчас нет возможности начать работы сразу же и сделать все "шумное" за месяц? Есть установленное время и дни недели, когда можно шуметь. Хоть на протяжении всей жизни в доме. Понятно, что все будут стараться сделать максимально быстро, но явно не вы будете устанавливать сроки, как и за какой промежуток времени делать ремонты всем 207 квартирам.
В якому із моїх слів Ви прочитали наказовий тон??? Дай Бог Вам пару діточок з якими у 20-ти градусний мороз не вийдеш на вулицю. І не дай вам Бог шумних сусідів. Задумайтесь...
З приводу вартості робіт, так вони майже не змінились з минулого року. Матеріали, дійсно виросли вдвічі. Але все ж таки, вартість прокладки електрокабеля і водопроводів мені на двушці обійдеться в межах 25 грн. як на мене, цих витрат не уникнути. Чим раніше зробимо, тим дешевше...
Domovenok_kuzya
D
Постійний користувач
143
08 серпня 2013
13 квіт 2015 16:40
Цитата "Sosed 37":
В якому із моїх слів Ви прочитали наказовий тон??? Дай Бог Вам пару діточок з якими у 20-ти градусний мороз не вийдеш на вулицю. І не дай вам Бог шумних сусідів. Задумайтесь...
З приводу вартості робіт, так вони майже не змінились з минулого року. Матеріали, дійсно виросли вдвічі. Але все ж таки, вартість прокладки електрокабеля і водопроводів мені на двушці обійдеться в межах 25 грн. як на мене, цих витрат не уникнути. Чим раніше зробимо, тим дешевше...
Спасибо, дети у меня уже есть. Но ребенок не может жить в тепличных условиях, всегда будут соседи, ремонты, ссоры за стенкой, воющие собаки и тд. Ради вашего ребенка жизнь вокруг не затихнет и не остановится. Тогда стоит задуматься о частном доме с большой территорией.
И вы правы, стоимость работ не изменилась, только она как и была фиксированная в долларах, когда я делала ремонт 12 лет назад, так и осталась, так как я делаю ремонт в другой квартире сейчас. А доллар слегка подрос. Все штукатурки, грунтовки, поклейка обоев, проводка и тд считается за каждый метр.
Как вы верно заметили по окнам, их неплохо бы поменять. Два месяца назад в начале ремонта мы ставили 5-камерные пакеты рехау, новую дверь хорошего качества, поэтому я в курсе стоимости "материалов и работ".
Так же важно понимать, что вы хотите сделать в своей двушке и какого качества. Я там планирую жить, поэтому не буду выбирать материалы подешевле и "на первое время", чтоб закончить все поскорее ради нервных соседей.
Я считаю, что зайдя в голые стены без проводки и непонятно с какими стенами и полом, отлично будет сделать ремонт в течении полугода, но никак не за месяц.
Может вы и взяли усредненный показатель шумных работ для своего метража, но не нужно всех равнять по себе.
Спасибо.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна06.031 134
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13806.03392
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.033 724
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 306.0353
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема05.032 014
- ЖК на ул. Вавиловых, 9-11 | Ковальская05.03109
- ЖК 31 | Ковальская | ул. Михаила Драгоманова, 31з05.03148
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 105.0364
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская05.032 048
- ЖК "Villa Sofia", Софиевская Борщаговка, ул. Ленина, 4405.03202
- Чи варто зараз купувати нерухомість?06.034 113
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы14.0215 243
- Найкращий район Києва04.021 683
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Стоит ли покупать кофе-машину24.02153
- Моє хобі – вирощування солодкого перцю22.02
- Лифт в частном доме18.026
- Дизайнеров у нас нет!18.0268
- Шторка для ванной с периодической таблицей13.021
- Як вибрати якісні міжкімнатні двері в Україні під час війни: проблематика, рішення та технічні нюанси06.021
- Пруд на даче29.0120
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях20.0186
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках17.1279
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?11.026
- Вибір міжкімнатних дверей для приватного будинку: які краще?06.021
- Как выбрать промышленный жироуловитель для предприятия?06.021
- Хочу дом. Что дешевле - купить готовый или построить самому?04.02100
- Строительство и ремонт по Киеву и Киевской области01.02
- Тёплый пол, отзывы и советы27.01203
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen21.011
- Посоветуйте юриста и нотариуса в Киеве25.026
- мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.021
- Шторка для ванной с периодической таблицей элементов как в сериале Теория Большого Взрыва13.021
- Что подарить мужу на 14 февраля?13.021
- Что подарить мужчине?13.02350
- Как правильно очистить кухонную плиту11.0214
- Вывезем с оккупированных территорй08.021
- Інверторний кондиціонер - BEI07FRD/BEO07FRD31.011
- Як ми вирішили купити квартиру Ужгород25.012

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше