Подати оголошення

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .9597. . .126
29 лист 2017 18:23
Цитата "Mihalko":
Так он вище ж дали добро на скрутку в щиток в обхід лічильника. Головне, щоб ви не на форумі сиділи, а "людина розуміє що робить, виконує вже далеко не перший ремонт і підключається так переносками вже не перший раз. Чому вони вирішили робити так - то вже їхня справа." :super:

Счетчики закрыты на замок. желания ламать замки нет.[/quote]
Запитав у т.в.о. директора жеку,чому відкриті щитки і ва кого мають бути ключі.каже,закриємо,а ключі тільки у жека.задаю інше питання,чия власність лічсильники?каже власника.то ключик будь ласка.або акт передачі чи утримання.і за повірку,пломби,все інше відповівдайцте самі.а я автомат в кваартирі поставлю.у всіх валасників мають бути ключі.і у жека.все.так скрізь.
29 лист 2017 18:23
Цитата "kwon":

Скільки кімнат? Мені на 2-ку тільки кабеля на 8 тис. нарахували (300-400 метрів). Планую робити якісно. По цінам мій електрик бере 40-50 грн. за точку та 20 грн за метр штроби. Десь 20 тис. з розетками та вимикачами і вийде, а за 8 вам так зроблять, що будете чайник вмикати за розкладом :faceoff:

Окремо за роботу можна порахувать, тільки якщо вже є план розташування точок, а так - ні про що розмова і нормальний майстер ціну зі стелі не бере :no:

А в точку за 50гр входит высверливание отверстия под коробку и установка подрезетников,установка розетки?
29 лист 2017 18:45
Цитата "Mihalko":
Так он вище ж дали добро на скрутку в щиток в обхід лічильника. Головне, щоб ви не на форумі сиділи, а "людина розуміє що робить, виконує вже далеко не перший ремонт і підключається так переносками вже не перший раз. Чому вони вирішили робити так - то вже їхня справа." :super:

Счетчики закрыты на замок. желания ламать замки нет.[/quote]

А підключатись в обхід є?)
Завжди можете сказати "да я так всєґда дєлаю" і все буде ок :no-no:
29 лист 2017 18:46
Цитата "АгроноМ1982":

Завтра і я вріжусь,а якщо не вийде,то КС,прокуратура,і оці відповіді забудовника долучать до справаи.

Ну тут вже не смішіть) Вам не можна - Ви ж не "молодець")
29 лист 2017 18:48
Цитата "АгроноМ1982":

Счетчики закрыты на замок. желания ламать замки нет.

Запитав у т.в.о. директора жеку,чому відкриті щитки і ва кого мають бути ключі.каже,закриємо,а ключі тільки у жека.задаю інше питання,чия власність лічсильники?каже власника.то ключик будь ласка.або акт передачі чи утримання.і за повірку,пломби,все інше відповівдайцте самі.а я автомат в кваартирі поставлю.у всіх валасників мають бути ключі.і у жека.все.так скрізь.[/quote]

Здається, якщо не помиляюся, можливий такий випадок, що ключі знаходяться в ЖЕКу. Але в таких випадках - це вже точно! - доступ до лічильників Вам повинні надати за 10хв хоч і в 3 ночі.
29 лист 2017 18:51
[quote="Счетчики закрыты на замок. желания ламать замки нет

А підключатись в обхід є?)
Завжди можете сказати "да я так всєґда дєлаю" і все буде ок :no-no:[/quote]

С електрошкафчика нет возможности. Может через окно кидать охране провод как вариант :)
29 лист 2017 19:13
Цитата "zheka3789_2":

Сам робитиму.

За роботу 20к? Без матеріалів? У Вас двоярусна, чи що?

Розцінка йде за точку й метри штроби. Без плану, навскидку, ціну сказати може лише неякісний електрик. Те що там вище написано 50грн за точку і 20 за метр - чудова ціна!

Матеріал зараз 8000.може ще вилізе,ну нехай 2000.робота вже писав,мені укмовно безкоштовно.штроб-0м2.коробок-0.щиток на 24 автомата.2узо.можу розписати і аргументувати.
29 лист 2017 19:40
Цитата " dimon":
А в точку за 50гр входит высверливание отверстия под коробку и установка подрезетников,установка розетки?

Входит, это мой бывший коллега, но есть один нюанс - он работает с многожилкой и меня убедил, авиационный стаж, там всё на многожилках...
29 лист 2017 19:47
Цитата "kwon":

Входит, это мой бывший коллега, но есть один нюанс - он работает с многожилкой и меня убедил, авиационный стаж, там всё на многожилках...

ну да.а легше наскільки,ви собі і не уявляєте)))а він знає)
29 лист 2017 19:53
Цитата "АгроноМ1982":

ну да.а легше наскільки,ви собі і не уявляєте)))а він знає)

есть свои плюсы, например легче паковать, я планирую двойные проходные выключатели в одной коробке, 1-жильным такое вряд ли получится, да и для теплого пола риск усталостного облома одной жилы очень чреват...
29 лист 2017 19:59
Цитата "kwon":

есть свои плюсы, например легче паковать, я планирую двойные проходные выключатели в одной коробке, 1-жильным такое вряд ли получится, да и для теплого пола риск усталостного облома одной жилы очень чреват...

думаю,поки він усталостно облометься,многожила окислиться до такого стану,що...1 жильним важче працювати,це його один мінус.плюсів,думаю,більше.що Жека скаже?щось я подумав,що докуплю ще автоматів,і хай буде рідний щиток на 12+ще один на 24.і узо ще кілька.
29 лист 2017 20:07
Цитата "АгроноМ1982":
думаю,поки він усталостно облометься,многожила окислиться до такого стану,що...1 жильним важче працювати,це його один мінус.плюсів,думаю,більше.що Жека скаже?щось я подумав,що докуплю ще автоматів,і хай буде рідний щиток на 12+ще один на 24.і узо ще кілька.

Та Жека вже казав) Я сам не спец і теж думав про моноліт, навіть прицінився по фірмах, але то людина, якій я повністю довіряю і з вулиці брати не хочу - це зіграло вирішальну роль. Доречі, він також буде міняти щиток на більший, бо хоче ставити якусь приблуду для стабілізації, а вона займає 3 місця.
29 лист 2017 20:15
Цитата "kwon":

Та Жека вже казав) Я сам не спец і теж думав про моноліт, навіть прицинився, але то людина, якій я повністю довіряю і з вулиці брати не хочу - це зіграло вирішальну роль. Доречі, він також буде міняти щиток на більший, бо хоче ставити якусь приблуду для стабілізації, а вона займає 3 місця.

доплатіть йому за монтаж)))беріть одескабель(не одесса,не одесса-кабель,а саме одескабель.та ви не помилитесь-він найдорожчий).100 розріз і мідь.чим більше міді,тим пластичніший.а з домішками дубовіший.сьогодні на складі пощупав,зрівняв наочно.по госту відхилення -до 12%.і повірте не в вашу користь.запоріжжя ставить відхилення 5%.одескабель 100% без відхилень.половину забрав сьогодні-половину завтра.ссилки не кидаю бо забанять.і так забудовнику поперек горла,мабуть.
29 лист 2017 22:00
Я не електрик, але працював з електрикою. Для себе вирішив робити електрику сам, тим паче що досвід невеликий є. Передивився багато інформації і вирішив кабель ВВГнг, взяв Запоріжкабель.
Так я зробив знайомому і собі щось подібне плану.
30 лист 2017 07:39
Цитата "АгроноМ1982":

доплатіть йому за монтаж)))беріть одескабель(не одесса,не одесса-кабель,а саме одескабель.та ви не помилитесь-він найдорожчий).100 розріз і мідь.чим більше міді,тим пластичніший.а з домішками дубовіший.сьогодні на складі пощупав,зрівняв наочно.по госту відхилення -до 12%.і повірте не в вашу користь.запоріжжя ставить відхилення 5%.одескабель 100% без відхилень.половину забрав сьогодні-половину завтра.ссилки не кидаю бо забанять.і так забудовнику поперек горла,мабуть.

А можна, будь-ласка, тоді хоч назву фірми, де замовляли чи номер телефону, якщо не секрет звичайно!?? :)
30 лист 2017 07:47
Цитата "Ron1k":

А можна, будь-ласка, тоді хоч назву фірми, де замовляли чи номер телефону, якщо не секрет звичайно!?? :)

Оазис.мельниченка 1д.дешевше кабеля я не знайшов.електро 98 брав щиток,узо,ще там по мелочі.
30 лист 2017 07:57
Цитата "АгроноМ1982":

Оазис.мельниченка 1д.дешевше кабеля я не знайшов.електро 98 брав щиток,узо,ще там по мелочі.

Щиро дякую! :thanks:
30 лист 2017 13:33
Цитата "АгроноМ1982":

А що я скажу?) Кожен сам собі господар)
Мінус багатожилки це ціна (дорожче), довговічність і обов'язковість наконечників в місці з'єднання/приєднання. Не розумію до чого тут "авіаційний досвід", оскільки порівнювати стаціонарну проводку квартири й кабелі літака, які постійно під дією вібрації і переміщень - недоречно.
Собі роблю і всім раджу - одножильний з'єднаний клемниками.
30 лист 2017 13:43
Цитата "Dim_Ka":
Я не електрик, але працював з електрикою. Для себе вирішив робити електрику сам, тим паче що досвід невеликий є. Передивився багато інформації і вирішив кабель ВВГнг, взяв Запоріжкабель.
Так я зробив знайомому і собі щось подібне плану.

Багатожилка - "-";
Шнейдер - "+++++++++++++";
Поради, з Вашого дозволу - щиток треба трохи більший брати, з запасом, автомати підписувати (хоча може й підписано на коробці) і як перемичку між автоматами використовуйте гребінку - ціна невелика, а практичності безмежно) По наповненню - де УЗО????
30 лист 2017 13:44
Цитата "АгроноМ1982":

Так-так, вибачаюся - одескабель, а не одесакабель :super:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .9597. . .126
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше