Подати оголошення

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .9496. . .126
29 лист 2017 07:32
Цитата "Ron1k":

А до електронного реєстру доступ мають тільки нотаріуси та уповноважені особи!? Ми ніяк не можемо туди зазирнути?:)

Можно посмотреть на kap.minjust.gov.ua после регистрации и уплаты 20грн, вроде.
29 лист 2017 09:05
Цитата "Ron1k":

А до електронного реєстру доступ мають тільки нотаріуси та уповноважені особи!? Ми ніяк не можемо туди зазирнути?:)
думаю ніяк( але треба поцікавитися.
29 лист 2017 12:39
Підкажіть хто вже робить електрику,які ціни за роботу? Нам говорять одні 20 тисяч за роботу ,інші 8 . Не можемо зрозуміти кого вибрати)) в що вам обходиться робота?
29 лист 2017 13:00
Цитата "гостя1467":
Підкажіть хто вже робить електрику,які ціни за роботу? Нам говорять одні 20 тисяч за роботу ,інші 8 . Не можемо зрозуміти кого вибрати)) в що вам обходиться робота?

Скільки кімнат? Мені на 2-ку тільки кабеля на 8 тис. нарахували (300-400 метрів). Планую робити якісно. По цінам мій електрик бере 40-50 грн. за точку та 20 грн за метр штроби. Десь 20 тис. з розетками та вимикачами і вийде, а за 8 вам так зроблять, що будете чайник вмикати за розкладом :faceoff:

Окремо за роботу можна порахувать, тільки якщо вже є план розташування точок, а так - ні про що розмова і нормальний майстер ціну зі стелі не бере :no:
29 лист 2017 13:09
Цитата "Romancho":

Можно посмотреть на kap.minjust.gov.ua после регистрации и уплаты 20грн, вроде.

Спасибо за подсказку!
29 лист 2017 13:18
У нас теж 2 кімнатна,є план проект дизайнера, за роботу лише думаю дорого двадцять тисяч. Плюс матеріал стільки ж
29 лист 2017 13:21
Цитата "гостя1467":

Сам робитиму.

За роботу 20к? Без матеріалів? У Вас двоярусна, чи що?

Розцінка йде за точку й метри штроби. Без плану, навскидку, ціну сказати може лише неякісний електрик. Те що там вище написано 50грн за точку і 20 за метр - чудова ціна!
29 лист 2017 13:26
Цитата "АгроноМ1982":

Ой та ладно вже чесати.Жека правильно сказав,що без відому жеку чи ГИ,ніхто б не підключився.сьогодні в першій секціі світла вже немає.на 3 і здається 5 поверсі висить колхозне підключення,хоч заізольоване,і то добре.зайшов в жек,сказали все нормально,там не крадуть,йде через лічсильник жеку,все під контролем.фотки є,тож не пишіть,що це вже якийсь вуйко Василь,з далеких Карпат почав ремонт,а ніхто і не в курсі)))кому треба,той знає.жек,так точно в курсі.

"Ой та ладно вже чесати."
Дивно. Навіщо запитувати, якщо таке відношення до відповідей. Навіть, не беручи до уваги тональність. Ми ж наприклад, собі ніколи не дозволяли писати, що певні пропозиції покупців були відверто непрофесійними, нерозумними, чи "глупими", якщо навіть вони такими дуже часто і були. Це нормально, покупці не можуть розумітись на усьому професійно.
Тож, пропоную бути в руслі взаємної поваги.

Ще раз доповідаю. Забудовник там ремонтів не робить. За Вашими питанням, що це за підключення такі - відповідав, що ЖЕК з'ясує. Ось вони і з'ясували, звісно, дуже швидко з'ясували, бо тут писали, що хтось незаконно підключився і краде електрику. Тому звісно тепер вже ЖЕК у курсі.
Вуйко це чи не вуйко, я не знаю, але те, що це чиїсь працівники так підключились - то напевно людина розуміє що робить, виконує вже далеко не перший ремонт і підключається так переносками вже не перший раз. Чому вони вирішили робити так - то вже їхня справа.
Ніякого "чесу" тут немає і, в загалі, в ньому немає сенсу.

І, доречі люди - молодці. Дехто дуже спішив з ремонтом, а як випала можливість - займається справжнім форумним та іншим "чесом" і чомусь більше зорієнтований на чужих ремонтах, а не на своїх, а люди вже займаються справою, потихеньку собі роблять ремонти, "аж дим коромислом". Ну то таке. Думаю, Ви не такий.
З нашого боку обманів не було, немає, і бути не може. :yes:
29 лист 2017 13:30
Цитата "zheka3789_2":

Сам робитиму.

За роботу 20к? Без матеріалів? У Вас двоярусна, чи що?

Розцінка йде за точку й метри штроби. Без плану, навскидку, ціну сказати може лише неякісний електрик. Те що там вище написано 50грн за точку і 20 за метр - чудова ціна!
звичайна 2 кімнатна . 60 кв.метрів.є дизайн проект.по ньому один мастер назвав ціну 20 тисяч плюс окремо матеріал.думаю стільки ж. А інший назвав 8 тисяч робота плюс ті ж матеріали. Виходить разом перший за 40 зробить під ключ.інший за 28-30. Ось і здивована ,тому і питаю хто що платить,щоб якось знайти золоту середину і адекватного електрика
29 лист 2017 13:36
Гостя, Вам вже друга людина відповіла - питайте ціну за точку і метр та порівнюйте з ринковою, а потім самі рахуйте по свому плану, бо загальна сумма, то щоб заплутати сліди. На Вашу квартиру по роботі 8 з головою!
29 лист 2017 13:51
Цитата "kwon":
Гостя, Вам вже друга людина відповіла - питайте ціну за точку і метр та порівнюйте з ринковою, а потім самі рахуйте по свому плану, бо загальна сумма, то щоб заплутати сліди. На Вашу квартиру по роботі 8 з головою!
дякую за детальну відповідь. Тепер зрозуміло))
29 лист 2017 13:56
Невеличка особиста порада щодо електрики.
За можливості , вимагайте від електриків, щоб робили Вам не на скрутках (хоча це теж за гостами), а все через з'єднувальні колодки (клемніки) (соединительные колодки, клеммники). Особисто в мене, в родичів та більшості знайомих після років 5-7 там, де були скрутки, почали виникати проблеми з електрикою, особливо при збільшенні потужності використовуваних приладів.
Звісно, електрики дуже полюбляють скрутки - так простіше, але треба виходити не з простоти робіт для виконавців, а з кращого для замовника.
Різниці у витратах практично не має, але отримаєте надійну розводку на довгі-довгі роки.
Як кажуть, зробите раз і на завжди.
29 лист 2017 15:54
Цитата "Жилой дом Номер Один":

Дивно. Навіщо запитувати, якщо таке відношення до відповідей. Навіть, не беручи до уваги тональність. Ми ж наприклад, собі ніколи не дозволяли писати, що певні пропозиції покупців були відверто непрофесійними, нерозумними, чи "глупими", якщо навіть вони такими дуже часто і були. Це нормально, покупці не можуть розумітись на усьому професійно.

Ще раз доповідаю. Забудовник там ремонтів не робить. За Вашими питанням, що це за підключення такі - відповідав, що ЖЕК з'ясує. Ось вони і з'ясували, звісно, дуже швидко з'ясували, бо тут писали, що хтось незаконно підключився і краде електрику. Тому звісно тепер вже ЖЕК у курсі.
Вуйко це чи не вуйко, я не знаю, але те, що це чиїсь працівники так підключились - то напевно людина розуміє що робить, виконує вже далеко не перший ремонт і підключається так переносками вже не перший раз. Чому вони вирішили робити так - то вже їхня справа.

І, доречі люди - молодці. Дехто дуже спішив з ремонтом, а як випала можливість - займається справжнім форумним та іншим "чесом" і чомусь більше зорієнтований на чужих ремонтах, а не на своїх, а люди вже займаються справою, потихеньку собі роблять ремонти, "аж дим коромислом". Ну то таке. Думаю, Ви не такий.

Ну я ж не знав, що можна врізатися мимо лічильника. Тепер знаю! Задимлю на вихідних. :faceoff:
29 лист 2017 15:58
Невеличка особиста порада щодо електрики.
За можливості , вимагайте від електриків, щоб робили Вам не на скрутках (хоча це теж за гостами), а все через з'єднувальні колодки (клемніки) (соединительные колодки, клеммники). Особисто в мене, в родичів та більшості знайомих після років 5-7 там, де були скрутки, почали виникати проблеми з електрикою, особливо при збільшенні потужності використовуваних приладів.
Звісно, електрики дуже полюбляють скрутки - так простіше, але треба виходити не з простоти робіт для виконавців, а з кращого для замовника.
Різниці у витратах практично не має, але отримаєте надійну розводку на довгі-довгі роки.
Як кажуть, зробите раз і на завжди.

Клемники й колодки то різні речі... Ну але то таке...

А скрутку дійсно не рекомендую. Найкращий варіант це Вагівські самозажимні клеми, але вони на порядок дорожче колодок, ще й займають місце в коробці. Так що як мінімум - колодки, скрутку ні-ні.
29 лист 2017 16:19
Цитата "zheka3789_2":

Клемники й колодки то різні речі... Ну але то таке...

А скрутку дійсно не рекомендую. Найкращий варіант це Вагівські самозажимні клеми, але вони на порядок дорожче колодок, ще й займають місце в коробці. Так що як мінімум - колодки, скрутку ні-ні.

"Клемники й колодки то різні речі..." - дякую за уточнення :thanks: ,
чомусь їх так часто електрики на словах об'єднують :notsure:
Для жінок, щоб зрозуміліше було знайшов зображення:
29 лист 2017 17:47

Так, наступного ж дня! :yes:
І ми зробили і робитимимо все, щоб спростити Вам процес ремонту та унеможливити (принаймні суттєво зменшити ймовірність) неприємні ситуації з робітниками.

День добрый. Красиво было сказано о том что можно делать ремонт следующего дня после выдачи ключей. Красиво было сказано "Якісь незрозумілі дива з інвесторами трапляються? Понапридумують чогось, навіть якихось страхів та самі ж їх побоюються."

Кто то может сказать как делать ремонт без Електричества? Да, в подьезде есть електричество, но в квартире его нет.К ЖЕКу обращались по всем телефонам не один раз, и вразумительного ответа о сроках нет. У нас на этаже слева от лифта счетчики уже подключены с прошлой недели, а справа нет ( у нас первая секция, ключи получили две недели назад, а договор с ЖЕКом подписан месяц назад, по словам ЖЕКа электрика дорлжна быть после подписания договора). Почему нет электрики в квартире? И когда она будет?
29 лист 2017 18:10
Цитата "Mihalko":

День добрый. Красиво было сказано о том что можно делать ремонт следующего дня после выдачи ключей. Красиво было сказано "Якісь незрозумілі дива з інвесторами трапляються? Понапридумують чогось, навіть якихось страхів та самі ж їх побоюються."

Кто то может сказать как делать ремонт без Електричества? Да, в подьезде есть електричество, но в квартире его нет.К ЖЕКу обращались по всем телефонам не один раз, и вразумительного ответа о сроках нет. У нас на этаже слева от лифта счетчики уже подключены с прошлой недели, а справа нет ( у нас первая секция, ключи получили две недели назад, а договор с ЖЕКом подписан месяц назад, по словам ЖЕКа электрика дорлжна быть после подписания договора). Почему нет электрики в квартире? И когда она будет?

Так он вище ж дали добро на скрутку в щиток в обхід лічильника. Головне, щоб ви не на форумі сиділи, а "людина розуміє що робить, виконує вже далеко не перший ремонт і підключається так переносками вже не перший раз. Чому вони вирішили робити так - то вже їхня справа." :super:
29 лист 2017 18:14
Так он вище ж дали добро на скрутку в щиток в обхід лічильника. Головне, щоб ви не на форумі сиділи, а "людина розуміє що робить, виконує вже далеко не перший ремонт і підключається так переносками вже не перший раз. Чому вони вирішили робити так - то вже їхня справа." :super:[/quote]

Счетчики закрыты на замок. желания ламать замки нет.
29 лист 2017 18:15

Та вже і я давно б уже щось робив,якби жек вивішав розклад,коли буде світло,коли ні.бо є через день.я законослухняний громадянин,і в обхід лічсильника,щоб жек платив за мене,я не хочу.а ви кажете молодці,значсить виправдовуєте їх.ви себе чуєте?кулібіни підключились в обхід лічильника-молодці!я хочу платити за спожите-я займаюсь чесом.не говорячи вже про техніку безпеки.в темному коридорі наст!пити на чсиісь поделки,хто буде відповідати?чи закоротить на дверцята щитка(чисто теоретично),а я захочу включсити лічильник свій,і трухане добре.хто буде відповідати?ви відхреститесь моментом.якщо зараз в первоцвіті таке замутити,то через скільки хвилин там буде поліція і жек і все інше?той же Жека,думаю,давно б вже міг підключитись,але задає питання,а не придумує,як обманути жек на якісь кіловати і пошвидше зробити ремонт.ви даєте добро на таке підключення?чітко скажіть.і я заватра с переноскою почсинаю щось робити,а не намагатимусь тут достукатисмь до вас і почути якусь вцдповідь.
29 лист 2017 18:19
Цитата "zheka3789_2":

Так он вище ж дали добро на скрутку в щиток в обхід лічильника. Головне, щоб ви не на форумі сиділи, а "людина розуміє що робить, виконує вже далеко не перший ремонт і підключається так переносками вже не перший раз. Чому вони вирішили робити так - то вже їхня справа." :super:

Завтра і я вріжусь,а якщо не вийде,то КС,прокуратура,і оці відповіді забудовника долучать до справаи.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .9496. . .126
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше