Подати оголошення

Глобальное состояние систем Украины, США, Европы

1. . .537539. . .1137
20 трав 2012 15:49
Цитата "LonelyCruiser":

К чему бы это?

90-е возвращаются.

Надежды на то, что падение быстро сменится ростом, как 98-м, мало.
20 трав 2012 15:52
Цитата "Lusya67":
Цитата "tahmasib":

Возвращаясь к теме - когда бежать забирать вклады из банков? 8-)

Сегодня "бегущая строка" на "первом" - Тигипко сказал , что девальвации гривни не будет. К чему бы это ?

Я думаю, они будут держать гривну до последнего цента в ЗВР. Выборы.
20 трав 2012 16:42
Цитата "LonelyCruiser":
Сегодня иду по улице и вижу на маршрутке рекламу "Добавим 2% к вашему депозиту в гривне. Банк "Надра"". А на противоположной стороне улицы ларек с вывеской "Украинская ассоциация МММ".
К чему бы это?

:-D

Какой же дурак понесёт деньги в Надра всего из-за 2% надбавки, если МММ даёт больше!
:psih:
20 трав 2012 17:16
Цитата "Иззет Кизиларслан":

Какой же дурак понесёт деньги в Надра всего из-за 2% надбавки, если МММ даёт больше!

Признаюсь: лежат деньги под 3-4% $ уже 3 года на срочном вкладе, есть возможность забрать в "любой" момент и не жалко ни капли. Кстати, поменять деньги по нашему законодательству мы имеем право не больше 80тыс. гривен в день на один паспорт! Вне зависимости нал-безнал. Выяснил неожиданно - нужно было поменять 20к евро и тут такой пападос, курс падал и я успел подсуетится 1.48, сейчас приятно видеть 1 EUR 1.27828 :super:
20 трав 2012 17:43
Цитата "GONY":
Цитата "Lusya67":

Сегодня "бегущая строка" на "первом" - Тигипко сказал , что девальвации гривни не будет. К чему бы это ?

Питання тільки в тому, чи вплинуть девальвація, валютний шухєр та українська криза на вартість квартир в Києві суттєво...

Я хоч вже не в метрах (а в баксах), все одно вважаю, різкої зміни вартості метрів не буде. Ціна метра найбільше залежить від кількості грошей на певній території. В Києві грошей (відносно) багато і їх кількість збільшується.... І гроші ці, як і раніше, пересічному дівати нікуди. Інвестиції в нерухомість залишається однин з кращих способів збереження капіталу...

Тому, по-моєму, вказані українські катаклізми, що стануться в найближчий рік, знизять ціну хіба що на 10%... А то і менше...

РС. Здається, Гоні переглянув свій прогноз щодо курсу гривні... А прогноз ситуації по оренді в Києві та ситуації на ринку цінних паперів не справдились де-факто... Чи підтримує він ще свій прогноз про пяти-і більше-кратне падіння цін на метри через 3-4 роки?...
20 трав 2012 19:05
AD2009,
При таких поглядах не зрозуміло чому ви ще досі не в бетоні?
Так можна й не вспіти...
20 трав 2012 19:10
Цитата "niv76":
AD2009,
При таких поглядах не зрозуміло чому ви ще досі не в бетоні?

Шукаю вигідний варіант. Пару угод зірвалось... торгувався, доки не вигнали :lol:
Спішити ж нікуди.... Може влітку що куплю...

Треба сказати, що купити гарну квартиру так само важко, як і її продати... Адекватних варіантів мало, а адекватних продавців ще менше... Ринок важкий.
20 трав 2012 19:53
Цитата "AD2009":
Цитата "niv76":
AD2009,
Спішити ж нікуди.... Може влітку що куплю...

Во, сразу видно, челк квартиру продал.
зы. осенью думаю лучше будит
20 трав 2012 20:05
Цитата "AD2009":

Треба сказати, що купити гарну квартиру так само важко, як і її продати... Адекватних варіантів мало, а адекватних продавців ще менше... Ринок важкий.

Естественно.
Ведь в Украине в основном находится максимально возможное дешёвое жильё.

Квартир во дворцах нет.

Архитектура убогая.
Квадратура крысиная... :tongue:
20 трав 2012 20:32
Цитата "AD2009":
Цитата "GONY":
Цитата "Lusya67":

Питання тільки в тому, чи вплинуть девальвація, валютний шухєр та українська криза на вартість квартир в Києві суттєво...

Я хоч вже не в метрах (а в баксах), все одно вважаю, різкої зміни вартості метрів не буде. Ціна метра найбільше залежить від кількості грошей на певній території. В Києві грошей (відносно) багато і їх кількість збільшується.... І гроші ці, як і раніше, пересічному дівати нікуди. Інвестиції в нерухомість залишається однин з кращих способів збереження капіталу...

Тому, по-моєму, вказані українські катаклізми, що стануться в найближчий рік, знизять ціну хіба що на 10%... А то і менше...

РС. Здається, Гоні переглянув свій прогноз щодо курсу гривні... А прогноз ситуації по оренді в Києві та ситуації на ринку цінних паперів не справдились де-факто... Чи підтримує він ще свій прогноз про пяти-і більше-кратне падіння цін на метри через 3-4 роки?...

минус 10-15% думаю уже в октябре-ноябре будет.... ИМХО
20 трав 2012 20:45
картинки с финанс.юа с валютной ветки, забавненько :think:

https://s019.radikal.ru/i631/1205/2f/ab943dd4fb1d.jpg
.
https://i067.radikal.ru/1205/00/f22664228f44.jpg
.
https://i079.radikal.ru/1205/21/36c0da557606.jpg
20 трав 2012 20:46
Цитата "Унуноктий":
Цитата "AD2009":

Я ... все одно вважаю, різкої зміни вартості метрів не буде. Ціна метра найбільше залежить від кількості грошей на певній території. В Києві грошей (відносно) багато і їх кількість збільшується.... І гроші ці, як і раніше, пересічному дівати нікуди. Інвестиції в нерухомість залишається однин з кращих способів збереження капіталу...

Тому, по-моєму, вказані українські катаклізми, що стануться в найближчий рік, знизять ціну хіба що на 10%...

Питання: чому? Що таке станеться в жовтні? В Києві раптом зменшиться кількість доларів? чи раптом збільшиться пропозиція квартир? Чи раптом зменшиться попит?

Впаде курс гривні?? В Білорусі он, курс погіршився втричі (!) - з 3 тис зайців до 8+ тис за долар. А доларова ціна на метри знизилась лише на 25%. Тобто, якщо в нас гривня девальвуює на 10-25%, то ринок нерухомості цього навіть і не помітить....
20 трав 2012 21:04
Цитата "AD2009":
Цитата "Унуноктий":
Цитата "AD2009":

Я ... все одно вважаю, різкої зміни вартості метрів не буде. Ціна метра найбільше залежить від кількості грошей на певній території. В Києві грошей (відносно) багато і їх кількість збільшується.... І гроші ці, як і раніше, пересічному дівати нікуди. Інвестиції в нерухомість залишається однин з кращих способів збереження капіталу...

Тому, по-моєму, вказані українські катаклізми, що стануться в найближчий рік, знизять ціну хіба що на 10%...

Питання: чому? Що таке станеться в жовтні? В Києві раптом зменшиться кількість доларів? чи раптом збільшиться пропозиція квартир? Чи раптом зменшиться попит?

Впаде курс гривні?? В Білорусі он, курс погіршився втричі (!) - з 3 тис зайців до 8+ тис за долар. А доларова ціна на метри знизилась лише на 25%. Тобто, якщо в нас гривня девальвуює на 10-25%, то ринок нерухомості цього навіть і не помітить....

Консервативный взгляд на укр.банксистему говорит, что как минимум 50% трекущей депозитной базы будет сожжено тем или иным образом. Повторюсь, это консервативный взгляд основывающийся на предыдущих кризисах (РФ 98, Индонезия/Таиланд 97, Аргентина 2001/2). Вполне реальным может оказаться 70%+. Причем эффект будет длительным, кризис завтра не закончится.
Это несомненно вызовет некоторую социальную напряженность и нездоровую реакцию власти (вариант описан в моем предыдущем посте). Повлияет ли это на РН? Вам видней. Единственная надежда владельцев РН в Украине в том, что в отличие от 90-х и 00-х, украинцев на Западе более никто не ждет. Простым смертным уехать будет крайне сложно.
20 трав 2012 21:07
Цитата "AD2009":
Цитата "Унуноктий":
Цитата "AD2009":

да в киеве будет меньше долларов в октябре... и долларов и их эквивалента в гривне и золоте... за счёт удешевления гривны и золота по отношению к доллару...
20 трав 2012 21:22
Цитата "AlphaTrader":
Цитата "AD2009":

Що таке станеться в жовтні? В Києві раптом зменшиться кількість доларів? чи раптом збільшиться пропозиція квартир? Чи раптом зменшиться попит?

Консервативный взгляд на укр.банксистему говорит, что как минимум 50% трекущей депозитной базы будет сожжено тем или иным образом. Повторюсь, это консервативный взгляд основывающийся на предыдущих кризисах (РФ 98, Индонезия/Таиланд 97, Аргентина 2001/2). Вполне реальным может оказаться 70%+. Причем эффект будет длительным, кризис завтра не закончится.
Это несомненно вызовет некоторую социальную напряженность и нездоровую реакцию власти (вариант описан в моем предыдущем посте). Повлияет ли это на РН? Вам видней. Единственная надежда владельцев РН в Украине в том, что в отличие от 90-х и 00-х, украинцев на Западе более никто не ждет. Простым смертным уехать будет крайне сложно.

Дякую за коментар... Якщо таке станеться, то Україна впише нову сторінку в історію криз. Ніде, здається, валютно-кредитної кризи не було двічі підряд. У нас було в 2008-2009... Падіння цін на метри 50%... До речі, грошей тоді згоріло небагато... Відсотків 10%, думаю... Чому зараз згорить більше?

+ Не треба забувати, що більшість заощаджень (валюта та золото) знаходиться поза банківською системою (ячейки та матраци).... Тобто, якщо половина банків збанкрутіє (що саме по собі неймовірно), то тільки десь четверть грошей згорить...

А половина банків не збанкрутіє. Бо доля іноземного капіталу в банківські системі України - 42%, і ці банки явно виживуть... Також виживе "Приват" та банки Сімї... Просто, на якийсь час гроші заблокують... На кілька місяців... може, на півроку...
21 трав 2012 04:03
Цитата "tahmasib":
Цитата "Иззет Кизиларслан":

Признаюсь: лежат деньги под 3-4% $ уже 3 года на срочном вкладе, есть возможность забрать в "любой" момент и не жалко ни капли. Кстати, поменять деньги по нашему законодательству мы имеем право не больше 80тыс. гривен в день на один паспорт! Вне зависимости нал-безнал. Выяснил неожиданно - нужно было поменять 20к евро и тут такой пападос, курс падал и я успел подсуетится 1.48, сейчас приятно видеть 1 EUR 1.27828 :super:

Ну так меняете в одном обменнике на сумму до 50 тысяч гривен (тогда напрямую данные в госфинмониторинг не идут, если не ошибаюсь - никто с мелочью связываться не будет).
В другом на такую же сумму. И так пока все не поменяете :-))
21 трав 2012 06:23
Цитата "Xenon":
картинки с финанс.юа с валютной ветки, забавненько :think:

https://s019.radikal.ru/i631/1205/2f/ab943dd4fb1d.jpg
.
https://i067.radikal.ru/1205/00/f22664228f44.jpg
.
https://i079.radikal.ru/1205/21/36c0da557606.jpg

Лихо :wow:
Чего-то мне сдается, что эти нерезиденты в основной своей массе - какие-нибудь юрлица, зарегистрированные на Кипре и прочих Виргинских островах. По-другому эту картинку мой мозг воспринимать отказывается. :br:
21 трав 2012 08:50
Цитата "AD2009":
Цитата "AlphaTrader":
Цитата "AD2009":

Що таке станеться в жовтні? В Києві раптом зменшиться кількість доларів? чи раптом збільшиться пропозиція квартир? Чи раптом зменшиться попит?

Дякую за коментар... Якщо таке станеться, то Україна впише нову сторінку в історію криз. Ніде, здається, валютно-кредитної кризи не було двічі підряд. У нас було в 2008-2009... Падіння цін на метри 50%... До речі, грошей тоді згоріло небагато... Відсотків 10%, думаю... Чому зараз згорить більше?

Потому что надо сравнивать не с прошлыми десятилетияи а с 30-ми годами прошлого столетия. Вообще все уже было описано в этой ветки еще пару лет назад. Сейчас идет по накатанной.
Цитата:

+ Не треба забувати, що більшість заощаджень (валюта та золото) знаходиться поза банківською системою (ячейки та матраци).... Тобто, якщо половина банків збанкрутіє (що саме по собі неймовірно), то тільки десь четверть грошей згорить...

А половина банків не збанкрутіє. Бо доля іноземного капіталу в банківські системі України - 42%, і ці банки явно виживуть... Також виживе "Приват" та банки Сімї... Просто, на якийсь час гроші заблокують... На кілька місяців... може, на півроку...

Речь идет о системном кризисе, где будет разыграно сразу несколько факторов поодиночке уже являющиеся критичными. Не стоит надеятся на щедрость западного налогоплательщика. 2-й раз (1-й - рекапитализация 2009-го) никто свои дочки в Украине спасать не будет. Поинтересуйтесь сколько денег вывели евробанки с Украины с 2010-го года.
21 трав 2012 09:36
Цитата "Lusya67":
Цитата "tahmasib":

Возвращаясь к теме - когда бежать забирать вклады из банков? 8-)

На фоні подій з Грецією і просіданням Єври $ вже 8.03-8.07.
Думаю НБУ по черзі буде прив"язуватись до тої валюти, яка дешевшає в даний момент і потрохи спускати курс гривні.
Хоча на час ЧЄ2012 сподівався що гривні "зміцниться", видно не доля.
21 трав 2012 09:50
Цитата "AD2009":

Я завжди притримувався тої точки зору, що дефолт України і різке знецінення гривні буде в 2013-2014 роках. Тому я не знаю звідки Ви взяли, що я переглянув прогноз по курсу гривні.

Щодо прогнозу по ринку цінних паперів, то раллі на західних майданчиках таки було. Причому я одразу писав, що S&P500 дійде приблизно до 1400. Щодо українського нераллі, то вибачте, але не я обирав цього президента і цю владу. Дійсно, важко було передбачити, що нашу країну відправлять в повний ігнор. Дякуйте мешканцям Донбасу, а не мені.

Щодо аренди. Дійсно, ціни не просіли, але і не зростають. Давайте дочекаємось кінця ЧЄ-2012. Побачимо, що буде з арендою, коли всі роз"їдуться.

Щодо цін на метри. Кризу ще не вичерпано. А гроші Бернанке більше друкувати і вкидати в оборот не хоче. Подивіться як подешевшало срібло, індустріальні метали, нафта. Думаєте нерухомість не подешевшає? Я думаю, що небезпечніше дочекатись кінця кризи. Можливо восени буде п"ята хвиля зростання на фондових ринках і потім різкий обвал. От тоді і побачимо.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .537539. . .1137
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx