Подати оголошення

ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 181.
28/15%
21/12%
51/28%
53/29%
28/15%
1. . .1416. . .142
15 січ 2014 17:43
Цитата "Antitentyra":

А розчищають зараз саме з північної сторони будинку, з торця в сторону стадіону "Старт" чи зі сторони вулиці Чорновола?

Доречі всім хто вже придбав квартири у будинку привіт від нового власника і майбутнього сусіда - не дивлячись на всі перестороги і вагання підписав договір.
Тепер запасаємось попкорном і слідкуємо за будівництвом.

Розчищають саме з сторони стадіону "Старт".
15 січ 2014 17:49
Цитата "SunLine":

У нас с Вами одинаковые планировки, зеркальные разве что :) Наша в первой секции. Я на форуме что-то не встречала еще соседей с таким метражом, а может просто не внимательная. Кто из двушек, попросторнее стараются взять.

Встречайте соседей с таким метражом - 66,52
15 січ 2014 20:04
Цитата "First1":

Встречайте соседей с таким метражом - 66,52

Здравствуйте-здравствуйте! :ura: А Вы из какой секции и с какого этажа будете?
16 січ 2014 15:21
Я тоже из первой секции,но с этажей пониже...
16 січ 2014 15:24
Цитата "First1":
Я тоже из первой секции,но с этажей пониже...

Я с пятого. Вдруг Вы мой сосед сверху или снизу? :)
16 січ 2014 21:37
16 січ 2014 21:43
Выглядит жутковато и как-то неправдоподобно. Места для такой махины рядом с нами нет, на сайте застройщика информации тоже нет. Как можно верить такой картинке и с потолка взятому метражу квартир и цен на них?
А непонятно откуда взятый рендер - это не показатель. У нас вон вообще карточка дома изначально была на 8 этажей. И "Лукьяновский" строят, хотя анонсировали его как не жилое помещение.
Может, это Лидер рекламируют? ;)
17 січ 2014 06:38
это и есть первый рендер Лидера.
17 січ 2014 08:14
Цитата "goshi":
это и есть первый рендер Лидера.

абсолютно точно.
19 січ 2014 23:21
Частенько приезжаю вечером посмотреть на дом, сегодня встретил отметивших праздник рабочих 6-) , говорят компания строит ну очень быстро (они видать сами в шоке от темпов), перешли штукатурить 11 этаж, застеклили еще два этажа балконов, видел только со стороны въезда. :clap:
20 січ 2014 08:04
Цитата "SunLine":
...Места для такой махины рядом с нами нет, на сайте застройщика информации тоже нет...

Площадь зем. участка первой очереди (секции 1 и 2) - 0.6394 га.
Соседний участок, где расчищают место под вторую очередь, не на много меньше и имеет площадь 0,5381га.

Думаю, в закромах Мастерской архитектора Быкова И.Ю. найдется (или уже нашёлся) проект 25-этажного дома на 2 парадных на такой площади, который ИГ воплотит в железобетоне :yes:

Прошлым летом о отделе продаж говорили, что если ИГ арендует этот соседний участок, то заезд во дворы всего комплекса (очередь 1 и 2) будут организовывать со стороны улицы Маршала Рыбалко.
22 січ 2014 09:27
У суботу, 18 січня були на будівництві. Зняли декілька кадрів - ділюся.
фото з даху вагончику будівельників в сторону вулиці Чорновола
22 січ 2014 10:20
Для тих, у кого є питання по оптимальному способу оплати з точки зору затрат на комісії банку, ділюся своїм алгоритмом:
1. відкрив рахунок Ощадний №1 у Дельта Банку - безкоштовно
2. написав заяву на зміну лімітів на грошові операції, щоб пройшла велика сума. Раджу в заяві вказати період до якого цей ненормальний ліміт буде діяти, а не ставити галочку на весь рік (після дати автоматично вмикаються стандартні ліміти). Також рекомендую на цей же період проставити нульові ліміти на всі операції окрім інтернет-банкінгу, в тому числі на оплату товарів з карти через інтернет. Заява може розглядатися до двух днів.
3. вніс готівкові кошти по квитанції на свій рахунок у касу - без комісії
4. через 2 дні прийшов у банк і за допомогою компетентного співробітника відправив кошти через інтернет-банкінг Дельти на рахунок в Укрсоцбанку, отримав смс-підтвердження операції та роздруковану квитанцію про оплату з штампом дати і підписом співробітника - без комісії.

Теоретично внесення і відправку коштів можна було зробити і в рамках одного дня, але якщо сума понад 400 000 грн заходить з готівки на новостворений рахунок і в цей же день відправляється з рахунку кудись, то ця операція потрапляє під зовнішній фінмоніторинг автоматично. Якщо відкриття та внесення коштів в один день, а відправка в інший - то ніби уваги контролюючих органів менше. Я не юрист, просто почув таку пораду від знайомих і вирішив почекати пару днів навіть задля теоретичної мінімізації діалогу про свої гроші з представниками контролю.

В результаті проведеної і вже підтвердженої Інтергалом оплати по договору, за послуги Дельта Банку я не заплатив нічого, Укрсоцбанк за прийом коштів на свій рахунок з інтернету Дельти теж комісії не бере.
Інформація актуальна на 20 січня і умови роботи банків можуть змінюватися - уточнюйте все у співробітників відділень, кол-центри туплять.
22 січ 2014 12:30
.
22 січ 2014 17:42

Публикация о нашем доме от анонимного покупателя //gdevkievezhithorosho.blogspot.com/2014 /01/blog-post_22.html

23 січ 2014 08:46
Вложился в двушку во второй секции (4 этаж). Платил через УкрСоцБанк (UniCredid) - 250 грн комиссия
23 січ 2014 08:49
Цитата "ophite":
Вложился в двушку во второй секции (4 этаж). Платил через УкрСоцБанк (UniCredid) - 250 грн комиссия

Поздравляю! И приветствую соседей!
А какую планировку выбрали?
23 січ 2014 08:52
Цитата "SunLine":

Поздравляю! И приветствую соседей!
А какую планировку выбрали?

76.45 - кажется такой метраж)
23 січ 2014 09:09
Цитата "ophite":

Сколько вышло за метр2? Брали по акции -10%, 50% оплаты и цена за метр фиксируется?!
23 січ 2014 09:17
Цитата "goshi":
Публикация о нашем доме от анонимного покупателя //gdevkievezhithorosho.blogspot.com/2014 /01/blog-post_22.html

Приємно читати, але по тону статті більше схоже на рекламну публікацію. Автор "обратила внимание на то, что в квартирах работает звонок" і "канализационные трубы здесь с шумоизоляцией", але про відповідність будівлі саме бізнес-класу жодних оцінок.
Я сам проголосував за цей будинок своїми грошима і сперечатися не буду :) Але для об'єктивності в подібних статтях мають розглядатися і критичні сторони.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .1416. . .142
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше