Подати оголошення

Чи варто зараз купувати нерухомість?

1. . .224225226
18 черв 2025 06:40

КітМуркіт

Мені "рієлтор" розповідав,що без проблем і одним походом в ЦНАП, можна виписати військовослужбовця ЗСУ, що зараз воює і він не один раз так робив. Квартира продається з зареєстрованим військовим...

Ну так і було, принаймні у 24 році. Я заради цього продав квартиру де був прописаний і став привидом ))

18 черв 2025 13:41

Людына

О, ещё одна двурга-трампофила залетела. Дальновидный вы наш, кого интересуют ваши глубокомысленные тенезмы, если полгода назад вы выкладывали тут свой облик в бейсболке "maga" и потирали лапки в ожидании скорого мира и бессметных барышей с перепродаж?)

Не понимаю, что на форуме украинской недвижимости делает человек, которого эта сама недвижимость (как и Украина в целом) не интересует в принципе? У занятого человека, колесящего по миру и занятому работой, наверняка должны быть дела поважнее, чем строчить сюда.  

-Graff-

Ну так і було, принаймні у 24 році. Я заради цього продав квартиру де був прописаний і став привидом ))

Граф-бомж делится опытом в сфере недвижимости. Кваррирный Магнат Ашотик клянчит деньги на карточку за доьрый совет, Трампофилы Дуся и Двурга рассказывают о прекрасных перспективах Украины, дурачок Джасамба предсказывает военно политическую обстановку. Какой то парад психбольных.

-Graff-

Відповідно до чинного законодавства власник нерухомості може виписати з квартири чи будинку осіб, які не вписані у документи про право власності без їхньої згоди та рішення суду. Водночас, є категорії, яких виписати таким чином не можна:

військовозобов’язаного чоловіка до завершення воєнного стану,

неповнолітніх та їхніх батьків,

одного з співвласників житла.(с)

Якщо ви особисто не змінювали реєстрацію , то можливо ви досі зареєстровані там, у нових власників😉

18 черв 2025 21:28

КітМуркіт

Відповідно до чинного законодавства власник нерухомості може виписати з квартири чи будинку осіб, які не вписані у документи про право власності без їхньої згоди та рішення суду. Водночас, є категорії, яких виписати таким чином не можна:

військовозобов’язаного чоловіка до завершення воєнного стану,

неповнолітніх та їхніх батьків,

одного з співвласників житла.(с)

Якщо ви особисто не змінювали реєстрацію , то можливо ви досі зареєстровані там, у нових власників😉

Реєстрацію не змінював, купив чергову квартиру на родичів. Виписали без проблем при мені ( тільки штамп залишився в паспорті на всяк випадок). На рахунок того чи я військовозобов'язаний, - навіть сам не знаю бо ніколи не мав справи з військоматом , як людина розумна нІякі Дія та Резерв+  ніколи не встановлював, знав що це мишоловка. Скоріш  за все мою справу вони десь просрали ще при Януковичу, тоді був безлад ще той...

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .224225226
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше