Подати оголошення

ЖК "Наш Будинок", пр. Победы, 71а - "bUd development"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 178.
11/6%
12/7%
56/31%
34/19%
65/37%
1. . .7880. . .218
26 січ 2016 14:07
Цитата "Perry ":
Обьясните мне пожалуйста почему такая паника насчет окон. Если окна затемненные и рама серого цвета так это замечательно.

Дело не в панике. Цвет дело вкуса. Проблема в другом:
1. Происходят существенные изменения, и инвесторов (тех, кто как раз и оплачивает "банкет") не то, что не спрашивают, но даже не ставят в известность ПЕРЕД внесением изменений.
2. Основная проблема не в цвете (кстати тёмно-серый цвет изначально присутствовал на макете), а в том, что эти несогласованные изменения ухудшают дизайн (за счёт лишних элементов тёмно-серый цвет уже будет бросаться в глаза), ухудшают светопроникновение и несут неудобство пользования (мытья).
26 січ 2016 17:53
Ще не бачив ні одного будинку, який би був побудований точнісінько так, як вказано у рекламних матеріалах стадії Проект. Коли розробляється робоча документація для будівельників, то інколи вузли і конструкції виявляються іншими, не такими як їх бачив архітектор (художник). Чи ви думаєте, що прораб узяв рекламні альбоми і пішов будувати? Він їх навіть не побачить за весь час будівництва.
26 січ 2016 18:10
Я веду до того, що у будівельників немає відступу від проекту. Впевнений, що у робочій документації вказані вікна саме такої конструкції. І це результат не чийогось художнього бачення, а конструкторських рішень і розрахунків.
Мені теж хотілося б, щоб вікна не мали перемичок і глухих секцій, але, мабуть, на те є причини. Можна лише зясувати такі причини, якщо комусь це цікаво.
26 січ 2016 19:44
Цитата "say":
Я веду до того, що у будівельників немає відступу від проекту. Впевнений, що у робочій документації вказані вікна саме такої конструкції. І це результат не чийогось художнього бачення, а конструкторських рішень і розрахунків.
Мені теж хотілося б, щоб вікна не мали перемичок і глухих секцій, але, мабуть, на те є причини. Можна лише зясувати такі причини, якщо комусь це цікаво.

Размеры в дрме от потолка до пола стандартные. Окна вполне могут быть без перемычек. В сталинках, где окна побольше, окна без перемычек и служат долго и не разваливаются.
Перемычки, да еще темный профиль будут напоминать темницу.
26 січ 2016 23:34
say, ви не праві.
По-перше, я бачив будинки, які побудовані, як і на макеті.
По-друге, зміни можуть буди у відносно незначних деталях. Звісно, що можуть бути і в значних, але це буде грубим порушення всього. І звісно це повинно обговорюватись та компенсуватись.
Якщо вам побудують квартиру з кривими стінами, та ванною кімнатою 1 м.кв., ви теж скажете, що це нормально і будівникам відніше?
"вузли і конструкції виявляються іншими, не такими як їх бачив архітектор (художник)" - це вже зовсім....
Зрозуміло, що в документації такі вікна. Але як вони туди потрапили і коли? Впевнений, що не завдяки конструкторськім рішенням і розрахункам.
27 січ 2016 00:08
Перед строительством создается полный проект дома со сметой в долларовом эквиваленте. Его принимают и в соответствии начинают строительство. Поэтому говорить об отклонениях смешно! Нестыковки что-то часто повторяться стали((
Раз была заявлена в рекламе такая форма окон, то это и нужно выполнять, а не вводить в заблуждение инвесторов и, извините, держать за лохов!!!
27 січ 2016 13:43
Так візьметься хтось зясувати чим викликана така конструкція вікон? Чи далі будете воду у ступі товкти?
27 січ 2016 13:53
Цитата "invest71a":
Перед строительством создается полный проект дома со сметой в долларовом эквиваленте. Его принимают и в соответствии начинают строительство. Поэтому говорить об отклонениях смешно! Нестыковки что-то часто повторяться стали((
Раз была заявлена в рекламе такая форма окон, то это и нужно выполнять, а не вводить в заблуждение инвесторов и, извините, держать за лохов!!!

Реальність інша, не така як ви вигадали.
27 січ 2016 14:10
Цитата "sav73":
say, ви не праві.
По-перше, я бачив будинки, які побудовані, як і на макеті.
По-друге, зміни можуть буди у відносно незначних деталях. Звісно, що можуть бути і в значних, але це буде грубим порушення всього. І звісно це повинно обговорюватись та компенсуватись.
Якщо вам побудують квартиру з кривими стінами, та ванною кімнатою 1 м.кв., ви теж скажете, що це нормально і будівникам відніше?
"вузли і конструкції виявляються іншими, не такими як їх бачив архітектор (художник)" - це вже зовсім....
Зрозуміло, що в документації такі вікна. Але як вони туди потрапили і коли? Впевнений, що не завдяки конструкторськім рішенням і розрахункам.

не праві якраз ви.
1. Думаю, жодного не знайдете.
2. Це незначні зміни. Хоча я б не назвав їх змінами, форма вікон нігде не фігурувала, це було бачення художником зовнішнього вигляду будинку.
3. Обговорюватись та компенсуватись? Як ви це собі уявляєте?
4. "...з кривими стінами, та ванною кімнатою 1 м.кв." це порушення будівельних норм. Даний будинок, сподіваюся, буде без їх порушень.
27 січ 2016 15:13
Цитата "say":

не праві якраз ви.
1. Думаю, жодного не знайдете.
2. Це незначні зміни. Хоча я б не назвав їх змінами, форма вікон нігде не фігурувала, це було бачення художником зовнішнього вигляду будинку.
3. Обговорюватись та компенсуватись? Як ви це собі уявляєте?
4. "...з кривими стінами, та ванною кімнатою 1 м.кв." це порушення будівельних норм. Даний будинок, сподіваюся, буде без їх порушень.

1. Те, що запам'ятав - "Міністерський" та деякі будинки "Інтергалбуду".
2. Це маячня. Проект затверджується цілком, і з урахуванням дизайну, зовнішнього виду. І якщо прибудинкова територія та зовнішні елементи будинку, які напряму не стикуються з помешканням інвесторів (квартирою), можливо одноосібно змінювати (дотримуючись певних правил), то вікна квартир під це не підпадають.
Це про те, що в п.4. Форма стін ніде не фігурувала і не обов'язково порушує будівельні норми. Можливо криві стіни - теж бачення якогось архітектора, або будівельника, який чхати хотів на проект, якого ніколи не бачив.
3. Дуже просто.
4. Я трохи прибільшував, але по суті порушень норм може і не бути, але ви отримаєте зовсім не те, на що сподівались. У кожного свої сподівання.
Можете і далі думати, що я не правий. :)
28 січ 2016 08:35
Поговорив я з проектантом, з яким раніше спілкувався щодо перепланування квартири. Дана конструкція вікон викликана великою висотою і площею вікон. Якби висота була до 1,6 м, то можна було б робити без глухих секцій. Робочу документацію розробляють у архітектора Коляденка, там же і запропонували таке конструктивне рішення, виходячи з існуючих норм. Мене його пояснення влаштували.
Спеціально для Соні-три-нулі - вікна пофарбовані тільки із зовнішньої сторони. Темниці не вийде.
І давайте чесно зізнаємося собі - чи буде така конструкція безпечніша і надійніша?
28 січ 2016 09:03
Кто заключал доп соглашение по закладке проема в стене разделяющей кухню и комнату? сколько стоит данная процедура у КГС? Также может кто в курсе габаритов данного проема, на доступной документации все размеры просто не указаны.
28 січ 2016 10:40
Цитата "say":
Поговорив я з проектантом, з яким раніше спілкувався щодо перепланування квартири. Дана конструкція вікон викликана великою висотою і площею вікон. Якби висота була до 1,6 м, то можна було б робити без глухих секцій. Робочу документацію розробляють у архітектора Коляденка, там же і запропонували таке конструктивне рішення, виходячи з існуючих норм. Мене його пояснення влаштували.
Спеціально для Соні-три-нулі - вікна пофарбовані тільки із зовнішньої сторони. Темниці не вийде.
І давайте чесно зізнаємося собі - чи буде така конструкція безпечніша і надійніша?

То,что внутренняя часть окон будет белая, то это большой плюс. А вот глухие форточки сверху неудобны. Мыть их придется только с внутренней стороны. С внешней небезопасно.
В сталинках ставят большие окна и норм. Просто для этого прочнее стеклопакет нужен.
28 січ 2016 10:50
Могу организовать недорогие курсы безопасного мытья глухих форточек снаружи или дать телефон альпиниста, который вымоет окна хоть всему фасаду :)
Ну правда, кому-то бы наши проблемы...
28 січ 2016 15:00
Цитата "Algirium":
Могу организовать недорогие курсы безопасного мытья глухих форточек снаружи или дать телефон альпиниста, который вымоет окна хоть всему фасаду :)
Ну правда, кому-то бы наши проблемы...

Согласна, у каждого свои проблемы. Кто-то вообще никогда окна не моет и рост позволяет открыть форточку.
28 січ 2016 15:15
Согласна, у каждого свои проблемы. Кто-то вообще никогда окна не моет и рост позволяет открыть форточку.[/quote]

Собственно при такой компоновке и с глухой вставкой вверху окна ручка для открывания "форточки" будет ниже, чем при длине подвижной рамы на весь оконный проем.

З.Ы. Вчера гулял возле стройки, собственно вертикальные конструкции 11 этажа первой секции залиты / подготовлены под заливку бетона. В 4, 5 скоро закончат 5-ый этаж. И такие для "нас" проблемные окна уже установили до 8-го этажа в 2,3 секциях. Собственно все что разглядел в потемках. Но работа кипит.. Активно чем то по чем то стучат))))
28 січ 2016 20:18
Цитата "say":

Было бы очень удивительно, если бы вам сказали, что этот профиль дешевле или так удобнее для них.
Вам сказали ровно то, что должны были,
У меня в квартире высота окна была 2.10 и Ширина больше 3-х метров.
Дом 1905 года. Сначала деревянные стояли, потом лет 10 Металлопластик, и никаких форточек не было.
Сейчас балконные рамы ( специально измерила) 1,75 высота и тоже без форточек
28 січ 2016 23:45
Нормы для оконных конструкций.
29 січ 2016 08:32
Кисюка, отличный пример.

invest71a, спасибо за инфу. Кстати эти показатели зависят от качества профиля. Если ставят посредственный профиль, то тогда конечно больше 160см может быть проблемным. Но они обещали Рехао 70 (или аналогичный, но не хуже), который без проблем должен, с соответствующей фурнитурой, выдержать створки приличных размеров.
29 січ 2016 09:30
Цитата "sav73":
Кисюка, отличный пример.

invest71a, спасибо за инфу. Кстати эти показатели зависят от качества профиля. Если ставят посредственный профиль, то тогда конечно больше 160см может быть проблемным. Но они обещали Рехао 70 (или аналогичный, но не хуже), который без проблем должен, с соответствующей фурнитурой, выдержать створки приличных размеров.

Поделюсь со всеми. Общалась со строителями ( не с нашего дома)
Рехао 70 так себе профиль. При этом профиле действительно только такие рамы.
Дали ссылочку на интересный калькулятор https://okna.ua/nagruzki-na-okna

Думаю, что мы точно менять окна будем.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .7880. . .218
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx