Подати оголошення

ул. Подвысоцкого, 4-В - "Спецжитлофонд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 157.
10/6%
9/6%
47/30%
47/30%
44/28%
1. . .243245. . .278
17 квіт 2017 19:50
Цитата "Alex Marik":
Внесу ясность, эксплуатацией квартала НЛ занимается собственная сервисная служба ООО «Компания по управлению и жилой эксплуатации «Новосервис».
«КП Липки Житлосервис» (ЖЭК № 602) – никакого отношения к Новопечерским Липкам не имеет.
Дом Подвысоцкого,4в - скорее всего будет обслуживать КП «Житло-Сервис» //zhitlo-service.kiev.ua/ дома у них по всему Киеву, сложная контора))).

А вот и нет!😛 В СЖФ сказали, что это та организация, что обслуживает НЛ. Если меня обманули, то срочно пишите!
17 квіт 2017 19:57
Цитата "Юлия11111":

А вот и нет!😛 В СЖФ сказали, что это та организация, что обслуживает НЛ. Если меня обманули, то срочно пишите!

Верить в сказки Ваше право :yes:
17 квіт 2017 20:01
Цитата "Alex Marik":

Верить в сказки Ваше право :yes:

"Скорее всего" - это Вы так думаете? Просто я спросила, 5 раз переспросила - "это та что НЛ"? Ответили - 💯 та, что и НЛ. Мне уже и не смешно! Думаете, обманули?
17 квіт 2017 20:07
Цитата "Юлия11111":

"Скорее всего" - это Вы так думаете? Просто я спросила, 5 раз переспросила - "это та что НЛ"? Ответили - 💯 та, что и НЛ. Мне уже и не смешно! Думаете, обманули?

Ввели в заблуждение.
Хотя), если я вдруг ошибаюсь, с меня коньяк :)
17 квіт 2017 20:11
Цитата "Юлия11111":
Не знаю як Вам відповісти! Не хочу щоб це виглядало як реклама. Об'єктивно - різниця така: високі стелі, будували з справжньої цегли(екологічно+сусідів я не чую), велика, завжди охайна, доглянута, як для Києва прибудинкова територія, свій садочок, школа, багато кафе, ресторанчиків, хімчистка..., менше квартир на поверсі, контингент(депутати, артисти, заможні люди - без образ! Люди всі освічені, багато бачили(про мусоропроводи, пояснювати не треба було вцілому!🤣), безпека... Плюси реально є. Багато в чому по обслуговуванню мешканців. Якщо нас "спробують" обслуговувати так само (так, з форуму видається, що не всім так це і потрібно), багато в чому дійсно будемо не гіршими!

А яка ж там велика прибудинкова територія, якщо ті будинки так плотненько "понатикані" на участку? Да 4-в по прибудинклвій території заткне за пояс всі Липки разом взяті. 1 гектар, чи півтора кругом будинку,- поправте, якщо я не правий. З приводу заможності на депутатів,- то на них я плював,для мене вони - типове бидло дорвавшеєся до "кормушки"- нічого особливого,-краще жити з лікарями, аніж з злодіями-депутатами і всякими там попсовими пєвічками... Висота стелі в мене приблизно 2.70-2.75. Після ремонту буде на 20см нижче. І що тут такого? Ах, да... Рахунок за опалення буде нижче.
І останнє... Хто мені помішає використовувати всю інфраструктуру Липок?
Замєтьте, тільки не за 2500+ , а за 1300 за квадратний метр.
17 квіт 2017 20:11
Цитата "Alex Marik":

Ввели в заблуждение.
Хотя), если я вдруг ошибаюсь, с меня коньяк :)

О! Это я понимаю, сразу видно, сосед порядочный! 😂 Утром задам вопрос в 6й раз и отпишусь.
17 квіт 2017 20:14
Цитата "Юлия11111":
Ребята! Дом передадут ЖитлоСервис(НовопечерскиеЛипки).

Ввод в заблуждение начался с первых строк."ЖитлоСервис" не имеет отношения к НЛ.
17 квіт 2017 20:18
Если я не ошибаюсь СЖФ имеет помимо строительства ещё и изначально основное направление - содержание домов. Какой ему смысл отдавать кормушку в виде нового дома, постороннему жеку?
17 квіт 2017 20:18
Kass, я Вас здивую! Не скажу, що всі(!!!), але вдома (НЛ) вони (депутати) за своїми собаками "какі" прибирають! Бо! На НЛ є дисципліна. Людям, які приходять з сусідніх територій (не НЛ) по пів години пояснюю, що треба прибирати за своїми собаками, бо по газонах бігають діти, самому приємно босоніж пройти. І, самій на диво, "вони" це вдома розуміють!!! Як би я хотіла, щоб і весь 4В теж це розумів без всяких хто і на кого чхав...
17 квіт 2017 20:19
А щодо заможності, то, думаю, люба людина, яка дозволила собі квартиру в печерському районі, в новобудові,- по принципу не являється бідною.
П.с. Ну хіба, що крім мене. Їзджу на мотоциклі, на машину ще не накопив, користуюсь дідовою... 😀
17 квіт 2017 20:21
Цитата "nat ":
Если я не ошибаюсь СЖФ имеет помимо строительства ещё и изначально основное направление - содержание домов. Какой ему смысл отдавать кормушку в виде нового дома, постороннему жеку?

СЖФ, думаю, что не выгодно. А вот компании, что НЛ обслуживает, думаю выгодно. Может нашли компромисс какой-то?! Взаимовыгодно договорились например.
17 квіт 2017 20:25
Цитата "Юлия11111":
Варианты то есть! Мы можем дом отдать в управление, например, Новопечерским липкам, Новосервису. Не понимаю ультиматума СЖФ!

:smoke:
17 квіт 2017 20:26

Вот и вся культура артистов-депутатов ... что одних которым плевать на всех -они ж гуляют, что других - я ж все выкупил и могу стрелять в официантов ... и таких примеров думаю достаточно. https://strana.ua/news/39045--strane-stalo-izvestno-kto-i-pochemu-segodnya-utrom-strelyal-v-restorane-pasternak.html так что не надо, увы наличие денег в нашей стране, не гарантирует наличие воспитания

17 квіт 2017 20:28
Цитата "Юлия11111":
Kass, я Вас здивую! Не скажу, що всі(!!!), але вдома (НЛ) вони (депутати) за своїми собаками "какі" прибирають! Бо! На НЛ є дисципліна. Людям, які приходять з сусідніх територій (не НЛ) по пів години пояснюю, що треба прибирати за своїми собаками, бо по газонах бігають діти, самому приємно босоніж пройти. І, самій на диво, "вони" це вдома розуміють!!! Як би я хотіла, щоб і весь 4В теж це розумів без всяких хто і на кого чхав...

Прибирання за своїми домашніми улюбленцями - обов'язок кожної порядної людини незалежно від її достатку. Я з 18 років по заграницям мотаюсь і розумію що до чого - бачив, як нормальні люди живуть. Саме тому і вирішив вкласти свої заощадження у нерухомість в центрі, аби мої майбутні діти не бачили того "срача", який здебільшого є в нас всюди, нажаль. Скажу коротко: совковий принцип життя, де ти думаєш, що всі тобі винні,- мені абсолютно чужий. І я теж був би далеко не в захваті, якби нечаянно зловив би "міну" десь на травичці.
17 квіт 2017 22:24
У нас за домом есть спец площадка для выгула собак, ограждена заборчиком и стоят мусорки и стойка для пакетов.
18 квіт 2017 06:49
Комунальное предприятие "Житло-Сервис", обращаю внимание КОМУНАЛЬНОЕ ПРЕДПРИЯТИЕ, к Новопечерским липкам, где частный (т.е. приватный, т.е. НЕ КОМУНАЛЬНЫЙ) ЖЭК, никакого отношения не имеет. Не вводите в заблуждение жильцов.
18 квіт 2017 07:47
Цитата "Kass1989":

А яка ж там велика прибудинкова територія, якщо ті будинки так плотненько "понатикані" на участку? Да 4-в по прибудинклвій території заткне за пояс всі Липки разом взяті. 1 гектар, чи півтора кругом будинку,- поправте, якщо я не правий. З приводу заможності на депутатів,- то на них я плював,для мене вони - типове бидло дорвавшеєся до "кормушки"- нічого особливого,-краще жити з лікарями, аніж з злодіями-депутатами і всякими там попсовими пєвічками... Висота стелі в мене приблизно 2.70-2.75. Після ремонту буде на 20см нижче. І що тут такого? Ах, да... Рахунок за опалення буде нижче.
І останнє... Хто мені помішає використовувати всю інфраструктуру Липок?
Замєтьте, тільки не за 2500+ , а за 1300 за квадратний метр.

Виходить 1к 40 м2 в Вашому будинку коштує 52 тис. долл?
18 квіт 2017 08:39
Уточнила, таки дом передаётся на баланс НЕ НЛ. Ошиблась, извините!
18 квіт 2017 09:17
Цитата "Юлия11111":
Уточнила, таки дом передаётся на баланс НЕ НЛ. Ошиблась, извините!

Все, мабуть, облегченно вздохнули ..
18 квіт 2017 10:00
Цитата "nat ":
Вот и вся культура артистов-депутатов ... что одних которым плевать на всех -они ж гуляют, что других - я ж все выкупил и могу стрелять в официантов ... и таких примеров думаю достаточно. https://strana.ua/news/39045--strane-stalo-izvestno-kto-i-pochemu-segodnya-utrom-strelyal-v-restorane-pasternak.html так что не надо, увы наличие денег в нашей стране, не гарантирует наличие воспитания

Заплатить по 2500 за метр, и терпеть шум от всякого быдла. Сомнительное удовольствие.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .243245. . .278
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше