Подати оголошення

"Французский квартал", ул. Анри Барбюса, 52/1 - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 136.
18/13%
15/11%
25/18%
35/26%
43/32%
1. . .132134. . .218
11 січ 2016 21:55
Цитата "0675988888":
а кто сомневается - предлагаю сходить в четвёртый подъезд, пятый этаж и посмотреть как УЖЕ наш жек переложил плитку и сразу все станет ясно какой у нас жек

4 подъезд, какая очередь?
11 січ 2016 22:34
1200 квартир по 5грн/м2...Можно каждый месяц новый жек создавать, а старый закрывать ))) Если серьезно сумма явно позволяет оказывать нормальные...своевременные услуги и содержать новый комплекс...
12 січ 2016 07:28
+1 за создание ОСББ

денег на обслуживание домов хватит + сможем решить вопрос закртия территории, охраны и прочие вопросы, на которые текущий ЖЭК не реагирует.
12 січ 2016 08:42
Цитата "v_alex":
+1 за создание ОСББ

денег на обслуживание домов хватит + сможем решить вопрос закртия территории, охраны и прочие вопросы, на которые текущий ЖЭК не реагирует.

+1за создание ОСББ !!!!
12 січ 2016 09:07
Сейчас людей немного позаселивается, будем инициировать собрание и на собрании решим с ОСББ. Я думаю все будут ЗА. А начальница ЖЕКа Ирина Ивановна, вообще неуравновешенная, орет, грубит, ей бы в Крыжополе руководить ЖЕКом, а не ФК-1, такое ощущение, что не мы ее на работу взяли, а она нас. Я за ОСББ двумя руками.
12 січ 2016 09:07
Цитата "mldirsa":

4 подъезд, какая очередь?



Первая очередь. Плитку ложил человек очень пьяный либо первый раз и с кривыми руками. Другого объяснения я не вижу.
12 січ 2016 09:17
Цитата "zubr7":
Сейчас людей немного позаселивается, будем инициировать собрание и на собрании решим с ОСББ. Я думаю все будут ЗА. А начальница ЖЕКа Ирина Ивановна, вообще неуравновешенная, орет, грубит, ей бы в Крыжополе руководить ЖЕКом, а не ФК-1, такое ощущение, что не мы ее на работу взяли, а она нас. Я за ОСББ двумя руками.



У нас две квартиры мы за. Можно сделать списки за и против
12 січ 2016 09:29
Обязательно сделаем, чуть попозже, пусть людей заселиться больше. У меня есть хорошая знакомая, она создавала ОСББ, есть опыт, я с ней проконсультируюсь и напишу на форуме.
12 січ 2016 09:59
+1 за создание ОСББ! (4 очередь)
12 січ 2016 10:57
У нас 5я оч...т.е. когда заселение вопрос философский, но создание нормальной конторы готовы поддержать уже сегодня!
12 січ 2016 11:17
+1 за создание ОСББ! (4 очередь)
12 січ 2016 11:38
Цитата "zubr7":
Обязательно сделаем, чуть попозже, пусть людей заселиться больше. У меня есть хорошая знакомая, она создавала ОСББ, есть опыт, я с ней проконсультируюсь и напишу на форуме.


согласен. нужно чуток подождать.
но давайте не затягивать и с весны начинать.
12 січ 2016 12:20
Цитата "NataPyl":
+1 за создание ОСББ! (4 очередь)

Здравствуйте! Я тоже с 4 очереди, что слышно ? Когда право собственности будем получать?
13 січ 2016 11:41

Однозначно поддерживаю создание ОСББ!

Не ожидал, что придется этим заниматься в ФК, но если для ЖЭКа (сотрудники которого не будут тут жить) хаотичное размещение кондеров на фасаде есть нормально




То меня такой расклад не очень устраивает.

Могу себе представить в будущем количество таких кондеров разных габаритов, повешенных под окнами, над окнами и в окнах, плюс спутниковые тарелки разных размеров и другие разнообразные достижения научно-технического прогресса.

Меня не устраивает также, что внутренний двор уже полный легковыми машинами (вероятно - строителей/прорабов). Почему машины стоят весь день внутри, может стоит разрешить погрузку/разгрузку материалов, но не круглосуточную стоянку легковушек. Кто-то очень привыкнет, кто-то накапает своим маслом..

И в конце концов, в целях снижения риска воровства в подъездах тех.оборудования (уже здесь оглашали факты) ЖЭК не мог бы поднапрячься и на пару месяцев выставить своих сотрудников на дневное дежурство в подъезды первой очереди? Или предложить жильцам консьержей и фиксированную оплату?

Если нам самим придется собираться и решать все такие бытовые вопросы, то это сложно назвать хорошим и качественным сервисом ЖЭКа.

Совок давно закончился, мы точно не ограничимся "прибиранням прибудинкової території", пора немного растормошиться и первую очередь начать полноценно обслуживать. А все остальные очереди внимательно посмотрят.

13 січ 2016 12:03
Вопрос как "тормошить" ЖЕК до создания ОСББ...может быть собраться как нибудь и всем вместе (не важно какое количество соберется) переговорить с нач. ЖЕКа? Главное больше одного )...Как минимум один охранник уже должен бродить по территории...пока охранники только имущество строителей охраняют ...
13 січ 2016 12:07
Если ЖЭК читает этот форум (а я надеюсь, что таки нач. читает), то дополнительно переговорить уже будет излишне. :yes:

Как вариант, можно направить письменное обращение с нашими замечаниями..

Создать ОСББ на сегодняшний день совершенно не сложно, я сам был членом инициативной группы по его созданию (тоже на Печерске), местные власти с удовольствием идут на встречу в этом вопросе (в отличие от ЖЭКов).

Сейчас еще рано инициировать этот процесс, но желательно его осуществить (если таки понадобиться создавать) до середины мая 2016 (в связи с принятым Законом от 14.05.2015 «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»).

Кому интересно, выкладываю актуальную ознакомительную информацию про ОСББ:

ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку) - це юридична особа, створена власниками квартир в окремому будинку для управління, утримання і використання загального майна будинку. Об'єднання має печатку, банківській рахунок, укладає цивільно-правові договори з усіма обслуговуючими організаціями і є неприбутковою організацією.
Згідно закону членом ОСББ стає кожний, хто є власником (співвласником) житлового приміщення будинку (1 квартира = 1 голос члена ОСББ). Члени ОСББ мають право обирати і бути обраними у керівні органи ОСББ - Правління і ревізійну комісію; знайомитись з будь-якими документами ОСББ; у кількості не менше 20% можуть скликати позачергові збори без рішення на те Правління, у тому числі достроково переобрати керівництво у разі незадовільної роботи. Ці права і обов'язки закріплюються у статуті ОСББ під час його створення.
Члени ОСББ самостійно визначають кошторис утримання свого житла, розмір внесків на утримання будинку, структуру управління, формують штатний розклад, персональний склад працівників та їх заробітну плату (сантехніка, двірника, електрика, бухгалтера, консьєржа тощо), мають право оптимального вибору виконавців житлово-експлуатаційних послуг (вивіз сміття, дезинфекція, ремонтних робіт), самі визначають черговість проведення поточного ремонту і головне - набувають реального впливу на якість цих робіт. ОСББ має більші, ніж окремі мешканці, можливості вимагати від постачальників комунальних послуг (теплоенерго, водоканал) виконання умов договорів, які воно уклало. ОСББ має право на самостійне проведення ремонтів, встановлення лічильників, облаштування прибудинкової території тощо.

Для створення ОСББ необхідні такі послідовні дії:
1. Створення ініціативної групи з не менше трьох власників квартир. Така група не обирається і не затверджується, а є самопризначеною.
2. Ініціативна група має з'ясувати технічний та реальний економічний стан будинку (необхідно порівняти обсяг платежів, які сплачують мешканці за експлуатаційне обслуговування будинку, з реальною собівартістю обслуговування будинку ЖЕКом). Цей економічний аналіз, усвідомлення головних статей витрат майбутнього ОСББ, дасть змогу ініціативній групі скласти проект кошторису.
3. Ініціативна група розробляє статут ОСББ на основі Типового статуту.
4. Ініціативна група складає список власників (співвласників) квартир і нежитлових приміщень згідно їх правовстановлюючих документів на ці приміщення.
5. Ініціативна група, на підставі отриманих знань і напрацьованих документів, проводить роз'яснювальну роботу серед власників приміщень, надає можливість ознайомитись з проектом статуту, при необхідності проводить попередні інформаційні збори.
6. Ініціативна група призначає дату, місце проведення установчих зборів і повідомляє про це власників приміщень не менш ніж за 14 днів. Необхідно запросити повноважного представника органу місцевого самоврядування.
7. Ініціативна група проводить установчі збори і реєстрацію учасників зборів (кворум вираховується не за кількістю представників від квартир, а за кількістю їх співвласників. Необхідний показник: 50% + один голос).
8. Керівник ініціативної групи відкриває збори, пропонує кандидатури голови і секретаря. За кожне питання порядку денного голосується окремо, і також рекомендується засвідчити це особистим підписом на так званому "листі голосування" або на протоколі. Для прийняття рішення необхідно 2/3 голосів. Кожен учасник зборів має один голос незалежно від належної йому площі.
9. Новообране Правління готує пакет документів для державної реєстрації, куди входить: протокол установчих зборів, статут з підписами членів ОСББ; реєстраційна форма Ф-І; список членів ОСББ. Установчі документи представник ОСББ подає особисто, орган реєстрації не має права вимагати будь-яких додаткових матеріалів. Для ОСББ держреєстрація безкоштовна.
10. Після отримання свідоцтва про держреєстрацію керівництво ОСББ має виготовити печатку, відкрити рахунок у банку, стати на облік у податковій інспекції.
11. Голова ОСББ звертається до виконавчого органу місцевої ради, який виносить це питання на сесію ради, далі голова виконавчого органу видає відповідне розпорядження, на підставі якого формується комісія по прийому-передачі будинку. Передача будинку проводиться разом з планом земельної ділянки, технічним паспортом, іншою технічною документацією.
12. ОСББ може звернутися до органів місцевого самоврядування для отримання прибудинкової ділянки у власність.
13 січ 2016 12:19
Я тоже поддерживаю создание ОСББ.
15 січ 2016 10:22
Цитата "Sherkhan777":

Не ожидал, что придется этим заниматься в ФК, но если для ЖЭКа (сотрудники которого не будут тут жить) хаотичное размещение кондеров на фасаде есть нормально


Блоки кондиционеров где попало - первый шаг к превращению дома в индийские трущебы. Если спустим это, то дальше пойду остекленные выносные балконы, окна разных цветов и конфигурации, а кому-то покажется холодно и он обязательно утеплит свою квартиру снаружи и раскрасит в цвета национального флага(ничего не имею против флага).
Нужно делать схемы размещения блоков кондиционеров и размещать у каждого подъезда с предупреждением, что любое нарушение в этом плане будет означать штрафы и обращение в суд.
15 січ 2016 19:19
Только так:
"Нужно делать схемы размещения блоков кондиционеров и размещать у каждого подъезда с предупреждением, что любое нарушение в этом плане будет означать штрафы и обращение в суд."

Коротко и ясно!!!
16 січ 2016 08:05
Сегодня в 9-00 мне привезли мебель. Учитывая, что ночью выпал снег, заехать во двор невозможно. Ирина Ивановна сказала, что это мои проблемы, трактора у неё нет и услуги по расчистке снега ЖЭК нам не предоставляет. Сейчас бегаю по дворам и ищу трактор....Сейчас звоню на гарячая линию КГА, чтобы зафиксировать факт. Телефон грачей линии 1557. Прошу всех участников форума, перезвонить туда и сообщить, что в нашем дворе не расчищен снег. Мне это уже не поможет, но может повлиять на работу ЖЭКа с которым нам ещё какое-то время прийдется жить.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .132134. . .218
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше