Подати оголошення

Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?

19 лист 2024 09:17

Підкажіть, як вирішити питання забеспечення своїх орендарів акумом+інвертором? Хто платить за таку систему життезабеспечення? Коли я сказав наймачу, мовляв купуйте собі акум+інвертор, бо це вам потрібно, то вони сказали, що це мої витрати... Короче, як це вирішити?

Наче війна це форс-мажорні обставини, і я не повинен нічого купувати щоб забеспечити жізнєстійкість орендарів. Але з іншої сторони, це в моїх інтересах, щоб хоча б труби не померзли...

19 лист 2024 11:00

Двигун

це в моїх інтересах, щоб хоча б труби не померзли...

С чего вдруг они замерзнут? Мы же говорим про многоквартирный дом? Да и как повлияет присутствие ЭЭ в вашей квартире на трубы? Что-то я логику не пойму.

Что касается покупки автономной станции, то можете сами купить, но добавить это в стоимость аренды. С другой стороны если арендатор только сейчас про это спрашивает, может ему эта автономная станции вообще не нужна? Обычно человек либо ищет квартиру которая уже этим обеспечена, либо имеет свою портативную станцию.

Я сдаю 3 квартиры, в двух из которых делал ремонт в 2023 г и заранее спланировал нишу возле щитка в квартире, где можно разместить оборудование. Но у всех трех арендаторов есть свои зарядные станции и от меня никто ничего не требовал.

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше