Стоит ли сейчас покупать недвижимость?
Так а что говорит Мировое правительство, чи варто зараз скуповувати нерухомість в Україні? Чи ще пора, чи вже не пора?
Сегрион
Так что, как говорит Мировое правительство, можно ли зараз скупить нерухомость в Украине? Чи ще пора, чи вже не пора?
Думаю, надо следить за Соросом, в этом вопросе)
Segrion
Так а что говорит Мировое правительство, чи варто зараз скуповувати нерухомість в Україні? Чи ще пора, чи вже не пора?
Jasamba
❗️1 жовтня війна рф проти України закінчиться, рішення вже могли прийняти, цього дня оголосять про припинення вогню, — росЗМІ📍Після перемовин Трампа і путіна буде проголошення перемир'я в повітрі, яке триватиме 50 днів.📍За цей час спостерігатимуть, як просувається повітряне перемирʼя та уточнюють деталі для повного. Через 50 днів — оголошення повного перемир'я.📍 І з 1 жовтня (приблизно) остаточне припинення вогню.📍Також схоже, що план щодо завершення війни в Україні — затверджено. Путін сьогодні терміново обдзвонює союзників.📍Сьогодні путін поговорив з лідерами Узбекистану, Казахстану, Білорусі, Китаю та Індії. Ймовірно, щоб обговорити мирні переговори з Україною.Это однозначно перемирие. Нельзя такое сказать а потом просто "слезть", весь мир это видел и весь мир готов к тому что договорятся.Я кстати вижу по настроениям в моем окружении что они готовы не сегодня-завтра цены поднимать на недвижку в продаже. Кто на 20, кто на 30, кто сразу на 50%. Если поднимут, поверьте, уже не упадет ни при каких условиях.Ну и плюс вы видите что последние 2 недели русские в принципе Киев не трогают, боятся как-бы перемирие не сорвать. Уже и не будут трогать больше обстрелами.
На мой взгляд, они уже не первый год имитируют бурную деятельность.. Я бы не велась)
Jasamba
❗️1 жовтня війна рф проти України закінчиться, рішення вже могли прийняти, цього дня оголосять про припинення вогню, — росЗМІ📍Після перемовин Трампа і путіна буде проголошення перемир'я в повітрі, яке триватиме 50 днів.📍За цей час спостерігатимуть, як просувається повітряне перемирʼя та уточнюють деталі для повного. Через 50 днів — оголошення повного перемир'я.📍 І з 1 жовтня (приблизно) остаточне припинення вогню.📍Також схоже, що план щодо завершення війни в Україні — затверджено. Путін сьогодні терміново обдзвонює союзників.📍Сьогодні путін поговорив з лідерами Узбекистану, Казахстану, Білорусі, Китаю та Індії. Ймовірно, щоб обговорити мирні переговори з Україною.Это однозначно перемирие. Нельзя такое сказать а потом просто "слезть", весь мир это видел и весь мир готов к тому что договорятся.Я кстати вижу по настроениям в моем окружении что они готовы не сегодня-завтра цены поднимать на недвижку в продаже. Кто на 20, кто на 30, кто сразу на 50%. Если поднимут, поверьте, уже не упадет ни при каких условиях.Ну и плюс вы видите что последние 2 недели русские в принципе Киев не трогают, боятся как-бы перемирие не сорвать. Уже и не будут трогать больше обстрелами.
Давай одразу на 200% , обригани спікулотні. Весь мір ета відєл(с) ... Кацапи усьому світу втирали що у них навчання і не будуть нападати, їм тупо пофігу на те що думає увесь світ
Endigo
На мой взгляд, они уже не первый год имитируют бурную деятельность.. Я бы не велась)
Спікулякі щось собі накрутили, пугалкі придумали про здорожчання на 50%, в надії що зараз усі побіжать купувати. У "пині" не все так погано, щоб давать задню, кожен місяць + 500кв.км. , м'ясо є, залізо також и буде це виглядати як прогіб під "рудого", після пугалок. А це зашкварно. Доречі, ота фігня з "анал-ітикою" з червоними позначками, скопійована з коментарів на цензор.нет
КітМуркіт
Спікулякі щось собі накрутили, пугалкі придумали про здорожчання на 50%, в надії що зараз усі побіжать купувати. У "пині" не все так погано, щоб давать задню, кожен місяць + 500кв.км. , м'ясо є, залізо також и буде це виглядати як прогіб під "рудого", після пугалок. А це зашкварно. Доречі, ота фігня з "анал-ітикою" з червоними позначками, скопійована з коментарів на цензор.нет
Трамп: Я зустрінуся з Путіним зовсім скоро. Він також хоче зустрітися якомога швидше.
Це місце буде дуже популярним. Я не хочу оголошувати про це зараз, повідомлю пізніше сьогодні.
Мирна угода щодо України передбачатиме і поступки територією з боку Києва, і повернення частини районів України Росією.
Буде певний обмін територіями.
Температура воды в Прибалтике плюс восемь.
Jasamba
Трамп: Я зустрінуся з Путіним зовсім скоро. Він також хоче зустрітися якомога швидше.
Це місце буде дуже популярним. Я не хочу оголошувати про це зараз, повідомлю пізніше сьогодні.
Мирна угода щодо України передбачатиме і поступки територією з боку Києва, і повернення частини районів України Росією.
Зеленський має бути готовий «підписати щось», щоб врегулювати конфлікт.Я не знаю хто і чим думає, але після таких заяв цю війну ніхто не дасть продовжити. Якщо раша продовжить - від неї відвернетьтся весь світ. Наші вже погодилися на такі умови.
Якось так, чекаємо обстріл столиці
КітМуркіт
Якось так, чекаємо обстріл столиці
Ніфіга. Обстрілів столиці вже не буде, забуваємо про це явище назавжди. Сенсу немає тепер.
Стоит ли сейчас покупать недвижимость?
Натали'я
Тема форума.Стоит ли сейчас покупать недвижимость?
В п'ятницю два діда скажуть
КітМуркіт
В п'ятницю два діда скажуть
Кто их послушает?) Два старых пердуна.
Jasamba, шо там спікулянти, підняли на 20-50% ?))
Никто ничего не поднял. Обычный куёвский спекулянт пытаясь продать свою никому не нужную кубатуру, как правило создает несколько фейковых аккаунтов, на фейковые объявления поднимает цену на условных 20-30 пррцентов, чтобы потом заявить что продает дескать на 20-30 процентов дешевле. Никто ничего сейчас не купит, да и после начала перемирия перспективы базара недвижимости в Украине крайне туманные. Ждем когда ближе к концу августа оголодалые барыги закончат сосать лапы и начнут сюда вылазить со своим сезонным "булетолькодоржать"
Jasamba
Зеленський має бути готовий «підписати щось», щоб врегулювати конфлікт.Я не знаю хто і чим думає, але після таких заяв цю війну ніхто не дасть продовжити. Якщо раша продовжить - від неї відвернетьтся весь світ. Наші вже погодилися на такі умови.
Ти трошки переплутав аудиторію. Тобі треба виступати з твоєю цирковою программою десь в іншому місці.
Думки вголос...Завтра два діда потеревенять, моль натрусить рудому казок про печєнєгов і половців(карти з собою він вже взяв),пожалкується за розбиті НПЗ, тіпа я не можу не відповісти. Моль обіжена ,що його викликали на розборки,ставлять умови... А в суботу ,неділю вночі полетять дрони-ракети. За цей час накопилось +-1500-2000 дронів.
Я на Аляске сейчас. Думаю объявить сбор на два кирпича, которые могут разрешить войну. Но тут на ветке висят несколько трампофилов(двурга, спецагент и еще один спекулотник), которые всё ещё верят что трамп закончит войну за 24 часа.
ВСЕ, ВОЙНА ЗАКОНЧИЛАСЬ, НЕДВИЖИМОСТЬ В КОСМОС УЛЕТАЕТ, ТЕ КТО НЕ УСПЕЛ СОСУТ ПАЛЕЦ! А Я ПРЕДУПРЕЖДАЛ, НО МЕНЯ ДУРАЧКОМ ОБОЗВАЛИ.
- ЖК Edelweiss House | Edelburg Development | Киев, ул. Зверинецкая, 70-а28.10537
- ЖК Дніпровська Мрія | Галжитлобуд | ул. Сосюры, 628.10792
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетровское, ул. Богдана Хмельницкого, 25а26.1037
- Дом №17, ЖК "Эврика"25.10742
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а23.103 100
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | Киев, ул. Причальная, 1121.103 797
- Будинок на Вавилових | Ковальська | Київ, вул. Вавилових, 9-1120.10116
- ЖК Київські Зорі 2 | Оникс Билд | Вышгород, ул. Кургузова, 1-б20.105
- Житловий квартал Еврика | Київ, вул. Академика Глушкова19.1022 491
- ЖК Chehov Парк Квартал | Чехов | Орлан Инвест | Ирпень, ул. Чехова, 2718.103 429
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?28.104 721
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы28.1015 245
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Ипотека от Банков с лучшими условиями | Обсуждение кредитов под залог недвижимости13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планирую аренду квартиры в районе Подола30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 404.105
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Яка реальна ціна чорнових робіт в 2025 для будинку08.101
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тёплый пол, отзывы и советы28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланировка | тема просьб и советов по конкретным ситуациям19.082 216
- Материал многоквартирного дома новостройки. Какой лучше?13.0812
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen07.082
- Как можно прочистить или улучшить вентиляцию в квартире?06.086
- Пол на кухне – ламинат или плитка?30.0720
- Пошук обладнання для магазину21.101
- Как отвечать на How are You?04.102
- Что подарить мужчине?24.09351