Стоит ли сейчас покупать недвижимость?
Натали'я
Вот это чуть не купил до войны за 170к
Сейчас 120К с наполовину готовым ремонтом.
Но у спекулоты всё "даражает и будит даражать".
Пардон, ссылку заблокировали. Славутич, двухярусная квартира, 120К. Что там дорожает у спекулоты, кому-то ещё интересно?
spodik
"Когда Вы говорите, Иван Васильевич, впечатление такое, что вы бредите" (из к\ф "Иван Васильевич меняет профессию")
То же самое мне писали в конце 21 года. Тем более я пишу не личное мнение а высказываю возможность. А жирным шрифтом если уж и пользуешься, то хоть с каким то смыслом.
Харрыбин
НАТАЛИ, ну про перенос столицы то ты загнул. В худшем случае Украину ждёт грузинский сценарий ( когда власть убежит из страны, а народ будет просто жить дальше) . В лучшем случае - корейский сценарий ( раздел на две части ) . Что там в Тбилиси и Батуми с ценами сегодня знаете ? Я знаю : квартиры дороже чем в Москве . Аренда точно , продажа надо сравнивать .
В Батуми квартиры дороже чем в Москве? Jasamba, Graff, принимайте нового члена.
Я не знаю чем закончится война. Если думаете что победа над Рашей и вывод войск это полное ура, советую вспомнить страны которые победили гораздо более сильного оккупанта. Вьетнам победил США. Я был во Вьетнаме - помойка, беднейшее население, мопедисты которые на каждом перекрестке предлагают дешевых шлюх, жесткая идеология. Был в ЦАРе по работе, прямо перед выводом иностранного легиона, французская оккупация закончилась, страна осталась всё той же криминальной помойкой помойкой(это в принципе самая худшая страна на планете которую я видел). в Афганистане не был, он победил сразу и СССР и США, и что, там сейчас молочные реки текут? Если победит Раша, тоже ничего хорошего не будет, будет очередной депрессивный регион с кавказским криминалитетом, жесткой коррупцией и каким то гауплятером во главе. Для Украины нет хороших вариантов. А соответственно народ продолжит валить. И кубатуры, на которые молятся местные спекулянты, будет просто некем заселять(скорее всего подтянут африканцев, цыган и азиатов которые окончательно загадят и без того загаженный киев). Выдохните.
Харрыбин
НАТАЛИ, ну про перенос столицы то ты загнул. В худшем случае Украину ждёт грузинский сценарий ( когда власть убежит из страны, а народ будет просто жить дальше) . В лучшем случае - корейский сценарий ( раздел на две части ) . Что там в Тбилиси и Батуми с ценами сегодня знаете ? Я знаю : квартиры дороже чем в Москве . Аренда точно , продажа надо сравнивать .
В Мариуполе много народу остались жить как раньше?

Тема, до речі, досить цікава. Якщо подивитися тверезо на ситуацію, то можна побачити аргументи як «за», так і «проти». Але я особисто не хочу вкладати гроші в Україну взагалі. Я вже давно перебуваю у «сонячній Албанії» і скажу вам чесно, як є: Україні навіть до Албанії, як до Риму рачки. Тут, не дивлячись на деякі приколи місцевих (як, наприклад, манера водіння), все одно куди більше Європа, аніж у Україні.
Україна на даному етапі розвитку – це фактично «Титанік» на середині свого потопання (коли вже діти і жінки в шлюпках). Це проявляється всюди: економіка ледве дихає (як вам вчорашня новина про те, що ми не будемо платити $600 млн? Це вже технічний дефолт), населення зубожіле, корупцією тупо пронизано все (ну, тут і так все видно). Уявити Україну без корупції я навіть у принципі не можу – настільки вона в’їлася. Права людини… а вони взагалі є у вас? Завдяки Telegram можна побачити, що деякі речі навіть гірші, аніж у КНДР. Там хоча б на вулицях усіх підряд осіб чоловічої статі не хапають.
Країна тримається лише на іноземних кредитах, і то останнім часом нам дають все менше а віддавати все більше. Це таке собі "уявне благополуччя" яке просто колись в один момент розвалиться, і це розуміють більш-менш адекватні економісти.
Щодо ринку нерухомості скажу коротко: є така російська приказка – «Чим більше шафа – тим гучніше падає». Ось вона якраз про майбутнє цього ринку. Хотів сказати, що «справедливо, якщо все піде за негативним сценарієм», але потім згадав, що позитивних сценаріїв взагалі не проглядається навіть теоретично (станом на кінець травня 2025 року).
А деякі «спеціалісти з нерухомості», які тут топлять за ринок, так і взагалі внесені до «Миротворця» – і до речі, не просто так, а за діло. Тому не дивуйтеся їхній поведінці. Їм тупо пофіг – хоч Росія, хоч Україна, все одно комісію отримають. Гроші не пахнуть, як то кажуть.
stadnik96
Тема, до речі, досить цікава. Якщо подивитися тверезо на ситуацію, то можна побачити аргументи як «за», так і «проти». Але я особисто не хочу вкладати гроші в Україну взагалі. Я вже давно перебуваю у «сонячній Албанії» і скажу вам чесно, як є: Україні навіть до Албанії, як до Риму рачки. Тут, не дивлячись на деякі приколи місцевих (як, наприклад, манера водіння), все одно куди більше Європа, аніж у Україні.
Україна на даному етапі розвитку – це фактично «Титанік» на середині свого потопання (коли вже діти і жінки в шлюпках). Це проявляється всюди: економіка ледве дихає (як вам вчорашня новина про те, що ми не будемо платити $600 млн? Це вже технічний дефолт), населення зубожіле, корупцією тупо пронизано все (ну, тут і так все видно). Уявити Україну без корупції я навіть у принципі не можу – настільки вона в’їлася. Права людини… а вони взагалі є у вас? Завдяки Telegram можна побачити, що деякі речі навіть гірші, аніж у КНДР. Там хоча б на вулицях усіх підряд осіб чоловічої статі не хапають.Країна тримається лише на іноземних кредитах, і то останнім часом нам дають все менше а віддавати все більше. Це таке собі "уявне благополуччя" яке просто колись в один момент розвалиться, і це розуміють більш-менш адекватні економісти.Щодо ринку нерухомості скажу коротко: є така російська приказка – «Чим більше шафа – тим гучніше падає». Ось вона якраз про майбутнє цього ринку. Хотів сказати, що «справедливо, якщо все піде за негативним сценарієм», але потім згадав, що позитивних сценаріїв взагалі не проглядається навіть теоретично (станом на кінець травня 2025 року).
А деякі «спеціалісти з нерухомості», які тут топлять за ринок, так і взагалі внесені до «Миротворця» – і до речі, не просто так, а за діло. Тому не дивуйтеся їхній поведінці. Їм тупо пофіг – хоч Росія, хоч Україна, все одно комісію отримають. Гроші не пахнуть, як то кажуть.

Албания ?! Вы серьезно ?!

Гайз, кто шарит по Киеву. Увидел объяву у риелтора что типа продали квартиру. Знач однушка совдеп 16/16. БПС дом на Ушакова (Святошинский район) за 30к. Реально такие цены есть в Киеве? Просто удивился шо у нас в Днепре почти такие цены как бы, а тут Киев. В чем подвох?

vasisdas
Брат по розуму будетдорожателів,тільки цей вирвався за кордон, і з радості тиче дулі місцевим спекулянтам.
Вам Албанія сонячналише тому, що ви ніхто і звати вас ніяк. Як сміття, якому байдужеде лежати. Бо якби ви дійсно чимось займались, і стикнулися із Албанською системою,то, гадаю ваш коментар набув би новий окрас.

- ЖК Liverpool House | Ливерпуль Хаус | Киев, ул. Межевая, ул. Яблоневая, 2030.0582
- ЖК Dnipro Island30.0519
- ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 630.05911
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная28.051 160
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова27.05726
- Где купить кваритру в новострое?27.055
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а26.053 087
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка24.055 555
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13824.05403
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?01.064 426
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043