ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2
Застройщик | BudCapital, Киевгорстрой |
Сдача ЖК | 2022 г. |
Планировки | от 22 554 Грн/м² |
1/3% | ||
5/15% | ||
8/24% | ||
2/6% | ||
17/52% |
Vika2023 не хочу вас травмувати знову,але будинок 2 Отради - соціальне житло для військових,медиків і т.д. і вони підлягають фінансуванню містом, і таких ЖК багато виділено+ місто викупить житло для тих,хто втратив житло,якщо ви не знаєте. Все ,що можу сказати "ваш звонок очень важен для нас (нет), оставайтесь на линии"
Vika2023
будуйте за свої власні кошти,а не за кошти бюджету міста
Ваша мета заспамити цей форум? Поради в наказовому способі - це вкрай неввічливо, особливо, якщо вас про них не просять. Традиції лізти в чуже життя краще позбуватись, бо дуже важко так жити буде.
Vika2023
будуйте за свої власні кошти,а не за кошти бюджету міста
А давайте ми вже без вас тут будемо вирішувати, як нам і за що будувати наші квартири! І досить вже повторювати як попугай одне і теж. Всі й так зрозуміли вашу позицію!
Vika2023
місто саме платить за садок та школу,які будують кмб. свої квартири будуйте власним коштом,а не за кошти міста. бо місто має купити у кмб квартири для сиріт/інвалідів, будувати дитячі будинки,ремонтувати вже існуючі державні об'єкти...
Сироти та інваліди не отримають куплені містом квартири з тих самих причин що і інвестори.
Pulya Dura
Ще раз: я не вимагаю гроші на добудову. Я вказую на переваги чому це варто було б зробити, та недоліки якщо ЖК не добудується та стане примарою. Що до мене, то якщо на кінці травня не почнуться роботи на будівництві то заберу свої гроші та куплю квартиру де інде. Я не зовсім розумію ваш праведний гнів що-до інвесторів, бо наші податки це також інвестиції в наш соціальний захист та правову безпеку. Інакше нахріна ми утримуємо цілу армію державних парацівників ДАБІ, якщо будь хто може кинути інвесторів на гроші та залишити місту недобудову посеред житлових кварталів? Хтось десь недопрацював: ДАБІ, суди, інспектори, коміссії, і т.д. Ніхто не може почати збір коштів та будівництво в таких масштабах без відповідних дозволів, консультацій та проектів.
Причем тут ДАБИ? Вы отнесли деньги в пирамиду, по ценам ниже рыночных. Эти деньги не эффективно использовал застройщик. В этих отношениях кроме инвесторов и застройщика нет никого и никто не мешал ни вам ни застройщику.
Единственный выход - продажа КГС и его активов крупному застройщику, который согласиться достроить. Максимум чем может помочь и должны помочь КМДА - это содействовать в продаже и выкупить сразу квартиры военнослужащим. Садики и все остальное социальное - продать государству и сделать государственными.
Pulya Dura
Ще раз: я не вимагаю гроші на добудову. Я вказую на переваги чому це варто було б зробити, та недоліки якщо ЖК не добудується та стане примарою. Що до мене, то якщо на кінці травня не почнуться роботи на будівництві то заберу свої гроші та куплю квартиру де інде. Я не зовсім розумію ваш праведний гнів що-до інвесторів, бо наші податки це також інвестиції в наш соціальний захист та правову безпеку. Інакше нахріна ми утримуємо цілу армію державних парацівників ДАБІ, якщо будь хто може кинути інвесторів на гроші та залишити місту недобудову посеред житлових кварталів? Хтось десь недопрацював: ДАБІ, суди, інспектори, коміссії, і т.д. Ніхто не може почати збір коштів та будівництво в таких масштабах без відповідних дозволів, консультацій та проектів.
я десь писала,що проти добудови жк отрада? я проти того,щоб на це гроші давала київська мерія
Mariales
Vika2023 не хочу вас травмувати знову,але будинок 2 Отради - соціальне житло для військових,медиків і т.д. і вони підлягають фінансуванню містом, і таких ЖК багато виділено+ місто викупить житло для тих,хто втратив житло,якщо ви не знаєте. Все ,що можу сказати "ваш звонок очень важен для нас (нет), оставайтесь на линии"
ви зараз змішали м'яке та гаряче. місто викупить житло та інші будови,яке воно замовило. але інвестори мають доплатити і добудувати своє житло самостійно і не просити на це гроші у мерії міста
Iris-ka
Ваша мета заспамити цей форум? Поради в наказовому способі - це вкрай неввічливо, особливо, якщо вас про них не просять. Традиції лізти в чуже життя краще позбуватись, бо дуже важко так жити буде.
моя мета донести до вас,що місто не має вам давати гроші на добудову вашого житла
Lydmilo4ka
А давайте ми вже без вас тут будемо вирішувати, як нам і за що будувати наші квартири! І досить вже повторювати як попугай одне і теж. Всі й так зрозуміли вашу позицію!
я не вірю,що ви зрозуміли,що ваша квартира не має бути добудована коштами міста
Pulya Dura
Сироти та інваліди не отримають куплені містом квартири з тих самих причин що і інвестори.
в тому й справа. ви будуєте свої квартири за свої гроші. а місто купує у кмб соціальні квартири за гроші податків. місто не має давати гроші кмб,щоб кмб за ці гроші будували ваші квартири
Vika2023
моя мета донести до вас,що місто не має вам давати гроші на добудову вашого житла
Вам не здається така мета абсурдною? Ви справді вважаєте, що можете якось вплинути на мою думку? Жоден психолог би з вами не погодився. А метод повторювання одного й того ж взагалі вкрай ефективний, з його допомогою багато людей схудло і кинуло палити, бо їм добрі люди без кінця повторювали, що це треба зробити.
Будинок №3 знятий з продажів. Хтось з інвесторів вів облік не реалізованих квартир. В цьому будинку все продали?
Для тролів вставлю свої 5 копійок. Міськрада не подарує кошти забудовнику, а внесе кошти в статутний капітал, збільшивши свою частку в капіталі. Якщо КМБ запрацює, він почне генерувати виплати підрядникам, енергокомпанії, платити різні податки (ЄСВ і т.п.), працівники будуть платити свої 19,5% податків. Економіка міста і країни повинні працювати, а не проживати на кредити,які ще повертати. Врешті реше, коли КМБ вийде на прибутковість, місто отримає свої кошти як дивіденди.
Vika2023
місто саме платить за садок та школу,які будують кмб. свої квартири будуйте власним коштом,а не за кошти міста. бо місто має купити у кмб квартири для сиріт/інвалідів, будувати дитячі будинки,ремонтувати вже існуючі державні об'єкти...
Тобто якщо раніше ви писали, що місто має платити за школи і садочки - то тепер ніт, лише за дитячі будинки? :)
Не платить місто за ті школи/садочки, що є в планах проектів. От тому садочок на Каховській і стоїть недобудований з моменту, коли скінчилися гроші від продажу квартир в ЖК.
Але мені цікаве інше. Пані Віка, а чому ви обрали для праведного гніву ЖК Отрада, комплекс економ-класу, та ще й з будинком, де буде соц.житло? Чому не елітний Mirax, наприклад?
Ви хотіли взяти квартиру в ЖК Отрада, але не склалося? І тепер бомбить від того, що ЖК добудують з допомогою бюджетних коштів? Чи від того, що його в принципі добудують?
Чи ви просто живете поруч, купити квартиру не можете і не хочете бачити, як хтось купив і живе? Приємніше бачити вічні недобудови?
Що вами рухає: жадібність, заздрість чи обидві одразу?
У мене відчуття, що раптом звідкись з'явилися персонажі, які ведуть убік від обговорення основної проблеми - не завершено будівництво, петиції, що робити далі, що ми очікуємо, чи є шляхи вирішення.
Останні 2 сторінки постів – це якась хрень. Думаю, що це навмисно робиться.
Пропоную на спірні питання, які безпосередньо не стосуються наших проблем, явні провокації - не відповідати. Ось загалом ігнорувати такі пости.
Тоді буде приємно читати цей форум, як було до війни.
Щодо петицій та КМД - я помітив, що з'явилося дуже багато статей у різних виданнях із гучними заголовками "КМД заморозив будівництво". В основному мусолять пост Кушніра у фейсбуці.
Вважаю це добрий знак – голос народу починає доходити до верхів. Але нам зупинятися не варто – тиснути їх треба до відновлення та завершення будівництва. Продовжувати писати листи, скарги, бомбардувати петиціями. Нашу петицію добити, ділитися посиланнями... підтримувати цю тему якнайдовше і щоби більше людей були в темі.
Тоді щось зрушиться.
Вика сейчас самый популярный и активный :(, к сожалению, писатель НЕ инвестор, среди нас инвесторов Отрады. Долго читал поражался и удивлялся её напору, и интересу к Отраде, пытался понять цели, что этот человек преследует. Сотрудник КМБ - нет. Человек рекламирующий себя застройщикам для общения (за кеш) с инвесторами любой стройки - может. Кто Вы, всем интересны ваши цели на этой ветке? Может мы все вам враги поскольку монолиты дома дают тень на ваш частный дом и Вы теперь таким образом радуетесь и солите... Касательно 3-го дома, если память не изменяет, квартиры все проданы и снят он был ещё введения военного положения.
Vika2023
Так здається вже повідомили що виділять 1 мільярд на добудову та ще викуплять на 300 мільйонів квартири.
Vitalii-3
Вика сейчас самый популярный и активный :(, к сожалению, писатель НЕ инвестор, среди нас инвесторов Отрады. Долго читал поражался и удивлялся её напору, и интересу к Отраде, пытался понять цели, что этот человек преследует. Сотрудник КМБ - нет. Человек рекламирующий себя застройщикам для общения (за кеш) с инвесторами любой стройки - может. Кто Вы, всем интересны ваши цели на этой ветке? Может мы все вам враги поскольку монолиты дома дают тень на ваш частный дом и Вы теперь таким образом радуетесь и солите... Касательно 3-го дома, если память не изменяет, квартиры все проданы и снят он был ещё введения военного положения.
Гадаю в світлі останніх новин та обіцянок пані Віки ви будете мати змогу особисто з нею познайомитися біля її намету перед головним офісом Київміськбуду...звісно якщо пані Віка воює не тільки в інтернеті.
Здається, спочатку до петиції, що набрала 6000 голосів, приєднали невірний лист (він стосувався УКРБУДа). Наразі є лист на петицію, його резюме:
У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, Указом
Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в
Україні» на території України введено воєнний стан.
Отже ринок нерухомості майже зупинився та більшість забудовників міста
Києва опинилися у складних умовах.
Не зважаючи на це, ПрАТ «ХК «Київміськбуд» намагається відновити
роботи на об’єктах будівництва.
За інформацією ПрАТ «ХК «Київміськбуд», тимчасове зупинення робіт на
об’єктах відбулось з об’єктивних причин, які не залежать від товариства. Згідно
з рішенням Ради оборони під час повітряних тривог через загрозу ракетних
обстрілів повинні припинятися роботи на будівельних майданчиках. Також для
зменшення навантаження на мережі відбувалися планові та екстрені відключення
електроенергії, тому належним чином виконувати роботи було складно та
практично неможливо.
Крім того, товариство поінформувало, що роботи на об’єктах будуть
відновлені в повному обсязі за першої нагоди та виконані відповідно до взятих
на себе зобов’язань.
Разом з тим, про актуальні терміни введення в експлуатацію житлових
комплексів буде повідомлено на офіційному сайті ПрАТ «ХК «Київміськбуд» за
посиланням: kmb.ua та на офіційних сторінках товариства в соціальних мережах.
У свою чергу виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська
державна адміністрація) висловлює готовність брати участь у межах покладених
функцій та повноважень у вирішенні питань організації добудови об’єктів, які
споруджувалися із залученням коштів фізичних осіб, у разі неспроможності
забудовників продовжувати таке будівництво.
Vika2023
мені,киянці,яка платить гроші у бюджет міста, цікаво будівництво соціального житла, лікарень, садиків...а не ваше комерційне будівництво. тож я з іншими киянами буду блокувати будівництво комерційного житла за наш рахунок
Я також киянка і багато років справно плачу всі налоги в бюджет міста і країни, а ще з чоловіком не додали, не допивали, щось не одягнути щоб стягнути хочаб на перший внесок, далі справно платили кредит за житло...і що...
І соррі...за який "Ваш" рахунок? Не з Вашого карману, якщо що, знайдуться кошти....
Хоч би вже просто змовчали, а не дратували людей.
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349