Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .280282. . .515
27 март 2018 08:21
Соседи, если что, обращайтесь, можем свой офиц. гараж предложить, 1 мин от жк Никитская слобода. Сейчас как раз занимаемся его продажей. В разделе объявления, писали подробно
27 март 2018 08:34
Цитата "Labs":
Мене цікавило, чому до цього часу так повільно просувалося будівництво нашого будинку. Вважаю це важливою темою.
Наразі будівництво зашевелилося і є можливість обговорювати інші питання.

нормально все просувалось, так як була зима і мороз то фасадні роботи не робили, лише відливали 4 секцію, тому ззовні могло здаватись що робота повільна, але в цей час робили всередині 1 секції, а як тільки вийшло сонце то взялись фасад.

Цитата "Labs":
Кстати, может у кого-то есть план устройства придомовой территории? Где планируются въезды-выезды, каким будет двор?

//forum.domik.ua/pr-otradnyj-2-zhitlonve stbudukb-t28036-200.html#p903773

нате вам + за те що стали на шлях Істини.
27 март 2018 09:10
Всім привіт.
Хто має права редагувати табличку з інвесторами, перенесіть, будь-ласка, мене з 309 квартири на 308.
Дякую
27 март 2018 09:26
Цитата "Barre":
перенесіть, будь-ласка, мене з 309 квартири на 308

:super:
Круто переїхали :) :) :)
27 март 2018 11:13
Цитата "sirko":

:super:
Круто переїхали :) :) :)

ага :)

Приєднуючись до обговорення ОСББ.
НЕ завжди ОСББ є неохідністю в перші роки новобудови.
Можуть з'явитися проблеми - типу боржників за комуналку, що потягне за собою певні наслідки для всіх жителів.
27 март 2018 11:19
Цитата "Jamen":

Ну посмотрим, при желании можно будет попробовать. Шансы есть на самом деле.

OMG, только этого колхоза нам не хватало :)

Где колхоз? Адекватное и популярно в Европе явление.
27 март 2018 11:26
Цитата "macchiatow":

Где колхоз? Адекватное и популярно в Европе явление.

Всегда с улыбкой воспринимаю фразочки, а вот в ЕВРОПЕ....
27 март 2018 11:39
Цитата "Jamen":

Да, меня тоже улыбает, учитывая сколько лет я там прожил. Но слов из песни не выкинешь. Если не будут разбрасывать арбузные корки и убирать за собой проблем не вижу.
27 март 2018 12:08
Цитата "Ramms_eta0":

зелений майданчик Київводоканалу під парковку ніхто не виділить, але там місце не для цього, там можна жарити шашлик, лежати на шезлонгу, поставити тенісні столи або виділити всю цю зону собаководам, якщо таких буде багато, щоб лише її мінували а не кущі навколо будинку.

Оооо да, начнете жарить шашлык, так тут же выбегут жители нижних этажей ругаться, что им воняет в квартире дымом 6-) 6-)
В доме, где я живу, жители нижних этажей с окнами на парк лютой ненавистью ненавидят шашлычников. И полицию вызывали, и собаками угрожали, и охрану отправляли разбираться. :faceoff:
Смешно выглядит со стороны, но наверное им реально мешает.
27 март 2018 12:20
Цитата "Jamen":

До речі про Європу. Це Відень, прибудинкова. Те, що підвішано до жовтих стовпів це гамаки (по центру якщо приблизити група людей на них відпочиває), декілька круглих лавок. Це десь обідній час робочого дня, тому людей небагато, але на вихідних я думаю тут валяються, читають книжки і їдять бутери. Шашлики напевно не жарять ))

Цитата "Flaff":
Оооо да, начнете жарить шашлык, так тут же выбегут жители нижних этажей ругаться, что им воняет в квартире дымом 6-) 6-)
В доме, где я живу, жители нижних этажей с окнами на парк лютой ненавистью ненавидят шашлычников. И полицию вызывали, и собаками угрожали, и охрану отправляли разбираться. :faceoff:
Смешно выглядит со стороны, но наверное им реально мешает.

Не те що заважає, але люди можуть запах розцінити як вторгання в приватне життя і непогану причину влаштувати розборки. Або там так жарять що весь під'їзд чує, тоді інша справа.
27 март 2018 12:35
Цитата "Barre":

ага

Приєднуючись до обговорення ОСББ.
НЕ завжди ОСББ є неохідністю в перші роки новобудови.
Можуть з'явитися проблеми - типу боржників за комуналку, що потягне за собою певні наслідки для всіх жителів.

звертатися до суду в разі відмови співвласника відшкодовувати
заподіяні збитки, своєчасно та у повному обсязі сплачувати всі
встановлені цим Законом та статутом об’єднання внески і платежі, у
тому числі відрахування до резервного та ремонтного фондів;
{ Абзац п'ятий частини першої статті 17 в редакції Закону
N 417-VIII ( 417-19 ) від 14.05.2015 }

//zakon0.rada.gov.ua/laws/show/2866-14
27 март 2018 12:41
Об’єднання може бути створено лише власниками квартир та
нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку (багатоквартирних
будинках). Установчі збори об’єднання у новозбудованих
багатоквартирних будинках можуть бути проведені після державної
реєстрації права власності на більше половини квартир та
нежитлових приміщень у такому будинку.

Вряд ли сразу половина дома соберется для создания ОСББ , так что на сначала приклепают к ЖЕКУ
27 март 2018 13:28
Цитата "Ramms_eta0":

До речі про Європу. Це Відень, прибудинкова. Те, що підвішано до жовтих стовпів це гамаки (по центру якщо приблизити група людей на них відпочиває), декілька круглих лавок. Це десь обідній час робочого дня, тому людей небагато, але на вихідних я думаю тут валяються, читають книжки і їдять бутери. Шашлики напевно не жарять ))
[attachment=0]20160906_155856.jpg[/attachment]

Не те що заважає, але люди можуть запах розцінити як вторгання в приватне життя і непогану причину влаштувати розборки. Або там так жарять що весь під'їзд чує, тоді інша справа.

Надпись в честь маршала Тито на скамейке скорее всего оставил босниец. Сербы его недолюбливают из-за Косово и была бы кириллица. Хорваты тоже не большие фанаты :smoke:

Да шашлыки не разрешили бы. Но лежать на шезлонгах без проблем.
27 март 2018 14:11
Цитата "macchiatow":
Надпись в честь маршала Тито на скамейке скорее всего оставил босниец. Сербы его недолюбливают из-за Косово и была бы кириллица. Хорваты тоже не большие фанаты :smoke:

Да шашлыки не разрешили бы. Но лежать на шезлонгах без проблем.

Бачите, в Європі навіть іменами маршалів матюкаються.
Цікаво хто цю назву залишив, в тому ж Відні. Не хватає лише зверху слова "тьотя" ;-E

Цитата "dssw":
Вряд ли сразу половина дома соберется для создания ОСББ , так что на сначала приклепают к ЖЕКУ

в цьому вся радість (зразу хтось підхвачує будинок) і печаль (перебрати владу в ЖЕКа потім складно і вимагає загальної рішучості, особливо якщо буде заборгованість по комунальним, а вона буде.)
27 март 2018 14:31
Стаття 15 п. 1 абз. 4 Закону України про ЖКГ № 2189-VIII
"Договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком укладається
строком на один рік. Якщо за один місяць до закінчення зазначеного строку жодна із
сторін не повідомить письмово другу сторону про відмову від договору, договір
вважається продовженим на черговий однорічний строк." Все в наших руках.
28 март 2018 06:49
Может нам так сделает Авиаторсервис как в жк Александрия на Островского :smoke:
28 март 2018 08:12
Цитата "Flaff":

В доме, где я живу, жители нижних этажей с окнами на парк лютой ненавистью ненавидят шашлычников.

Микитська слобода? )
28 март 2018 09:50
Цитата "aleksbroker":
Может нам так сделает Авиаторсервис как в жк Александрия на Островского :smoke:

Мечты-мечты)) но было бы супер) где подписаться за такой вариант))))
28 март 2018 10:42
Цитата "Alexx86":

так-так. Я думаю Авіатор зробить все, але якщо ми заплатимо :) .
28 март 2018 10:55
Цитата "Alexx86":

Да нам бы такую закрытую територию
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .280282. . .515
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее