Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
28из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .141143. . .515
10 апр 2017 10:35
Цитата "sirko":

- почастішали факти крадіжок будівельних матеріалів, інструменту тощо (3-5 секції + панелька). Виходить ремонт потрібно буде починати встановивши спочатку нові вхідні двері.

В Слободі були крадіжки навіть теплолічильників, а ЖЕК мовчить :(
10 апр 2017 12:48
Цитата "sirko":
Читаючи форум наших сусідів стає зрозумілим з якими проблемами ми можемо стикнутися після отримання ключів:
- проблема зі створення ОСББ схоже заглохла. При цьому наявна купа скарг на роботу ЖЕКу та якість надання ним послуг. Виходить всіх все влаштовує?

ОСББ наскільки знаю в них створено. Але так як ще не весь будинок введений в експл. і не заселений, то цим користується ЖЕК щоб не передавати документи на управління. Нас доречі те саме чекає, бо здаватимуть будинок чергами :notsure:

Цитата "sirko":
Виходить ремонт потрібно буде починати встановивши спочатку нові вхідні двері.

однозначно, в іншому випадку винесуть все і не спитають як звати (хоча і модний замок теж не завжди панацея)
10 апр 2017 13:08
Цитата "Ramms_eta0":

ОСББ наскільки знаю в них створено. Але так як ще не весь будинок введений в експл. і не заселений, то цим користується ЖЕК щоб не передавати документи на управління. Нас доречі те саме чекає, бо здаватимуть будинок чергами :notsure:

ОСББ створено, але дійсно балом продовжує правити ЖЕК який не переймається проблемами будинку і прибудинкової території.
Питання в іншому - окремі інвестори висловлюються, що ОСББ створено незаконно і т.д.
Безумовно такі мешканці будуть і в нашому будинку), інакше не може і бути. Але чим більше таких, тим важче приймати якісь важливі рішення.
10 апр 2017 13:19
Цитата "sirko":
ОСББ створено, але дійсно балом продовжує правити ЖЕК який не переймається проблемами будинку і прибудинкової території.
Питання в іншому - окремі інвестори висловлюються, що ОСББ створено незаконно і т.д.
Безумовно такі мешканці будуть і в нашому будинку), інакше не може і бути. Але чим більше таких, тим важче приймати якісь важливі рішення.

так, прийдеться і нам цей цирк якось пережити :)
10 апр 2017 15:24
Если ОСББ создано по всем правилам,то отдельные "несогласные" жители погоды не сделают. Всем рулит правление ОСББ. И именно оно принимает решение обслуживать дом своими силами или нанять стороннюю управляющую компанию. Естественно, что любой ЖЕК, имея такой лакомый кусок, как новострой, не захочет его терять и может подать в суд,что ОСББ создано незаконно. А судебные тяжбы могут продолжаться не один год. И все это время ЖЕК продолжает заниматься обслуживанием дома, т.е. выкачивать деньги из жителей
10 апр 2017 16:59
Цитата "Alls":
Если ОСББ создано по всем правилам,то отдельные "несогласные" жители погоды не сделают. Всем рулит правление ОСББ. И именно оно принимает решение обслуживать дом своими силами или нанять стороннюю управляющую компанию. Естественно, что любой ЖЕК, имея такой лакомый кусок, как новострой, не захочет его терять и может подать в суд,что ОСББ создано незаконно. А судебные тяжбы могут продолжаться не один год. И все это время ЖЕК продолжает заниматься обслуживанием дома, т.е. выкачивать деньги из жителей

схоже Ви маєте в цьому поняття.
В жека просто з самого початку виграшна позиція, плюс часто вони підмазують міліцію яка теж починає напрягати активістів (виклики на допити і тд). Сподіваюсь на швидку здачу 1-2 секцій Донця, після чого вони все-таки вжарять жек і нам покажуть.
10 апр 2017 17:40
Стройка ежедневно работает, и радует глаз ))))
10 апр 2017 17:42
Цитата "Ramms_eta0":

плюс часто вони підмазують міліцію яка теж починає напрягати активістів (виклики на допити і тд).

Чесно говоря не слышал про такие случаи хоть ОСББ сейчас создают на каждом шагу. Я думаю если управляющая компания позволит себе такое то ее просто разорвут. К тому же если грамотно себя вести то этот беспредел быстро прекратится.
10 апр 2017 17:52
Цитата "Jamen":
Чесно говоря не слышал про такие случаи хоть ОСББ сейчас создают на каждом шагу. Я думаю если управляющая компания позволит себе такое то ее просто разорвут. К тому же если грамотно себя вести то этот беспредел быстро прекратится.

маю друга в Паркових Озерах, а там робиться щось приблизно таке:
https://www.obozrevatel.com/kiyany/life/04813-v-otnoshenii-zhiltsov-zhk-parkovyie-ozera-otkryili-ugolovnoe-delo-za-sozdanie-osmd.htm
10 апр 2017 18:04
Цитата "Ramms_eta0":

https://www.obozrevatel.com/kiyany/life/04813-v-otnoshenii-zhiltsov-zhk-parkovyie-ozera-otkryili-ugolovnoe-delo-za-sozdanie-osmd.htm

Мда это конечно беспредел, но думаю что это эдиничные случаи, потому что дела заведомо проиграшные для ЖЭК.
10 апр 2017 19:10
"Об этом на своей странице в Facebook написал активист Виктор Зайцев."
Мой сосед по прошлой квартире :)
10 апр 2017 19:14
Цитата "ksenia6":
Стройка ежедневно работает, и радует глаз ))))

А мені здається чи на фото не видно жодного будівельника?)
Вчора теж був вихідний на будмайданчику.
10 апр 2017 19:26
Цитата "Ramms_eta0":

І на сьогодні є якесь логічне завершення цієї історії? Чи справа й досі у суді?
Мабуть ЖЕКу було що втрачати раз таку війну оголосили мешканцям. Великий комплекс, багато грошей вкладено, так само багато хочуть повернути через ЖЕК...
А через різного роду послуги по утриманню будинків і прибудинкових територій при бажанні стільки грошей можна "відмити". І потім докажи, що такі послуги не надавались.
10 апр 2017 19:34
Цитата "sirko":
А мені здається чи на фото не видно жодного будівельника?)
Вчора теж був вихідний на будмайданчику.

Сегодня проходила мимо стройки в 7 вечера. На монолите было много строителей, работал кран, второй не помню работал ли, закладывали проемы и со стоны двора, и со стороны улицы. Отметила про себя, что работы во 2-3 секциях ведутся тьфу-тьфу активно , в отличие от пераой. Фоткала только свою, первую секцию,там с черепашьей скоростью стеклят окна.
10 апр 2017 20:13
Цитата "Jamen":
Мда это конечно беспредел, но думаю что это эдиничные случаи, потому что дела заведомо проиграшные для ЖЭК.

вони ж хитрі - потім в будинку знаходяться люди (якось чисто випадково пов'язані з жеком), які створюють свою ініціативну групу, проводять збори і кажуть - ми саме правильне осбб, всі інші - неправильні ))

Цитата "macchiatow":
"Об этом на своей странице в facebоok написал активист Виктор Зайцев." Мой сосед по прошлой квартире :)

ого світ тісний :)
Цитата "sirko":
І на сьогодні є якесь логічне завершення цієї історії? Чи справа й досі у суді?

ну ось з останнього
ще може розпитаю більше - відпишусь.

Цитата "sirko":
Мабуть ЖЕКу було що втрачати раз таку війну оголосили мешканцям. Великий комплекс, багато грошей вкладено, так само багато хочуть повернути через ЖЕК...

не те що повернути - стабільно косити гроші не напрягаючись, це ж так весело.
10 апр 2017 20:35
Посилання не працює, але вже знайшов у Fb Ярослав Дебелий - на його сторінці саме інформація про подальший розвиток подій. Це той самий Ваш друг?
Бо як Ви кажете світ тісний і у мене з ним є спільний друг))
10 апр 2017 20:41
Цитата "sirko":
Посилання не працює, але вже знайшов у жб Ярослав Дебелий - на його сторінці саме інформація про подальший розвиток подій. Це той самий Ваш друг?
Бо як Ви кажете світ тісний і у мене з ним є спільний друг))

ні, мій інший друг ))
щойно відписав, що відкрита справа на осбб не заважає, зараз проводять збори по кошторису і з липня переходять на самообслуговування. :smoke:
10 апр 2017 21:38
Цитата "Ramms_eta0":
Доречі, тут проскакував ще один цікавий персонаж:
01.03.2017 14:16
[quote="2610"] Я обіцяю Вам, що зроблю платний запит (просто доведеться почекати близко 5 днів), і опублікую його тут на форумі. :chillout:

"Минають дні, минають ночі,
Минає літо, шелестить"...

В додатку два листа (отримані мною від Нацкомфінпослуг) підтвердження про наявність ліцензії ТОЛОКИ:

11 апр 2017 05:46
2610, так вы стали инвестором?
12 апр 2017 18:48
Фото с другого ресурса за 10 апреля.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .141143. . .515
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее