Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
26из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .512513514
13 фев 2024 16:55

ben18

доброго дня!

хтось в курсі як зараз із будівництвом?

щось роблять? 

Ніхто нічого не робить, давайте вже ми будемо діяти.

Є багато варіантів їх наказати.

25 март 2024 07:35

Так что, кто готов встретиться и обсудить дальнейшие действия?

09 апр 2024 12:22

Чому мовчимо все так добре нікому не потрібні квартири?

09 апр 2024 18:45

Потрібні, як це.. та що робити? давайте, які ідеї?

02 авг 2024 14:00

Є якісь новини по будівництву?

27 сен 2024 05:41

Будь ласка якщо хтось знає що з завершенням 3 секції повідомте

06 ноя 2024 15:30

Я звонил к Анне. Она сказала что секция 3, 4 будет готово не ранее следующего года.(

11 дек 2024 10:10

DenysG

Я звонил к Анне. Она сказала что секция 3, 4 будет готово не ранее следующего года.(

Те саме вона казала мені і про 24 рік, що точно буде все готово…тому довіряти цій інформації не варто 

12 дек 2024 07:16

Може пора зустрітися всім та запросити ї ї А.Г.нехай нам розкаже в чому справа чому одні обіцянки і скільки це все буде продовжуватися 

12 дек 2024 10:16

Вітаю!
Зустрічатися з нею має сенс, тільки якщо ми готові відстоювати свої права.

Вона нічого не вирішує, але вона може підказати нам як краще вирішити це питання.

Необхідно готувати колективне звернення до КМДА.

Наскільки мені відомо КП "Житло-Інвест" було генпідрядником з будівництва.

Основне питання, яке стопорить введення будинку в експлуатацію, підключення будинку до міських мереж теплопостачання.

Проектом передбачено дахову котельню, яку замовник не збирається ставити, та яка до того ж дуже дорога та клопітна в експлуатації.

Необхідно звертатися до КМДА та Київської міської ради, щоб знайшли спосіб вмовити «Київтеплоенерго» здійснити приєднання секції до центральних мереж теплопостачання, як вони зробили це с 1 та 2-й секціями.

Крім того, інвестори "Київміськбуда" подавали скарги до КМДА не вилазили з кабінетів чиновників. Деякі з інвесторів були так наполегливі, що мали навіть особистий номер телефона Кличка, їх прізвища знали  на пам'ять заступники Кличка.

Як результат для них передбачили кошти з бюджету на добудову

Тому тільки активність, наполегливість та колективне звернення може зрушити питання, (коридор можливостей короткий).

12 дек 2024 15:31

Anatolii19

Вітаю!
Зустрічатися з нею має сенс, тільки якщо ми готові відстоювати свої права.

Вона нічого не вирішує, але вона може підказати нам як краще вирішити це питання.

Необхідно готувати колективнезвернення до КМДА.

Наскільки мені відомо КП"Житло-Інвест" було генпідрядником з будівництва.

Основне питання, яке стопоритьвведення будинку в експлуатацію, підключення будинку до міських мережтеплопостачання.

Проектом передбачено даховукотельню, яку замовник не збирається ставити, та яка до того ж дуже дорога таклопітна в експлуатації.

Необхідно звертатися до КМДА таКиївської міської ради, щоб знайшли спосіб вмовити «Київтеплоенерго» здійснитиприєднання секції до центральних мереж теплопостачання, як вони зробили це с 1та 2-й секціями.

Крім того, інвестори"Київміськбуда" подавали скарги до КМДА не вилазили з кабінетівчиновників. Деякі з інвесторів були так наполегливі, що мали навіть особистийномер телефона Кличка, їх прізвища знали  на пам'ять заступники Кличка.

Як результат для них передбачиликошти з бюджету на добудову

Тому тільки активність,наполегливість та колективне звернення може зрушити питання, (коридорможливостей короткий).

Анатолій, дякую за деталі! Думаю багато хто з інвесторів вперше чує про котельню🫣

Готова приєднатися до ініціативної групи.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .512513514
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее