Подать объявление

Поиски в новостройках Киева. Подскажите варианты

1. . .1517. . .136
02 март 2013 16:55
Цитата "sk31":

Київміськбуд:
1) Позняки м-н 2, ж/д 1 (Прибудинкова територія; не обжитий район(після вул. Ахматової; до метро 2км (475 маршрутка їздить рідко)

Живу в этом районе и регулярно пользуюсь этой маршруткой 475. В час-пик ходит с интервалом 5 мин. В остальное время каждые 10 мин. При этом есть проходящие марштрутки/автобусы которые едут по ахматовой.
Невижу смысла игнорить этот вариант.
02 март 2013 17:14
Цитата "indeec":
Цитата "sk31":

Київміськбуд:
1) Позняки м-н 2, ж/д 1 (Прибудинкова територія; не обжитий район(після вул. Ахматової; до метро 2км (475 маршрутка їздить рідко)

Живу в этом районе и регулярно пользуюсь этой маршруткой 475. В час-пик ходит с интервалом 5 мин. В остальное время каждые 10 мин. При этом есть проходящие марштрутки/автобусы которые едут по ахматовой.
Невижу смысла игнорить этот вариант.

Прийму до уваги. Дякую за інформацію. До Ахматової від цього будинку біля 800м-1км, так що думаю треба розраховувати виключно на 475. Між іншим до якої години він курсує маршрутом?
02 март 2013 18:01
Цитата "sk31":

Прийму до уваги. Дякую за інформацію. До Ахматової від цього будинку біля 800м-1км, так що думаю треба розраховувати виключно на 475. Між іншим до якої години він курсує маршрутом?

до 23,00 точною. яндекс показывает от остановки 475 на позняках до ахматовой 1,2км + 600м до дома
02 март 2013 18:13
Здравствуйте!Мы забронировали квартиру в новом ЖК от UDP на ул.Львовской.Условия приемлемые, цена тоже.Рекламы еще нигде нет.Но если забронировать до 15 марта, то первый взнос 15% и рассрочка беспроцентная на полтора года. Двушка 49 кв. метров около 65тыс. Если заинтересует, сброшу ссылку в личку. Реклама будет стартовать после выпуска облигаций. Смотрели тоже многие варианты, остановились пока на этом
02 март 2013 18:19
сбросила ссылку Вам в личку
02 март 2013 18:57
Цитата "Julia81":
сбросила ссылку Вам в личку

напевно я викину ссилку для загального огляду і нехай люди висловляться стосовно данного будівництва, думаю всім буде цікаво - //www.newcity.kiev.ua/index.php?option=c om_content&task=view&id=41&Itemid=113
Телефонував щойно в центральний офіс компанії, там дійсно підтвердили, що такий об'єкт планують будувати, але його назва покищо не відома. Людина, яка "веде" цей проект зможе більш детально відповісти на запитання в будні дні з 9.00 до 18.00.
02 март 2013 19:15
А как вы оцениваете этот объект? Какие плюсы и минусы по этой первичной информации? Местоположение, застройщик, планировки квартир?
02 март 2013 19:16
Мы многое пересмотрели и этот вариант нам пока подходит максимально и по цене и по другим критериям
02 март 2013 19:37
Ну впринципі мене об'єкт зацікавив. Чи дадуть(дали) під вирубку таку к-ть лісу це питання. UDP надійний забудовник, але бентежить те, що все це не висвітлене на оф. сайті і покищо точної інформації ні про що(навіть назву комплексу) немає. Самі будинки(проект) візуально не дуже(особиста думка). Будинок економ класу з малими площами квартир, хоча планування непогані. Про сам район сказати нічого не можу, так як практично там не буваю, ну жк відпочинок трохи далі і біля промзони, тут ніби як зелено, спокійно і головне що вглиб він проспекту. Саме метро Житомирська як вам, швалі багато?
02 март 2013 19:46
Комплекс будут строить на территории бывшего военного госпиталя, леса как такового там нет. Рекламы еще нет и информации на сайте застройщика,т.к. официальные продажи еще не начались.Посмотрим как будет после 15 марта. Мы сейчас живем недалеко от Паркового міста,цены у них, конечно,немаленькие ( узнавали в отделе продаж, однокомнатная в третьей очереди 50 кв.метров около 90 тыс. Район м.Житомирская знаю только визуально, бывали там не так часто.Но это правый берег, пешая доступность к метро, а это уже немало..
02 март 2013 20:11
Цитата "sk31":
Ну впринципі мене об'єкт зацікавив.

Вже на форумі промайнула інформація по цьому проекту. Моя особиста думка: проект поганий з точки зору планування квартир. Теж саме що у Елеганті.

Ви в Інтергал не дзвонили? Вони звісно теж перемудрили з ванною 5,39. І який Вам більш до вподоби?
02 март 2013 20:32
Цитата "Poleg":
Цитата "sk31":
Ну впринципі мене об'єкт зацікавив.

Вже на форумі промайнула інформація по цьому проекту. Моя особиста думка: проект поганий з точки зору планування квартир. Теж саме що у Елеганті.

Ви в Інтергал не дзвонили? Вони звісно теж перемудрили з ванною 5,39. І який Вам більш до вподоби?

В Інтергалбуд телефонував вже кілька разів. Цікавився усіма об'єктами і тими що будуються і тими, що в проекті. Якщо ви маєте на увазі, що в Паркових озерах мені подобається, то це однокімнатна квартира в будинку №5 площею - 51,19, але грошей вистачає лише на 42,70.
02 март 2013 20:42
А який з трьох варіантів? Ліко, Паркові або Комфорт? Як на мене я б шукав або в Інтергалі на Деміївській або подивився чи є однокімнатні з Ювілейного у агентів.

P.S. Подивився ціни Ювілейного - перевищують Ваш бюджет.
02 март 2013 21:01
Цитата "sk31":
В Інтергалбуд телефонував вже кілька разів. Цікавився усіма об'єктами і тими що будуються і тими, що в проекті. Якщо ви маєте на увазі, що в Паркових озерах мені подобається, то це однокімнатна квартира в будинку №5 площею - 51,19, але грошей вистачає лише на 42,70.

ИнтегралБуд еще на Позняках-4 планирует строить 5 домов. На сайте информация, но по срокам ничего пока не указано.
02 март 2013 21:08
Цитата "Poleg":
А який з трьох варіантів? Ліко, Паркові або Комфорт? Як на мене я б шукав або в Інтергалі на Деміївській або подивився чи є однокімнатні з Ювілейного у агентів.

P.S. Подивився ціни Ювілейного - перевищують Ваш бюджет.

В Ювілений варто було вкладатись влітку на поч. осені, коли однокімнатні там були по 10500-10900грн/кв.м., але тоді ще не було необхідності в придбанні квартири.
По цим трьом варіантам мені важко оприділитись. + і -, якими я їх бачу, я описав. Ближче до душі звичайно правий берег і покищо не перегружена синя вітка в сторону Теремків, тому і питаю про реальні терміни завершення будівництва і якість виконаних робіт на об'єктах Ліко-холдингу, а саме комплексу Ліко-Град. По інфраструктурі і затишності самого комплексу звичайно Комфорт Таун, особливо ввечері зі своїм шикарним освітленням, ну а Паркові озера ніби як поєднують(будуть поєднувати) і інфраструктуру Комфорт Тауну(в деякій мірі), і велику к-ть зелені(схожу до Голосіївського району), так як знаходяться біля парку. Ось ссилка на рейтинг ЖК економ класу за 2012 рік з сайту комфорт тауна - //comforttown.com.ua/upload/medialibrary /409/4097f9bc211a6fd5e32c1b800cb6764e.jp g . Тобто на думку непідкупного видавництва білдінг всі 3 жк входять в топ 5 економ класу.
Рейтинги-рейтингами, але хотілося б почути реальних інвесторів данних ЖК, які точно можуть вказати на переваги і головне недоліки і сказати варто чи ні?
02 март 2013 21:20
Цитата "Norther":
Цитата "sk31":

ИнтегралБуд еще на Позняках-4 планирует строить 5 домов. На сайте информация, но по срокам ничего пока не указано.

Ну на Позняках(1,5-2км від метро) і зараз є варіанти. Той самий будинок від КМБ, від якого відстань до метро менша ніж від цієї "перспективи". Інфраструктура на Позяняках хороша, напевно найкраща на Лівому березі, але зелені там катастрофічно не вистачає, одні піски і будинок в будинок, вікно у вікно...
03 март 2013 13:58
Квартира - долгосрочное вложение, так что предлагаю смотреть на перспективу. И не обязательно упираться в метро.

На Позняках транспорт там сейчас только налаживают, только на днях запустили 18 автобус, развязку и трассу будут доделывать. Но в середине массива среди натыканных свечек довольно депрессивно, вот если у озера - отличный вариант. В целом там будет ещё немало нового жилья, соответственно можно ждать развития инфраструктуры и окружения платёжеспособными соседями.

В Комфорт-тауне нет такой дикой плотности людей, атмосфера спокойнее, сами дома поприятнее. Про минусы сами знаете.

Воссоединения 21В - тоже неплохой вариант если взять что-то повыше и с видом на правый берег. Потому что иначе шума будет немало, там проспект, развязка и жд-ветка. Рядом красивые каналы, вдоль них неспешно минут 15 от метро. Будет остановка электрички. С машиной тоже отлично, до Лавры за 9 минут без пробок и светофоров. Да и территориально почти Русановка, лучший левобережный район.

Про Львовскую не скажу, не изучал. Но всё же это километров 12 до центра, и райончик довольно глухой, с кладбищем под боком.
03 март 2013 21:53
Цитата "acidburn":
Квартира - долгосрочное вложение, так что предлагаю смотреть на перспективу. И не обязательно упираться в метро.

Пропонуєте почекати кращих варіантів? Чи розширити коло пошуків і звертати увагу на інших забудовників?

Цитата "acidburn":
На Позняках транспорт там сейчас только налаживают, только на днях запустили 18 автобус, развязку и трассу будут доделывать. Но в середине массива среди натыканных свечек довольно депрессивно, вот если у озера - отличный вариант. В целом там будет ещё немало нового жилья, соответственно можно ждать развития инфраструктуры и окружения платёжеспособными соседями.

Просто я зараз проживаю якраз недалеко від того озера і хотілося б, щоб від дому до центру було хвилин на 10-15 менше. От якщо по відстані оптимальний варіант Ювілейний/Молод.квартал, але хотілося б дерев побільше і внутрішню інфраструктуру краще)

Цитата "acidburn":
Воссоединения 21В - тоже неплохой вариант если взять что-то повыше и с видом на правый берег. Потому что иначе шума будет немало, там проспект, развязка и жд-ветка. Рядом красивые каналы, вдоль них неспешно минут 15 от метро. Будет остановка электрички. С машиной тоже отлично, до Лавры за 9 минут без пробок и светофоров. Да и территориально почти Русановка, лучший левобережный район.

Ну до Лівобережки пішачком там біля 2-ох км, тобто аналогічно Парковим озерам. Хоча можливо Ви праві і варто розширювати свій кругозір і не прив'язуватись до метро.
04 март 2013 09:43
Чудовий огляд! Хоча й сама наразі займаюсь пошуком нерухомості для себе, на такий змістовний аналіз не наважилась. Дякую. Щодо Ваших висновків, то власне я теж зупинилась на:
1) Паркових Озерах - з усіма плюсами та мінусами погоджуюсь, але квартири з ремонтом зустрічаються дуже рідко, а це, як на мене, є значним плюсом. Чекаю стартів продажу 6-го будинку, розраховую на більш лояльні ціни
2) КМБ на проспекті Возз'єднання - чудові планування, річка, розвинена інфраструктура. Щодо затишності - так, її там малувато. Із значних мінусів - то це кредитні зобов'язання, які мені доведеться взяти, адже КМБ не пропонує розстрочки
3) Деміївська від Інтегралбуду - просто чекаю на старт продажів, хочу впевнитись у тому, що ціни будуть непідйомними для мене, але маленька надія все ж таки залишається. До того ж - очікую від цього забудовника лояльні фінансові умови

Зацікавив проект на Львівській вул, близкість до кладовища насторожує, але якщо описані умови - правда, то я зможу з цим жити :) Район подобається, багато зелені, планування квартир чудові.
04 март 2013 17:02
Интересовался Парковыми озёрами,так как хорошо знаю этот район,жил там и планировал приобрести там квартиру.
Транспорт возле комплекса как раз добавил бы в плюсы...
Прошёлся пешком от 3-его дома до метро Дарница через парк,причём пришлось обходить возле гаражей так как прямой проход ещё не был открыт.Не спеша,средним шагом,через 25 минут был на платформе метро,прошёл ровно 1.9 км.
Несколько автобусов за 10 минут довозят до метро Левобережная,а троллейбус за 5 до Дарницы. В час пик или когда пробки,на электричке от остановки "Водоканал" 5 минут до Левобережной и 15 до Петровки.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .1517. . .136
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее