Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .3436. . .556
09 июль 2014 17:18
Цитата "sergeydeyneko":
Оёёй! Ты смотри Уорон так переживает за свои инвестиции что под разными аккаунтами во всех ветках с КГС-ом пиарит статью с рбк. Очень професионально. Сколько за комент берешь, гривен 5?

) :super:
09 июль 2014 18:52

Також почитав статтю на РБК
//www.rbc.ua/rus/news/society/levochkin- i-kravets-soznatelno-unichtozhayut-kievg orstroy--09072014115800

Це не перший "напад" на "Київміськбуд" та намагання поставити своїх керівників. Прийшла нова влада та хоче щоб цей бізнес працював на неї, а з нашими будинками все буде добре - добудують та здадуть.

10 июль 2014 11:31
orajet
мене теж цікавить питання лічильників (вода, тепло, та електрика), тому буду вдячним якщо розпитаєш про них більше. У мене 2-к і розводка кинута окремо на кухню і ванну, і я не можу зрозуміти як воно буде обліковуватися.
Також розпитай чи лічильники будуть з можливістю відправляти інфу контролеру, щоб не запарювали дзвінками по вихідних.

Хто розглядав можливість відгородити собі тамбур на 2 або 3 квартири ?
10 июль 2014 14:17
щодо лічильника на тепло знайшов інфу на сайті
Балансировочные и термостатичная арматура: известного европейского бренда, учет тепла - покравтирний с установкой современных счетчиков тепла в транзитном коридоре и общедомовой, коммерческой, отдельно для жилой части дома и встроенных помещений.

Установка и размещение всех видов счетчиков:
- Электросчетчики - поквартирно с установкой их в транзитном коридоре;
- Учет холодной и горячей воды - поквартирный и общедомовой;
- Учет тепла - общедомовой, коммерческий, отдельно для жилой части дома и встроенных помещений.
10 июль 2014 16:42
Хто розглядав можливість відгородити собі тамбур на 2 або 3 квартири ?

это как отгородить??? всмысле???
10 июль 2014 19:55
якщо 2 квартири в кінці коридору і перед ними поставити стіну і двері, а-ля коридор в коридорі.
17 июль 2014 12:55
Люди, кто был на стройке недавно? Подкиньте новостей...
Ато затихло тут все(((
18 июль 2014 07:09
стройка идет, заглянул вчера после 19,00 все стучит внутри, значит что-то делают. первый дом уже красят местами. два других заканчивают на 1-3 этажах красить

землю вокруг домов разравнивают, логично предположить что все трубы к домам уже подвели
18 июль 2014 07:31
хто буде мати можливість скиньте фотки 1 будинку, бо уже не терпиться побачити його пофарбованим ))
18 июль 2014 07:37
поки лише білий колір присутній
18 июль 2014 07:45
Тоже хочу купить в этих домах,был на стройке пару дней назад,охранник говорит вроде успевают к 30 сентября.Кто знает,когда реально можно будет заехать после ремонта,например к декабрю возможно???
18 июль 2014 07:46
Цитата "ягуар":
хто буде мати можливість скиньте фотки 1 будинку, бо уже не терпиться побачити його пофарбованим ))

+1))
я тоже хочуууууууу увидеть))
18 июль 2014 09:10
Цитата "Akulabest":
Тоже хочу купить в этих домах,был на стройке пару дней назад,охранник говорит вроде успевают к 30 сентября.Кто знает,когда реально можно будет заехать после ремонта,например к декабрю возможно???

як тільки здадуть в експлуатацію, то можна заїхати.
Єдине що може не працювати, так це ліфти у разі малого викупу квартир.
18 июль 2014 10:07
дай Бог чтобы успели,не хочется купить,а продолжать за аренду платить,на Суворова сказали,что еще потом месяц на договора с Жэком и можно делать ремонт.
18 июль 2014 12:34
ремонт думаю дадуть змогу робити при умові, що КМБ всі роботи у квартирі зробив або після огляду комісією що приймає будинок в цілому. Зносити стіни чи вносити інші зімни до передачі документів не дадуть та й часу змінити планування офіційно не хватить до вересня.
ЖЕК на початку прикольно, але яка від нього буде ефективність? Треба буде вивчити питання про ОСББ, бо є приклади ОСББ які досить ефективно управляють будиками на користь їх учасників.
18 июль 2014 17:07
як тільки здадуть в експлуатацію, то можна заїхати.
Єдине що може не працювати, так це ліфти у разі малого викупу квартир.[/quote]

Это как??? 8-() Первый раз такое слышу
18 июль 2014 18:52
якщо 30% і більше квартир не заселено то це не доцільно забудовнику, так мені пояснювали в одному обласному центрі рік тому.
Але у нашому випадку треба питати у КМБ при нагоді якщо хтось буде на об'єкті.
21 июль 2014 07:51
Уверен насчет лифтов это не про нас, там явно половина квартир раскуплена.
Кстати никто не в курсе насчет теннисных кортов? Родственники были настройке, им сказали что делают рядом с домами корты
21 июль 2014 08:40
tommy-opa
перепитував на вихідних про ліфти у будинках КМБ, де люди купляли квартири 1-2р. тому - працювали грузові ліфти, а потім підключили пасажирські. Тому переживати не має чого, особливо мені з моїм 22 поверхом )))
21 июль 2014 10:26
у меня тоже 22-й )
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .3436. . .556
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее