Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .3234. . .556
27 июнь 2014 20:09
Цитата "EcSTesSSsY":
1 дом, 18 этаж есть кто-то?)

1й дом 10 эт.
27 июнь 2014 20:29
quote="M A K S I M"]https://www.youtube.com/watch?v=hdFcdpRjax0 - знайшов ще одних наших сусідів. І навіщо було вкидатися в квартири? Вистачилоб палатки і матраца.
Якщо там дійсно така ситуація із сміттям потрібно буде організовувати якісь суботники, щоб хоча б поблизу будинків поприбирати.[/quote]

Люмпенов хватает везде, к сожалению.
Конечно, надо брать ситуацию в свои руки: и самим субботники устраивать , и администрацию района дрюкать( мусорные баки в парковой зоне, своевременная уборка, патрулирование территории милицией)
Но форсировать все это можно только тогда , когда дома сдадут. :pray:
28 июнь 2014 06:24
щодо свалки то вона така як і всюди по Києву і зелених зонах навколо нього.
Мій товариш який мав відношення до інституту рибгосподарства організовував минулого року суботник і вони вивезли 4 камази мусору. Але по добрій традиції за рік люди відновили гори мусору для фен шую ))
Чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Для чистоти треба банально дрюкати місцевих патрульних, ЖЕКи та робити зауваження людям, які тупо смітять.
01 июль 2014 18:54
Цитата "irtk":
На карте показан путь к маршрутке 197к, ходит каждые 10 минут, идти к ней 5 минут, ехать к Академгородку 5 минут. Проверял.

есть маршрутка к которой еще ближе идти, подняться вверх через посадку ( не запомнила номер) , вот ее то и можно продлить к домам

Вітання сусідам!
Мені здається, що продовжувати маршрутку навряд чи буде вигідно перевізникам. Якщо буде морозна зима і замете дорогу, то, повірте, ніяка маршрутка до наших будинків не буде їхати. Йти до неї, теперішньої, насправді, дуже близько. На карті вказаний справді найближчий шлях, коротшого немає, але там ще є кінцева зупинка маршруту 437, що прямує на Виноградар через Академмістечко. Якщо пройти далі по Булаховського до базару "Регіна", то там кінцева зупинка 202 маршруту. До нього довше йти, але ближче їхати в напрямку метро. Маршрутки 497 та 437 їдуть по Генерала Наумова, а 202 - по Булаховського, а це набагато коротший шлях, крім цього 202 курсує частіше, ніж 497 та 437.
В зворотньому напрямку, від метро Академмістечко, 497 та 437 роблять петлю по-під залізничним мостом, що відчутно подовжують шлях, а 202 звертає з Паладіна на Булаховського і має кінцеву там же навпроти базару. Ось такий маленький географічний довідник по маршрутам Новобілич.
Можна досить швидко дійти до метро пішки: через приватний сектор по провулку та вулиці Павленка, далі по Уборевича прямо у метро. Широким кроком це приблизно 20-25 хвилин, що у масштабах Києва взагалі дрібниці.
01 июль 2014 19:54
Вчора перевіряв час добирання до наших будинків. Дійсно від станції метро пішки дійшов за 22 хвилини. Однак вул. Павленко неасвальтована, а тому в мокру погоду це не варіант. Дорога на зад до станції метро зайняла стільки ж часу: 5 хвилин до зупинки, 5 хвилин очікування та 10 хвилин на автобусі № 97. Час добирання від станції Академмістечко до станції Хрещатик 23 хвилини.
01 июль 2014 20:19

//greenparty.ua/ru/news/news_28497.html

Фото від 30.06.2014
02 июль 2014 18:03
- і все таки там класно.
02 июль 2014 19:17
Цитата "M A K S I M":
https://www.youtube.com/watch?v=gOnNMF05mkM - і все таки там класно.

Ага, красиво. :super: Чей сценарий, режиссура ? 8-)
02 июль 2014 19:22
Цитата "silk":

Ага, красиво. :super: Чей сценарий, режиссура ? 8-)

Где Вы тут сценарий увидели?))) Это просто человек поигрался квадрокоптером, а потом склеил материал.
02 июль 2014 19:37
Цитата "Sergey-7":

Где Вы тут сценарий увидели?))) Это просто человек поигрался квадрокоптером, а потом склеил материал.

Оооой, Сережа.... С юмором у Вас туговато, ага.
Вижу, что человек снимал хорошую панораму в хорошую погоду плюс добротно смонтировано. Кстати, догадываюсь, что не у птички на лапке камера, а музыка не специально для съемки написана. Улыбнитесь, Сережа :)

А автора в студию :super:
02 июль 2014 19:52
Цитата "silk":

Оооой, Сережа.... С юмором у Вас туговато, ага.

Это просто профессиональное... Не обращайте внимания.))) Я просто сам снимаю и монтирую. Но снимаю не с квадрокоптера. Если нужна аеросъемка, привлекаю партнера.

ПС. Это ни коим образом не упрек снимавшему - пролеты есть качественные. Я хорошо знаю, что аэросъемка без качественной наземной съемки, без крупных планов не смотрится в полной мере, без этого не может быть добротного монтажа. Но это уже более масштабная задача и для просто поиграться пожалуй уже слишком.
02 июль 2014 19:58
Аааа. Ну, профессиональное -это святое!. Я вот, как дантист ,на зубы всем смотрю( прикус там ,кариесы выискиваю) 8-) ))))
02 июль 2014 20:08
встречался сегодня с другом росказывал он мне как наши БТИ накручивают на квадратных метрах при перерасчёте когда дом сдаётся и немалая копеечка ещё влетает.. он брал квартиру в киевгорстроя на позняках у него было немного плюс а некоторым людям по 6 кв метров рисовали...мне интересно как так они меряют... и самое интересное как только дом сдаётся сразу инвесторам выдают техпаспорт а документы на квартиру поздже. Тоисть они замеры уже сами без нас делают
02 июль 2014 20:10
я то не против если там будет + лишних 2 метра в реальности а не на бумаге
03 июль 2014 05:33
я делал замеры в квартире, у меня +/- 1 см. к тому что нарисовано в плане. поэтому не должно сильно отличаться от окончательных обмеров
03 июль 2014 06:23
а тогда это хорошо
03 июль 2014 07:44
Убрали последний кран.
03 июль 2014 10:53
звонил сегодня в call centr сказали что здача домов на сентябрь
03 июль 2014 12:05
картинки класні, але не мого будинку 1, який явно відстає у зовнішньому оздобленні (((
Набираємося терпіння і в серпні все буде видно, що і як зробили.
08 июль 2014 14:33
Приветствую ВСЕХ будущих соседей))
Купили двушку в 1м доме на 7м этаже)
Печально, что дом "отстает" от других.
Очень надеемся, что вовремя введут в эксплуатацию)
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .3234. . .556
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее