Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .267269. . .556
14 июль 2015 11:00
Цитата "The Lake House":

де-юре хто власник?

власники квартир, а всі власники є співвласниками будинку.
УЖК просто надає послуги за які ми будемо платити.
14 июль 2015 11:25
Цитата "nataliia-z":

Даже если подписан акт приема-передачи квартиры, то только - квартиры, а не мест общего пользования, где стоят счетчики. Я в охранники не нанималась.

я тоже, но свою ПРЕЛЕСТЬ , я снял
https://s012.radikal.ru/i320/1507/ff/3da4a4b0cdd7.jpg
14 июль 2015 11:26
Цитата "The Lake House":

я тоже, но свою ПРЕЛЕСТЬ , я снял
https://s012.radikal.ru/i320/1507/ff/3da4a4b0cdd7.jpg

:super:
14 июль 2015 13:38
Добрый день, а как их снять эти счетчики если у меня даже нету ключа к этому ящику.
14 июль 2015 13:44
Цитата "bitmile":
Добрый день, а как их снять эти счетчики если у меня даже нету ключа к этому ящику.

я так понимаю в данный момент ужк снимает их централизовано. Буду знать где то через час :winky:
14 июль 2015 13:56
Благодарю, сейчас наверное туда схожу узнаю стоит мой или уже тоже скомуниздили. А там ихнего сантехника нету на месте, а то я сейчас никого уже не найду что бы снять.
14 июль 2015 16:18
да, ужк снимает счетчики, но сегодня только 1 дом до 17 этажа дошли. снимайте сами, а то помогут другие, но не ужк. D-/
14 июль 2015 16:40
Сьогодні на нашому майданчику.

1. УЖХ розпорядився терміново демонтувати лічильники тепла. Їх знімають не штутчно, а разом із розподільчою секцією, тобто 4 відразу. Секція маркується і разом із пакетом паспортів заноситься на склад під охорону. Якщо бомбонуть - то бомбонуть відразу все.
Доречі, в околицях знайшли кілька розкурочених лічильників з наших домів - що в них цінного - пфуй його знає... драгметалів начабто немає, муфти, напівмуфти та запірні крани - теж не золоті... чи дурень, чи зловмисник який наживається на копійках - це наркоші однозначно. Ягуар колись бачив "бульбулятьор" на поверсі і нагримав, так видно ці лайдохи перебралися в другі будинки. З того часу і пішло грабування. Хтось із робітників зловживає марухою і хто саме знають бригадні.

А шановні інвестори може хто із вас перенаймав будівальників-ремонтників, які робили в 1-му домі для робіт в 3-му та 2-у? Думаю зловмнисник серед них.

2. Сьогодні була злива. Злива ого-го. Красиво і сильно. Злива показала що лівневка працює і добре, але виявила недолік в конструкції будинку. Всі відкриті поверхові площадки залила вода добряче - на площадках стояли калюжі чималі. В зимку будуть намети снігу. Думайте про це зараз.

3. Консьержі почали працювати більш відповідальніше. На мою думку не вистачає нічного чергового по території із 21:00 до 08:00.
Як це організувати - є пропозиції, коллеги?

дякую за увагу!
14 июль 2015 17:20
обратится в полицию чтоб внесли наши дома в маршрут, хотя бы ночью :shuffle:
14 июль 2015 19:01
Мне повезло, счетчик снял. На нашем этаже правое крыло осталось без счетчиков, а левое не вскрыли. Хотел забрать счётчики соседей но не дали. А насчёт полиции они и так там через каждые пол часа заезжают, и особо они не спасут ситуацию.
15 июль 2015 07:09
Родина екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка отримувала доходи від підприємств з ознаками фіктивності.

Про це свідчить ухвала Печерського районну суду від 9 червня, пишуть Наші гроші.

Встановлено, що Віталій Захарченко, його дружина Людмила, донька Вікторія Нехаєва і зять Ілля Нехаєв отримували значні доходи від ряду підприємств, які були зареєстровані в Одесі та припинили свою діяльність у 2012 році.

Зокрема, за даними Держфінмоніторнингу, донька і зять Захарченка у 2010-2011 рр. отримали 81,23 млн грн доходу від одеського ТОВ «БФ «Укрбуд», яке у 2013 році визнане банкрутом. У 2010-2011 рр. власником фірми був Сергій Лисенко, а у 2012-2013 – Світлана Кінберг, обоє жителі Луганської області.

Основний вид діяльності «БФ «Укрбуд» – будівництво житлових і нежитлових будівель. Водночас слідчий відзначає, що задекларовані валові доходи «БФ «Укрбуд» за 2010-2011 роки значно нижчі за дохід, виплачений доньці та зятю Захарченка, тому цей прибуток має сумнівний характер.

Крім того, У 2011 році Віталій Захарченко отримав 1,20 млн грн авторської винагороди, про що вказано в його податковій декларації. За даними Державної фіскальної служби, гроші надійшли від ТОВ «Рекламна агенція «Жорсонк». Слідством з’ясовано, що «Жорсонк» створено не з метою здійснення господарської діяльності і виплату 1,20 млн грн Віталію Захарченку здійснено не за фактично виконану ним роботу, а для прикриття незаконності джерел походження доходів.

Як свідчить інша ухвала Печерського райсуду, у 2011-2012 рр. «Жорсонк» також придбало на 70,36 млн грн цінних паперів. Операції з придбання цінних паперів «Жорсонк» проводив за посередництвом ТОВ «Фондова система «Глобал Інвестмент», якій також перераховував усі гроші за придбані цінні папери на рахунок у ПАТ «Банк ринкові технології».

Разом з тим, відповідно до звіту ліквідатора, у 2013 році під час банкрутства в компанії «Жорсонк» не виявлено жодного майна, активів, в тому числі цінних паперів.

Засновником, директором і бухгалтером компанії «Жорсонк» значився Андрій Шкурат, зареєстрований у м.Суми. Допитаний в якості свідка, Шкурат повідомив, що до реєстрації фірми відношення не мав, ніколи не думав займатись господарською діяльністю, оскільки обрав професію військового, будь-яких документів фінансово-господарського характеру від імені «Жорсонк» не готував та не підписував. Водночас, Шкурат пояснив, що влітку 2011 року на прохання свого товариша у приміщенні ПАТ «Банк ринкові технології» (сьогодні перейменований у «Смартбанк») підписав документи, що мали для нього невідоме походження та призначення.

У 2010-2011 рр. «Фондова система «Глобал Інвестмент» була записана на В’ячеслава Мирогородського з смт. Ізварине Луганської області. Цей же Мирогородський має 7% у «Інвестиційно-Трастовий Банк», який пов’язують з оточенням Захарченка.

Суд надав слідчому тимчасовий доступ до матеріалів справ з банкрутства вищезгаданих компаній, оригіналів договорів та інформації про рух грошових коштів по банківських рахунках.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження проти Віталія Захарченка за підозрою у незаконному збагаченні та відмиванні доходів в особливо великих розмірах. Після Євромайдану колишній міністр МВС Захарченко перебуває у розшуку Служби безпеки України.
15 июль 2015 14:49
Добрый день, всем. Сегодня ездила на квартиру и сняла счетчик. Боюсь, что пока дойдет моя очередь для планового снятия, то снимать будет нечего.
Инвесторы дом 2 / 5 эт. левое крыло, написала записки и оставила в двери со своим номером телефона. Кто читает только форум, просьба, соседи, перезвоните: нужно решать что-то со входом на этаж.
16 июль 2015 08:05
Соседи! Кто часто бывает в домах - не знаете вторые два насоса уже привезли? Нет сбоев в подключении и монтаже? Не было ли слухов что 21.07 воды не будет?
Спасибо! :thanks:
16 июль 2015 11:57
Добрый день! А подскажите пожалуйста сколько у нас заходит в квартиру 3 фазы или 1???????????
16 июль 2015 12:24
Добрый день! А подскажите пожалуйста сколько у нас заходит в квартиру 3 фазы или 1???????????[/quote]

3 фази (для електроплити)
16 июль 2015 13:02
3 фази (для електроплити)[/quote]
Спасибо!
16 июль 2015 13:26
Цитата "Tatiana2606":
Соседи! Кто часто бывает в домах - не знаете вторые два насоса уже привезли? Нет сбоев в подключении и монтаже? Не было ли слухов что 21.07 воды не будет?
Спасибо! :thanks:

Вчера Оксана сказала, что наши дома будут обслуживать 2 насоса, их уже запускали, все зависит от Водоканала. Обещают воду с канализацией к концу месяца.
16 июль 2015 19:15
Цитата "Ната-ДОМ 2":

Вчера Оксана сказала, что наши дома будут обслуживать 2 насоса, их уже запускали, все зависит от Водоканала. Обещают воду с канализацией к концу месяца.

Интересно к концу какого месяца? 8-) ато они все обещают - обещают, а толку мало :faceoff:
17 июль 2015 11:46
кто знает в ванной комнате там есть гидроизоляция или нет? хочу гидроизоляцию сделать перед тем как плитку ложить
17 июль 2015 12:44
запамятовал размеры входного проема в который монтируется входная квартирная дверь - ктонить подскажет/?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .267269. . .556
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее