Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .6567. . .556
06 ноя 2014 05:48
Природа хороша, та чи залишиться щось від лісу після реалізації всіх планів КМБ по будівництву. Я живу в Українці це Обухівський р-н, теж була річка, ліс - а зараз будинки, будинки, будинки.... цікаво, а чи можна купатись в озері :ura: 6-) ?
06 ноя 2014 21:42
Фото на ..06.11.14 ... теплотрассу ведут на ул. А.Булаховского :mat:
06 ноя 2014 22:15
помаленько, але процес йде до логічного завершення :up:
06 ноя 2014 22:17
Natali 3, спасибо за свежий фотоотчет ... :clap: :pray:
07 ноя 2014 13:02
Здравствуйте, дорогие соседи :winky: Присоединяемся к нашей дружной компании. Мы из 2-го дома 23эт. :yes: Благодарю всех, кто так активно извещает о новостях и выкладывает свежие фото.
07 ноя 2014 13:15
Цитата "Natali 3":
Фото на ..06.11.14 ... теплотрассу ведут на ул. А.Булаховского :mat:

:ura: Наташенька, вы умничка, фото класс! приятно такие фото видеть.
Может еще и подключат нас в ближайшее время....
07 ноя 2014 13:19
Візуально по фото з 04.11.2014 прокопали метрів 70. З таким темпом можливо за місяць і прокладуть тепломережу. :super:
07 ноя 2014 13:23
У вівторок були лише на перехресті біля Рибінституту.
07 ноя 2014 13:29
Разом з тим у вівторок під час перегляду квартири мені Наталія Іванівна сказала, що квартири розпродано на 90 % та тепло підключать до Нового року лише якщо інвестори піняматимуть хай. Їм як компанії підряднику вигідніше раніше здати квартири, щоб за зиму нічого не полущилося та не повідпадало. Крім того, сказала що КМБ можливо буде й далі забудовувати цю територію окрім уже розпочатих 2 будинків.
07 ноя 2014 14:07
Цитата "M A K S I M":
Разом з тим у вівторок під час перегляду квартири мені Наталія Іванівна сказала, що квартири розпродано на 90 % та тепло підключать до Нового року лише якщо інвестори піняматимуть хай. Їм як компанії підряднику вигідніше раніше здати квартири, щоб за зиму нічого не полущилося та не повідпадало. Крім того, сказала що КМБ можливо буде й далі забудовувати цю територію окрім уже розпочатих 2 будинків.

Це булоб реально круто, якби до Нового року підключили! :pri:
Кому там і куди контакти для організації хайку відправляти :ura:
07 ноя 2014 14:21
нехай спочатку комунікації проведуть, а вже потім будемо кричати, щоб їх включли :winky:
90% проданих квартир це реально прикольно!
07 ноя 2014 16:25
Згоден, якщо розпочали копати то повинні закінчити чим скоріше до сильних морозів. Тому будемо стежити за цими роботами. Думаю зараз робитимуть упор на благоустрій прибудинкової території та прокладення теплотраси бо копатися в мерзлій землі ніхто не хоче.
07 ноя 2014 19:34
Цитата "melnikvp":

:ura: Наташенька, вы умничка, фото класс! приятно такие фото видеть.
Может еще и подключат нас в ближайшее время....

Спасибо. ул.Булаховского находится за серым домом,немного левее. Ну образно,рыть еще столько же, ну может больше на метров 20. Я надеюсь,что они закончат очень скоро. Вот только возле домов не очень все и изменилось.
07 ноя 2014 19:36
это на 6.11.14.
08 ноя 2014 07:28
Привет всем! :yes: Большой привет соседям дома №3,7- этажа. Очень рады знакомству! :ura:
08 ноя 2014 08:30

Сиановимся в очередь)...задержка с вводом в эксплуатацию на других объектах КГС. //stroyobzor.ua/news/88170

08 ноя 2014 17:39
Даааа. Зайчики они еще те. В наше неспокойное время у них есть оправдание.... С поднятием долара прибыль уменшилась, вот и расслабились. Выжидают. Под Новый год могут еще цены поднять... Я меняла 1-но на 2-х комнатную так они такой замученое дополнение накрапали, что х. разберешь.
09 ноя 2014 12:13
В суботу был на стройке, Наталия сказала что они отказались от мусоропровода :protest:
09 ноя 2014 13:11
Цитата "orajet":
В суботу был на стройке, Наталия сказала что они отказались от мусоропровода :protest:

а хіба важко викинути мусорв в бак на вулиці? чи наявність тарганів із щурами в підїзді це неральний плюс мусоропроводу ?
Особисто я проти мусоропровода, щоб всяка живність не розмножувалася в будинку!
09 ноя 2014 15:46
Цитата "ягуар":

а хіба важко викинути мусорв в бак на вулиці? чи наявність тарганів із щурами в підїзді це неральний плюс мусоропроводу ?
Особисто я проти мусоропровода, щоб всяка живність не розмножувалася в будинку!

Будет больше грязи и мусора без мусоропровода. Увидеш как люди будут выставлять в коридор мусор типа потом вынесу, по коридору и в лифте будут потоки с кульков у многих будет теч. Наблюдаю это в новом доме без мусоропровода, где не живут алкаши и нарики а вродебы приличные люди. И минусов перечислять и перечислять
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .6567. . .556
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее