Подать объявление

Отзывы о застройщике Украинская Строительная Компания | УСК

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
30 окт 2021 10:27

Отзывы о застройщике Украинская Строительная Компания | УСК


Все новостройки застройщика Украинская Строительная Компания

05 ноя 2021 11:04

Компанія про себе:


ЗАТ «Українська будівельна компанія», організована в 1996 році, за цей час пройшла шлях від невеликої будівельної компанії до великого холдингу. На сьогодні – це потужна, вертикально інтегрована структура, що об’єднала в собі проектний інститут, будівельні підрозділи і інвестиційні компанії.


Більш ніж за 25 років діяльності, компанія отримала фінансову стабільність завдяки розумній ціновій політиці при збереженні високої якості робіт, уважному ставленню до потреб ринку, гнучкому і творчому підходу до вирішення проблем з об’єктами різного рівня складності. Високому рівню професіоналізму, а також завдяки впровадженню прогресивних фінансових технологій та інноваційних продуктів. Все це забезпечило економічну стабільність, яка допомогла закласти міцний фундамент для успішної роботи і розвитку компанії.


З 2010 року, компанія впроваджує та виготовляє на своїх домобудівних заводах продукцію для промислового та житлового будівництва. Виготовляє перекриття, стіни, колони, балки та ін. В останні роки компанія впроваджує прифабрикацію залізобетонних виробів, та виготовляє на своїх домобудівних заводах продукцію для промислового та житлового будівництва.


За роки діяльності, компанія збудувала та ввела в експлуатацію більше ніж 400 000 м.кв.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее