Подать объявление

Отзывы о застройщике Status Group

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
30 окт 2021 10:36

Отзывы о застройщике Status Group | Статус Груп


Все новостройки Status Group


05 ноя 2021 10:54

Компанія про себе:


"Компанія STATUS GROUP успішно працює з 2005 року і є одним із лідерів у девелопменті житлової та комерційної нерухомості у Києві. Накопичений професійний досвід дозволяє STATUS GROUP надавати повний спектр послуг: від підбору майданчика під об’єкт нерухомості, аналізу ефективності, створення концепції проекту, отримання дозвільної документації до проектування, здійснення будівництва, просування, реалізації та подальшої експлуатації.


Компанія має власний парк спеціалізованої техніки та сучасне обладнання, що дозволяє будувати багатофункціональні житлові комплекси, які поєднують у собі можливості для здорового життя, культурного розвитку, занять спортом, сімейного відпочинку та щастя дітей. Тому, створюючи кожен об’єкт, ми виходимо далеко за межі формального підходу до будівництва. Не менше, ніж чудова будівля, для нас важливі тепла та гостинна атмосфера, почуття причетності, безпеки та комфорту – все те, що допоможе назвати це місце будинком. Магазини, школи, дитячі садки, кафе, ресторани, лаунж-зони та фітнес-центри перетворюють наші проекти на ідеальні простори, які не хочеться залишати. Ще один важливий пункт проектних концепцій STATUS GROUP – транспортна доступність. Наші житлові комплекси розташовані близько до станцій метро.


Принцип роботи компанії – відповідальність за виконання взятих на себе зобов’язань та акцент на якість кінцевого результату роботи.


Цінності компанії – професіоналізм (професійна команда фахівців у всіх сферах діяльності – неодмінна умова стабільного та сталого розвитку), передове мислення (вміння передбачати потреби ринку, знаходити нові рішення та формувати нову клієнтську цінність),  інноваційність (вміння вийти за межі звичного, подолати традиційність та втілити ідеї в життя).


Задоволеність клієнтів –  дозволяють рекомендувати нас як професійного та надійного партнера


Ми впевнені, що наша робота робить внесок у створення цивілізованого ринку нерухомості, основними характеристиками якого є якість, професіоналізм, повноцінне та своєчасне виконання зобов’язань, чесність та порядність.


Ми розуміємо наш рівень відповідальності і прагнемо, щоб наш спосіб дій вселяв довіру, повагу та симпатію у кожного нашого клієнта, партнера, співробітника та суспільства в цілому. Тому всі проекти будуємо якісно, красиво та вчасно, використовуючи сучасні надійні рішення українських та світових практик."

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее