Подать объявление

Отзывы о застройщике M Group Development

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
20 дек 2021 08:57

Отзывы о застройщике M Group Development


Новостройки застройщика M Group Development


20 дек 2021 08:59

Компанія про себе:


M GROUP DEVELOPMENT” – одна з найкращих будівельних компаній Західної України, яка за роки свого функціонування досягла неймовірних висот та заслужила величезну кількість хороших і схвальних відгуків як від клієнтів, так і від професіоналів зі сфери будівництва.


Компанія була заснована в 2010 році в м. Івано-Франківськ під брендом “Мельник” і дуже швидко завоювала довіру споживачів, а також увірвалась в лідери на перших етапах свого функціонування. За 8 років діяльності будівельна компанія втілила в життя унікальні та надзвичайні проекти.


Стартувавши, “M GROUP DEVELOPMENT” зуміла не лише зайняти свою нішу на ринку будівництва житла, а й впевнено вийти на перші позиції. Компанія обрала для себе стратегію якості, запропонувала квартири кращого типу – з європейськими нововведеннями, енергозберігаючими технологіями та під’їздами нового зразка.


Сьогодні “M GROUP DEVELOPMENT” – гідний конкурент будь-якій будівельній компанії нашої країни, просувається на вершину всеукраїнського ринку будівництва та крокує в Європу, щоб надавати свої послуги зі зведення сучасних житлових комплексів на міжнародному рівні.


Компанія здійснює повний спектр будівельних послуг, використовує виключно новітні технології та сучасне обладнання. Починаючи з першого будівельного об’єкту, ми запровадили новинки на ринку будівництва.


“M GROUP DEVELOPMENT” проти банального вирішення будівничих питань– ми взяли орієнтацію на будівництво житлових комплексів з розвиненою інфраструктурою для максимально комфорту й затишку мешканців. Те, про що колись можна було тільки мріяти, сьогодні пропонує кожен житловий комплекс компанії. Піднявши стандарти будівництва компанії на новий рівень, ми показали, яким може бути сучасне житло, і мешканці наших будинків від цього лише у виграші.


Щороку компанія розвивається та процвітає. В експлуатацію здано велику кількість квартир, а нові проекти набирають все більших обертів та стають ще більш масштабними. За всі роки існування компанія неодноразово вдавалась до інноваційних для Івано-Франківська архітектурних чи інженерних рішень. Загальне бачення будівельних об’єктів, що реалізує компанія – оригінальність та відповідність до сучасних світових трендів.


Міжнародна Будівельна Компанія "M GROUP DEVELOPMENT" – лідер сучасного ринку будівництва. Про це говорять численні нагороди та відзнаки, зокрема неодноразова перемога в номінаціях “Провідний регіональний забудовник” 2016, 2017 та 2018 років, “Вагомий внесок в розбудову європейського ринку житла 2018“від премії “Українського будівельного олімпу”; перемога в номінації “Провідне підприємство Івано-Франківщини”, а також велика кількість подяк від різних організацій.


Сьогодні “M GROUP DEVELOPMENT” – міжнародна будівельна компанія, яку знають за межами Івано-Франківська та навіть України. Компанія щороку розширює свої кордони і вже вийшла на всеукраїнський ринок, розпочавши будівництво в місті Житомир та на міжнародний ринок, розпочавши будівництво в польському місті Жешув.Незабаром стартують проекти в таких містах як Львів,Рівне та Київ.


Чому обирають саме “M GROUP DEVELOPMENT”?


Тому що ми володіємо рядом переваг:

  • Якість. Для будівництва житлових комплексів застосовується виключно якісне та сучасне обладнання, що протестоване світовими експертами з будівельної галузі.
  • Універсальність. Ми пропонуємо житло для людей різного соціального статусу та матеріального положення.
  • Зручність. Для того щоб мешканцям міст було комфортно проживати в новій оселі, мало її збудувати. Потрібно створити максимально зручні умови для проживання та функціонування. Саме тому будівельна компанія “M GroupDevelopment” ставить перед собою завдання зводити не тільки окремі будинки, а цілі житлові комплекси з розвинутою інфраструктурою.
  • Професіоналізм. Ми зібрали команду з найкращих кваліфікованих спеціалістів в галузі будівництва. Це команда однодумців з великим досвідом роботи, які розуміють, що вони працюють у надзвичайно відповідальній сфері і від їх щоденної роботи залежить життя багатьох людей та їх щасливе майбутнє.

Міжнародна Будівельна Компанія "M GROUP DEVELOPMENT" завжди в пошуках нових ідей та оригінальних цікавих проектів. На майбутнє у нас ще більш амбітні плани та сміливіші цілі. Сьогодні  ми готові дивувати новими грандіозними та неперевершеними проектами.


Обирайте свою оселю серед найкращих об’єктів України та Європи – будуйте своє життя разом з «M GROUP DEVELOPMENT».

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx