Подать объявление

Отзывы о застройщике EuroCity Development

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
20 дек 2021 08:48

Отзывы о застройщике EuroCity Development


Новостройки застройщика EuroCity Development


20 дек 2021 08:51

Компанія про себе:


"З чого починається ваша любов до дому?

З ранкового пробудження і сніданку з сім’єю? Або ж з вечірнього повернення додому, з тих перших хвилин, коли ви переступаєте поріг після важкого робочого дня? Ваш дім – це завжди місце, в яке хочеться повернутися.


Такі місця і створює будівельна компанія EuroCity. Обираючи житло в одному з наших ЖК, ви обираєте європейську якість.


Ми працюємо у двох містах України: Київ та Чернівці. На даний момент ведемо активне будівництво трьох житлових комплексів. Створюючи їх, ми завжди дотримуємося золотих правил:


Відповідність світовим стандартам

У вашій новій квартирі вам буде безпечно. Кожен проект ретельно продуманий на роки вперед. Пожежна безпека, висока енергоефективність, ергономічне планування.


Якісні будматеріали

Ми називаємо це “відчутний комфорт”. Для створення кожного проекту ми використовуємо тільки екологічно чисті, довговічні та сучасні матеріали. Нам важливо, щоб наших клієнтів оточувала здорова та завжди красива середа.


Розвинена інфраструктура

Ми вже подбали про те, щоб ваші діти та близькі відчували себе комфортно у наших житлових комплексах. Дитячі майданчики, озеленена та закрита територія, свій паркінг. Ви будете перебувати в ідеальній екосистемі, не покидаючи межі будинку.


Як ми це робимо?

За кілька років досвіду роботи нам вдалося закрити весь комплекс робіт будівельного процесу. Ми супроводжуємо проект на кожному етапі: від вибору будматеріалів до передачі ключів клієнту. Це вірний європейський підхід та абсолютна гарантія якості.


Ми завжди віддаємо перевагу сучасним технологіям, якісним матеріалам й досвідченим кадрам. Наша репутація міцно стоїть на цих трьох китах.


Ми пропонуємо клієнту вибір: квартира або свій невеликий загородний будинок? Вибір за вами. Кожна деталь: від освітленості квартири до автономних комунікацій – все це вже передбачено нами.


Отже, з чого починається ваша любов до дому …?


“EuroCity”. Будуємо нові цінності.


Провідна будівельна компанія “ EuroCity Development ” якщо ти мрієш про високий рівень життя?


Отримай своє європейське житло вже сьогодні EuroCity Development провідна будівельна компанія з багаторічним досвідом роботи у сфері будівництва на Українському ринку.  Будівлі компанії відповідають всім європейським стандартам. Здобута репутація надійного забудовника серед клієнтів та наших партнерів. Компанія використовує тільки передові технології виробництва та високоякісні матеріали для вашої безпеки. Якщо Ви шукаєте якісне та оригінальне житло то вам до нас. Обираючи “ EuroCity Development “, Ви отримуєте якісний супровід в процесі та можливість бачити всі етапи будівництва на всіх його етапах."

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx