Подать объявление

Обсуждение Консьержей в доме

Нужна ли вам Консьержка?
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 38.
18/47%
20/53%
19 апр 2017 16:28
Цитата "runa":

Отрадный_4 не нужно нести бред. Если еще не поняли, то консьерж нужен для того чтобы поддерживать порядок в подъезде и помочь сохранить в целостности общее имущество дома. Это не личное чье-то желание иметь себе персонального охранника на входе.
Краще Ви думайте що пишите. Для підтримання порядку існує прибиральниця і вона працює у нас добре. А коли кількість ремонтів зменшиться, то буде ще більше порядку.

hmelyuk28б дякую за відповідь. Раз не несуть відповідальності, то користі з них нуль. А по поводу документів на електрику, я б порекомендувала вам звернуться у Київенерго особостио. Це насправді триває не більше 30 хвилин, але вы зразу отримаєте особистий рахунок та договір після пломбування. Також, зверніть увагу, що заяви через ЖЄК подаються чомусь в печерський район, замість нашого. Чому так, вони не змогли відпвовісти. В київенерго вам все-рівно потрібно бути йти, бо ЖЄК так і не зміг отримати договори на тепло та горячу воду і зараз, через рік, роздає документи для самостійного заключення. Всю цю процедуру повністю описали сусіди з перших трьох секцій, я можу десь помилятися.
19 апр 2017 17:40
[quote="Отрадный_4"][quote="runa"]

hmelyuk28б дякую за відповідь. Раз не несуть відповідальності, то користі з них нуль.

Прикольно, тогда и от ДСО толку ноль и от любой охранной фирмы....
19 апр 2017 17:44
Опа, а в подъезд 3-4 секции попасть можно вообще без ключей! С большой лестницы в проходе, та что к аэродинамической трубе выходит, прыгнув 40 сантиметров или просто пройдя по балкону первого этажа.
Какие консьержи, кто их хочет садите у себя на этажах или в квартирах.
19 апр 2017 18:51
Цитата "Отрадный_4":

hmelyuk28б дякую за відповідь. Раз не несуть відповідальності, то користі з них нуль. А по поводу документів на електрику, я б порекомендувала вам звернуться у Київенерго особостио.
Це виривання окремих речень із контексту. Жодна фірма, рекламуюча ліки від тромботичних ускладнень на TV (магнікор, аспірин-кардіо, тощо не дає гарантій, що саме з вами цього не трапиться, але дають обгрунтовану статистику зменшення ризиків подібних ускладнень. Саме це я мала на увазі щодо будь-яких додаткових заходів щодо безпеки. Ніхто і ніколи не дасть гарантій, можливо лише застрахувати майно та прийти до спільного знаменника з страхувальником щодо охоронних фірм.
За поради щодо Київенерго вдячна, я слідкую за форумами та в курсі подій.
20 апр 2017 06:24
Для підтримання порядку існує прибиральниця і вона працює у нас добре. А коли кількість ремонтів зменшиться, то буде ще більше порядку.

Отрадний, Дивно, що Ви не помітили, як весь перший поверх був протягом трьох тижнів заваленій сміттям...від будівельного до побутового. І прибрали його мешканці спільно з Жеком за день до зборів.
Я просто не можу справді зрозуміти: шкоди від консьєржа точно ніякої, а користь може бути (ну нехай гіпотетична). Хоча б сміття перед будинком і на першому поверсі не викидатимуть, працюватиме ще один ліфт, і мешканці і робітники перестануть стовбичити перед дверима в очікуванні людини із ключами (як уже писала, у багатьох немає електронних ключів), двері у парадне постійно будуть зачинені.
Можливо вдасться уникнути хоча б одного або декількох пограбувань.
Ну шкоди точно ніякої - навіщо Ви так боретеся??? Ну справді, єдина можлива шкода у тому, що Вам доведется заплатити вартість коробки цукерок? (так Ви ж платити не збираєтеся???) Ну ми ж усі нічого не втрачаємо? Навіщо стільки текстів обурених, з образами...В чому тут Ваш принцип?
Ну якби от, наприклад, консьєжрж зайняв Ваше паркомісце. А так, чесно, просто не розумію Вас.

п.с. проглянула оголошення про продаж і аренду квартир, більшість із них починається:"трехкомнатная квартира в новом доме с консьержем и видеонаблюдением..."Мабуть, у свідомості більшості людей консьєржний сервіс додає престижу будинку...Це ж може бути вигідно..
20 апр 2017 09:18
Цитата "fbaggins":
Опа, а в подъезд 3-4 секции попасть можно вообще без ключей! С большой лестницы в проходе, та что к аэродинамической трубе выходит, прыгнув 40 сантиметров или просто пройдя по балкону первого этажа.
Какие консьержи, кто их хочет садите у себя на этажах или в квартирах.

Да это проблема, я говорил об этом на собрании и сам видел как один из строителей перепрыгивал на общий балкон. Нужно будет закрыть эту сторону решеткой.
20 апр 2017 11:45
Цитата "runa":

Да это проблема, я говорил об этом на собрании и сам видел как один из строителей перепрыгивал на общий балкон. Нужно будет закрыть эту сторону решеткой.

Сейчас рассматриваем такой вариант решения - поставить на двери на лестничную клетку электронный замок Визит (будет открываться ключами Визит).
23 апр 2017 11:11
Цитата "Отрадный_4":

Я думаю, що це питання буде актуальне для багатьох і не потрібно його ховати. Виклавши усі факти та нюанси, Ви зможете отримати ще більше бажаючих підключитись. А роблячи все крадькома, за закритими дверима в маленькій копанії однодумців, ваша інніцітива має великі шанси на провал, бо вона не буде схвалена та підтримана більшистю, замість яких ви самостійно прийняли рішеня.

Странное обвинение- мы две недели по всему дому ходили с листовками о собрании и о консьержах - не заметил только ленивый. теперь вдруг - украдкой??? Вы определитесь - в чем Вы обвиняете - мы слишком агитируем за консьержа или умалчиваем? Слишком активны или слишком пассивны. И кто такие "Вы", которые приняли решение за большинство?
Напомню, в отличие от Вас я открыто выкладываю информацию местах, которые на этом форуме не называют, и всегда отвечаю на вопросы от своего имени, а не под псевдонимом.

п.с. Вопрос о материальной ответсвенности консьержа (или любой охранной фирмы) за личное имущество граждан кажется мне мягко говоря абсурдным (особенно в устах столь юридически подкованного человека как Вы, который цитирует Уголовный кодекс и законодательные акты) и ответ на него очевиден. Было бы удивительно, если бы разумный человек предполагал, что кто-то кроме него самого и в определенных случаях страховой компании несет ответственность за сохранность его личного имущества.
На позапрошлой неделе мы встречались с представителями охранной компании (о чем Вы вероятно читали). Цена услуг круглосуточного поста охраны в этой недорогой фирме выше цены консьержа в 3 с половиной раза. Но при это в случае выявления каких либо нарушений закона (например, посторонние лица несанкционированно выносят предметы из дома), охранники не задерживают этих лиц самостоятельно, а нажимают тревожную кнопку.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее