Подать объявление

Объездная дорога через ПП и Соф. Борщаговку (Житомирская-Одесская трасса)

30 май 2017 13:32

Кто что знает касательно темы?
https://www.obozrevatel.com/kiyany/life/08625-koltsevaya-doroga-2-pod-kievom-sobirayutsya-prolozhit-novuyu-megaulitsu.htm
Вроде в генпланах сел заложена, но слышал, что какие-то сложности с участками, по которым должна пройти дорога.
Думаю, такая дорога сослужила бы хорошую службу всем новостроям, которые растут, особенно в Соф. Борщаговке по Соборной, как грибы.

06 авг 2017 13:04
Ця дорога є також на генплані Києва. Дублює окружну дорогу віж Житомирської до Одеської траси. Ця дорога могла б значно розгрузити Окружну, і тоді б на неї будо б значно легше виїхати зранку. Від Житомирської траси і до перетину із залізницею Київ-Фастів майже уся земля перебуває у державній власності. Лише в районі перетину з вул. Київською між Соф. Борщагівкою та Вишневим є трохи приватних ділянок, в т. ч. під знос попадають гаражі в кооперативі. Від залізниці до Одеської траси землі начебто переважно приватні.

Але я так думаю, що головною причиною НЕ будівництва цієї дороги є плани по спорудженню нового великого транспортного кільця навколо Києва, розпочати котре планують із ділянки між Житомирською та Одеською трасами через Боярку. Для цього планується залучення приватних інвесторів, а дорога має стати платною. Тому спорудження безкоштовної паралельної дороги через ПП та Соф. Борщагівки суттєво знизить шанс знайти інвесторів для цього проекту.
10 сен 2017 18:56

Тут ця дорога перетне Бишівську трасу:



01 окт 2017 16:32

Окрім дороги від Житомирської до Одеської траси через Софіївську Борщагівку планують прокласти ще одну артерію, котра фактично буде продовженням проспекту космонавта Комарова із Києва. Разом з автомобільною дорогою планують продовжити лінію швидкісного трамваю. Поки невідомо, як її прокладатимуть крізь стару сільську забудову: чи відселятимуть людей, чи пустять транспорт через трикілометровий тунель.

Обидві транспортні артерії перетинатимуться в північно-західній частині Софіївської Борщагівки, ДПТ якої нещодавно оприлюднено у сільраді і готують до громадських слухань.




Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее