Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .344346. . .901
07 июль 2017 10:14
Стройка это объект повышенной опасности. И застройщик абсолютно законно не пускает инвесторов на майданчик. Тем самым он соблюдаетесь правила техники безопасности. Ведь в случае какого-либо ЧП с посторонними на стройке - уголовная ответственность.
07 июль 2017 10:19
Цитата "Есть вопрос ":
Стройка это объект повышенной опасности. И застройщик абсолютно законно не пускает инвесторов на майданчик. Тем самым он соблюдаетесь правила техники безопасности. Ведь в случае какого-либо ЧП с посторонними на стройке - уголовная ответственность.

Та все правильно, але ж навіщо було обіцяти ) Хіба вони раніше не знали про техніку безпеки і т.д. )
Хоча я особисто вже змирився, що до здачі ніяких оглядин не буде (хоча раніше теж мріяв якнайшвидше побачити свою квартиру)). Бо розумію, що насправді ніякої особливої інформативності ці оглядини не несуть - це лише бажання побачити нарешті свої "квадратні метри" :)

P.S. Тим більше, що показувати мені збирались не мою квартиру (і навіть не аналогічну в моєму будинку), а якусь "типову" в іншому будинку ) Сенсу в таких оглядинах - ніякого, НМД :)
07 июль 2017 10:24
Цитата "brmusic":

Та все правильно, але ж навіщо було обіцяти ) Хіба вони раніше не знали про техніку безпеки і т.д. )
Хоча я особисто вже змирився, що до здачі ніяких оглядин не буде (хоча раніше теж мріяв якнайшвидше побачити свою квартиру)). Бо розумію, що насправді ніякої особливої інформативності ці оглядини не несуть - це лише бажання побачити нарешті свої "квадратні метри" :)

Точно! Тому бажаємо інвесторам першої черги заселитись по графіку і щоб враження від квартири перевищили всі сподівання! Тільки от як дочекатись здачі третьої черги, я не знаю)))
07 июль 2017 10:32
Желание попасть на стройку в свою проинвестированную квартиру, имеет сугубо психологический фактор.

Когда я инвестировал в первый раз (давненько), то хоть и не разрешалось проходить на стройку, все равно находил способы пробраться, чуть ли не каждую неделю прорывался внутрь.

Сейчас, я довольствуюсь инфо с этого форума и понимаю, что мне на стройке делать нечего, от того что я туда попаду ни грамма ничего не изменится.
Если кто со мной не согласен, то аргументируйте потребность, кроме "просто посмотреть"?
07 июль 2017 10:40
Цитата "инвестор из 8":
Желание попасть на стройку в свою проинвестированную квартиру, имеет сугубо психологический фактор.

Когда я инвестировал в первый раз (давненько), то хоть и не разрешалось проходить на стройку, все равно находил способы пробраться, чуть ли не каждую неделю прорывался внутрь.

Сейчас, я довольствуюсь инфо с этого форума и понимаю, что мне на стройке делать нечего, от того что я туда попаду ни грамма ничего не изменится.
Если кто со мной не согласен, то аргументируйте потребность, кроме "просто посмотреть"?

В принципі, так. Хочеться подивитись. Але я от хочу подивитись квартиру, аналогічну моїй, щоб краще уявити розміри кімнат для планування ремонту і інтер'єру, подивитися на вікна,
твері (треба/не треба міняти), потужність електрики, товщину стін і необхідність звукоізоляції.
Так що я чекаю здачі першої черги.
07 июль 2017 10:41
Цитата "report":

Точно! Тому бажаємо інвесторам першої черги заселитись по графіку і щоб враження від квартири перевищили всі сподівання! Тільки от як дочекатись здачі третьої черги, я не знаю)))

Дякую за побажання, я якраз інвестор першої черги )
Цитата "инвестор из 8":

Згоден на 100%
07 июль 2017 10:49
Цитата "инвестор из 8":

Да как сказать. Я на своих предыдущих объектах по ходу строительства делал довольно много изменений, договариваясь с непосредственными исполнителями, это обходится гораздо дешевле. Например, можно было бы заложить под стяжку кабельные каналы там, где нужно вам, а не проектантам.
07 июль 2017 11:14
Цитата "Reitar":

Да как сказать. Я на своих предыдущих объектах по ходу строительства делал довольно много изменений, договариваясь с непосредственными исполнителями, это обходится гораздо дешевле. Например, можно было бы заложить под стяжку кабельные каналы там, где нужно вам, а не проектантам.

Согласен, что иногда можно улучшить или перепланировать по ходу строительства, я тоже так иногда делаю в своих инвестициях, но это все можно решить не заходя в квартиру. В вашем случае есть потребность зайти в квартиру для проверки выполненной работы в случае оплаты наличкой за халтурку, это исключение.
Но ведь 99% остальных инвесторов хотят "просто посмотреть", а это опасно и отвлекает строителей.

Reitar, а что по вашему мнению можно или стоило бы изменить в своей квартире по ходу строительства именно в жк Варшавский? посоветуйте...
07 июль 2017 11:40
Цитата "report":
Стосовно вашого щитка, XIMIK84, є пропозиції по оптимізації😉

По щиту звичайно цікаво. Нептун то є проточний водонагрівач)
07 июль 2017 11:55
Аа, дякую. Я подумав, що це електромагнітний клапан з датчиками протікання. Володар води типу))) (цікава штука, до речі)👍
По ЕЩ не забудьте про окрему лінію, яка не виключається головним рубильником/автоматом (на холодильник, датчики протікання, сигналізацію і т. д.)
І УЗО можна ж одне поставити на всю квартиру. Є навіть на 63 А, по моєму. Економія суттєва.
Я от думав втиснути електрику (3-к квартира) в 24-х місний щиток, але не вийде, напевне
07 июль 2017 12:03
Цитата "инвестор из 8":

Reitar, а что по вашему мнению можно или стоило бы изменить в своей квартире по ходу строительства именно в жк Варшавский? посоветуйте...

Вот мы и вернулись к причинам возникновения желания посетить свою квартиру именно на этапе строительства. :)
07 июль 2017 16:30
Цитата "Reitar":

Вот мы и вернулись к причинам возникновения желания посетить свою квартиру именно на этапе строительства. :)

окрім психологічного бажання помацати бетонну стіну квартири, в яку я інвестую реальні гроші (щоби переконати і в її реальності) - я проліз на будівництво, щоби обрати серед кількох варіантів квартир.

Мені от важливо було, що саме буде перед вікнам і чи чутно буде дорогу.

В результаті я обрав більш дорожчий варіант першої черги, хоча до того націлився на третю чергу.

Так, є відео з коптера, є фотки - це все добре, але це не дає реального уявлення про розташування конкретно твоєї майбутної квартири - як там світло падає, чи не "нависають" сусідні будинки, чи видно проспект, чи долітає гул автівок та чи чутно бензинові викиди.

Також мені треба було потрапити на технічний поверх, щоби мати уявлення, що саме буде в мене над головою - чи не буде там ліфтової шахти, зливу, вентиляції чи іще якоїсь фігні, яка може стати вирішальною при виборі варіанта планування.

Також мені треба було переконатися, як зроблені стіни, що розділяють мене із сусідами - маю сумний досвід проживання у новобудові із "картонними стінами", де квартира за мільйон виявилася нестерпною комуналкою. Тому були варіанти різних планування тієї однокімнатної, що я можу собі дозволити

Тому я і поліз на будівництво, усе роздивився, помацав, погледів й тоді вже обрав-заплатив.

Чесно, не розумію, як це людям вдається зробити вибір й наважитися на коштовну інвестицію тільки споглядаючи проспекти й рекламки... Але то може я такий)
07 июль 2017 16:44
Цитата "Артем_13_1K7":

Також мені треба було переконатися, як зроблені стіни, що розділяють мене із сусідами - маю сумний досвід проживання у новобудові із "картонними стінами", де квартира за мільйон виявилася нестерпною комуналкою.

Тому я поліз на будівництво, усе роздивився, помацав, погледів й обрав.

Чесно, не розумію, як це людям вдається зробити вибір й наважитися на коштовну інвестицію тільки споглядаючи проспекти й рекламки... Але то може я такий)

І що, як стіни в плані звукоізоляції?
07 июль 2017 17:02
Цитата "Артем_13_1K7":

окрім психологічного бажання помацати бетонну стіну квартири, в яку я інвестую реальні гроші (щоби переконати і в її реальності) - я проліз на будівництво, щоби обрати серед кількох варіантів квартир.

В результаті я обрав більш дорожчий варіант першої черги, хоча до того націлився на третю чергу.

Так, є відео з коптера, є фотки - це все добре, але це не дає реального уявлення про розташування конкретно твоєї майбутної квартири - як там світло падає, чи не "нависають" сусідні будинки, чи видно проспект, чи долітає гул автівок та чи чутно бензинові викиди.

Також мені треба було потрапити на технічний поверх, щоби мати уявлення, що саме буде в мене над головою - чи не буде там ліфтової шахти, зливу, вентиляції чи іще якоїсь фігні, яка може стати вирішальною при виборі варіанта планування.

Також мені треба було переконатися, як зроблені стіни, що розділяють мене із сусідами - маю сумний досвід проживання у новобудові із "картонними стінами", де квартира за мільйон виявилася нестерпною комуналкою. Тому були варіанти різних планування тієї однокімнатної, що я можу собі дозволити

Тому я і поліз на будівництво, усе роздивився, помацав, погледів й тоді вже обрав-заплатив.

Если не секрет, в каком доме первой очереди выбрали, чем руководствовались, кроме сроков сдачи, при выборе?
07 июль 2017 17:44
Цитата "Reitar":

А мне необхолимо с дизайнером перемерять помещение, посмотреть, как свет падает, чтоб планировать расстановку мебели,освещение, возможно перепланировку (не несущих конечно стен,а пепегородок внутренних), так же хочу посмотреть качество дверей, окон и их установки, понять, нужно ли их менять.
07 июль 2017 17:46
Цитата "Артем_13_1K7":

Сосед, и что скажете касательно звука от улицы, соседей и техэтажа?
07 июль 2017 19:59
Вот и мыхотели прийти с дизайнером в свою квартиру, чтоб все посмотреть и не спеша сделать проект. Теперь все сдвигается :-(
07 июль 2017 21:28
Я бы сначала посмотрела на работу жека перед организацией осбб, чтобы потом не делать ремонты за свой счет
07 июль 2017 21:32
Цитата "Mayskaya":

Я бы сначала посмотрела на работу жека перед организацией осбб, чтобы потом не делать ремонты за свой счет

А уже нету государственных ЖЕКов,
теперь все ремонты дома за свой счет :ded:.

А от ЖЕКа застройщика мы никуда не денемся, иначе ключи не выдадут пока договор не подпишете на 1 год.
Через 1 год работы этого ЖЕКа можно задуматься о создании отдельного ОСББ, при потребности.
08 июль 2017 00:25
Цитата "Варшавкин":
Соседи,такой вопрос.

Интересуется ли OTP происхождением денег?

Сегодня нарвался на какую то, ....банутую в банке.

Уверяла меня, что не позволит положить на счет больше 150 тыс. гривен и ни в коем случае не пропустит сумму на оплату квартиры без документов подтверждающих происхождение денег.

Я сказал, что деньги у меня из тумбочки, в валюте. Складывал их туда лет 10. Говорит - нет, такие на счет класть нельзя. Банк не пропустит.

Были ли у вас подобные проблемы при работе с ОТП?

Все правильно касир робив. Вам заре тут баснів нарадять. Від нбу на всі банки вийшов наказ при перерахунку більше 150тис брати документи підтвердження походження коштів. Всі банки таке роблять. Оплачував в Авалі так само требували. Вам в відділі продажу мали це все розповісти. Я пішов іншим шляхом. Через касу перерахував 148тис, на наступний день так само і т.д. поки всю суму так не вніс. Все пройшло без проблем і різних бумажок, таким шляхом я навіть обійшов анкету фін моніторингу.
А якщо перераховуєте всі гроші Ви маєте заповнити анкету фін моніторингу, через яку потім починається тяганина. Також Ви повинні надати документи звідки ці гроші, тумбочки, матраси не канають. Чеки переводів зза кордону, справка що Ви наприклад колись продали авто чи квартиру, довідка про доходи і т.д. Так що касири тут не причому. Я наприклвд домовився що оплачу не за 5 днів а за 8(на всяк випадок). Да гемор, но крім паспорта і індифікаційного і 10хв в банку мені нічого не знадобилось. Також я відкрив карточку і ложив туди гроші а ложить можна скільки хоч через термінал, а потім через онлайн банкінг перерахував, але будь-які операції робляться не більше 150тис на день іначе банк заморожує операцію доти доки Ви не з'явитесь в банк і не надасте справкі і т.д. оплачував починаючи з 4.07.17
Це стосується всіх банків. Є інші банки де не питають це все, але їх нада вишукувати і визвонювати на цій неділі Глобус банк рулив, прийшов закинув і допобачення, але на наступній неділі може вже лавочка бути закритою там)
Як на мене схема 150тис сама безпечніша і дієва
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .344346. . .901
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее