ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 190.
23/12% | ||
28/15% | ||
68/36% | ||
47/25% | ||
24/13% |
al17
a
Новичок
10
22 июня 2016
22 июнь 2016 13:31
Нормативи вже порушені, тому що пан Алтинніков сказав, що там відстань 8 метрів.
al17
a
Новичок
10
22 июня 2016
22 июнь 2016 13:34
Цитата "Киевлянин80":
Середина второго десятилетия 21 века, компьютер в каждом утюге, выход в Сеть в каждом туалете, но откуда берется это первобытное невежество? Когда очередная никифоровна берется рассуждать "за екалогию" или "електромагнитное излучение" - хоть стой-хоть падай.
ШО??? Формула крови?Меняется?
Главный вред "електромагнитного излучения" в том, что им транслируют мусор в телевизор.
Максимально - это как, и почему вы считаете, что сейчас вам недостаточно безопасно?
Разумеется, достаточно мощное излучение в течение достаточного времени может иметь негативные последствия (хотя формулу крови не поменяет), но вы же не собираетесь жить в этой будке? Как уже выше сказали, мобильник, который вы прижимаете к уху, оказывает куда большее влияние.
Когда покупаете мобильник, обратите внимание на число SAR, от него тоже завит влияние на организм и пользуйтесь наушниками при звонках. Это позволит Вам более обезопаситься
diecko
d
Пользователь
44
25 декабря 2013
22 июнь 2016 13:35
Цитата "Inv.":Еще хотелось бы спросить у этого проектировщика- зачем на таком участке лепить девять домов. Теперь проблема: у кого то
ТП под окнами; у кого будет парковка под окнами, мусорная площадка и т.д.
а как Вам ТП и мусорка и все сразу под окнами?

Lenook
L
Пользователь
50
23 июля 2015
22 июнь 2016 13:39
Цитата "al17":Нормативи вже порушені, тому що пан Алтинніков сказав, що там відстань 8 метрів.
Про вбудовані ТП в будинки прочитайте...а електромагнітні випромінювання - це найменше, що повинно вас хвилювати

al17
a
Новичок
10
22 июня 2016
22 июнь 2016 13:46
Цитата "Lenook":
Про вбудовані ТП в будинки прочитайте...а електромагнітні випромінювання - це найменше, що повинно вас хвилювати

Так, дякую за пораду, сьогодні отримаю "ГОСТИ" з останніми внесеними змінами, детельо вивчу інформацію. Я б хотіла побачити як не хвилювалися б ви, якби до Вашої кімнати в квартирі відстань від ТП була 5 кроків
al17
a
Новичок
10
22 июня 2016
22 июнь 2016 13:50
Цитата "al17":
Про вбудовані ТП в будинки прочитайте...а електромагнітні випромінювання - це найменше, що повинно вас хвилювати[/quot
Так, дякую за пораду, сьогодні отримаю "ГОСТИ" з останніми внесеними змінами, детельо вивчу інформацію. Я б хотіла побачити як не хвилювалися б ви, якби до Вашої кімнати в квартирі відстань від ТП була 5 кроків
Вбудовані ТП я думаю повинні мати залізобетонні стіни та інші варіанти захисту
Lenook
L
Пользователь
50
23 июля 2015
22 июнь 2016 14:50
Цитата "al17":
Про вбудовані ТП в будинки прочитайте...а електромагнітні випромінювання - це найменше, що повинно вас хвилювати[/quot
Я просто процюю з ТП, ми їх проектуємо, тому запевняю Вас, що відносно них, переживати точно нічого. Я б більше переживала, якби поряд з моїми вікнами були сміттєві баки

Marina_6

Пользователь
36
04 августа 2015
22 июнь 2016 15:21
Цитата "VOLJ":Шановні сусіди 6 буд., хочу запросити всіх бажаючих отримати ключі від наших квартир в цьому році, а не в майбутньому 2017, на збори які попередньо плануються на 9.07.16. о 11год. біля ОП на території "Казка". Запамятайте: "Хто не стукає тому не відкривають!!!" Якщо ми будемо мовчки чекати коли вони надумають здати наш будинок то навіть жахливо подумати коли це станеться. Ми вже всі бачимо на прикладі 2, 5, будинків, як вони вчасно здаються, давайте не будем допускати цього і в нашому випадку. Тому всіх не байдужих до долі 6 буд. будем чекати 9 липня о 11 год. ДОЗУСТРІЧІ!!!!!!!!!!!!![]()
+1
Кулон
К
Пользователь
60
18 июня 2014
22 июнь 2016 15:31
Цитата "Киевлянин80":
Середина второго десятилетия 21 века, компьютер в каждом утюге, выход в Сеть в каждом туалете, но откуда берется это первобытное невежество? Когда очередная никифоровна берется рассуждать "за екалогию" или "електромагнитное излучение" - хоть стой-хоть падай.
Хоть один нормальный нашелся. Хотя наверное зря. Хотелось бы посмотреть до какого бреда это дойдет.
IEZ
I
Пользователь
30
02 июня 2016
22 июнь 2016 15:37
Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України. Відразу видно, що на сайті працюють люди зацікавлені, щоб питання про трансформаторну станцію не піднімали, вони пишуть мовою гарної термінології (зокрема Lenook), в принципі як і у державі вцілому людям затуманюють голови через телебачення тощо, що потрібно піднімати тарифи,обкладати налогами людей тощо до Європейського рівня і ми будемо жити краще, тільки як сказав один експерт Президент забув підняти зарплати до Європейського рівня.
Тепер по-суті хтось каже що 2 трансф. по 630 кВА - це Вашому малі електромагнітні поля будуть генеруватися і випромінюватися в певному радіусі у вигляді ел. маг випромінювання. Звичайно Ви (Lenook)кажете, що все по ГОСТАМ все гарно. Просте питання УКР БУД БУДУЄ КОМПЛЕКС СОНЯЧНА РІВЄРА - 100 М від Дніпра - це по ГОСТАМ???? Звідси і пропадає довіра у всьому. Ел. маг. випромінювання діє не відразу і здорова людина це може взагалі не відчути, але при тривалій дії ми бачимо в Україні скільки онкозахворювань, інсультів, тощо. Ви зараз скажете, що ми проведемо вимірювання візьмете зі стелі цифри, як все зараз робиться в Україні і все в нормі. Яхочу сказати, що в мене на роботі (в НАН УКРАЇНИ)є прилади для подібних вимірювань, такі виміри я проводив на інших ТП - результат негативний.
Тому ще раз наголошую людей 1,2 будинків, які знах. неподалік ТП на формування колективної заяви і вирішення цього питання. Звичайно, що Вони будуть чинити супротив, еле як кажуть разом ми сила!
Тепер по-суті хтось каже що 2 трансф. по 630 кВА - це Вашому малі електромагнітні поля будуть генеруватися і випромінюватися в певному радіусі у вигляді ел. маг випромінювання. Звичайно Ви (Lenook)кажете, що все по ГОСТАМ все гарно. Просте питання УКР БУД БУДУЄ КОМПЛЕКС СОНЯЧНА РІВЄРА - 100 М від Дніпра - це по ГОСТАМ???? Звідси і пропадає довіра у всьому. Ел. маг. випромінювання діє не відразу і здорова людина це може взагалі не відчути, але при тривалій дії ми бачимо в Україні скільки онкозахворювань, інсультів, тощо. Ви зараз скажете, що ми проведемо вимірювання візьмете зі стелі цифри, як все зараз робиться в Україні і все в нормі. Яхочу сказати, що в мене на роботі (в НАН УКРАЇНИ)є прилади для подібних вимірювань, такі виміри я проводив на інших ТП - результат негативний.
Тому ще раз наголошую людей 1,2 будинків, які знах. неподалік ТП на формування колективної заяви і вирішення цього питання. Звичайно, що Вони будуть чинити супротив, еле як кажуть разом ми сила!
IEZ
I
Пользователь
30
02 июня 2016
22 июнь 2016 17:21
Цитата "Кулон":
Хоть один нормальный нашелся. Хотя наверное зря. Хотелось бы посмотреть до какого бреда это дойдет.
Послушай ты 21 век! Почему тогда масово умирают люди 50-60 лет от онко, инсульт, сердечные заболевания и т.д., от таких советчиков ка ты!
Papandreas
P
Пользователь
23
01 апреля 2015
22 июнь 2016 18:33
Цитата "Кулон":
+100 )))
Шановний, що "займаеться наукою при Інститутах НАН України". Вы, видимо, инвестор 1 дома? )) Хотите всю жизнь получать электроэнергию по временной схеме?
А по поводу угроз здоровью, Вы, как человек науки, зачем вообще купили квартиру в ЖК Сказка? Вы ведь не могли не знать, какой институт находится в 200 метрах от нашего комплекса по адресу Академика Заболотного 154?
Подсказка: там Институт микробиологии и вирусологии имени Д.К. Заболотного. В честь него и улицу назвали.
Я полагаю, что штаммы бактерий, грибков и вирусов в проржавевших боксах в теории будут пострашнее излучений от ТП через 8 метров и 2 каменных стены.

Mykhalchyshyna

Гость
5
21 декабря 2015
22 июнь 2016 19:30
Цитата "VOLJ":Шановні сусіди 6 буд., хочу запросити всіх бажаючих отримати ключі від наших квартир в цьому році, а не в майбутньому 2017, на збори які попередньо плануються на 9.07.16. о 11год. біля ОП на території "Казка". Запамятайте: "Хто не стукає тому не відкривають!!!" Якщо ми будемо мовчки чекати коли вони надумають здати наш будинок то навіть жахливо подумати коли це станеться. Ми вже всі бачимо на прикладі 2, 5, будинків, як вони вчасно здаються, давайте не будем допускати цього і в нашому випадку. Тому всіх не байдужих до долі 6 буд. будем чекати 9 липня о 11 год. ДОЗУСТРІЧІ!!!!!!!!!!!!![]()
На зборах буду присутня
Кулон
К
Пользователь
60
18 июня 2014
22 июнь 2016 19:48
Цитата "IEZ":Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України. Відразу видно, що на сайті працюють люди зацікавлені, щоб питання про трансформаторну станцію не піднімали, вони пишуть мовою гарної термінології (зокрема Lenook), в принципі як і у державі вцілому людям затуманюють голови через телебачення тощо, що потрібно піднімати тарифи,обкладати налогами людей тощо до Європейського рівня і ми будемо жити краще, тільки як сказав один експерт Президент забув підняти зарплати до Європейського рівня.
Очень научный трактат. Опять на уровне бреда, без единого научного факта. От чего появляются упомянутые тобой болезни мировая наука толком не знает. Поэтому и я не могу ответить. Похоже в НАН не только ученые работают, но и техперсонал.
Lenook
L
Пользователь
50
23 июля 2015
23 июнь 2016 06:59
Цитата "IEZ":Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України. Відразу видно, що на сайті працюють люди зацікавлені, щоб питання про трансформаторну станцію не піднімали, вони пишуть мовою гарної термінології (зокрема Lenook), в принципі як і у державі вцілому людям затуманюють голови через телебачення тощо, що потрібно піднімати тарифи,обкладати налогами людей тощо до Європейського рівня і ми будемо жити краще, тільки як сказав один експерт Президент забув підняти зарплати до Європейського рівня.
Так Ваша правда, я зацікавленана особа (я інвестор - 6-го будинку), але тільки тому що я розуміюсь в цій області, ми кожного дня проектуємо та здаємо ці ТП, виконуючи необхідні розрахунки згідно нормативів. Я не кажу, що всі будівельні компанії будують по ГОСТам,в цьому Ви праві,але в даному випадку відносно будівництва ТП,я впевнена що за межами стін ТП електромагнітні поля відсутні

Lenook
L
Пользователь
50
23 июля 2015
23 июнь 2016 07:01
Ми теж будемо

ІЕR
І
Гость
2
23 июня 2016
23 июнь 2016 10:56
Шановний, що "займаеться наукою при Інститутах НАН України". Вы, видимо, инвестор 1 дома? )) Хотите всю жизнь получать электроэнергию по временной схеме?
А по поводу угроз здоровью, Вы, как человек науки, зачем вообще купили квартиру в ЖК Сказка? Вы ведь не могли не знать, какой институт находится в 200 метрах от нашего комплекса по адресу Академика Заболотного 154?
Подсказка: там Институт микробиологии и вирусологии имени Д.К. Заболотного. В честь него и улицу назвали.
Я полагаю, что штаммы бактерий, грибков и вирусов в проржавевших боксах в теории будут пострашнее излучений от ТП через 8 метров и 2 каменных стены.
Вы я вижу человек, который путает грешное с праведным. Мы имели честь сотрудничать с Институтом микробиологии и вирусологии имени Д.К. Заболотного. Во-первых причем здесь ТП к институту? Штаммы микроорганизом патогенных для человека находятся в институту в музее в небольших количествах, как архив.В проржавевших боксах они не хранятся так как культура нуждается в постоянном уходе и культивировании, их хранят в специально оборудованных термошкафах в чашках Петри. Лаборатории проходят ежеквартальных контроль и получает разрешении на работу с условно патогенными микроорганизмами. Виды патогенных микроорганизмов у них всего-два. Их количества никак не хватит для жильцов СКАЗКИ, так как в экстренных ситуациях происходит санация института или отдела.
Вы я вижу человек, который путает грешное с праведным. Мы имели честь сотрудничать с Институтом микробиологии и вирусологии имени Д.К. Заболотного. Во-первых причем здесь ТП к институту? Штаммы микроорганизом патогенных для человека находятся в институту в музее в небольших количествах, как архив.В проржавевших боксах они не хранятся так как культура нуждается в постоянном уходе и культивировании, их хранят в специально оборудованных термошкафах в чашках Петри. Лаборатории проходят ежеквартальных контроль и получает разрешении на работу с условно патогенными микроорганизмами. Виды патогенных микроорганизмов у них всего-два. Их количества никак не хватит для жильцов СКАЗКИ, так как в экстренных ситуациях происходит санация института или отдела.
ІЕR
І
Гость
2
23 июня 2016
23 июнь 2016 11:05
Уважаемые жители 1-го дома и инвесторы 2- го дома, кому не безразличо свое здоровье и здоровье своих детей, давайте проведем собрание в ЖК Казка!!! ТП имеет мощность 630 кВа, но там будет 2 трансформатора!!! Электромагнитное излучение имеет отдаленных эффект, так и как малые дозы радиации!!!! Часто проявляется в среднем через 20-30 лет.
Papandreas
P
Пользователь
23
01 апреля 2015
23 июнь 2016 13:34
"В проржавевших боксах они не хранятся так как культура нуждается в постоянном уходе и культивировании, их хранят в специально оборудованных термошкафах в чашках Петри. Лаборатории проходят ежеквартальных контроль и получает разрешении на работу с условно патогенными микроорганизмами. "
Не верю, Вы нас всех вводите в заблуждение!)
Какой контроль, какое разрешение, всё покупается и продаётся!
Предлагаю срочное собрание жильцов и инвесторов "Казки", желательно, с перекрытием ул. Заболотного, с требованием немедленного переноса Института микробиологии и вирусологии в Чернобыльскую зону. Вместе с трансформаторной подстанцией нашего ЖК.
Не верю, Вы нас всех вводите в заблуждение!)
Предлагаю срочное собрание жильцов и инвесторов "Казки", желательно, с перекрытием ул. Заболотного, с требованием немедленного переноса Института микробиологии и вирусологии в Чернобыльскую зону. Вместе с трансформаторной подстанцией нашего ЖК.
Кулон
К
Пользователь
60
18 июня 2014
23 июнь 2016 16:43
Цитата "Papandreas":Не верю, Вы нас всех вводите в заблуждение!)
Это уже перебор. Но я "за". Мало нам преград для пуска домов, давайте придумывать еще искусственные. Может у кого то есть еще предложения по переносу водопровода и газопровода. Может по "феншую" они не с той стороны текут?

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а17.051 207
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская17.053 017
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а14.053 073
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1514.052 295
- Если вы инвестор проблемного строительства. Что делать?13.0546
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца12.05267
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная12.051 155
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?18.054 378
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее