Подати оголошення

ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 190.
23/12%
28/15%
68/36%
47/25%
24/13%
1. . .130132. . .186
22 черв 2016 13:31
Нормативи вже порушені, тому що пан Алтинніков сказав, що там відстань 8 метрів.
22 черв 2016 13:34
Цитата "Киевлянин80":

:faceoff: Середина второго десятилетия 21 века, компьютер в каждом утюге, выход в Сеть в каждом туалете, но откуда берется это первобытное невежество? Когда очередная никифоровна берется рассуждать "за екалогию" или "електромагнитное излучение" - хоть стой-хоть падай.

ШО??? Формула крови? :ne figa sebe: Меняется?

Главный вред "електромагнитного излучения" в том, что им транслируют мусор в телевизор.

Максимально - это как, и почему вы считаете, что сейчас вам недостаточно безопасно?
Разумеется, достаточно мощное излучение в течение достаточного времени может иметь негативные последствия (хотя формулу крови не поменяет), но вы же не собираетесь жить в этой будке? Как уже выше сказали, мобильник, который вы прижимаете к уху, оказывает куда большее влияние.

Когда покупаете мобильник, обратите внимание на число SAR, от него тоже завит влияние на организм и пользуйтесь наушниками при звонках. Это позволит Вам более обезопаситься
22 черв 2016 13:35
Цитата "Inv.":
Еще хотелось бы спросить у этого проектировщика- зачем на таком участке лепить девять домов. Теперь проблема: у кого то
ТП под окнами; у кого будет парковка под окнами, мусорная площадка и т.д.

а как Вам ТП и мусорка и все сразу под окнами? :) это сказочный идиотизм
22 черв 2016 13:39
Цитата "al17":
Нормативи вже порушені, тому що пан Алтинніков сказав, що там відстань 8 метрів.

Про вбудовані ТП в будинки прочитайте...а електромагнітні випромінювання - це найменше, що повинно вас хвилювати :)
22 черв 2016 13:46
Цитата "Lenook":

Про вбудовані ТП в будинки прочитайте...а електромагнітні випромінювання - це найменше, що повинно вас хвилювати :)[/quot
Так, дякую за пораду, сьогодні отримаю "ГОСТИ" з останніми внесеними змінами, детельо вивчу інформацію. Я б хотіла побачити як не хвилювалися б ви, якби до Вашої кімнати в квартирі відстань від ТП була 5 кроків
22 черв 2016 13:50
Цитата "al17":

Про вбудовані ТП в будинки прочитайте...а електромагнітні випромінювання - це найменше, що повинно вас хвилювати :)[/quot
Так, дякую за пораду, сьогодні отримаю "ГОСТИ" з останніми внесеними змінами, детельо вивчу інформацію. Я б хотіла побачити як не хвилювалися б ви, якби до Вашої кімнати в квартирі відстань від ТП була 5 кроків

Вбудовані ТП я думаю повинні мати залізобетонні стіни та інші варіанти захисту
22 черв 2016 14:50
Цитата "al17":

Я просто процюю з ТП, ми їх проектуємо, тому запевняю Вас, що відносно них, переживати точно нічого. Я б більше переживала, якби поряд з моїми вікнами були сміттєві баки :)
22 черв 2016 15:21
Цитата "VOLJ":
Шановні сусіди 6 буд., хочу запросити всіх бажаючих отримати ключі від наших квартир в цьому році, а не в майбутньому 2017, на збори які попередньо плануються на 9.07.16. о 11год. біля ОП на території "Казка". Запамятайте: "Хто не стукає тому не відкривають!!!" Якщо ми будемо мовчки чекати коли вони надумають здати наш будинок то навіть жахливо подумати коли це станеться. Ми вже всі бачимо на прикладі 2, 5, будинків, як вони вчасно здаються, давайте не будем допускати цього і в нашому випадку. Тому всіх не байдужих до долі 6 буд. будем чекати 9 липня о 11 год. ДОЗУСТРІЧІ!!!!!!!!!!!! :thanks: :hi:

+1
22 черв 2016 15:31
Цитата "Киевлянин80":

:faceoff: Середина второго десятилетия 21 века, компьютер в каждом утюге, выход в Сеть в каждом туалете, но откуда берется это первобытное невежество? Когда очередная никифоровна берется рассуждать "за екалогию" или "електромагнитное излучение" - хоть стой-хоть падай.

Хоть один нормальный нашелся. Хотя наверное зря. Хотелось бы посмотреть до какого бреда это дойдет.
22 черв 2016 15:37
Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України. Відразу видно, що на сайті працюють люди зацікавлені, щоб питання про трансформаторну станцію не піднімали, вони пишуть мовою гарної термінології (зокрема Lenook), в принципі як і у державі вцілому людям затуманюють голови через телебачення тощо, що потрібно піднімати тарифи,обкладати налогами людей тощо до Європейського рівня і ми будемо жити краще, тільки як сказав один експерт Президент забув підняти зарплати до Європейського рівня.
Тепер по-суті хтось каже що 2 трансф. по 630 кВА - це Вашому малі електромагнітні поля будуть генеруватися і випромінюватися в певному радіусі у вигляді ел. маг випромінювання. Звичайно Ви (Lenook)кажете, що все по ГОСТАМ все гарно. Просте питання УКР БУД БУДУЄ КОМПЛЕКС СОНЯЧНА РІВЄРА - 100 М від Дніпра - це по ГОСТАМ???? Звідси і пропадає довіра у всьому. Ел. маг. випромінювання діє не відразу і здорова людина це може взагалі не відчути, але при тривалій дії ми бачимо в Україні скільки онкозахворювань, інсультів, тощо. Ви зараз скажете, що ми проведемо вимірювання візьмете зі стелі цифри, як все зараз робиться в Україні і все в нормі. Яхочу сказати, що в мене на роботі (в НАН УКРАЇНИ)є прилади для подібних вимірювань, такі виміри я проводив на інших ТП - результат негативний.
Тому ще раз наголошую людей 1,2 будинків, які знах. неподалік ТП на формування колективної заяви і вирішення цього питання. Звичайно, що Вони будуть чинити супротив, еле як кажуть разом ми сила!
22 черв 2016 17:21
Цитата "Кулон":

Хоть один нормальный нашелся. Хотя наверное зря. Хотелось бы посмотреть до какого бреда это дойдет.

Послушай ты 21 век! Почему тогда масово умирают люди 50-60 лет от онко, инсульт, сердечные заболевания и т.д., от таких советчиков ка ты!
22 черв 2016 18:33
Цитата "Кулон":

+100 )))
Шановний, що "займаеться наукою при Інститутах НАН України". Вы, видимо, инвестор 1 дома? )) Хотите всю жизнь получать электроэнергию по временной схеме?
А по поводу угроз здоровью, Вы, как человек науки, зачем вообще купили квартиру в ЖК Сказка? Вы ведь не могли не знать, какой институт находится в 200 метрах от нашего комплекса по адресу Академика Заболотного 154?
Подсказка: там Институт микробиологии и вирусологии имени Д.К. Заболотного. В честь него и улицу назвали.
Я полагаю, что штаммы бактерий, грибков и вирусов в проржавевших боксах в теории будут пострашнее излучений от ТП через 8 метров и 2 каменных стены. :wow:
22 черв 2016 19:30
Цитата "VOLJ":
Шановні сусіди 6 буд., хочу запросити всіх бажаючих отримати ключі від наших квартир в цьому році, а не в майбутньому 2017, на збори які попередньо плануються на 9.07.16. о 11год. біля ОП на території "Казка". Запамятайте: "Хто не стукає тому не відкривають!!!" Якщо ми будемо мовчки чекати коли вони надумають здати наш будинок то навіть жахливо подумати коли це станеться. Ми вже всі бачимо на прикладі 2, 5, будинків, як вони вчасно здаються, давайте не будем допускати цього і в нашому випадку. Тому всіх не байдужих до долі 6 буд. будем чекати 9 липня о 11 год. ДОЗУСТРІЧІ!!!!!!!!!!!! :thanks: :hi:

На зборах буду присутня
22 черв 2016 19:48
Цитата "IEZ":
Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України. Відразу видно, що на сайті працюють люди зацікавлені, щоб питання про трансформаторну станцію не піднімали, вони пишуть мовою гарної термінології (зокрема Lenook), в принципі як і у державі вцілому людям затуманюють голови через телебачення тощо, що потрібно піднімати тарифи,обкладати налогами людей тощо до Європейського рівня і ми будемо жити краще, тільки як сказав один експерт Президент забув підняти зарплати до Європейського рівня.
Тепер по-суті хтось каже що 2 трансф. по 630 кВА - це Вашому малі електромагнітні поля будуть генеруватися і випромінюватися в певному радіусі у вигляді ел. маг випромінювання. Звичайно Ви (Lenook)кажете, що все по ГОСТАМ все гарно. Просте питання УКР БУД БУДУЄ КОМПЛЕКС СОНЯЧНА РІВЄРА - 100 М від Дніпра - це по ГОСТАМ???? Звідси і пропадає довіра у всьому. Ел. маг. випромінювання діє не відразу і здорова людина це може взагалі не відчути, але при тривалій дії ми бачимо в Україні скільки онкозахворювань, інсультів, тощо. Ви зараз скажете, що ми проведемо вимірювання візьмете зі стелі цифри, як все зараз робиться в Україні і все в нормі. Яхочу сказати, що в мене на роботі (в НАН УКРАЇНИ)є прилади для подібних вимірювань, такі виміри я проводив на інших ТП - результат негативний.
Тому ще раз наголошую людей 1,2 будинків, які знах. неподалік ТП на формування колективної заяви і вирішення цього питання. Звичайно, що Вони будуть чинити супротив, еле як кажуть разом ми сила!

Очень научный трактат. Опять на уровне бреда, без единого научного факта. От чего появляются упомянутые тобой болезни мировая наука толком не знает. Поэтому и я не могу ответить. Похоже в НАН не только ученые работают, но и техперсонал.
23 черв 2016 06:59
Цитата "IEZ":

Так Ваша правда, я зацікавленана особа (я інвестор - 6-го будинку), але тільки тому що я розуміюсь в цій області, ми кожного дня проектуємо та здаємо ці ТП, виконуючи необхідні розрахунки згідно нормативів. Я не кажу, що всі будівельні компанії будують по ГОСТам,в цьому Ви праві,але в даному випадку відносно будівництва ТП,я впевнена що за межами стін ТП електромагнітні поля відсутні ;)
23 черв 2016 07:01
Цитата "VOLJ":

Ми теж будемо :yes:
23 черв 2016 10:56
Шановний, що "займаеться наукою при Інститутах НАН України". Вы, видимо, инвестор 1 дома? )) Хотите всю жизнь получать электроэнергию по временной схеме?
А по поводу угроз здоровью, Вы, как человек науки, зачем вообще купили квартиру в ЖК Сказка? Вы ведь не могли не знать, какой институт находится в 200 метрах от нашего комплекса по адресу Академика Заболотного 154?
Подсказка: там Институт микробиологии и вирусологии имени Д.К. Заболотного. В честь него и улицу назвали.
Я полагаю, что штаммы бактерий, грибков и вирусов в проржавевших боксах в теории будут пострашнее излучений от ТП через 8 метров и 2 каменных стены.

Вы я вижу человек, который путает грешное с праведным. Мы имели честь сотрудничать с Институтом микробиологии и вирусологии имени Д.К. Заболотного. Во-первых причем здесь ТП к институту? Штаммы микроорганизом патогенных для человека находятся в институту в музее в небольших количествах, как архив.В проржавевших боксах они не хранятся так как культура нуждается в постоянном уходе и культивировании, их хранят в специально оборудованных термошкафах в чашках Петри. Лаборатории проходят ежеквартальных контроль и получает разрешении на работу с условно патогенными микроорганизмами. Виды патогенных микроорганизмов у них всего-два. Их количества никак не хватит для жильцов СКАЗКИ, так как в экстренных ситуациях происходит санация института или отдела.
23 черв 2016 11:05
Уважаемые жители 1-го дома и инвесторы 2- го дома, кому не безразличо свое здоровье и здоровье своих детей, давайте проведем собрание в ЖК Казка!!! ТП имеет мощность 630 кВа, но там будет 2 трансформатора!!! Электромагнитное излучение имеет отдаленных эффект, так и как малые дозы радиации!!!! Часто проявляется в среднем через 20-30 лет.
23 черв 2016 13:34
"В проржавевших боксах они не хранятся так как культура нуждается в постоянном уходе и культивировании, их хранят в специально оборудованных термошкафах в чашках Петри. Лаборатории проходят ежеквартальных контроль и получает разрешении на работу с условно патогенными микроорганизмами. "

Не верю, Вы нас всех вводите в заблуждение!)
Какой контроль, какое разрешение, всё покупается и продаётся!
Предлагаю срочное собрание жильцов и инвесторов "Казки", желательно, с перекрытием ул. Заболотного, с требованием немедленного переноса Института микробиологии и вирусологии в Чернобыльскую зону. Вместе с трансформаторной подстанцией нашего ЖК.
23 черв 2016 16:43
Цитата "Papandreas":
Не верю, Вы нас всех вводите в заблуждение!)
Какой контроль, какое разрешение, всё покупается и продаётся!
Предлагаю срочное собрание жильцов и инвесторов "Казки", желательно, с перекрытием ул. Заболотного, с требованием немедленного переноса Института микробиологии и вирусологии в Чернобыльскую зону. Вместе с трансформаторной подстанцией нашего ЖК.

Это уже перебор. Но я "за". Мало нам преград для пуска домов, давайте придумывать еще искусственные. Может у кого то есть еще предложения по переносу водопровода и газопровода. Может по "феншую" они не с той стороны текут?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .130132. . .186
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx