Подать объявление

Киев - цены сделок недвижимости

1. . .5658. . .88
03 июль 2011 17:56
Цитата "Иззет Кизиларслан":
Цитата:
Від станції електрички 1.5 км.
Зрозуміло, що це не будинок-люкс. Але природа і чисте повітря та близкість до Києва за 10к

Как оно у Вас получилось 1.5 км, если Вы написали, что дача в Пороскотень?! :ne figa sebe:

Или эта дача находится в Клавдиево-Тарасово, или в той местности имеет место быть какое-то искривление пространства, т.к. даже до самых ближних дач "Поляна" от железной дороги напрямую не меньше 2 км (это если выпрыгнуть из поезда на ходу, в нужном месте и точно по прямой идти лесом. А так от ближайшей станции Макийчуково 2.5 км будет). До ближних и до дальних садов, естественно, ещё дальше.

Не знаю як вийшло 1.5км. Друг купив два тижні тому за дві місячні зарплати цей маєточек і розповів у фарбах про Пороскотень, гриби і ягіди. Може воно там і 2 км. Хіба це щось змінює? Особисто для мене ця місцина заслуговує того, щоб заплатити 10к за двоповерховий цегляний будинок з цегляним туалетом, яблунево-вишнево-грушево-сливово-смородиново-малиновим садом навіть у передчутті дефолту, гіперу, клімаксу, кінця світу. :mouth: А що стосується Оболоні... то просто вона мені не подобається. Дуже не подобається. Якби були ціни, як у совкових панельках Берліна по 300у.о./м.кв., то поставився б з розумінням до новосьолов Оболоні. А за 2000у.о. краще в Париж або в Сент-Жермен.
03 июль 2011 18:13
:no-no:
2 км. до станции Макийчуково.
До Клавдиево-Тарасово - 5 :)

5 км - это час ходьбы средним шагом. Это 5 бравых солдат-убийц цены на любую недвижимость, какой бы замечательной эта недвижимость ни была! :umnik:
03 июль 2011 18:27
:no-no:
2 км. до станции Макийчуково.
До Клавдиево-Тарасово - 5 :)

5 км - это час ходьбы средним шагом. Это 5 бравых солдат-убийц цены на любую недвижимость, какой бы замечательной эта недвижимость ни была! :umnik:

Ну якщо 5км, то тоді переплатив, треба було 5к давати, бо 10к, то вже дорого за таке захолустя :-B
У нього правда автомобіль є :)
03 июль 2011 18:51
І як висновок: думаю, настає час, коли нерухомість можна купувати за річну, або дворічну зарплатню. Вибір широкий. Купуй-нехочу. Але люде дійсно не хочуть. Гроші можна витратити цікавіше і корисніше для здоров'я. Наприклад, на курорти, фітнес, гарне харчування. Тобіж на себе, а не на "нєблагодарних дєдушкам і бабушкам потомков" :smoke:
03 июль 2011 19:05
Цитата "Hamster":
А за 2000у.о. краще в Париж або в Сент-Жермен.

8-() как вас однако плющит...
Цитата:
VI-Й ОКРУГ ПАРИЖА - ARRONDISSEMENT DU LUXEMBOURG

Округ расположен на левом берегу Сены.
Кварталы: Quartier de la Monnaie, Quartier de l’Odéon, Quartier Notre-Dame-des-Champs, Quartier Saint-Germain-des-Prés
Основные достопримечательности и улицы округа:
Люксембургский дворец, Люксембургский сад, церковь Сен-Сюльпис, Новый мост, Сен-Жермен-де-Пре, театр Одеон.
Бульвар Сен-Жермен, Бульван Сен-Мишель, Бульвар Монпарнас.

Средняя стоимость недвижимости в VI-м округе Парижа, за 1 кв.м - 10.280 – 11.100 евро
03 июль 2011 19:11
Цитата "kos65":
Цитата "Hamster":

8-() как вас однако плющит...
Цитата:
VI-Й ОКРУГ ПАРИЖА - ARRONDISSEMENT DU LUXEMBOURG

Округ расположен на левом берегу Сены.
Кварталы: Quartier de la Monnaie, Quartier de l’Odéon, Quartier Notre-Dame-des-Champs, Quartier Saint-Germain-des-Prés
Основные достопримечательности и улицы округа:
Люксембургский дворец, Люксембургский сад, церковь Сен-Сюльпис, Новый мост, Сен-Жермен-де-Пре, театр Одеон.
Бульвар Сен-Жермен, Бульван Сен-Мишель, Бульвар Монпарнас.

Средняя стоимость недвижимости в VI-м округе Парижа, за 1 кв.м - 10.280 – 11.100 евро

Сент-Жермен, то пригород Парижу. D-/ А то Ви, шановний, якісь Липки Паризькі прив'язали за хвоста. Та хіба ж то з Оболонню зрівняється в красоті(звичайно Оболонь гарніша)!
03 июль 2011 19:32
Загидили тему базіканням...Навіщо? Не для того вона була створена...
04 июль 2011 06:53
Lusya67, я про всех жён Украины не знаю. :)
Я только знаю про жену Флаймана.
Даю мизинец на отсечение, что они с малым с Тернополя в Пороскотень на дачу жить не переедут :)

Так i е.
Хоча ти забув варiант, що можна вдруге одружитись на "меснiй" або такiй що переiде.
04 июль 2011 08:17
Цитата:
Так i е.
Хоча ти забув варiант, що можна вдруге одружитись на "меснiй" або такiй що переiде.

flymane, дохлий варiянт! :no-no:
В Пороскотенi, не рахуючи дачникiв, нинi живе душ 50 (з них жiнки приблизно 25, з них не старi бабцi... хм, не знаю.)
З Клавдiево-Тарасового нареченi на тебе дивитимуться зверху вниз.
Ну а з Киева - й мови не може бути.

Географiю не обдуриш. :no-no:
(Перевiрено на власному досвiдi)
Дешеве - воно i йе дешеве. Тобто, причина дешевизни повинна в чомусь конкретному полягати. :umnik: Те що ми всi тут понаписували - ото i йе причина. :ded:
04 июль 2011 08:36
Iзя, наречених радять шукати в рибних мiсцях (скажiмо в Академii), а не по далеким селам.
04 июль 2011 08:52
Нехай тi хто радить, самi там i шукають (якщо хочуть).
Менi особисто в киевських академiях шукати нiкого. Там всi на Майбахах приiзджають. Мою улюблену машину там на смiх пiднiмуть, скажуть " мабуть нового двiрника взяли. Симпатичний хлопець"

А там де я живу - нареченi настiльки небагатi, що навiть моiх скромних доходiв вистачае, щоб завести собi двох молодих дiвчат: одну брюнетку i одну блондинку :-B
Те що iм на помаду на мiсяць вистачае - киiвська витратила б за день, а ввечерi наголосила б що ти нищоброд, навiть повечеряти в ресторанi 300 доларiв не маеш :think:
04 июль 2011 08:58
Менi особисто в киевських академiях шукати нiкого. Там всi на Майбахах приiзджають. Мою улюблену машину там на смiх пiднiмуть, скажуть " мабуть нового двiрника взяли. Симпатичний хлопець"

А там де я живу - нареченi настiльки небагатi, що навiть моiх скромних доходiв вистачае, щоб завести собi двох молодих дiвчат: одну брюнетку i одну блондинку :-B
Те що iм на помаду на мiсяць вистачае - киiвська витратила б за день, а ввечерi наголосила б що ти нищоброд, навiть повечеряти в ресторанi 300 доларiв не маеш :think:

Слухай, Iхтi часом тобi не родич.
У нього, я чув домопрацiвниця - невибаглива фiлiпiнянка.
I вiн ще парубок - огого, тай теж мрiе заробити грошей та купити хатку та завести гарем. Можеш розказати йому свiй study case, подiлитись досвiдом.
Правда вiн хотiв ще зробити окрему резервацiю для програмiстiв, щоб працювали на нього за миску баланди.
п.с.
Академiя не Киевська, а податкова. -)
Учи георгафiю краще.
04 июль 2011 09:10
Цитата "flyman":

Учи георгафiю краще.

:lol: :lol: :lol:
Та там тебе дiвчатка-першокурсницi за один вечiр обберуть як липку, не давши навiть до плеча доторкнутися :-D

Чi ти податкiвцiв не знаеш?
Забирають усе що бачать.
А чого не побачили - те йiм винен залишишся! :psih:
04 июль 2011 09:12
Цитата "Hamster":
...що стосується Оболоні... то просто вона мені не подобається. Дуже не подобається. Якби були ціни, як у совкових панельках Берліна по 300у.о./м.кв., то поставився б з розумінням до новосьолов Оболоні.

Я одного ніяк не второпаю - у Києві що, є мікрорайони без панельок та інших "недоліків" Оболоні?
Цитата "Hamster":

Бомжувати, прибирати туалети або посуд мити в ресторанах? Бо для чогось іншого треба мати інший бекграунд...
04 июль 2011 09:16
Цитата "flyman":

Учи георгафiю краще.

:lol: :lol: :lol:
Та там тебе дiвчатка-першокурсницi за один вечiр обберуть як липку, не давши навiть до плеча доторкнутися :-D

Чi ти податкiвцiв не знаеш?
Забирають усе що бачать.
А чого не побачили - те йiм винен залишишся! :psih:

Так як я поки що ще одружений, то cтуденткам залишаеться тiльки "похлопать ресницами".
04 июль 2011 09:19
Цитата "sergm":
Цитата "Hamster":
...що стосується Оболоні... то просто вона мені не подобається. Дуже не подобається. Якби були ціни, як у совкових панельках Берліна по 300у.о./м.кв., то поставився б з розумінням до новосьолов Оболоні.

Я одного ніяк не второпаю - у Києві що, є мікрорайони без панельок та інших "недоліків" Оболоні?
Цитата "Hamster":

Бомжувати, прибирати туалети або посуд мити в ресторанах? Бо для чогось іншого треба мати інший бекграунд...

Який самий граунд та для чого iншого?
ITшнегам туди не за рублем iхати, а за якiстю життя.
А от рештi 95%, краще там бомжувати або жопу мити за 2куе, чим тут за 2кгрн батрачити
04 июль 2011 09:23
Цитата "flyman":
Який самий граунд та для чого iншого?
ITшнегам туди не за рублем iхати, а за якiстю життя.
А от рештi 95%, краще там бомжувати або жопу мити за 2куе, чим тут за 2кгрн батрачити

Там і ІТшникам нічого робити, а неШТшникам і поготів. А 2000 баксів - це за квадрат, а не на місяць. Там навіть ІТшникам нашим далеко не кожному 2000 платитимуть...
04 июль 2011 09:29
Важливо те, яке там вийде КДР.
А велике мiсто дороге будь-де. Хiба що Мумбай трохи дешевше, але ненадовго i там блондинок нема.
04 июль 2011 09:49
Цитата "flyman":

Слухай, Iхтi часом тобi не родич.
У нього, я чув домопрацiвниця - невибаглива фiлiпiнянка.
I вiн ще парубок - огого, тай теж мрiе заробити грошей та купити хатку та завести гарем. Можеш розказати йому свiй study case, подiлитись досвiдом.
Правда вiн хотiв ще зробити окрему резервацiю для програмiстiв, щоб працювали на нього за миску баланди.
п.с.
Учи георгафiю краще.

Слухайте Флейман, знаю одну дівчину яка навчається в Академії, якщо переїдете то можу поділитись телефоном, звичайно в "лічку". Вона страшена націоналістка, я з нею познайомився, здається, на святкуванні дня Соборності. :drink:
П.С. Соррі, шановне панство за жахливий оффтоп. :hi:
04 июль 2011 09:56
Люди!!!! Вопрос по реальным сделкам.
Неужели (как пишут в газете "СЕгодня") квартиры уже продают от 23-25 тыс....кто-то действительно это встречал??????????????
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .5658. . .88
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее