Подать объявление

Ищу инфу по "Волиньiнвестбуд" из Луцка

12 дек 2007 14:31
всем привет,
собираюсь купить квартиру у застройщика - Волиньинвестбуд. придприятие входит в структуру ВолиньзовнішторгХліб. они работаю по схема обмена жилья на пакет облигаций. может кто-то еще покупает квартиру у них? хотелось бы пообщаться, обменяться информацией.
24 дек 2007 10:56
Я пробую взяти квартиру в них, але моя рекомендація, почекати поки вони випустять облігації, а тоді вже платити будь-які гроші. Справа в тому, що згідно проспекту, облігації повинні бути розміщенні до 1 січня 2008 р. Інакше випуск анулюється. Тобто гроші (передоплату) вони то мають повернути, а чи повернуть? Далі, ходять слухи (і не тільки), що в Завнішторгхліба є проблеми з оподаткуванням, але точніше сказати не можу (треба знайти статтю в газеті волинь про них). Підозрілим є те, що вони дуже легко згоджуються на зміни в договорі. Це мінуси.
Плюси якщо облігації розміщенні і підписаний основний (а не попередній) договір, то з"являються ще дві зацікавлені сторони - банк і страхова компанія. Вони вкладають суми більші чим рядовий інвестор (банк викупляє весь випуск облігацій), тому емітент перевіряється настільки досконало, що навіть податковій не снилось. Ну і наскільки мені відомо андеррайтером облігацій (банком який їх викупляє), буде банк форум, який входить в десятку найнадійніших андеррайтерів України. Ці облігації мають індекс ВВ+, тобто надійність нижче середньої, відповідно і шмонати їх будуть від душі (бо це питання вирішується Києвським офісом банку). Ось все що я про них знаю. Буде ще якась інфа, поділюсь.
10 янв 2008 22:53
А какие у них сроки, цены...?
11 янв 2008 09:31
Під які Луцькі новобудови зараз банки дають кредити?
29 янв 2008 10:41
Будинок мав би здатися в лютому (хоча вже видно що не встигають) Ціна, здається 6000 грн. за квадрат.
З.І. Я тут в інтернеті нарив інфу, що вони ще в Броварах, через дочірню фірму за такою ж схемою будують
18 фев 2008 01:07
Цитата:

Будинок мав би здатися в лютому (хоча вже видно що не встигають) Ціна, здається 6000 грн. за квадрат.

За 6000 грн незрозуміла перспектива, ще й якщо сутєво строки тягнуть... Є цікавіші варіанти. Дякую.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее