Подать объявление

Ищу инфу по "Волиньiнвестбуд" из Луцка

12 дек 2007 14:31
всем привет,
собираюсь купить квартиру у застройщика - Волиньинвестбуд. придприятие входит в структуру ВолиньзовнішторгХліб. они работаю по схема обмена жилья на пакет облигаций. может кто-то еще покупает квартиру у них? хотелось бы пообщаться, обменяться информацией.
24 дек 2007 10:56
Я пробую взяти квартиру в них, але моя рекомендація, почекати поки вони випустять облігації, а тоді вже платити будь-які гроші. Справа в тому, що згідно проспекту, облігації повинні бути розміщенні до 1 січня 2008 р. Інакше випуск анулюється. Тобто гроші (передоплату) вони то мають повернути, а чи повернуть? Далі, ходять слухи (і не тільки), що в Завнішторгхліба є проблеми з оподаткуванням, але точніше сказати не можу (треба знайти статтю в газеті волинь про них). Підозрілим є те, що вони дуже легко згоджуються на зміни в договорі. Це мінуси.
Плюси якщо облігації розміщенні і підписаний основний (а не попередній) договір, то з"являються ще дві зацікавлені сторони - банк і страхова компанія. Вони вкладають суми більші чим рядовий інвестор (банк викупляє весь випуск облігацій), тому емітент перевіряється настільки досконало, що навіть податковій не снилось. Ну і наскільки мені відомо андеррайтером облігацій (банком який їх викупляє), буде банк форум, який входить в десятку найнадійніших андеррайтерів України. Ці облігації мають індекс ВВ+, тобто надійність нижче середньої, відповідно і шмонати їх будуть від душі (бо це питання вирішується Києвським офісом банку). Ось все що я про них знаю. Буде ще якась інфа, поділюсь.
10 янв 2008 22:53
А какие у них сроки, цены...?
11 янв 2008 09:31
Під які Луцькі новобудови зараз банки дають кредити?
29 янв 2008 10:41
Будинок мав би здатися в лютому (хоча вже видно що не встигають) Ціна, здається 6000 грн. за квадрат.
З.І. Я тут в інтернеті нарив інфу, що вони ще в Броварах, через дочірню фірму за такою ж схемою будують
18 фев 2008 01:07
Цитата:

Будинок мав би здатися в лютому (хоча вже видно що не встигають) Ціна, здається 6000 грн. за квадрат.

За 6000 грн незрозуміла перспектива, ще й якщо сутєво строки тягнуть... Є цікавіші варіанти. Дякую.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее