Подать объявление

Дом №8 - вул. Ломоносова, №81-Б

1. . .195197. . .412
12 май 2017 09:03
Цитата "Igoris":

Ми апріорі згідні з даним акцентом! :yes: Але прийдемо все-рівно :smoke:

Також рахую, що Аркада аж ніяк не має права регулювати кількість людей на зустрічі, і інвестори інших будинків Аркади, мають право бути на ній, і для інвесторів нашого будинку - це тількі плюс, чим більше, тим краще.
12 май 2017 09:10
Ранее кто-то из инвесторов уже выкладывал табличку с динамикой выполнения по видам работ на 8 доме (не помню ник).
Если вы уже внесли обновленные данные в свою табличку, можете поделиться, пожалуйста?
Спасибо!
12 май 2017 09:13
Цитата "TomboUA":

Також рахую, що Аркада аж ніяк не має права регулювати кількість людей на зустрічі, і інвестори інших будинків Аркади, мають право бути на ній, і для інвесторів нашого будинку - це тількі плюс, чим більше, тим краще.

Який плюс? Ви просто не почуєте в тому гомоні всієї інформації. В перших рядах повинні стояти №8, далі вже всі інші.
12 май 2017 09:15
Цитата "Igoris":

Тоді не ігноруйте питання про багаторівневий паркінг, наприклад) Розкажіть всі плани по побудові, можливості аренди паркомісць)
Можливо якби Ви не пропускали деякі питання до Вас і відповідали б тут, то і менше народу мали би намір прийти на зустріч! :winky:

Це все зрозуміло, але на всі питання які виникають на форумі, в мене відповідей немає. А віповідати "не знаю", "не питайте" - рахую недоречно :yes:
12 май 2017 09:18
Цитата "изАркады":

Це все зрозуміло, але на всі питання які виникають на форумі, в мене відповідей немає. А віповідати "не знаю", "не питайте" - рахую недоречно :yes:

Інколи краще сказати не знаю, чи немає відповіді, ніж мовчати, бо складається враження про ігнорування питань!
12 май 2017 09:18
Цитата "Egouar":

Який плюс? Ви просто не почуєте в тому гомоні всієї інформації. В перших рядах повинні стояти №8, далі вже всі інші.

Слухайте, особисто Ви можете стати навіть самим першим у першому ряді, ми не проти! :smoke:
12 май 2017 09:19
Цитата "Egouar":

Ми ж не варвари, їдемо туди не горлянку рвати, вислухаємо, поспілкуємось, а чим більше людей - тим краще. Аркад намагається обмежити кількість не просто так як ви розумієте, тому діяти потрібно навпаки. От уявіть, прийде 100 чоловік під забудови, той прораб та забудовник можуть і в штани накласти, та може вже працювати почнуть, а то якась маєчна поки що відбувається!
12 май 2017 09:21
Цитата "изАркады":

Ну так і кажіть: не знаю, взнаю тоді-то...
А то ігнор питань не додає Вам балів...
А на зустрічі ми собі спокійно у уповноважених осіб від Аркади і забудовника взнаємо відповіді на питання, що нас цікавлять.
12 май 2017 09:23
Цитата "изАркады":
Здравствуйте.
Изложу информацию по встрече 16 мая.
Встреча состоится однозначно. Место сбора - возле ворот дома №8 (с ул.Ковалевской), время встречи напишу немного позже в течении дня. Для доступа на встречу, при себе иметь паспорт и свидетельство об участии в ФФБ (обязательно). Количество участников до 20 человек.
На встрече будут обсуждаться вопросы по дому №8 и частично по массиву, доступ в дом 3-4 человека будет обеспечен ТОЛЬКО на дом №8 (представителей определите сами). Доверители других домов ЕВРИКИ пришедшие на встречу смогут услышать общую информацию, но доступа на их дома НЕ БУДЕТ.
По дому №13 (например)- на данной встрече будет возможность обсудить встречу по данному дому в перспективе.

Встреча на 12-00!!!!!
P.S. - небольшая рекомендация, придти минут за 10-15 до обозначенного времени.
12 май 2017 09:24
Цитата "SanYork":

Інколи краще сказати не знаю, чи немає відповіді, ніж мовчати, бо складається враження про ігнорування питань!

Врахую на майбутнє.
12 май 2017 09:30
Уже отпросился с работы =))
12 май 2017 09:34
Цитата "изАркады":

Встреча на 12-00!!!!!
P.S. - небольшая рекомендация, придти минут за 10-15 до обозначенного времени.

А фотография на мобильном договора ФФС сгодится? Чтобы не тащить такой важный документ с собой.
12 май 2017 09:35
Цитата "SashaK":
Ранее кто-то из инвесторов уже выкладывал табличку с динамикой выполнения по видам работ на 8 доме (не помню ник).
Если вы уже внесли обновленные данные в свою табличку, можете поделиться, пожалуйста?
Спасибо!

эту?
12 май 2017 09:42
Цитата "изАркады":

Врахую на майбутнє.

Будемо вдячні! :thanks:
12 май 2017 09:45
[quote="изАркады"]Готовность по видам работ на начало мая:
- кровля - 98%;
- м/п - 99%;
- лифты - 96%;
- сантехника внутренняя - 95%;
- фасад - 98%;
- электромонтаж - 95%;
- вентиляция - 95%;
- входные двери - 98%;
- беспещанка - 35%;
- отделка входной группы - 30%;
- плитка - 45%;
- межкомнатные двери - 30%;
- придомовые сети - 25-30%.
Скажите можно ли процентовку и по 12 дому выложить?
12 май 2017 09:48
Цитата "Welpe":

эту?

При таком темпе - 20% по беспещанке за месяц, а учитывая, что осталось, еще 60%, то еще нужно 3 мес. А еще обои и линолеум 0%.
12 май 2017 09:50
Цитата "Egouar":

А фотография на мобильном договора ФФС сгодится? Чтобы не тащить такой важный документ с собой.

Думаю не должно быть проблемой.
12 май 2017 15:17
Цитата "изАркады":

Думаю не должно быть проблемой.

Я с копией приду, вдруг дождь будет ))
12 май 2017 15:34
Цитата "SashaK":
Спасибо!

Свежак //forum.domik.ua/images/orig/full/000061 3de3f63abff2c6.jpg
Прогнозирует опоздание 6 месяцев
Спасибо доброму человеку, хорошее дело делает
12 май 2017 15:44
эту?[/quote]
Да, спасибо!
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .195197. . .412
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее