Подать объявление

ул. Драгоманова, 2а ( дом 5 )

1. . .307309. . .491
06 июль 2016 18:51
Цитата "BondA":

Нас теж не влаштовує. Підкажіть як правильно скласти протокол розбіжностей?
наскільки я розумію є їхня редакція і має бути наша/ ваша редакція? ! так ось що в нашій редакції ви будете вказувати які цифри? Чи може я неправильно розумію.

Так, нічого складного в написанні протокола розбіжностей не має. Дві колонки їхня і ваша редакція. Спочатку треба отримати від них договір обов'язково підписаний ними та скріплений печаткою. Забрати із собою, і дома у спокійній обстановці уважно прочитати. І не забувайте ви взяли на себе зобов'язання укласти договір протягом 20 календарних днів з експлуатуючою організацією (правда не вказано з якою) з моменту відкриття будинку до заселення. Штраф, якщо уважно читали договір 1000грн. за кожний місяць затримки. (Ну, тут теж є питання). Так ось складаєм протокол розбіжностей підписуєм договір і протокол відносимо і хай у них тепер голова болить. Можно ще листа написати з вимогою надати договора які вони уклали з обслуговуючими організаціями скільки двірників прибиральниць і т.д + їхня зарплата. Принаймні я збираюся робити саме так. Не люблю коли мене відверто "нахитують".
06 июль 2016 18:57
Цитата "ТДВ":

Так, нічого складного в написанні протокола розбіжностей не має. Дві колонки їхня і ваша редакція. Спочатку треба отримати від них договір обов'язково підписаний ними та скріплений печаткою. Забрати із собою, і дома у спокійній обстановці уважно прочитати. І не забувайте ви взяли на себе зобов'язання укласти договір протягом 20 календарних днів з експлуатуючою організацією (правда не вказано з якою) з моменту відкриття будинку до заселення. Штраф, якщо уважно читали договір 1000грн. за кожний місяць затримки. (Ну, тут теж є питання). Так ось складаєм протокол розбіжностей підписуєм договір і протокол відносимо і хай у них тепер голова болить. Можно ще листа написати з вимогою надати договора які вони уклали з обслуговуючими організаціями скільки двірників прибиральниць і т.д + їхня зарплата. Принаймні я збираюся робити саме так. Не люблю коли мене відверто "нахитують".

Будет 1 дворник с ЗП в 3000 на 3 дома. А по их просчётам - у каждого дома, наверное, свой дворник с ЗП в 6000 (+1000 грн за полив газонов). :protest:
ТДВ, выложили типовые формы заявлений - что и как правильно писать. Я тоже напишу.
06 июль 2016 19:00
Цитата "2vlad2":
Справку о 100% оплате даже не смотрели, а вот договор и акт приема-передачи имущественных прав скопировали. Без 100% оплаты акта не дадут. Договор с Жеком подписать не сможете.Ждите справку, и подписывайте акт. Сегодня был в жеке в 2 часа дня, подписал договор за 15 минут. В списке был 21, очередь была 2 человека. После меня никого!.

все сможете мы только с договором подписали договор с ЖЕКом
06 июль 2016 19:04
Цитата "ТДВ":

Дякую и за відповідь .
Але мені здається якщо ми всі ( ті хто не згоден напишуть одне і те саме) то це буде результативніше а ніж ви один чи двоє .
я гадаю що таких людей які не згодні з тарифом багато, але не всі знають як цьому противостояти і в очі не бачили і не знають як складати протокол розбіжностей.
Можливо якщо ви на тому добре розумієтесь, викласти на форум зразок такого документу.
06 июль 2016 19:08
ОК. Домовилися. По термінам, реально, наступний тиждень.
06 июль 2016 19:11
Питання до тих інвесторів, які були сьогодні біля будинку. Можливо фото є, особливо цікавить зі сторони 6 будинку. У нас у дворі лише одна площадка? Є інформація, що забор повністю забрали.
06 июль 2016 19:14
Цитата "ГІЯ":
Питання до тих інвесторів, які були сьогодні біля будинку. Можливо фото є, особливо цікавить зі сторони 6 будинку. У нас у дворі лише одна площадка? Є інформація, що забор повністю забрали.

фото нема, забор дійсно зняли повністю, площадка між 5 і 6 лише одна.
На будівництві були вчора.
06 июль 2016 19:15
Цитата "ГІЯ":

Да, забор сняли. Площадка одна, но есть место под другую, мне так показалось, но будут её делать или нет не понятно...
06 июль 2016 19:16
Цитата "ГІЯ":

Так паркан дійсно прибрали
06 июль 2016 19:18
Цитата "ТДВ":
ОК. Домовилися. По термінам, реально, наступний тиждень.

Ви плануєте підписувати договір 12,07 ? Чи пізніше?
06 июль 2016 19:19
Забрали забор, тільки блоки бетонні на проіздах залишили, з оголошенням, щоб не паркувались. Біля 6 буд. З боку драгоманова теж прибрали, навезли землі, засипають клумби. Думаю буде 12 числа красиве вручення ключів, з телебаченням, та виступом голови Дарницькоі адміністраціі. Може навіть боксер завітає:). Так що дівчатка роблять зачіски, хлопи одягають костюми:)
06 июль 2016 19:21
Цитата "BondA":

Ви плануєте підписувати договір 12,07 ? Чи пізніше?

Так, десь в цих числах. Ну, там +/- 2 дні.
06 июль 2016 19:30
Тариф в Комфорт-тауні 4,27. Жк сохо- резіданс (бізнес-клас)- 4,36. Щось нас дурять з тарифом:(.
Напевно начальнику Житлосервіса вже трохи набрид його Туарег, може до кінця року буде панамера:).
От же ж кровопивці кляті!
06 июль 2016 19:37
Цитата "2vlad2":
Тариф в Комфорт-тауні 4,27. Жк сохо- резіданс (бізнес-клас)- 4,36. Щось нас дурять з тарифом:(.
Напевно начальнику Житлосервіса вже трохи набрид його Туарег, може до кінця року буде панамера:).

у нас теж така думка пролітала! )))))
нас точно дурять!
07 июль 2016 02:17
Пряма дорога нам в ОСББ,з нового року можна і починать,тільки за 2 місяці попередити ЖЕК. А на який термін укладають договір з нами?
07 июль 2016 02:47
За новим законом договір можна розірвати в будь-який момент.
Спочатку треба заселитись, та набрати 50% бажаючих. Бо квартир ще купа не проданих- в мене на 6 поверсі, секція ж, як мінімум 4 квартири вільні( в списках жеку бачив).
07 июль 2016 03:36
На зустрічі Шевчук сказав: "Электричество плачу я..." Це як? КГС платить по загальному лічильнику,а ми відшкодовуємо їм по тарифу юр.особи? Так у нас ще нема лічильників...
07 июль 2016 06:24
Цитата "ТДВ":

Так, нічого складного в написанні протокола розбіжностей не має. Дві колонки їхня і ваша редакція. Спочатку треба отримати від них договір обов'язково підписаний ними та скріплений печаткою. Забрати із собою, і дома у спокійній обстановці уважно прочитати.
Так ось складаєм протокол розбіжностей підписуєм договір і протокол відносимо і хай у них тепер голова болить.

Тут вопрос, согласятся ли они дать на руки инвестору жэком завизированные документы с тем нюансом , что инвестор вернёт им подписанный протокол через некоторое время.
07 июль 2016 06:48
Доброго дня!
Спасибо всем, кто смог присутствовать на встрече! Я, к сожалению, только сейчас увидела информацию((
Скажите, пожалуйста, а что Шевчук сказал по поводу документов? Когда они уже решат вопрос с БГС? Когда внесут документы в реестр?
07 июль 2016 06:51
Цитата "Lina737":
Доброго дня!
Спасибо всем, кто смог присутствовать на встрече! Я, к сожалению, только сейчас увидела информацию((
Скажите, пожалуйста, а что Шевчук сказал по поводу документов? Когда они уже решат вопрос с БГС? Когда внесут документы в реестр?

Подскажите, а Вы уже получили официальный ответ от ЦПАУ?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .307309. . .491
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее