Дно рынка недвижимости и влияющие факторы
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
19 июль 2011 07:18
Цитата "Xenon":
почему же там мало кого удивляет что цена недвиги выше в 3 раза средней ЗП??
при этом за этот год только недвига в Москве выросла в цене на 20%
Показник "метр = середня зарплата" для столиць не працює. У кого середня зарплата - той орендує житло. Купляють житло тільки ті, у кого зарплата значно вище середньої.
LonelyCruiser

Ветеран
2 434
16 февраля 2009
19 июль 2011 15:38
Цитата "AD2009":Цитата "Xenon":
Купляють житло тільки ті, у кого зарплата значно вище середньої.
В конце концов это приведет к тому, что 90% населения будут получать значительно выше среднего

LonelyCruiser

Ветеран
2 434
16 февраля 2009
19 июль 2011 15:41
Цитата "kos65":Цитата "LonelyCruiser":А деньги изначально где взял? А налоги на прибыль со своих спекуляций оплатил?
продал свое, что имел, взял в долг-кредит в банке и т.д. ...это что наказуемо?
А где взялось то самое первое свое?
Что-бы продать что-то ненужное, вначале нужно купить что-то ненужное, а у нас денег нет (С) Кот Матроскин
Xenon
X
Ветеран
1 925
21 апреля 2009
19 июль 2011 16:07
Цитата "LonelyCruiser":Цитата "kos65":Цитата "LonelyCruiser":А деньги изначально где взял? А налоги на прибыль со своих спекуляций оплатил?
продал свое, что имел, взял в долг-кредит в банке и т.д. ...это что наказуемо?
А где взялось то самое первое свое?
Что-бы продать что-то ненужное, вначале нужно купить что-то ненужное, а у нас денег нет (С) Кот Матроскин
а кого это должно волновать кто что и сколько гдето взял?

бабушка с дедушкой + родители + братья с сестрами всеюродные в долг дали

А если это когото так будет волновать то пусть попытаются доказать что эти деньги нажиты не честным путем и с них не уплочены налоги - будет интересно на это посмотреть

Купчиха

Ветеран
1 282
06 мая 2010
19 июль 2011 22:33
Цитата "Xenon":и вот еще интересная новость![]()
Цитата:В Украине хотят запретить международные валютные переводы
В правительстве разработан законопроект, который вытеснит международные системы денежных переводов с внутриукраинского рынка и запретит использование в ценообразовании эквивалентов в иностранных валютах. .............
....
Законопроект также обязывает зафиксировать все цены на товары при их продаже в Украине исключительно в гривне. При этом использование любых эквивалентов в иностранных валютах запрещено. В первую очередь это коснется цен на недвижимость, которые, как правило, зафиксированы в долларах США. Участники рынка не считают запрет целесообразным. "Это не решит всех вопросов. У нас в первую очередь должна быть сильная гривна. В России перешли на рубль в расчетах 7-8 лет назад. Если бы мы тоже это сделали, то избежали бы многих проблем. Но их нужно решать в комплексе, а не просто писать вместо долларов гривны", - уверен президент Союза специалистов по недвижимому имуществу Александр Рубанов.
//news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2011/07/1 9/245534
Игра на застройщиков и продавцов "первички", т.е. себя, любимых. Цены обычных продавцов, особенно отягощенных долларовыми кредитами, будут выглядеть по сравнению с новостроем ну очень страшно

mc®
m
Постоянный пользователь
394
31 января 2008
20 июль 2011 05:17
Цитата "AD2009":Цитата "Xenon":
почему же там мало кого удивляет что цена недвиги выше в 3 раза средней ЗП??
при этом за этот год только недвига в Москве выросла в цене на 20%
Показник "метр = середня зарплата" для столиць не працює. У кого середня зарплата - той орендує житло. Купляють житло тільки ті, у кого зарплата значно вище середньої.
прежде чем писать, думать не пробовали?
скажите мне как финансовый менеджер

ищите свою целевую аудиторию далее. может найдете финансового менеджера или аналитега с необходимым уровнем дохода, чтобы удовлетворить вашу хотелку за голый бетон на Троещине.. останется только убедить чела, что это то, что ему нужно.
Xenon
X
Ветеран
1 925
21 апреля 2009
20 июль 2011 06:31
Цитата:В Украине бум вакансий, зарплаты выше запросов
При этом рабочих мест постепенно становится больше, чем работников. По данным портала rabotaplus.com.ua, по состоянию на сегодняшний день на 20 700 вакансий претендуют лишь 7,5 тысячи человек. Или 2 человека на 5 мест.
//obozrevatel.com/society/v-ukrain ... prosov.htm
а вы говорите - крыза :)
"рыба есть, ловить надо уметь"(с)

AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
20 июль 2011 06:40
Цитата "mc®":
скажите мне как финансовый менеджер- что может арендовать чел со среднекиевской (по общему признанию) зарплатой? что можно арендовать, получая 4-5 тыщ, при этом не голодая и как то одеваясь? люди, которые арендуют жилье (не комнату в коммуналке) уже получают в два-три раза больше. ибо за меньшее не имеет смысла работать - только на аренду уйдет от 3000 грн.
ищите свою целевую аудиторию далее. может найдете финансового менеджера или аналитега с необходимым уровнем дохода, чтобы удовлетворить вашу хотелку за голый бетон на Троещине.. останется только убедить чела, что это то, что ему нужно.
Когось вже ковбасить?

Коли опонент на форумі переходить на особистості, він стає твариною. Тобто, проявляє тваринну реакцію на знищення опонента. Таким треба не форум, а ринг...
Xenon
X
Ветеран
1 925
21 апреля 2009
20 июль 2011 09:30
Цитата:Нацбанк запретил банкирам выселять должников
Национальный банк добился изъятия из законопроекта о защите прав кредиторов нормы, которая позволила бы банкирам выселять должников из кредитного жилья. По мнению экспертов тем самым НБУ избавил государство от необходимости создавать фонд отселенческого жилья, и подтолкнул банкиров к переговорам с клиентами.
"Для некоторых банков изъятие недвижимости уже стало бизнесом. Можно только представить себе, как бы активизировались подобного рода "бизнесмены", если бы могли отбирать у должников жилье просто по решению какой-нибудь районной прокуратуры, - говорит председатель правления Укрсоцбанка Борис Тимонькин. - Поэтому решение, хоть оно и не на руку всем банкам, правильное".
//news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2011/07/2 0/245704
mc®
m
Постоянный пользователь
394
31 января 2008
20 июль 2011 09:46
Цитата "AD2009":Цитата "mc®":
скажите мне как финансовый менеджер- что может арендовать чел со среднекиевской (по общему признанию) зарплатой? что можно арендовать, получая 4-5 тыщ, при этом не голодая и как то одеваясь? люди, которые арендуют жилье (не комнату в коммуналке) уже получают в два-три раза больше. ибо за меньшее не имеет смысла работать - только на аренду уйдет от 3000 грн.
Когось вже ковбасить?Чи мені здається?
Коли опонент на форумі переходить на особистості, він стає твариною. Тобто, проявляє тваринну реакцію на знищення опонента. Таким треба не форум, а ринг...
да, ад, колбасит. вас колбасит от вашего пассива. но надо отдать вам должное - собой вы владее в должной мере. и свою панику открыто никому не показываете. она вырывается только в необдуманных постах, которые прям кричат: "люди, у вас же есть деньги! я знаю! покупайте мой бетон!", но которые так слабо аргументированы, что привести контрдовод не составляет труда вообще. как в том примере. поэтому думайте прежде, чем писать. чтобы ваша позиция была такой же железобетонной, как ваш пассив. пишу же я не вам, а читателям. чтобы они ваш бред принимали соответственно. может я и был бы менее резок в выражениях, если бы подобное прочитал в первый раз...
понимаю, что на сайте вы занимаетесь аутотренингом: "я не обделался, я не обделался...". мне вас жаль. желаю вам реализовать свой "актив". для этого нужно совсем не много. и вы к этому придете. когда нибудь.
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
20 июль 2011 10:20
Цитата "mc®":
да, ад, колбасит. ... но надо отдать вам должное - собой вы владее в должной мере. и свою панику открыто никому не показываете.
Як психологічно більш стійкий індивідуум, дозволю собі спокійно проаналізувати Ваш нервовий стан та дати пораду...
Вас ковбасить від того, що руйнуюється Ваша рожева мрія про дешеві метри, якою Ви живете останні 3 роки. Ціни фактично перестали падати і далі, мабуть, будуть рости... Неприємно це усвідомлювати, коли грошей мало, робота погана та безперспективна, а дружина (якщо вона є) вимагає покращення життєвих умов вже сьогодні.

Разом з тим, Ви бачите на форумі та в житті успішних індивідуумів, які навіть в умовах кризи покращують житлові умови.
Що можу рекомендувати? Перше - заспокоїтися. Друге - заспокоїтися повністю.
Зрозуміти, що гарне життя в Києві не для всіх. Можливо, і не для Вас. І, може, не варто рвати зад на британський прапор, щоб вийти на високий рівень.
Фактично, у Вас є два варіанти вирішення житлового питання та реалізувати себе в цьому житті:
1) консервативний. Плюнути на столичне життя і поїхати в регіон чи взагалі в село, де Ви цілком реально можете стати локальним лідером (маючи то київський досвід). БУдете великою рибою в мілкій воді. Там будете мати нормальне житло та авторитет. Реально можна стати головою райради, накрасти та продати землю та побудувати палац. Може це і є щастя?

2) агресивний варіант. Взяти кредит і купити житло в Києві, зараз дають до половини суми. Після отримання кредиту у багатьох прокидається друге дихання - люди більше працюють, просуваються вперед, відкривають бізнес, коротше стають сильнішими. А якщо не справитесь з кредитом - завжди є варіант втекти в своє село (райцентр) до батьківської хати.
Ось. Удачі Вам.

ПС. Якщо треба додаткова психологічна підтримка, можу допомогти. Морально.

flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
20 июль 2011 10:28
АД2009, думаю, що тебе ковбасить вiд того, що ти - альфа самець (бо маеш туйову хучу кв. метрiв), але крiм тебе цього нiхто не знае.
Серед молодих амбiцiйних програмiстiв стала популярна фраза - якщо ти не заробляеш 2к5, ти не сенйор.
А в тебе - не володiеш бетонометрами - лузер.
Серед молодих амбiцiйних програмiстiв стала популярна фраза - якщо ти не заробляеш 2к5, ти не сенйор.
А в тебе - не володiеш бетонометрами - лузер.
LonelyCruiser

Ветеран
2 434
16 февраля 2009
20 июль 2011 10:40
Цитата "AD2009":успішні індивідууми = покращують житлові умови.
Ось, суто українська думка!
Питання, а якщо у індивида є гроші на 3 квартири, але живе в дуже гарній але не своїй квртирі. Це успішний індивідуум?
vano

Старожил
994
21 апреля 2006
20 июль 2011 10:45
Цитата "AD2009":
2) агресивний варіант. Взяти кредит і купити житло в Києві, зараз дають до половини суми. Після отримання кредиту у багатьох прокидається друге дихання - люди більше працюють, просуваються вперед, відкривають бізнес, коротше стають сильнішими.
Це не агрессивний варіант, а оленячий.
Якщо подивитися, абсолютно нічого не заважає більше працювати та відкривати свій бізнес без кредиту.
Агресивний варіант, це все що пов'язане з криміналом - крадіжки, грабунки, корупція, тортури та таке інше.
mc®
m
Постоянный пользователь
394
31 января 2008
20 июль 2011 11:05
Цитата "AD2009":
Як психологічно більш стійкий індивідуум, дозволю собі спокійно проаналізувати Ваш нервовий стан та дати пораду...
...
не переймайтесь, ад. у мене все есть. ваши анализы несите в поликлинику, а советы оставьте при себе. будете нести ахинею - будете получать от меня комментарий. изредка. коли в мене натхнення буде.
так что все, что вам нужно, кроме продажи бетона, - думать прежде, чем писать. просто не давать повода выставить вас недалеким человеком.
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
20 июль 2011 11:12
Цитата "mc®":...у мене все есть.
Щось мені підказує, що це брехня...
Ви не виглядаєте щасливою людиною... Тобто, Вам чогось не вистачає...
ОК, може, метри є. Значить немає чогось іншого - напишіть мені про Вашу реальну проблему на особисту пошту, я випишу Вам правильні психологічні ліки, після яких Ваші пости на форумі мені буде читати цікаво

Deka
D
Старожил
617
18 августа 2008
20 июль 2011 11:18
Ад2009, про "агресивний" варіант, це треба просто в гумор постити. Агресивним цей варіант був в 2005-2007 роках, особливо для тих, хто цим варіантом скористався десь так в 2007 році.
Щодо того хто там з чого біситься, чи є в когось квадратні метри, чи ні, ти АД2009 (чи нехай вже буде "Ви", бо ще образитеся), отже Ви Ад2009 по собі не рівняйте. Ідея фікс Володіння квадратними метрами (як й іншими активами, аля Авто, Айфон, та інш), це не що інше (як на мою особисту думку) як показник "недорозвинутості" й бідності (в тому числі й ментальної) нашої країни та ії співвітчизників (більшої їх частини). Скажіть но мені будь-ласка, навіщо мені молодому та гарному влупити всі свої гроші в квартиру (будь де)? Я свої ліквідні активи розбив на три частини - євро, долари, франки (бо живу наразі в швейцарії): на три рівні купки: одне дешевшає, інше дорожчає. Зараз як навернеться фонда, може шось прикуплю за паперів. Захотів поїхав в іншу країну, в інше місто, повернувся до України. В мене немає айфона, автівки, ВЛАСНОЇ квартири - не мої цінності. Я люблю подорожувати, наприклад, подивитись десь футбол, люблю смачну їжу (але готувати ії не вмію), та зручну (а тому й недешеву) одежу та взуття.
Казки про те що долар та всі інші папери спіткає гіпер, крах та інш: якщо дефолт США, гіпер, криза....то мені здаєься, що Україна опиниться в такій дупі, що я куплю квартиру в києві за три своїх місячні оклади, якщо буде на це хоч якийсь резон купляти шось в цій країні.
Щодо того хто там з чого біситься, чи є в когось квадратні метри, чи ні, ти АД2009 (чи нехай вже буде "Ви", бо ще образитеся), отже Ви Ад2009 по собі не рівняйте. Ідея фікс Володіння квадратними метрами (як й іншими активами, аля Авто, Айфон, та інш), це не що інше (як на мою особисту думку) як показник "недорозвинутості" й бідності (в тому числі й ментальної) нашої країни та ії співвітчизників (більшої їх частини). Скажіть но мені будь-ласка, навіщо мені молодому та гарному влупити всі свої гроші в квартиру (будь де)? Я свої ліквідні активи розбив на три частини - євро, долари, франки (бо живу наразі в швейцарії): на три рівні купки: одне дешевшає, інше дорожчає. Зараз як навернеться фонда, може шось прикуплю за паперів. Захотів поїхав в іншу країну, в інше місто, повернувся до України. В мене немає айфона, автівки, ВЛАСНОЇ квартири - не мої цінності. Я люблю подорожувати, наприклад, подивитись десь футбол, люблю смачну їжу (але готувати ії не вмію), та зручну (а тому й недешеву) одежу та взуття.
Казки про те що долар та всі інші папери спіткає гіпер, крах та інш: якщо дефолт США, гіпер, криза....то мені здаєься, що Україна опиниться в такій дупі, що я куплю квартиру в києві за три своїх місячні оклади, якщо буде на це хоч якийсь резон купляти шось в цій країні.
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
20 июль 2011 11:26
Цитата "Deka":
Щодо того хто там з чого біситься, чи є в когось квадратні метри, чи ні, ти АД2009 (чи нехай вже буде "Ви", бо ще образитеся), отже Ви Ад2009 по собі не рівняйте. Ідея фікс Володіння квадратними метрами (як й іншими активами, аля Авто, Айфон, та інш), це не що інше (як на мою особисту думку) як показник "недорозвинутості" нашої країни та ії співвітчизників (більшої їх частини). Скажіть но мені будь-ласка, навіщо мені молодому та гарному влупити всі свої гроші в квартиру (будь де)? ... В мене немає айфона, автівки, ВЛАСНОЇ квартири - не мої цінності. Я люблю подорожувати, наприклад, подивитись десь футбол, люблю смачну їжу (але готувати ії не вмію), та зручну (а тому й недешеву) одежу та взуття.
...
Відносно ти чи Ви - Вам вирішувати. Я колись тут тикав, то мені за це мінусів наставили, до сих пір вилізти не можу. До речі, буду вдячний коли хтось "плюсоне" - сидіти в мінусах неприємно.

Отже, сьогодні у нас, психологічна тема.... Ви, шановний, очевидно говорите неправду про те, що Вас квартира/метри не хвилює. Навіщо Ви тоді цей форум читаєте? Та ще й пишете, що метри - то не Ваші цінності?
Я думаю, що підсвідомо Ви хочете купити житло, але щось Вам не дозволяє це зробити.... От Ви й переконуєте себе і нас заодно, що це не актуально....
Я ж чесно говорю (на відміну від інших), що я фанат твердих активів. Метри - це №1. Ще запасаюсь харчами на кризу. Плюс вкладаю в покращення житла батьків - своїх та дружити. Мені ж перейде...
Тому, в мене з психічним станом порядок...

ПС. Про плюсики мені не забувайте, будь ласка.

777wer
7
Старожил
622
12 июня 2009
20 июль 2011 11:33
Мужчина должен успеть сделать 3 вещи: посадить дерево,построить дом и воспитать сына!!!
flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
20 июль 2011 11:35
Цитата "AD2009":
ПС. Про плюсики мені не забувайте, будь ласка.
Нах плюсики. Всi хто з плюсиками - оленi, бо стадо iх, а назва iм - легiон.
Будь особливим!
Цитата "777wer":
Мужчина должен успеть сделать 3 вещи: посадить дерево,построить дом и воспитать сына!!!
Кому це должен?
З якого дива?

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка22.055 554
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ20.05443
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?23.054 394
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее