Чи варте житло в києві часу, здоровя, сил
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 февраля 2006
08 фев 2007 09:33
Мова не про банк, а про Україну. Іноземці сюди йдуть, гроші, як бачиш немалі несуть.
Ну не 10, а 5. Гра..., яка гра, чим гра? Ти ж там вроді би збирався все знімати в очікуванні краху банківської системи, коли по "прогнозу" наступає?
Подивись до речі статистику НБУ як росли депозити за цей рік, від майбутнього краху мабуть?
А на що ти будеш тратити гроші? Чи гроші заради грошей, і чергової цацки-пецки? І він каже, що я люблю лише гроші?15
Ну не 10, а 5. Гра..., яка гра, чим гра? Ти ж там вроді би збирався все знімати в очікуванні краху банківської системи, коли по "прогнозу" наступає?
Подивись до речі статистику НБУ як росли депозити за цей рік, від майбутнього краху мабуть?
А на що ти будеш тратити гроші? Чи гроші заради грошей, і чергової цацки-пецки? І він каже, що я люблю лише гроші?15
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 февраля 2006
08 фев 2007 11:17
//www.pravda.com.ua/news/2007/2/8/54225. htm
Флумане, що там з ризиками?
Хоч я вважаю, що підвищенню в три рази бути, але робити треба це поступово.
Флумане, що там з ризиками?
Хоч я вважаю, що підвищенню в три рази бути, але робити треба це поступово.
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
08 фев 2007 11:18
Ну капіталісти несуть, бо їх аналітики щось розраховують.
Ще краху нема, але мої активи поза банківською системою.
Так що думаю від краху бакіської системи я заструхувався.
Що думаю купити, як тільки відчую початок краху
1. Супер-пупер компютер, так щоб можна було монтувати солідні відеоролики для багатих дядів і тьотів (які захочуть продавати неліквіди при загальній кризі).
2. Софт та хард для відладки DSP і розробки приладів на їх основі.
3. вкластись дорозробку та виготовлення охоронних пристроїв з використанням передачі голосу, фото та відео по GPRS.
4. Решта в євро/бакси.
P.S. 1) Памятаєш під час помаранчевої революції заборону на зняття депозитів?
Ще краху нема, але мої активи поза банківською системою.
Так що думаю від краху бакіської системи я заструхувався.
Що думаю купити, як тільки відчую початок краху
1. Супер-пупер компютер, так щоб можна було монтувати солідні відеоролики для багатих дядів і тьотів (які захочуть продавати неліквіди при загальній кризі).
2. Софт та хард для відладки DSP і розробки приладів на їх основі.
3. вкластись дорозробку та виготовлення охоронних пристроїв з використанням передачі голосу, фото та відео по GPRS.
4. Решта в євро/бакси.
P.S. 1) Памятаєш під час помаранчевої революції заборону на зняття депозитів?
anglorus
a
Ветеран
1 573
19 июня 2006
08 фев 2007 13:01
Что ж это за такие активы что и с банками не связаны, и с недвижимостью не связаны, и доходные, и риска мало. Может на нью-йоркской бирже тусуетесь? Расскажите, прямо любопытно стало. А про покупки вообще не понял, вы что, бизнес такой собираетесь делаеть? Так а зачем тогда ждать краха всего и не делать бизнес сейчас.
slaventij
Ветеран
3 069
20 марта 2006
08 фев 2007 13:11
когда-нибудь все народы мира заживут счастливо и сцыто-))))
olle
o
Постоянный пользователь
156
17 февраля 2006
08 фев 2007 13:16
когда? дайте два! я должен там быть!
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
08 фев 2007 13:27
КУА + КС (кредитна спілка)
Бізнеса аж два.
5 років тому з кумом почав відоезйомки весіль .
Потім я майнув в Київ. За той час кум дійшов до потолка своїх можливостей (сам на обслуговування солідного клієнта він не тягне). То раз.
Друге є маленька команда людей що мають інтерес до електроніки і програмування.
Є можливість роздати толковим студентам НІОКР.
Є бачення розвитку певного ринку. Тобто хочу влізти в нові ринки, які розвиваюься, потенціал для цього є. Зараз моніторю замовників.
До речі, вже від кількових людей чую, що толкових електронщиків дуже тяжко найти, а от програмістів "пруд пруді".
Тобто верхній софт є кому писати, а зробити апаратну частину або її "підчистити" - проблема знайти спеца.
Можете зробити експеремент, набрати
"DSP,ПЛИС,Киев,вакансия"
"DSP,ПЛИС,Киев,резюме"
та порівняти результат, кого більше.
Бізнеса аж два.
5 років тому з кумом почав відоезйомки весіль .
Потім я майнув в Київ. За той час кум дійшов до потолка своїх можливостей (сам на обслуговування солідного клієнта він не тягне). То раз.
Друге є маленька команда людей що мають інтерес до електроніки і програмування.
Є можливість роздати толковим студентам НІОКР.
Є бачення розвитку певного ринку. Тобто хочу влізти в нові ринки, які розвиваюься, потенціал для цього є. Зараз моніторю замовників.
До речі, вже від кількових людей чую, що толкових електронщиків дуже тяжко найти, а от програмістів "пруд пруді".
Тобто верхній софт є кому писати, а зробити апаратну частину або її "підчистити" - проблема знайти спеца.
Можете зробити експеремент, набрати
"DSP,ПЛИС,Киев,вакансия"
"DSP,ПЛИС,Киев,резюме"
та порівняти результат, кого більше.
WWMUZ
W
Ветеран
2 130
24 января 2006
08 фев 2007 13:44
//www.pravda.com.ua/news/2007/2/8/54225. htm
Популизм и яркая демонстрация (в миниатюре) непрозрачности, нестабильности т отсутствия каких либо правил (законов) "игры".
Популизм и яркая демонстрация (в миниатюре) непрозрачности, нестабильности т отсутствия каких либо правил (законов) "игры".
anglorus
a
Ветеран
1 573
19 июня 2006
08 фев 2007 13:56
КУА - это, как я понимаю, фонд который в украинские акции инвестирует, да? А что такое кредитный союз, или спилка? Это типа как банк, но без лицензии НБУ? Видеосьемки... хмм... ну, разве что порнуху снимать, тогда может быть прибыльно. Embedded software, не знаю, это свой мир, свой рынок, в европе-америке желающих аутсорсить наверное много, но организовать все на украине так чтобы было интересно заказчикам, это много работы и денег надо. Пардон за нескромный вопрос, вот эти активы в КУА, КС, о каких суммах идет речь?
Любопытный)
Л
Постоянный пользователь
334
25 июля 2006
08 фев 2007 13:58
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 февраля 2006
08 фев 2007 13:58
Кредитна спілка по надійності рівняється з банком, в якого хоч фонд гарант. вклад. є? І це говорить людина, яка чекає краху?
Ти хочеш сказати що вакансій більше, ніж резюме? Це про щось каже? І це каже Флуман? Моя жінка ніколи резюме не подава, тільки вакансії переглядала, чи значить це, що є дефіцит манагерів з маркетингу.
Тобто друге поки не бізнес? Хоча бізнес це добре, тут сперичатися не буду. Податки з біізнесу платиш?
Таке навіть вже в пожежних частинах міста Львова є, на базі ЖПРС.
А..., тьху... то краху чекатимеш, щоб компа купити. Я забув, що ти рахуеш, що поклавши на депозит за три роки матимеш прибуток, а комп. можна буде купити в три рази кращий 15 Дивись як би 3Г до того часу не наступило.
Спеца знайти не проблема, щоб розбирався і підчищав, по крайній мірі, програмувати контролери чи якесь виробниче обладнання типу станків з ЧПУ теж не важче, ніж просто програмувати. Питання для чого?
На базі Тексіс Інструмент для вимірювання сили припливу в Чорному морі зварганити?
А що таке толковий електронщик зараз, паяти треба вміти?
А евро/бакси під подушку? І при кожному нещасному коливанні на процент в обмінник бігти, судомно стискаючи тисячку в долоні?
А що буде з КС під час такої ж кризи? Мої лежали в банку, я й не переживав, половина в у.о., половина в гривні. Бачив панікерів, що купували долари по 6, а евро по 7,5. Ти серед них не був?
То що зі шведами робити будем? Вони видно краху не передбачають? кОшмар!!!
Та і ціна на послуги ЖКГ знизили, що тепер?
Ти хочеш сказати що вакансій більше, ніж резюме? Це про щось каже? І це каже Флуман? Моя жінка ніколи резюме не подава, тільки вакансії переглядала, чи значить це, що є дефіцит манагерів з маркетингу.
Тобто друге поки не бізнес? Хоча бізнес це добре, тут сперичатися не буду. Податки з біізнесу платиш?
Таке навіть вже в пожежних частинах міста Львова є, на базі ЖПРС.
А..., тьху... то краху чекатимеш, щоб компа купити. Я забув, що ти рахуеш, що поклавши на депозит за три роки матимеш прибуток, а комп. можна буде купити в три рази кращий 15 Дивись як би 3Г до того часу не наступило.
Спеца знайти не проблема, щоб розбирався і підчищав, по крайній мірі, програмувати контролери чи якесь виробниче обладнання типу станків з ЧПУ теж не важче, ніж просто програмувати. Питання для чого?
На базі Тексіс Інструмент для вимірювання сили припливу в Чорному морі зварганити?
А що таке толковий електронщик зараз, паяти треба вміти?
А евро/бакси під подушку? І при кожному нещасному коливанні на процент в обмінник бігти, судомно стискаючи тисячку в долоні?
А що буде з КС під час такої ж кризи? Мої лежали в банку, я й не переживав, половина в у.о., половина в гривні. Бачив панікерів, що купували долари по 6, а евро по 7,5. Ти серед них не був?
То що зі шведами робити будем? Вони видно краху не передбачають? кОшмар!!!
Та і ціна на послуги ЖКГ знизили, що тепер?
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 февраля 2006
08 фев 2007 14:00
Наоборот, только при прозрачном формировании тарифов, выставляется счет, чего БЮТ и добился.
Вам жалко, ожидали слива на этой почве?
Вам жалко, ожидали слива на этой почве?
Любопытный)
Л
Постоянный пользователь
334
25 июля 2006
08 фев 2007 14:07
Заемщику говорят примерно так "Все просто - сейчас берешь товар/деньги, а потом три года платишь, ежемесячно одинаковую сумму. Ну и сейчас сразу тоже платишь комиссию, разовую. Ну и вступительный взнос в союз - членский типа".
Как правило проценты существенно выше банковских, но суммы кредита обычно мелкие, поэтому многие не парятся с расчетами - все устраивает.
Вот такие пироги
Как правило проценты существенно выше банковских, но суммы кредита обычно мелкие, поэтому многие не парятся с расчетами - все устраивает.
Вот такие пироги
slaventij
Ветеран
3 069
20 марта 2006
08 фев 2007 14:49
"....и эти люди запрещаю ковыряцца мне в носу!..."
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
08 фев 2007 14:51
КС займає ту нішу, куди не влазить банк.
Досить ефективна штука в малому місті, всі зайомників тизнаєш, або можеш швидко перевірити. Майже 0 зартат на аналіз кредитоздатності.
Плюс вони займають тільки "фізиками" і їх споживчими кредитами.
Якщо я взнаю, що КС даває кредити на нерухомість, я витягну звідти всі бабки.
КУА (відкриті фонди)- інший напрям. До речі, коли купєш їх папери, ти бачих їх портофоліо. Я, наприклад, уникаю деяких портофоліо, які для мене дуже мутні.
Великий плюс відкритих фондів та КС, що свої активи в них можна чуть не моментально "обналичить" без втрат. А по депозиту тре чекати, коли дійде термін закінчення дії.
Нормальний електронщик, знає що таке аналогова земля і цифрова, підбрати комноненти і розставити, знати що тае ЦАП і АЦП, які проблеми є з ними, і багато чого іншого.
Але є особливий клас, це програмуючі електронщики. Ось ці знають добре, що "повішати" на апаратну частину, а що на софт. Без цього не буде нерозуміння між програмером і апаратчиком.
От реальна задача - зробити лічильник води, такий щоб робив від батарейки 10 років і передавав дані на концентратор по бездроьовій лінії. Якщо мені даси рішення щодо проца, давача, і безпровідного передавача, повірю в тебе як крутого електроніка.
Але всьому свій час. Поки бабки можна кувати напряму з фінансових інструментів.
Прийде час, вкладусь бізнес щодо енергозберігаючих технологій і відеокомунікацій. Щоб щось продукувати його тре спочатку розробити.
МВА все ж помагає!
До речі, а що пожежениеи дивляться по ЖПРС?
Досить ефективна штука в малому місті, всі зайомників тизнаєш, або можеш швидко перевірити. Майже 0 зартат на аналіз кредитоздатності.
Плюс вони займають тільки "фізиками" і їх споживчими кредитами.
Якщо я взнаю, що КС даває кредити на нерухомість, я витягну звідти всі бабки.
КУА (відкриті фонди)- інший напрям. До речі, коли купєш їх папери, ти бачих їх портофоліо. Я, наприклад, уникаю деяких портофоліо, які для мене дуже мутні.
Великий плюс відкритих фондів та КС, що свої активи в них можна чуть не моментально "обналичить" без втрат. А по депозиту тре чекати, коли дійде термін закінчення дії.
Нормальний електронщик, знає що таке аналогова земля і цифрова, підбрати комноненти і розставити, знати що тае ЦАП і АЦП, які проблеми є з ними, і багато чого іншого.
Але є особливий клас, це програмуючі електронщики. Ось ці знають добре, що "повішати" на апаратну частину, а що на софт. Без цього не буде нерозуміння між програмером і апаратчиком.
От реальна задача - зробити лічильник води, такий щоб робив від батарейки 10 років і передавав дані на концентратор по бездроьовій лінії. Якщо мені даси рішення щодо проца, давача, і безпровідного передавача, повірю в тебе як крутого електроніка.
Але всьому свій час. Поки бабки можна кувати напряму з фінансових інструментів.
Прийде час, вкладусь бізнес щодо енергозберігаючих технологій і відеокомунікацій. Щоб щось продукувати його тре спочатку розробити.
МВА все ж помагає!
До речі, а що пожежениеи дивляться по ЖПРС?
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
08 фев 2007 14:55
\"....и эти люди запрещаю ковыряцца мне в носу!...\"Шановний, ви пояснюйте свої репліки, бо туго в"їхати в їх контекст.
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
08 фев 2007 15:18
//www.pravda.com.ua/news/2007/2/8/54225. htmЗнаєш як при Сталіні було, спочатку зробили дуже хреново, а потім просто хреново і зразу "стало жить лучше, жить стало веселе".
Так само тут обіцяли в три з политною, а підняли в два.
Але ж опереаційні витраити на житло все одно виросли.
І а хто взяв кредит, його мусить обслуговувати і, і ще на компослуги більше відстьогувати.
Крім того, народний мер обіцяв реванш через пару місяців.
Твоя раюість передчасна.
Так само тут обіцяли в три з политною, а підняли в два.
Але ж опереаційні витраити на житло все одно виросли.
І а хто взяв кредит, його мусить обслуговувати і, і ще на компослуги більше відстьогувати.
Крім того, народний мер обіцяв реванш через пару місяців.
Твоя раюість передчасна.
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 февраля 2006
08 фев 2007 15:25
Якщо ти зауважив, я вважаю, що ціни повинні бути вищі, люди в водоканалі теж заробляти хочуть не 300 у.е., так що рано чи пізно ростимуть. Це нормально, так що ніякої радості.
Було 100 грн, стане 200 грн. теж мені проблема ..., потім 350, аякже, хто не може платити - тому субсидія. Так було сім років тому, скільки людей мали субсидій, а тепер? Аби 2%, тарифи піднімуть і знов, трохи субсидії, потім виростуть зарплати і знов, будемо платити. Он і хліб дорожчае, і поїзд, ну і що, зарплата середня по Києву в грудні 2225 грн.
Ти мені так і не розказав чи можна повернути з податкової з подоходного частину плати за навчання і % за кредити. Десь я чув, що таке можливо, треба скористатися своїми правами.
Було 100 грн, стане 200 грн. теж мені проблема ..., потім 350, аякже, хто не може платити - тому субсидія. Так було сім років тому, скільки людей мали субсидій, а тепер? Аби 2%, тарифи піднімуть і знов, трохи субсидії, потім виростуть зарплати і знов, будемо платити. Он і хліб дорожчае, і поїзд, ну і що, зарплата середня по Києву в грудні 2225 грн.
Ти мені так і не розказав чи можна повернути з податкової з подоходного частину плати за навчання і % за кредити. Десь я чув, що таке можливо, треба скористатися своїми правами.
anglorus
a
Ветеран
1 573
19 июня 2006
08 фев 2007 15:28
КС не проверяют способность платить по кредиту? Мда, сурово однако. Я тогда предложу еще одну кредитную организацию, в качестве финансового инструмента разумеется, - по-английски называется \"loan sharks\", по-русски есть много названий, "братки" например. Вот там тоже ничего не проверяют, только очень больно бьют если не отдаешь кредит. Вы удивительный человек, с одной стороны все грозитесь экономическим кризисом на Украине и обвалом, а с другой стороны верите в акции украинских фирм, да еще ладно бы сами покупали, а то через КУА, блин, ну и сокращение. Будь я на вашем месте, я бы побыстрее забрал деньги из КУА, чтобы не было слишком грустно когда их там сп...ят и никогда не связывался бы с кредитными спилками. Ну, я не на вашем, а на своем месте, так что дело хозяйское.
Любопытный)
Л
Постоянный пользователь
334
25 июля 2006
08 фев 2007 15:36
Про %, достаточно подробно расписано. Много не вернете, но что-то уже лучше чем совсем ничего. Расскажите только, плз, потом о результате.
Ссылку советую сохранить
Надеюсь модератор если решит ее убрать перепечатает статью (думаю она достаточно полезна)
Ссылку советую сохранить
Надеюсь модератор если решит ее убрать перепечатает статью (думаю она достаточно полезна)
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее