Цены на недвижимость падают!
Тема закрыта
flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
18 дек 2009 21:07
Цитата:
Дивіться, ще й Флуман сюди завітав. smile.gif
Де зараз мешкаєте?
Вони не змоужть вести країну.
Як не дивно, але с/г, навіть при мінімальних дотаціях і допомозі тримає експорт і покращує баланс.
Є ще наука, і є проекти як в космосі, так і інших "технологічних" галузях.
В нас є кілька регіональних центрів, тобто не так, що все є в межах МКАДа.
Крім того від юлі маєм "бюдженту революцію", тобто - гроші/влада іде місцевим громадам.
Бачу позитв, наприклад в м.Малин, житомирщина - вибрали нового мера, так він за пару місяфців зробив місто набагато ліпшим -
налагодив роботу комунальних служб.
Так що ми на правильному шляху - поступово електорат вибираэ right men on right place.
Комунальне хозяйство
Ще одне, он в РФ - ці морози є проблеми такі як в Алчевську.
Тому, тре думати, при покупці квартири, чи витримає система комунцікацій, яка дуже зношена всі навантаження, і чи не є то ризиком.
Може місцина поза містом більш надійна з точку зору аврій на ел. лініях, і катаклізмів, таких як зара.
Про вибори президента.
1-й тур - скоріш за Литвина, сподобалась заяв, що не ре продавати землю в ніяку.
2-й - будь хто, аби не бувший з/к.
І взгалі, куча повноважень іде на місця, тому вибори президента - падготовка до виборів місцевих депутатів.
Взагалі- вектор не мінятиметься, потихеньку рухємось до европи.
2012 має показати, наскільки ми зрілі.
Думаю, після (тьху тьху, і стукаю по дереві) нього матимо змогу їздити безвізово до Европи, або по дуже спрощеній проццедцрі.
РН- варінти такий - будем іти за скачками у грн/юсд.
Курс якщо курс стрибає вниз різко - відповідно падає м2.
Є варінт стабілної грн. Резервів вистачить - тоді японський варіант для РН.
Що ще,
от домовий пиши про кінець світу (я рік тому як зайшов на домік нет, то тоді у 2008 дійсно настрої були песимістичні).
Зара форум доміка набагато більше світиться оптимізмом.
Мій прогноз на 2010,
%50 / %50 - що КРН рухне ще а %50 (це як ЮСД буде по 12 грн)
- японський варіант, повільне падіння і стагнація.
По євро/юсд
рік тому - чорний серпень 2008 - крах ЮС банку - через деякий час юсд/євро з 1.6 - до 1.2.
Зара пішло з 1.5 до ??? (може 1.35). Але думаю тренд (кілька, може десяток, років, рзвертається) і ЮСД будетокодорожать.
хвилями (в півроку - рік).
Давно не писав (але читав), тому такий довгий пост, звиняйте.
П.С.
Мене зара більш цікавить банківська ситема.
Як завжди, повторів не має бути - ні російький 98 (банкротства банків
і виплати згорівших вкладів у валюті щерез сбєрбанк по курсу в 3 рази нижчому за ринковий),
ні укр. 2008 - замороження владів.
Може щось новеньке ???
До речі, якось ніхто не замітив на доміку, що стельмаха залишають рулити далі,
навіть що закінчились його повноваження на 5 років.
Як на мене - позитив.
на РН - забив, так я трохи прогадав, думав що дно буде цього року,
але прогадав. Якась маленька криза вийшла. Ну і добре. Не тре різких змін,
взагалі, українство як хуторянство любить спокійне розмірне життя.
Тому краще по 3% щомісяця в мінус н КРН.
Але спекулі будуть стояти до останнього.
Думаю, ще прийдеться уряду рятувти їх та втягнуті банки, що ті не завалили країну.
Я думаю монетаризм, як ідеологія шкідлива для економі укр., тому за вливання час від часу ліквідності, поступову девальвацію та інфляцію.
А ще, ну Нафто газ врятують після виборів. прийдеться народу платити по нових тарифах.
Однозначно.
п.С.С.
питань багато, тре перецінювати життя.
я навіть з роботи був звільнився, щоб припинити "біг хомячка в колесі", а залуматись, а що ж далі..
------
І ще про Тернопіль
Ціни РН замерзи аж із весни. Дивно.
flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
18 дек 2009 21:15
Ой початок поста пропав, ось він
====
Про життя.
Та от шабашив то в Києві то у Льові.
Трохи нахом"ячив та повернувся в Тернопіль влаштовувати життя,
але бачу погарячкував.
Зара намагаюсь скласти план на життя (типу криза перехідного віку).
Житло думаю поки що арендувати там, де робота є для прогера - Львів, Одеса, Київ, Дніпро
(Харків/Донецьк навряд чи, далеко і менталітет братви тама інший).
Житло не купуватиму, поки не буде в новобудові $350 м2 (не міста мільйонники, $450 - Київ), відповідно вторинний ринок -
$400 ($650).
Або поки не матиму стабільний дохід в одномі місті років на 5, а не заробітки в різних ІТ конторах в різних містах.
І як на мене поки активний на ринку праці, тре купувати там, де є робота (може взагалі купуватиму щось перед пенсією х/з,
хоча хатка за 100 км від Києва , але без газу, на дровах).
Тернопіль з ціє точки зори погане місто, середня з/пл 1500 грн.
ціну житла визначаєть основному заробітчани.
Але я знову не бачу змісту, нафік воно їм, всеодно не житимуть там.
Київ-
перестав бути як у кінці 90х- містом для гастарбайтерів.
Ціна в києві озвучена вище.
ПМЖ??
Щось останнім часом знову загострилось бажання їхати за кордон
(Чехія або Канада остання ліпше - 3 роки і є громадянство, далі з ним легко, в порівнянні з укр. їздити по світу).
Не знаю чи на ПМЖ, чи так світ подивитись, бабла нарубати.
Бачив Китай, офігів, народ паше, кризи не видно.
За три місяці видно як змінюється ландшавт- новобудови, дороги, магістралі.
Сама собі країна. Не знаю нащо їм в закрома куча ЮСД.
Так само, і для НБУ - тримати ЮСД в резерві, а ціль?
По Україні прогнози - жити буде.
Як на те, далі 98 не відкотимось, навіть коли трусоне РФ.
Радує позиія юща. Ніби відійшов від діоксину.
Зрозумів, що не тре нікуди ломитись, а робити країну такою, що ЄС сам запропонував.
Стратегічно Україна вігідн, як буфер до дикої Азії. Зара там РФ, але не відомо які будуть монстри після її розпаду.
Головне - тримати вектор на захід, але не сваритись з москалями.
В ідеалі - покірне теля двох корівок ссе.
Маємо Севастополь - так що можем позагравати з РФ та Захом,
Так само щодо труби та енергосистеми (газ + електрика).
Про РФ версус Европа.
Почитав труди Калашикова - Цинамі 2010х. Тре знати ж що думаюють сусіди.
А там мисля така, як в Леніна - віддати Україну - похоронити всі надії про велику Рассєю.
Я б сказав в дальному плані, Україна мала б дочекатися розпаду РФ (і вернути Слобожанщину, Дон, Кубань, Придністров"я),
і стати центром східного словянства.
До речі, раджу Свану почитати книгу, щоб зрозуміти, в які ..опі РФ.
Знову ж радує те, що президент, і навіть юля, думаю і янек теж розуміють, що історично Україна
ближче ментально до осілої європи, чим до кочівної Азії.
Так само думає більшість суспільства.
Наразі Донбас і Слобожанщина - депресивні регіони.
====
Про життя.
Та от шабашив то в Києві то у Льові.
Трохи нахом"ячив та повернувся в Тернопіль влаштовувати життя,
але бачу погарячкував.
Зара намагаюсь скласти план на життя (типу криза перехідного віку).
Житло думаю поки що арендувати там, де робота є для прогера - Львів, Одеса, Київ, Дніпро
(Харків/Донецьк навряд чи, далеко і менталітет братви тама інший).
Житло не купуватиму, поки не буде в новобудові $350 м2 (не міста мільйонники, $450 - Київ), відповідно вторинний ринок -
$400 ($650).
Або поки не матиму стабільний дохід в одномі місті років на 5, а не заробітки в різних ІТ конторах в різних містах.
І як на мене поки активний на ринку праці, тре купувати там, де є робота (може взагалі купуватиму щось перед пенсією х/з,
хоча хатка за 100 км від Києва , але без газу, на дровах).
Тернопіль з ціє точки зори погане місто, середня з/пл 1500 грн.
ціну житла визначаєть основному заробітчани.
Але я знову не бачу змісту, нафік воно їм, всеодно не житимуть там.
Київ-
перестав бути як у кінці 90х- містом для гастарбайтерів.
Ціна в києві озвучена вище.
ПМЖ??
Щось останнім часом знову загострилось бажання їхати за кордон
(Чехія або Канада остання ліпше - 3 роки і є громадянство, далі з ним легко, в порівнянні з укр. їздити по світу).
Не знаю чи на ПМЖ, чи так світ подивитись, бабла нарубати.
Бачив Китай, офігів, народ паше, кризи не видно.
За три місяці видно як змінюється ландшавт- новобудови, дороги, магістралі.
Сама собі країна. Не знаю нащо їм в закрома куча ЮСД.
Так само, і для НБУ - тримати ЮСД в резерві, а ціль?
По Україні прогнози - жити буде.
Як на те, далі 98 не відкотимось, навіть коли трусоне РФ.
Радує позиія юща. Ніби відійшов від діоксину.
Зрозумів, що не тре нікуди ломитись, а робити країну такою, що ЄС сам запропонував.
Стратегічно Україна вігідн, як буфер до дикої Азії. Зара там РФ, але не відомо які будуть монстри після її розпаду.
Головне - тримати вектор на захід, але не сваритись з москалями.
В ідеалі - покірне теля двох корівок ссе.
Маємо Севастополь - так що можем позагравати з РФ та Захом,
Так само щодо труби та енергосистеми (газ + електрика).
Про РФ версус Европа.
Почитав труди Калашикова - Цинамі 2010х. Тре знати ж що думаюють сусіди.
А там мисля така, як в Леніна - віддати Україну - похоронити всі надії про велику Рассєю.
Я б сказав в дальному плані, Україна мала б дочекатися розпаду РФ (і вернути Слобожанщину, Дон, Кубань, Придністров"я),
і стати центром східного словянства.
До речі, раджу Свану почитати книгу, щоб зрозуміти, в які ..опі РФ.
Знову ж радує те, що президент, і навіть юля, думаю і янек теж розуміють, що історично Україна
ближче ментально до осілої європи, чим до кочівної Азії.
Так само думає більшість суспільства.
Наразі Донбас і Слобожанщина - депресивні регіони.
flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
18 дек 2009 21:19
2Неидиот
Читайте уважно
При зпл в БЮДЖЕТНИКІВ $200 матимемо ціни на 2005-2006 рік, посяде гривнє - впадуть на КРН нижче.
Читайте уважно
При зпл в БЮДЖЕТНИКІВ $200 матимемо ціни на 2005-2006 рік, посяде гривнє - впадуть на КРН нижче.
DrWest

Ветеран
1 178
18 мая 2009
18 дек 2009 21:20
Цитата:
------
І ще про Тернопіль
Ціни РН замерзи аж із весни. Дивно.
А проконсультуйте друже, скільки зара коштуватиме одно кімнатна в Терпополі скажимо на Канаді.
flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
18 дек 2009 21:26
$900 - 1100 обжита
$500 - 700 сира
4000-6000 грн - пайова участь в новобудові.
за м2.
Ціни не реалні, так як оренда 1к - 700 грн + ком послуги.
С з/пл десь по місту 1500 грн. на даний момент.
$500 - 700 сира
за м2.
DrWest

Ветеран
1 178
18 мая 2009
18 дек 2009 21:37
Цитата:
$900 - 1100 обжита
$500 - 700 сира
за м2.
Дякую
Я так и думал что от 15к однушка и где то 30к в хорошем состоянии. Да ЗП особо не баловал Тернополь, ну что поделаешь каждый выживает как может.
flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
18 дек 2009 21:46
Розклади по місту такі,
Нижня межа -
Гостинка - $13К (сира), 20К (обжита)
Я б сказав, РН готується пробити рівні
1к - $20К
2к - $30К
3к - $40К
В ідеалі (згідно фундаментального аналізу), ціни мали бути, мінімум, в два рази менші.
Але хто сказав, що в нас раціональні настрої як продавців на РН, і хто сказав, що РН є класичним.
Про ціни на РН можна буде говорити, коли будуть продажі, а при мертовму ринку - ціни хотілок продаванів, взяті з преси.
Я от все більше схиляюсь до будинку в пригороді - десь 10 -15 км від міста на жвавій дорозі з гарним автосполученням ( ще краще + з електричком). 3к будинок, + земля , скажім 6 соток = $30К.
Я би брав, але дружина каже, що будеш там сам жити, хоче в місті і все. Раніш взагалі казала, що їй тре на Східному або БАМі.
Я мав у 2003 $2К на малосімейку на околиці, казав хочеш ліпшу, то хай твоя родина докладеться. Так ні крутила носом. Зара каже - що ж ти не купив. Відповідаю, ни не міг я ігнорувати твою волю.
Висновок такий - послухай жінку - зроби по свому.
Тобто тут варіант іде, що краще розвестись і взяти більш поступливу дружину (мені недавно сказали, що зробив помилку, коли одржувався на такій, що має квартиру, тому досі в приймах, точніше, більше в роз"їздах Київ-Львів, де орендую по мінімуму, бо дружина з Тернополя ні ногою). Бо в нас виявляється різні погляди на життя. Хоче щоб чоловік гроші заробляв а вона тратила. При чому весь час буде що ти щось винен, то не то сказав, то не так глянув, то не туди подивився.
Такіі пироги.
3кімнатний будинок
Нижня межа -
Гостинка - $13К (сира), 20К (обжита)
Я б сказав, РН готується пробити рівні
1к - $20К
2к - $30К
3к - $40К
В ідеалі (згідно фундаментального аналізу), ціни мали бути, мінімум, в два рази менші.
Але хто сказав, що в нас раціональні настрої як продавців на РН, і хто сказав, що РН є класичним.
Про ціни на РН можна буде говорити, коли будуть продажі, а при мертовму ринку - ціни хотілок продаванів, взяті з преси.
Я от все більше схиляюсь до будинку в пригороді - десь 10 -15 км від міста на жвавій дорозі з гарним автосполученням ( ще краще + з електричком). 3к будинок, + земля , скажім 6 соток = $30К.
Я би брав, але дружина каже, що будеш там сам жити, хоче в місті і все. Раніш взагалі казала, що їй тре на Східному або БАМі.
Я мав у 2003 $2К на малосімейку на околиці, казав хочеш ліпшу, то хай твоя родина докладеться. Так ні крутила носом. Зара каже - що ж ти не купив. Відповідаю, ни не міг я ігнорувати твою волю.
Висновок такий - послухай жінку - зроби по свому.
Тобто тут варіант іде, що краще розвестись і взяти більш поступливу дружину (мені недавно сказали, що зробив помилку, коли одржувався на такій, що має квартиру, тому досі в приймах, точніше, більше в роз"їздах Київ-Львів, де орендую по мінімуму, бо дружина з Тернополя ні ногою). Бо в нас виявляється різні погляди на життя. Хоче щоб чоловік гроші заробляв а вона тратила. При чому весь час буде що ти щось винен, то не то сказав, то не так глянув, то не туди подивився.
Такіі пироги.
3кімнатний будинок
Неидиот
Н
Ветеран
2 974
08 декабря 2008
18 дек 2009 22:00
Цитата:
2Неидиот
Читайте уважно
Знаю бюджетников, которые сейчас получают 100 долларов. Не забывайте, что в бюджетной сфере прилично завышает зарплату огромная армия чинуш, у которых жилье давно есть.
Andrey777

Ветеран
4 809
12 мая 2008
18 дек 2009 22:15
Цитата:
И снова здраствуйтегод назад Андрюша говорил- вот прийдет осень 2009 и будет и продажи и будет рост. Еще на год отложил
Запамятовал я что-то не напомните где я такое говорил( ссылочку пож-та ), а то по умодчанию доктор поставлю вам диагноз трындеца ... вы вроде не замечены в этом прежде были
Неидиот
Н
Ветеран
2 974
08 декабря 2008
18 дек 2009 23:17
Ситуация критическая:
//poslezavtra.com.ua/kazna-ukrainy-pusta /
Нынешние цены на недвигу - мечты о пире во время чумы. Мечты, потому что сделок нет.
Genius

Старожил
762
26 января 2008
18 дек 2009 23:42
Мониторю цены и готовность торга
Квартира в Броварах, 1-К, просют 35 куе.
Я добрый день.
Риелтор здравствуйте
Я интересует ваша 1-к. В объявлении указан торг. За 28 отдадите?
Р Да вы что! таких цен нет! Ну вы и рассмешили. По таким ценам только бобрик!
Я Будут Бровары по этой цене - звоните. До свидания
Такое ощущение, что попыткой торга, была нанесена глубокая травма моску риелторши. Женщина не очень адекватная.
Аналогичный объект, другой риелтор
Я добрый день.
Риелтор здравствуйте
Я интересует ваша 1-к. За 28-30 отдадите?
Р Нет, продавец хочет 35, без торга. Вчера хотела 38, а позавчера 34
Да, и вы уже четвертый, кто сегодня предлагает цену до 30 *(это около $1000 за м2)
Я а варианты до 30 т .у.е. бывают?
Р Да, но сейчас нет. Позвоните через неделю. Может что-то появиться.
Парень оказался вполне адекватным. Продавец похоже не очень
Ну что ж, через недельку узнаем, насколько изменилась готовность продавцов к торгу.
Квартира в Броварах, 1-К, просют 35 куе.
Я добрый день.
Риелтор здравствуйте
Я интересует ваша 1-к. В объявлении указан торг. За 28 отдадите?
Р Да вы что! таких цен нет! Ну вы и рассмешили. По таким ценам только бобрик!
Я Будут Бровары по этой цене - звоните. До свидания
Такое ощущение, что попыткой торга, была нанесена глубокая травма моску риелторши. Женщина не очень адекватная.
Аналогичный объект, другой риелтор
Я добрый день.
Риелтор здравствуйте
Я интересует ваша 1-к. За 28-30 отдадите?
Р Нет, продавец хочет 35, без торга. Вчера хотела 38, а позавчера 34

Я а варианты до 30 т .у.е. бывают?
Р Да, но сейчас нет. Позвоните через неделю. Может что-то появиться.
Парень оказался вполне адекватным. Продавец похоже не очень

Zver_2010
Z
Постоянный пользователь
126
08 декабря 2009
19 дек 2009 08:14
Цитата:
Парень оказался вполне адекватным. Продавец похоже не оченьНу что ж, через недельку узнаем, насколько изменилась готовность продавцов к торгу.
Т.е. получается "адекватный" риэлтор должен выглядеть так " да, добрый день, да цены скоро рухнут, продавцов давим на снижение. 1к? зачем вам 1к? да через пару месяцев за 20-30 уев вы себе купите пентхаус на хрещатике. Скоро БП - недвига рухнет, давайте подождем вместе".
Genius

Старожил
762
26 января 2008
19 дек 2009 08:51
Ну, адекватный риелтор должен поспособствовать сделке. На падающем рынке он должен помочь продавцу не потерять много. Убедить умерить немного хотелку до рыночной, и заработать свои комиссионные.
Ведь на любом рынке есть bid и ask. Исходя из общения с ним, bid лежит около 1000 у.е. за м, а ask 1500 у.е. Вот где то на 1250 у.е. за м2 была бы рыночная цена на сегодня, пока цены еще не рухнули.
Ведь на любом рынке есть bid и ask. Исходя из общения с ним, bid лежит около 1000 у.е. за м, а ask 1500 у.е. Вот где то на 1250 у.е. за м2 была бы рыночная цена на сегодня, пока цены еще не рухнули.
Цитата:
Т.е. получается "адекватный" риэлтор должен выглядеть так " да, добрый день, да цены скоро рухнут, продавцов давим на снижение. 1к? зачем вам 1к? да через пару месяцев за 20-30 уев вы себе купите пентхаус на хрещатике. Скоро БП - недвига рухнет, давайте подождем вместе".
vano

Старожил
994
21 апреля 2006
19 дек 2009 09:10
Чем эти недорастишки достали, так это утверждениями, что "хомяки" хотят купить именно пентхаус на Крещатике, и именно за $20К...Цитата:
igleons

Постоянный пользователь
420
06 января 2008
19 дек 2009 09:13
Пентхауз - говно, тем более на загахзованом и суетливом Крещатике.Цитата:
Чем эти недорастишки достали, так это утверждениями, что "хомяки" хотят купить именно пентхаус на Крещатике, и именно за $20К...
Нету в Украине мест, достойных того, чтобы там покупать пентхауз. Майами или Парк авеню - другое дело (я там был, я знаю о чем говорю). Но не в неньке. Это просто глупо.
Приличный хомяк ждет пригородный дом с парковкой и инфраструктурой за 60-70К. И не мешает лузерам с обеих сторон (барано-олени и лошки-импотечники, не знающие как спрыгнуть с долгов) взаимно аннигилировать друг друга.

gip60
g
Старожил
983
24 августа 2009
19 дек 2009 09:40
ихтиандр ...вы точно находитесь в израиле ?...
...или это я вас видел сегодня в 10 утра на станции м.университет в киеве?...
удивительно похож на вас чел...даже хотел подойти и заговорить...
признавайтесь.... вы где?... 

ihtiandr

Ветеран
4 671
10 мая 2008
19 дек 2009 09:42
Цитата:
Пентхауз - говно, тем более на загахзованом и суетливом Крещатике.
Нету в Украине мест, достойных того, чтобы там покупать пентхауз. Майами или Парк авеню - другое дело (я там был, я знаю о чем говорю). Но не в неньке. Это просто глупо.
Приличный хомяк ждет пригородный дом с парковкой и инфраструктурой за 60-70К. И не мешает лузерам с обеих сторон (барано-олени и лошки-импотечники, не знающие как спрыгнуть с долгов) взаимно аннигилировать друг друга.
Если таких мест нет, их нужно создать. Поверьте, посёлок на 1000 хомячьих рыл под Киевом сейчас реально соорудить, а завтра это будет ещё легче, и там не будет зассаных подъездов, соседей люмпенов, мэра кацманавта и прочих приколов, к которым киевляне уже привыкли.
Zver_2010
Z
Постоянный пользователь
126
08 декабря 2009
19 дек 2009 09:42
Цитата:
Чем эти недорастишки достали, так это утверждениями, что "хомяки" хотят купить именно пентхаус на Крещатике, и именно за $20К...
Просто, складывается такое впечатление от форума, что, так называемые "хомяки", имея запасы наличности, чувствуют себя полубогами: не так с ними разговаривают, не так себя ведут, говорят не то, что они думают, ситуация складывается не так, как они хотят и т.п.
ihtiandr

Ветеран
4 671
10 мая 2008
19 дек 2009 09:46
Цитата:
ихтиандр ...вы точно находитесь в израиле ?......или это я вас видел сегодня в 10 утра на станции м.университет в киеве?...
удивительно похож на вас чел...даже хотел подойти и заговорить...
![]()
![]()
признавайтесь.... вы где?...
А что там делал человек, похожий на Ихтиандра? Ветеран форума Убийца эфира таки сможет подтвердить, что я в Израиле обитаю, пил с ним пиво в Тель Авиве.
Zver_2010
Z
Постоянный пользователь
126
08 декабря 2009
19 дек 2009 09:52
Цитата:
Если таких мест нет, их нужно создать. Поверьте, посёлок на 1000 хомячьих рыл под Киевом сейчас реально соорудить, а завтра это будет ещё легче, и там не будет зассаных подъездов, соседей люмпенов, мэра кацманавта и прочих приколов, к которым киевляне уже привыкли.
Не верю, из этой тысячи найдется, как минимум 10, которые всю идею похоронят своими требованиями еще на этапе организации. Откидываем их, на следующем этапе еще 10, в конце концов останутся человек 50, которых все устраивает, но они уже не в состоянии осуществить задуманное.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Rusaniv Residence | Perfect Group, Citex Development | Київ, вул. Сверстюка, 5421.07495
- ЖК Montreal House | Cityconsult Development | Київ, вул. Велика Васильківська, 102у / вул. Антоновича, 8321.07534
- Если вы инвестор проблемного строительства. Что делать?21.0747
- ЖК Edelweiss House | Едельвейс | Edelburg Development | Киів, вул. Звіринецька, 70-а21.07534
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2121.0715
- КМ Паларіс, Бориспіль, вул. Ясна, 1221.079
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | Київ, вул. Канальна, 821.07160
- Київ, вул. Євгена Маланюка, 101 | Міськбудінвест21.07318
- ЖК Ідея | IDHolding | Гнідин, вул. Ідейна, 3, 7, 11, 1320.07225
- ЖК Grand Country Irpin | Ірпінь, вул. 11-а лінія, 9/4620.0712
- Сбылись предсказания 2006 г.21.0720
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее