Подать объявление

Цены на недвижимость падают!

Тема закрыта

1. . .146148. . .672
18 дек 2009 21:07
Цитата:

Дивіться, ще й Флуман сюди завітав. smile.gif
Де зараз мешкаєте?

Вони не змоужть вести країну.
Як не дивно, але с/г, навіть при мінімальних дотаціях і допомозі тримає експорт і покращує баланс.
Є ще наука, і є проекти як в космосі, так і інших "технологічних" галузях.
В нас є кілька регіональних центрів, тобто не так, що все є в межах МКАДа.
Крім того від юлі маєм "бюдженту революцію", тобто - гроші/влада іде місцевим громадам.
Бачу позитв, наприклад в м.Малин, житомирщина - вибрали нового мера, так він за пару місяфців зробив місто набагато ліпшим -
налагодив роботу комунальних служб.
Так що ми на правильному шляху - поступово електорат вибираэ right men on right place.

Комунальне хозяйство
Ще одне, он в РФ - ці морози є проблеми такі як в Алчевську.
Тому, тре думати, при покупці квартири, чи витримає система комунцікацій, яка дуже зношена всі навантаження, і чи не є то ризиком.
Може місцина поза містом більш надійна з точку зору аврій на ел. лініях, і катаклізмів, таких як зара.

Про вибори президента.
1-й тур - скоріш за Литвина, сподобалась заяв, що не ре продавати землю в ніяку.
2-й - будь хто, аби не бувший з/к.
І взгалі, куча повноважень іде на місця, тому вибори президента - падготовка до виборів місцевих депутатів.
Взагалі- вектор не мінятиметься, потихеньку рухємось до европи.
2012 має показати, наскільки ми зрілі.
Думаю, після (тьху тьху, і стукаю по дереві) нього матимо змогу їздити безвізово до Европи, або по дуже спрощеній проццедцрі.

РН- варінти такий - будем іти за скачками у грн/юсд.
Курс якщо курс стрибає вниз різко - відповідно падає м2.
Є варінт стабілної грн. Резервів вистачить - тоді японський варіант для РН.

Що ще,
от домовий пиши про кінець світу (я рік тому як зайшов на домік нет, то тоді у 2008 дійсно настрої були песимістичні).
Зара форум доміка набагато більше світиться оптимізмом.

Мій прогноз на 2010,
%50 / %50 - що КРН рухне ще а %50 (це як ЮСД буде по 12 грн)
- японський варіант, повільне падіння і стагнація.

По євро/юсд
рік тому - чорний серпень 2008 - крах ЮС банку - через деякий час юсд/євро з 1.6 - до 1.2.
Зара пішло з 1.5 до ??? (може 1.35). Але думаю тренд (кілька, може десяток, років, рзвертається) і ЮСД будетокодорожать.
хвилями (в півроку - рік).

Давно не писав (але читав), тому такий довгий пост, звиняйте.
П.С.
Мене зара більш цікавить банківська ситема.
Як завжди, повторів не має бути - ні російький 98 (банкротства банків
і виплати згорівших вкладів у валюті щерез сбєрбанк по курсу в 3 рази нижчому за ринковий),
ні укр. 2008 - замороження владів.
Може щось новеньке ???
До речі, якось ніхто не замітив на доміку, що стельмаха залишають рулити далі,
навіть що закінчились його повноваження на 5 років.
Як на мене - позитив.

на РН - забив, так я трохи прогадав, думав що дно буде цього року,
але прогадав. Якась маленька криза вийшла. Ну і добре. Не тре різких змін,
взагалі, українство як хуторянство любить спокійне розмірне життя.
Тому краще по 3% щомісяця в мінус н КРН.
Але спекулі будуть стояти до останнього.
Думаю, ще прийдеться уряду рятувти їх та втягнуті банки, що ті не завалили країну.
Я думаю монетаризм, як ідеологія шкідлива для економі укр., тому за вливання час від часу ліквідності, поступову девальвацію та інфляцію.
А ще, ну Нафто газ врятують після виборів. прийдеться народу платити по нових тарифах.
Однозначно.

п.С.С.
питань багато, тре перецінювати життя.
я навіть з роботи був звільнився, щоб припинити "біг хомячка в колесі", а залуматись, а що ж далі..

------
І ще про Тернопіль
Ціни РН замерзи аж із весни. Дивно.
18 дек 2009 21:15
Ой початок поста пропав, ось він
====
Про життя.
Та от шабашив то в Києві то у Льові.
Трохи нахом"ячив та повернувся в Тернопіль влаштовувати життя,
але бачу погарячкував.
Зара намагаюсь скласти план на життя (типу криза перехідного віку).
Житло думаю поки що арендувати там, де робота є для прогера - Львів, Одеса, Київ, Дніпро
(Харків/Донецьк навряд чи, далеко і менталітет братви тама інший).

Житло не купуватиму, поки не буде в новобудові $350 м2 (не міста мільйонники, $450 - Київ), відповідно вторинний ринок -
$400 ($650).

Або поки не матиму стабільний дохід в одномі місті років на 5, а не заробітки в різних ІТ конторах в різних містах.
І як на мене поки активний на ринку праці, тре купувати там, де є робота (може взагалі купуватиму щось перед пенсією х/з,
хоча хатка за 100 км від Києва , але без газу, на дровах).
Тернопіль з ціє точки зори погане місто, середня з/пл 1500 грн.
ціну житла визначаєть основному заробітчани.
Але я знову не бачу змісту, нафік воно їм, всеодно не житимуть там.

Київ-
перестав бути як у кінці 90х- містом для гастарбайтерів.
Ціна в києві озвучена вище.

ПМЖ??
Щось останнім часом знову загострилось бажання їхати за кордон
(Чехія або Канада остання ліпше - 3 роки і є громадянство, далі з ним легко, в порівнянні з укр. їздити по світу).

Не знаю чи на ПМЖ, чи так світ подивитись, бабла нарубати.
Бачив Китай, офігів, народ паше, кризи не видно.
За три місяці видно як змінюється ландшавт- новобудови, дороги, магістралі.
Сама собі країна. Не знаю нащо їм в закрома куча ЮСД.
Так само, і для НБУ - тримати ЮСД в резерві, а ціль?
По Україні прогнози - жити буде.
Як на те, далі 98 не відкотимось, навіть коли трусоне РФ.
Радує позиія юща. Ніби відійшов від діоксину.
Зрозумів, що не тре нікуди ломитись, а робити країну такою, що ЄС сам запропонував.
Стратегічно Україна вігідн, як буфер до дикої Азії. Зара там РФ, але не відомо які будуть монстри після її розпаду.
Головне - тримати вектор на захід, але не сваритись з москалями.
В ідеалі - покірне теля двох корівок ссе.
Маємо Севастополь - так що можем позагравати з РФ та Захом,
Так само щодо труби та енергосистеми (газ + електрика).

Про РФ версус Европа.
Почитав труди Калашикова - Цинамі 2010х. Тре знати ж що думаюють сусіди.
А там мисля така, як в Леніна - віддати Україну - похоронити всі надії про велику Рассєю.
Я б сказав в дальному плані, Україна мала б дочекатися розпаду РФ (і вернути Слобожанщину, Дон, Кубань, Придністров"я),
і стати центром східного словянства.
До речі, раджу Свану почитати книгу, щоб зрозуміти, в які ..опі РФ.
Знову ж радує те, що президент, і навіть юля, думаю і янек теж розуміють, що історично Україна
ближче ментально до осілої європи, чим до кочівної Азії.
Так само думає більшість суспільства.
Наразі Донбас і Слобожанщина - депресивні регіони.
18 дек 2009 21:19
2Неидиот
Читайте уважно
При зпл в БЮДЖЕТНИКІВ $200 матимемо ціни на 2005-2006 рік, посяде гривнє - впадуть на КРН нижче.
18 дек 2009 21:20
Цитата:

------
І ще про Тернопіль
Ціни РН замерзи аж із весни. Дивно.

А проконсультуйте друже, скільки зара коштуватиме одно кімнатна в Терпополі скажимо на Канаді.
18 дек 2009 21:26
$900 - 1100 обжита
$500 - 700 сира
4000-6000 грн - пайова участь в новобудові.
за м2.
Ціни не реалні, так як оренда 1к - 700 грн + ком послуги.
С з/пл десь по місту 1500 грн. на даний момент.
18 дек 2009 21:37
Цитата:

$900 - 1100 обжита
$500 - 700 сира
4000-6000 грн - пайова участь в новобудові.
за м2.
Ціни не реалні, так як оренда 1к - 700 грн + ком послуги.
С з/пл десь по місту 1500 грн. на даний момент.

Дякую
Я так и думал что от 15к однушка и где то 30к в хорошем состоянии. Да ЗП особо не баловал Тернополь, ну что поделаешь каждый выживает как может.
18 дек 2009 21:46
Розклади по місту такі,
Нижня межа -
Гостинка - $13К (сира), 20К (обжита)
Я б сказав, РН готується пробити рівні
1к - $20К
2к - $30К
3к - $40К
В ідеалі (згідно фундаментального аналізу), ціни мали бути, мінімум, в два рази менші.
Але хто сказав, що в нас раціональні настрої як продавців на РН, і хто сказав, що РН є класичним.
Про ціни на РН можна буде говорити, коли будуть продажі, а при мертовму ринку - ціни хотілок продаванів, взяті з преси.
Я от все більше схиляюсь до будинку в пригороді - десь 10 -15 км від міста на жвавій дорозі з гарним автосполученням ( ще краще + з електричком). 3к будинок, + земля , скажім 6 соток = $30К.
Я би брав, але дружина каже, що будеш там сам жити, хоче в місті і все. Раніш взагалі казала, що їй тре на Східному або БАМі.
Я мав у 2003 $2К на малосімейку на околиці, казав хочеш ліпшу, то хай твоя родина докладеться. Так ні крутила носом. Зара каже - що ж ти не купив. Відповідаю, ни не міг я ігнорувати твою волю.
Висновок такий - послухай жінку - зроби по свому.
Тобто тут варіант іде, що краще розвестись і взяти більш поступливу дружину (мені недавно сказали, що зробив помилку, коли одржувався на такій, що має квартиру, тому досі в приймах, точніше, більше в роз"їздах Київ-Львів, де орендую по мінімуму, бо дружина з Тернополя ні ногою). Бо в нас виявляється різні погляди на життя. Хоче щоб чоловік гроші заробляв а вона тратила. При чому весь час буде що ти щось винен, то не то сказав, то не так глянув, то не туди подивився.
Такіі пироги.

3кімнатний будинок
18 дек 2009 22:00
Цитата:

2Неидиот
Читайте уважно
При зпл в БЮДЖЕТНИКІВ $200 матимемо ціни на 2005-2006 рік, посяде гривнє - впадуть на КРН нижче.

Знаю бюджетников, которые сейчас получают 100 долларов. Не забывайте, что в бюджетной сфере прилично завышает зарплату огромная армия чинуш, у которых жилье давно есть.
18 дек 2009 22:15
Цитата:

И снова здраствуйте :-D год назад Андрюша говорил- вот прийдет осень 2009 и будет и продажи и будет рост. Еще на год отложил :-D

Запамятовал я что-то не напомните где я такое говорил( ссылочку пож-та ), а то по умодчанию доктор поставлю вам диагноз трындеца ... вы вроде не замечены в этом прежде были
18 дек 2009 23:17

Ситуация критическая:
//poslezavtra.com.ua/kazna-ukrainy-pusta /
Нынешние цены на недвигу - мечты о пире во время чумы. Мечты, потому что сделок нет.

18 дек 2009 23:42
Мониторю цены и готовность торга

Квартира в Броварах, 1-К, просют 35 куе.

Я добрый день.
Риелтор здравствуйте
Я интересует ваша 1-к. В объявлении указан торг. За 28 отдадите?
Р Да вы что! таких цен нет! Ну вы и рассмешили. По таким ценам только бобрик!
Я Будут Бровары по этой цене - звоните. До свидания

Такое ощущение, что попыткой торга, была нанесена глубокая травма моску риелторши. Женщина не очень адекватная.

Аналогичный объект, другой риелтор

Я добрый день.
Риелтор здравствуйте
Я интересует ваша 1-к. За 28-30 отдадите?
Р Нет, продавец хочет 35, без торга. Вчера хотела 38, а позавчера 34 ) Да, и вы уже четвертый, кто сегодня предлагает цену до 30 *(это около $1000 за м2)
Я а варианты до 30 т .у.е. бывают?
Р Да, но сейчас нет. Позвоните через неделю. Может что-то появиться.

Парень оказался вполне адекватным. Продавец похоже не очень ) Ну что ж, через недельку узнаем, насколько изменилась готовность продавцов к торгу.
19 дек 2009 08:14
Цитата:

Парень оказался вполне адекватным. Продавец похоже не очень :) Ну что ж, через недельку узнаем, насколько изменилась готовность продавцов к торгу.

Т.е. получается "адекватный" риэлтор должен выглядеть так " да, добрый день, да цены скоро рухнут, продавцов давим на снижение. 1к? зачем вам 1к? да через пару месяцев за 20-30 уев вы себе купите пентхаус на хрещатике. Скоро БП - недвига рухнет, давайте подождем вместе".
19 дек 2009 08:51
Ну, адекватный риелтор должен поспособствовать сделке. На падающем рынке он должен помочь продавцу не потерять много. Убедить умерить немного хотелку до рыночной, и заработать свои комиссионные.

Ведь на любом рынке есть bid и ask. Исходя из общения с ним, bid лежит около 1000 у.е. за м, а ask 1500 у.е. Вот где то на 1250 у.е. за м2 была бы рыночная цена на сегодня, пока цены еще не рухнули.

Цитата:

Т.е. получается "адекватный" риэлтор должен выглядеть так " да, добрый день, да цены скоро рухнут, продавцов давим на снижение. 1к? зачем вам 1к? да через пару месяцев за 20-30 уев вы себе купите пентхаус на хрещатике. Скоро БП - недвига рухнет, давайте подождем вместе".

19 дек 2009 09:10
Цитата:

Чем эти недорастишки достали, так это утверждениями, что "хомяки" хотят купить именно пентхаус на Крещатике, и именно за $20К...
19 дек 2009 09:13
Цитата:

Чем эти недорастишки достали, так это утверждениями, что "хомяки" хотят купить именно пентхаус на Крещатике, и именно за $20К...
Пентхауз - говно, тем более на загахзованом и суетливом Крещатике.
Нету в Украине мест, достойных того, чтобы там покупать пентхауз. Майами или Парк авеню - другое дело (я там был, я знаю о чем говорю). Но не в неньке. Это просто глупо.
Приличный хомяк ждет пригородный дом с парковкой и инфраструктурой за 60-70К. И не мешает лузерам с обеих сторон (барано-олени и лошки-импотечники, не знающие как спрыгнуть с долгов) взаимно аннигилировать друг друга. :smoke:
19 дек 2009 09:40
ихтиандр ...вы точно находитесь в израиле ?... -) ...или это я вас видел сегодня в 10 утра на станции м.университет в киеве?... 8-() удивительно похож на вас чел...даже хотел подойти и заговорить... -D -D -D признавайтесь.... вы где?... -D
19 дек 2009 09:42
Цитата:

Пентхауз - говно, тем более на загахзованом и суетливом Крещатике.
Нету в Украине мест, достойных того, чтобы там покупать пентхауз. Майами или Парк авеню - другое дело (я там был, я знаю о чем говорю). Но не в неньке. Это просто глупо.
Приличный хомяк ждет пригородный дом с парковкой и инфраструктурой за 60-70К. И не мешает лузерам с обеих сторон (барано-олени и лошки-импотечники, не знающие как спрыгнуть с долгов) взаимно аннигилировать друг друга. :smoke:

Если таких мест нет, их нужно создать. Поверьте, посёлок на 1000 хомячьих рыл под Киевом сейчас реально соорудить, а завтра это будет ещё легче, и там не будет зассаных подъездов, соседей люмпенов, мэра кацманавта и прочих приколов, к которым киевляне уже привыкли.
19 дек 2009 09:42
Цитата:

Просто, складывается такое впечатление от форума, что, так называемые "хомяки", имея запасы наличности, чувствуют себя полубогами: не так с ними разговаривают, не так себя ведут, говорят не то, что они думают, ситуация складывается не так, как они хотят и т.п.
19 дек 2009 09:46
Цитата:

ихтиандр ...вы точно находитесь в израиле ?... :-) ...или это я вас видел сегодня в 10 утра на станции м.университет в киеве?... 8-() удивительно похож на вас чел...даже хотел подойти и заговорить... :-D :-D :-D признавайтесь.... вы где?... :-D

А что там делал человек, похожий на Ихтиандра? Ветеран форума Убийца эфира таки сможет подтвердить, что я в Израиле обитаю, пил с ним пиво в Тель Авиве.
19 дек 2009 09:52
Цитата:

Если таких мест нет, их нужно создать. Поверьте, посёлок на 1000 хомячьих рыл под Киевом сейчас реально соорудить, а завтра это будет ещё легче, и там не будет зассаных подъездов, соседей люмпенов, мэра кацманавта и прочих приколов, к которым киевляне уже привыкли.

Не верю, из этой тысячи найдется, как минимум 10, которые всю идею похоронят своими требованиями еще на этапе организации. Откидываем их, на следующем этапе еще 10, в конце концов останутся человек 50, которых все устраивает, но они уже не в состоянии осуществить задуманное.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .146148. . .672
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx