Подать объявление

ЖК "Первоцвет", Борисполь, ул. Февральская

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 61.
8/13%
3/5%
8/13%
19/31%
23/38%
1. . .7173. . .88
02 фев 2016 21:08
У меня тоже ступеньки эти с обоих сторон есть.. Но все равно стены штукатурить надо или гкл.. Не думаю что они смогут это поправить в короткие сроки, учитывая температуру на улице.. А я планирую как можно скорее начать ремонт.. Чтоб его..
02 фев 2016 21:20
Цитата "Barsik84":
У меня тоже ступеньки эти с обоих сторон есть.. Но все равно стены штукатурить надо или гкл.. Не думаю что они смогут это поправить в короткие сроки, учитывая температуру на улице.. А я планирую как можно скорее начать ремонт.. Чтоб его..

ну и посчитайте сколько на эту ступеньку надо штукатурки + сетка + работа... мне тоже сначала мягко намекнули, что вы мол знаете как наши могут заштукатурить, что отпадет вместе с обоями... я не повелся, штукатурьте говорю... сделали гипсовой, такой как парадные, вроди держится...
02 фев 2016 21:33
Ну это вы наверное ещё давно просили устранить этот дефект, когда были строительные работы и тепло.. Или это сейчас уже?
04 фев 2016 08:03
не помню дату, но еще плюс был и внутренняя отделка велась... :notsure:
04 фев 2016 13:48
Добрый день, Соседи!!! Сегодня была в ЖЕКе, подписала все бумаги. Тех. паспорт и акт приема-передачи получила, но ключи пока на руки не дают, так как до конца февраля будет проходить "пуск газа". Сказали, что если нужно в квартиру (завести стройматериал), то необходимо связаться с Юрой (который показывает квартиры) и он пустит. Сказали, что домофоны уже почти установлены! Вот такая информация)))
04 фев 2016 14:07
Цитата "Mic_Tania":
Добрый день, Соседи!!! Сегодня была в ЖЕКе, подписала все бумаги. Тех. паспорт и акт приема-передачи получила, но ключи пока на руки не дают, так как до конца февраля будет проходить "пуск газа". Сказали, что если нужно в квартиру (завести стройматериал), то необходимо связаться с Юрой (который показывает квартиры) и он пустит. Сказали, что домофоны уже почти установлены! Вот такая информация)))

Ну... таке відношення не серйозне, мягко кажучи. Вибачте, але у мене чимало знайомих, які отримували квартири у Києві та області відразу ж після здачі в експлуатацію. Звичайно там ще не було ні газу ні води, але ремонт уже робили по "повній програмі" і З РОБОЧИМ ЛІФТОМ (оббитим ОСБ).
У всіх є на руках договори купівлі продажу. Дайте людям акти на здачу приймання - а далі відповідальність переходить на особу, що проживає у квартирі. Ато якось смішно, ну правда, - будівлю здали в грудні, а зараз вже лютий. Особисто мені, при огляді квартири, говорили про отримання паспорту БТІ, акту та ключів - 4-5 го числах лютого. Відповідно до цього я і формував замовлення будівельної бригади, доставку матеріалів, встановлення дверей і т.д. А сьогодні дзвоню до Юрія, а він - "вибачте але паспорт ще не виготовлено, акту також". + тут ще й інформація, що ключів не дають до кінця лютого!!!((( Мягко кажучи шокує... :faceoff:
04 фев 2016 14:23
Цитата "Sergius86":

Ну... таке відношення не серйозне, мягко кажучи. Вибачте, але у мене чимало знайомих, які отримували квартири у Києві та області відразу ж після здачі в експлуатацію. Звичайно там ще не було ні газу ні води, але ремонт уже робили по "повній програмі" і З РОБОЧИМ ЛІФТОМ (оббитим ОСБ).
У всіх є на руках договори купівлі продажу. Дайте людям акти на здачу приймання - а далі відповідальність переходить на особу, що проживає у квартирі. Ато якось смішно, ну правда, - будівлю здали в грудні, а зараз вже лютий. Особисто мені, при огляді квартири, говорили про отримання паспорту БТІ, акту та ключів - 4-5 го числах лютого. Відповідно до цього я і формував замовлення будівельної бригади, доставку матеріалів, встановлення дверей і т.д. А сьогодні дзвоню до Юрія, а він - "вибачте але паспорт ще не виготовлено, акту також". + тут ще й інформація, що ключів не дають до кінця лютого!!!((( Мягко кажучи шокує... :faceoff:

В ЖЕКе сказали, что ключ можно взять у Юрия (и оставить себе), но пока не поставят домофон Вы сами в дом не зайдете. Также пока не закончится проверка газа не хотят на руки ключи выдавать, чтобы не искать владельцев, так как рабочие по газу могут прийти в любой момент и им нужен доступ. И сказали пока с газом все не закончится нельзя!!! менять входную дверь в квартиру.
04 фев 2016 14:32
Цитата:
В ЖЕКе сказали, что ключ можно взять у Юрия (и оставить себе), но пока не поставят домофон Вы сами в дом не зайдете. Также пока не закончится проверка газа не хотят на руки ключи выдавать, чтобы не искать владельцев, так как рабочие по газу могут прийти в любой момент и им нужен доступ. И сказали пока с газом все не закончится нельзя!!! менять входную дверь в квартиру.

Запитайте власників квартир з будинку №1 та №2 (або почитайте на форумі), - скільки часу їм підключали газ??? Ви будете шоковані - цей процес може затянутися на місяці!!!
Тепер з приводу вхідних дверей. Я особисто замовив двері і є приблизна дата встановлення. Ніхто із фірми постачальника не буде відкладати поставку на місяці! Вони а не я, нажаль, диктують дату (+- 3 дні), коли є бригада на встановлення. :no-no:
04 фев 2016 14:36
Цитата "Sergius86":

Запитайте власників квартир з будинку №1 та №2 (або почитайте на форумі), - скільки часу їм підключали газ??? Ви будете шоковані - цей процес може затянутися на місяці!!!
Тепер з приводу вхідних дверей. Я особисто замовив двері і є приблизна дата встановлення. Ніхто із фірми постачальника не буде відкладати поставку на місяці! Вони а не я, нажаль, диктують дату (+- 3 дні), коли є бригада на встановлення. :no-no:

все правильно! если на квартире работает бригада, то соответственно и газовщики смогут туда попасть.. а если вы взяли ключи и уехали на острова, то весь дом будет иметь проблемы с подключением газа... про дверь я думаю все тоже самое... кстати, где вы заказали дверь? )
04 фев 2016 15:05
Чесно кажучи з ключами якась фігня. Чому я маю підписувати акт, якщо мене не впускають в мою квартиру і там будуть шастати всі кому заманеться вже після підписання.
Підписали Акт то видайте людям ключі. Потрібно провести роботи по пуску газу - є телефони, ел. адреси. Хто не прийшов, через кого затримка - його прізвище і номер квартири на форум (думаю швидко знайдуть).

А от екплуатаційні витрати вони мабуть захочуть покласти на нас відразу після підписання акту?!

Пам'ятається мені 2 будинок доооооооовго газ пускав. То це може і ми будемо до травневих свят ЧУЖИМИ У ВЛАСНИХ квартирах.
04 фев 2016 15:10
Сума коштів, яку беруть за виготовлення Техпаспорта, говорить про ТЕРМІНОВІСТЬ виготовлення даного документу - 3 робочі дні з моменту проплати.
04 фев 2016 15:14
Цитата "Инвестор-3":
Сума коштів, яку беруть за виготовлення Техпаспорта, говорить про ТЕРМІНОВІСТЬ виготовлення даного документу - 3 робочі дні з моменту проплати.

а сколько стоит на прямую сделать?
04 фев 2016 16:41
Бориспільське бюро технічної інвентаризації:
08300, Київська обл., м. Бориспіль,вул. Шевченка, 6а;
телефон для довідок: (04595) 6-12-43.
Режим роботи:
пн.–чт. з 08.00 до 17.00
пт. до 16.00
обідня перерва з 13.00 до 14.00
04 фев 2016 17:33
Цитата "Инвестор-3":
Чесно кажучи з ключами якась фігня. Чому я маю підписувати акт, якщо мене не впускають в мою квартиру і там будуть шастати всі кому заманеться вже після підписання.
Підписали Акт то видайте людям ключі. Потрібно провести роботи по пуску газу - є телефони, ел. адреси. Хто не прийшов, через кого затримка - його прізвище і номер квартири на форум (думаю швидко знайдуть).

А от екплуатаційні витрати вони мабуть захочуть покласти на нас відразу після підписання акту?!

Пам'ятається мені 2 будинок доооооооовго газ пускав. То це може і ми будемо до травневих свят ЧУЖИМИ У ВЛАСНИХ квартирах.

+1
Побачимо як далі буде з цим ЖЕКом. Думаю, якщо не спрацюємося, то прийдеться піднімати питання про створення ОСББ (//zakon5.rada.gov.ua/laws/show/2866-14).
Я вже 10 років працюю у будівельній сфері і знаю перший і головний закон: "ХТО ПЛАТИТЬ, ТОЙ І ЗАМОВЛЯЄ МУЗИКУ". Щодо ОСББ - то це єдиний метод ефективного управління спільним багатоповерховим будинком + економія та тотальний контроль коштів.
04 фев 2016 17:40
Цитата "Sergius86":

+1
Побачимо як далі буде з цим ЖЕКом. Думаю, якщо не спрацюємося, то прийдеться піднімати питання про створення ОСББ (//zakon5.rada.gov.ua/laws/show/2866-14).
Я вже 10 років працюю у будівельній сфері і знаю перший і головний закон: "ХТО ПЛАТИТЬ, ТОЙ І ЗАМОВЛЯЄ МУЗИКУ". Щодо ОСББ - то це єдиний метод ефективного управління спільним багатоповерховим будинком + економія та тотальний контроль коштів.

+1 если так и дальше будет... сейчас уже не те времена, когда людей ни во что не ставили...
04 фев 2016 18:07
А я не так давно в будівельній сфері )))), але як змінити ЖЕК добре знаю. Тож, якщо буде якесь непорозуміння між НАМИ і НИМИ, то після набуття права власності, я вважаю у нас буде час зібратись і проголосувати за зміну експлуатуючої компанії.

А щодо ліфта, це якої слави собі хоче заробити Альтіс, щоб не включати людям ліфт по тій причині що його вб'ють робітники.
Шановний Альтіс, чи ЖЕК, чи ще там хто (хто приймає такі дурацькі рішення) нехай то буде на вашій совісті. Але якщо я чи будь хто у моєму під'їзді оформить право власності на житло, а РОБОЧИЙ ліфт не запустять буде вам горе.
Ще, якщо ви не в курсі (представники забудовника) кабіну ліфта, як правило, на період ремонту обшивають ОСБ, а питання перевантаження, може контролюватись охоронником.
04 фев 2016 19:07
А щодо ліфта, це якої слави собі хоче заробити Альтіс, щоб не включати людям ліфт по тій причині що його вб'ють робітники.
Шановний Альтіс, чи ЖЕК, чи ще там хто (хто приймає такі дурацькі рішення) нехай то буде на вашій совісті. Але якщо я чи будь хто у моєму під'їзді оформить право власності на житло, а РОБОЧИЙ ліфт не запустять буде вам горе.
Ще, якщо ви не в курсі (представники забудовника) кабіну ліфта, як правило, на період ремонту обшивають ОСБ, а питання перевантаження, може контролюватись охоронником.[/quote]

Щодо ліфта, є плюси і мінуси у відношенні ЖЕКа, адже дійсно всім квартирам потрібно зробити ремонт, і навіть не важливо на якому вони знаходяться поверсі, адже будматеріал - це не "торт з квіточками", а з іншої сторони, Нам, як власникам квартир хочеться жити з працюючим ліфтом!!! Отже, висновок один, необхідно, щоб було два ліфти, а не один!!! Нажаль, змінити ми нічого уже не зможемо, тому мусимо миритись з тим, що є :faceoff:
04 фев 2016 19:29
Цитата "Sergius86":

+1

ОСББ тоже разные бывают... у нас в "зеленом доме" на вокзале было так: выкупили дельцы полуподвальное помещение, посадили туда тупую блондинку, жильцов поставили перед фактом - это ваше ОСББ и все как бараны подписались и началась рубка бабок, не гнушались даже за бланки в паспортный стол сдирать по 15 грн. с носа... вобщем, когда их взяли за одно место, вскрылись долги на многие тысячи, но помещение они так и не освободили, теперь салон красоты там... Суть в чем? Люди заранее выкупали коммерческое помещение с целью сделать там ОСББ и зарабатывать деньги...
04 фев 2016 20:28
Привіт
Хочу підняти одне важливе питання - питна вода :drink:
Сподіваюсь, багатьом буде цікаво знати якість води, яка надходить в наші домівки.
Основні питання, що будуть цікаві всім мешканцям:

1. Наскільки вода придатна для вживання (варити їжу, напої, вживати в сирому виді)?
2. Чи робили хімічний/бактерологічний аналіз води (поділіться, будь ласка, результатами аналізів води, якщо маєте)?
3. Чи встановленні у вас фільтри? Загальні фільтри на всю систему водопостачання в квартиру чи лише фільтри очистки води для вживання?
4. Краще встановити фільтри чи замовляти воду в бутелях?
5. Рекомендації організацій, що займаються фільтрами (бренди фільтрів у відношені ціна-якість), постачальник питної води.

Дякую всім за ваші відгуки. :yes:
04 фев 2016 20:35
Цитата "Sprin_t":
Привіт
Хочу підняти одне важливе питання - питна вода :drink:
Сподіваюсь, багатьом буде цікаво знати якість води, яка надходить в наші домівки.
Основні питання, що будуть цікаві всім мешканцям:

1. Наскільки вода придатна для вживання (варити їжу, напої, вживати в сирому виді)?
2. Чи робили хімічний/бактерологічний аналіз води (поділіться, будь ласка, результатами аналізів води, якщо маєте)?
3. Чи встановленні у вас фільтри? Загальні фільтри на всю систему водопостачання в квартиру чи лише фільтри очистки води для вживання?
4. Краще встановити фільтри чи замовляти воду в бутелях?
5. Рекомендації організацій, що займаються фільтрами (бренди фільтрів у відношені ціна-якість), постачальник питної води.

Дякую всім за ваші відгуки. :yes:

заказываю в бутелях и Вам советую, иногда беру в бювете на привокзальной (за новым АТБ), пить и готовить на воде из крана - медленное самоубийство! Фильтр - рассадник микробов и бактерий - так мне в водоканале сказали :ded:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .7173. . .88
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее